- 31 Temmuz 2020
- 20.408
- 60.233
- 548
ferfecir kitap kulübüne de geliyorUcanSupurge nasılsın canım. Toparladın mi biraz daha. Arada fırsat bulunca gel yaz bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ferfecir kitap kulübüne de geliyorUcanSupurge nasılsın canım. Toparladın mi biraz daha. Arada fırsat bulunca gel yaz bize
valla benim bacaklar kalınlaşınca hantallaşıyorum maşallah kız sanaKilo aldım ama kondisyonum zayıflamamış allahtan tamam o zaman cumayı bekliyorum
Hadi ben kaçıyorum akşama görüşürüz❤valla benim bacaklar kalınlaşınca hantallaşıyorum maşallah kız sana
Iyiymis vallaha her serde bi hayir var dedikleri bu olsa gerek. Bende bi ciddiyete sokamadim kendimi pisirecek yemek bulamiyorum bu aralar oglen yrmedim bugun ogleyi atladim aksama kesin cok ac olacagim. Aksama buyuk bir savas olacak kendimleyaa kuzum aslında bi yerde sadece sıvı beslenmek şu andaki sağlık durumuma da iyi geldi
canım çoookkk şeyler istiyor ama midemi bulandırdığı için zaten yiyemeyecektim
hastalığın bi faydası oldu bana
çok amiiinnn
ayyy sorma bazen gelenler geliyor bana amaaannnn kaç günlük dünya bu stresle yaşanır mı diyorum yiyim gitsin ama yiynce de ayrı bi stres oluyorum saçma sapan bi kısır döngüde buluyorum kendimi
3 gün toplamda, bugün 2. günüm dua ediyorum ki çabucak perşembe gelsin
görüşürüz cnm ben de annişle dolaşcam birazHadi ben kaçıyorum akşama görüşürüz❤
ayy onu hiç sorma 940-TL bayıldım belki bu sebeple boğazımdan yemek geçmiyor olabilirAy çocuklar büyüdükçe bütün düzeni baltaliyorlar demi. Kendi kafalarina göre yemek istiyorlar. İstedikleri saatte yiyorlar falan. Neyse bir hafta olsa düzen iyidir abla
Harikasın be tatlım
Tam tespit vallahi ekim2009 cansın abla
Canım ins işe yarayacak.
Sorması ayıptır 10 günlük sanırım ne kadar ödedim
Allah kolaylık versin be ortak atlatırsın sen güveniyorum ben sanan ogleyi atladim aksama kesin cok ac olacagim.
SupersinnnGünaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
Sagol kaptanimEline sağlık kaptanım tamamdır ekliyorum
Ayy benm kv de oyle yaslandikca hic gelmek istemiyor 1 bucuk senedr gelmedi normalde senede 2 kez fln gelirdi yine israrla fln bende hep soylerm konustugumuzda ama esim eskisi kadr israr etmiyor ztn istemiyor kafasinda.Kv karar değiştirdi gelmedi bize kadını zorla getirecek sanırım. Eşim ısrar kıyamet çağırıyor kadının gelesi yok
Ben deseniz fenalardayim. Bugünün felaket başladı felakette gidiyor yeme içme olarak . Dur demeliyim. Sabah tartıldım düne göre 100 Gr artiyim. Hiç diyet modunda da değilim. Bu hafta olanlar olsun diyip iyice bir rahatlayıp haftaya tam motivemi başlasam yoksa salarsam daha mı kötü olur onunda bilemedim off.
hem de nasıl her gün yemek sepetini açıp şunu söyleyeyim mi yiyelim mi diyor bir de :)))Ay çocuklar büyüdükçe bütün düzeni baltaliyorlar demi. Kendi kafalarina göre yemek istiyorlar. İstedikleri saatte yiyorlar falan. Neyse bir hafta olsa düzen iyidir abla
Harikasın be tatlım
Tam tespit vallahi ekim2009 cansın abla
Canım ins işe yarayacak.
Sorması ayıptır 10 günlük sanırım ne kadar ödedim
ayy eridim resmennnn gülüm yaa ben o kadar da iyi biri miyim zeki miyim diye düşünüyorum şu anekim2009 cnm terazi burcu olduğunu nereden tahmin ettim, 2 yere de yetişmeye çalışıyorsun , gözüm ablamızsın ,zekisin, kimseyi kırmak istemiyorsun ve çok iyi birisiin
Evet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedimferfecir kitap kulübüne de geliyor
Dediğin gibi baya varmış ama. Bence bu 10 günde güzel seyler olacak senin için canim. Çok iyi gelecek artık parayı odedigine göre listeye 4 elle sarılıp uygulaması kalıyor .ayy onu hiç sorma 940-TL bayıldım belki bu sebeple boğazımdan yemek geçmiyor olabilir
Allah kolaylık versin be ortak atlatırsın sen güveniyorum ben sana
Ya bende bı salarsam gelecek kilo biliyorum ama. Böyle arada derede olmak ta yoruyor. Bı yandan yerken vicdan azabı çekip bir yandan hala yemeye devam ediyorum mesela. Nasıl bır psikolojideysem artık.Supersinnn
Sagol kaptanim
Ayy benm kv de oyle yaslandikca hic gelmek istemiyor 1 bucuk senedr gelmedi normalde senede 2 kez fln gelirdi yine israrla fln bende hep soylerm konustugumuzda ama esim eskisi kadr israr etmiyor ztn istemiyor kafasinda.
