- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Hiç sorma yaHarikasın canım iyiki uyandırmışlar
Aynısı ya rüyada bile pişmanlık yaşıyoruz uyanınca mutlu oluyorsun yemedim diye
Geçmiş olsun kaptanım❤Selammm kuzularrrr
Kaçakk kaptan geldii
Eşim bu hafta göz ameliyatı sebebiyle raporlu olduğu için evde o yüzden giremedim ya affedin
Çok geçmiş olsun canım benim allah şifasını versin kuzununCanim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye.
Ay çok sevindim hadi başla bakalımKizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
Ay çok iyi yaaaaa benim daha 500 adım bile olmamıştır çok üşeniyorumKahvaltıdan önce 10bin adımımı tamamladım çoğu yürüyüş azcığı koşu şeklindeArtık kahvaltı edip okul için hazırlanma vakti
Sagol canim. Ins yarin basliycamHiç sorma ya
Geçmiş olsun kaptanım❤
Çok geçmiş olsun canım benim allah şifasını versin kuzunun
Ay çok sevindim hadi başla bakalım
Ay çok iyi yaaaaa benim daha 500 adım bile olmamıştır çok üşeniyorum
Hadi bakalım gönlüne göre olur inşallahSagol canim. Ins yarin basliycam2 hafta yapip, 1 hafta ara veecdm kucuk bir tatilimuz var / hafta sonra. Donunce devam
kız zaten öğlenKahvaltıda mı yesem acaba
Eline sağlık kuzum
ye ye cnm pilavın varsaBebeğim sen hiç aç bırakır mısın beni aşk olsun aylardır doymadığım kadar tokum benim hatam kuzum saatleri uyduramadım ama rüyamda pilav yediğimi görmek benim suçum değil kuru ile pilav bilinç altıma işlemiş
aynenAynen ben girmeyeyim bu hafta kuzum haftaya inşallah eşim iyileşsin işe başlasında o evdeyken zorr
Geçmiş olsun kaptanımSağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresifhuzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim
KILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 165 BerryShake 205 227.5 205 @kardelelen321 125 105 DeryaOnDiet 15 eceboce 92 yarimuhendis 150 262 100 300 @Breeze96 140 80 200 100 @kumsal68 80 120 80 140 @Sonsuz umut 50 50 @Dermabebak 10 @Cagrihilal1 100 100 @Pnrrr-20 40 125 175 @nnurc 43 40 @Ucmelekannesi 190 60 @eliya 45 @Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
-Spor puanlarınıEl_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana
istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmakEki Görüntüle 2923436
Hadi Kızlar bugunden itibaren Saglıklı beslenip Sporumuzu da yapalım bu Kilolar gidicek illaki, pes etmiyelim. Kilolarimizla mutsuz olmayalım!!!
Bașarabillirsiniz, icindeki seni dinle: istedigin herșeyi yemek ve mutsuz olmak mı yoksa istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak mı. Tarafını sec
Günaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
uğraştırıcı diyet hoşuna gidiyor heeKizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
inanmıyoruumKahvaltıdan önce 10bin adımımı tamamladım çoğu yürüyüş azcığı koşu şeklindeArtık kahvaltı edip okul için hazırlanma vakti
Sağ ol canımWuuuwuu harikasin canim.
Ama sen daha iyisini yaptın ip atladın canım benim de onu yapmam mümkün değilHiç sorma ya
Geçmiş olsun kaptanım❤
Çok geçmiş olsun canım benim allah şifasını versin kuzunun
Ay çok sevindim hadi başla bakalım
Ay çok iyi yaaaaa benim daha 500 adım bile olmamıştır çok üşeniyorum
Yok canım yemeyeceğim ya o kadar canım çekmiyor zaten ettim kahvaltımı çok da güzel doydumkız zaten öğlen
ye ye cnm pilavın varsakalori saymana gerek yok ayarlarız
Evden çıkmak zor geldi ben de evde yürüdüm koştum
istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak
uğraştırıcı diyet hoşuna gidiyor heekolay gelsin canım
inanmıyoruumcnm kuruyu akşam yersen sabah biraz daha geç tartıl baharatlarını da ekiyosun di miiii
tamamYok canım yemeyeceğim ya o kadar canım çekmiyor zaten ettim kahvaltımı çok da güzel doydum
Evden çıkmak zor geldi ben de evde yürüdüm koştumİnşallah attığım adımlar kabul olur
Akşam yiyeceğim canım sabah daha geç tartılamıyorum çünkü kahve su yürüyüş filan yapıyorum o yüzden en geç saat 10da tartılıyorum
Baharatları hem sabah hem akşam ekliyorum kuzum kuru fasulye ilk defa şişkinlik yapmadı
heee sayıyom başka çare bulamadımyok sayman hoşuma gitti
Şimdi de arkadaşım gelecek evimin altında sahil var orda yürüyüş yapacağız adımlarımı da tamamlayacağımAma sen daha iyisini yaptın ip atladın canım benim de onu yapmam mümkün değil
napıceksin kardeş el makhumheee sayıyom başka çare bulamadım
hellöğğğğ arkideşimmhellöğğğ kızlarrr
bu vakte kadar yoğundum bu nedenle yazamadım
ooh sonra da sahilde magnolya yersinizŞimdi de arkadaşım gelecek evimin altında sahil var orda yürüyüş yapacağız adımlarımı da tamamlayacağım
Ay bizim buranın sahilinde daha öyle tatlıcı yemekçi vs yok yeni yeni oturuyor düzeni
o zaman canın çok tatlı bişey çekerse 3ü 1 arada içersiin belkiAy bizim buranın sahilinde daha öyle tatlıcı yemekçi vs yok yeni yeni oturuyor düzeni
Bu arada o detoks listesinden ben de isterim ama biraz daha sonra uygulayabilirim
geçmiş olsun kaptanımSağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresifhuzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim
Canım tatlı isterse lifalif veya züber vs alırım 3ü1 arada içemiyorum çünküo zaman canın çok tatlı bişey çekerse 3ü 1 arada içersiin belki
canım kaçamaklı ama
tamamCanım tatlı isterse lifalif veya züber vs alırım 3ü1 arada içemiyorum çünkü
O zaman o detoks listesini başka zamana bana uygun olduğunda alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?