Bence tamamen salma cnm cninin istedigi biseyi ye bitane odul gibi sonra diyet moduna gir. Salinca alma potansiyelimiz cok yuksek sanki ya bide diyete geri girmesi zor oluyor bana yani sen naslsn kendni dha iyi bilirsn tabi
Ayy hem evdende istemiyor canim disardan. Bu çocuklar bizim para bastığımızi falan düşünüyorlar sanırımhem de nasıl her gün yemek sepetini açıp şunu söyleyeyim mi yiyelim mi diyor bir de :)))
babası kızacak diye bir de gündüz yiyelim diyorEvet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedim
Dediğin gibi baya varmış ama. Bence bu 10 günde güzel seyler olacak senin için canim. Çok iyi gelecek artık parayı odedigine göre listeye 4 elle sarılıp uygulaması kalıyor .
Ya bende bı salarsam gelecek kilo biliyorum ama. Böyle arada derede olmak ta yoruyor. Bı yandan yerken vicdan azabı çekip bir yandan hala yemeye devam ediyorum mesela. Nasıl bır psikolojideysem artık.
Bu hafta canımın istedigini ölçüsüz bir şekilde yiyeceğim ve bu cuma tartilmayacagim sanırım. Bakalım sonraki hafta cumaya neler olacak. BerryShake hzlsel kızlar sizlerede bu vesile ile bildirmiş oluyum bu hafta cuma pazartesi kilo bildirimi yapmayacağım.
Ayy hem evdende istemiyor canim disardan. Bu çocuklar bizim para bastığımızi falan düşünüyorlar sanırım
üşütmeyin gülüm az rüzgar esse ıslandıysanız hasta eder allah korusunAy yağmura tutulduk iyi miiiiiama 12000 adımı geçmiş bile
valla canım baktım tek başıma altından kalkamayacağım en azından ilk hafta kendimi motive edinceye kadar bi destek olsun bana dedimEvet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedim
Dediğin gibi baya varmış ama. Bence bu 10 günde güzel seyler olacak senin için canim. Çok iyi gelecek artık parayı odedigine göre listeye 4 elle sarılıp uygulaması kalıyor .
Ya bende bı salarsam gelecek kilo biliyorum ama. Böyle arada derede olmak ta yoruyor. Bı yandan yerken vicdan azabı çekip bir yandan hala yemeye devam ediyorum mesela. Nasıl bır psikolojideysem artık.
Bu hafta canımın istedigini ölçüsüz bir şekilde yiyeceğim ve bu cuma tartilmayacagim sanırım. Bakalım sonraki hafta cumaya neler olacak. BerryShake hzlsel kızlar sizlerede bu vesile ile bildirmiş oluyum bu hafta cuma pazartesi kilo bildirimi yapmayacağım.
Ayy hem evdende istemiyor canim disardan. Bu çocuklar bizim para bastığımızi falan düşünüyorlar sanırım
Hemen eve geldim zaten esmiyordu allahtan sadece yağdı işim görüldü sonradan gürledi hava daha da çok yağmaya başladıüşütmeyin gülüm az rüzgar esse ıslandıysanız hasta eder allah korusun
Elhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?UcanSupurge nasılsın canım. Toparladın mi biraz daha. Arada fırsat bulunca gel yaz bize
Tabi ki de öylesiinayy eridim resmennnn gülüm yaa ben o kadar da iyi biri miyim zeki miyim diye düşünüyorum şu an
cidden kimseyi kırmak istemiyorum çünkü herkes çok değerli demişimdir hayat düsturum ne ben kırılayım ne de başkası çünkü herşeyin yolu sevgiden geçiyor rabbim kalbimizi onun adaletinden ve emrettiği iyilikten yana kılsın her zaman diye dua ediyorum da insan işte arada o kalbi tarafsız tutmakta zorlanıyor :)
teraziler iyi zeki mi oluyormuş ben hiç burç şeylerine bakmam bir ara eski komşularım çok meraklıydı öyle şeylere ben karmaymışım tam terazi de değilmişim , ben benim işte yaaaa ne önemi var burçların demiştim de benim oğlanın burcunu okuyunca az inandım ucundan ama , boğa burcu rahatına düşkün yazıyordu tam benim sıpaaa işte
Oyy hey maşallah cnmAy yağmura tutulduk iyi miiiiiama 12000 adımı geçmiş bile
Uçan süpürgeli birini gören var mı acabaaEvet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedim
bol bol emerse geçer dediler demi minnakımın sarılığına çabuk geçer inşallahElhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?
iyi yapmışsın gülüm yoksa tam ıslanacakmışsın , sıcak bir şeylerde iç hemen için ısınsınHemen eve geldim zaten esmiyordu allahtan sadece yağdı işim görüldü sonradan gürledi hava daha da çok yağmaya başladı