• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

yaa kuzum aslında bi yerde sadece sıvı beslenmek şu andaki sağlık durumuma da iyi geldi
canım çoookkk şeyler istiyor ama midemi bulandırdığı için zaten yiyemeyecektim
hastalığın bi faydası oldu bana :KK70:

çok amiiinnn :dua: :KK48:

ayyy sorma bazen gelenler geliyor bana amaaannnn kaç günlük dünya bu stresle yaşanır mı diyorum yiyim gitsin ama yiynce de ayrı bi stres oluyorum saçma sapan bi kısır döngüde buluyorum kendimi :KK70:

3 gün toplamda, bugün 2. günüm dua ediyorum ki çabucak perşembe gelsin :KK70:
Iyiymis vallaha her serde bi hayir var dedikleri bu olsa gerek. Bende bi ciddiyete sokamadim kendimi pisirecek yemek bulamiyorum bu aralar oglen yrmedim bugun ogleyi atladim aksama kesin cok ac olacagim. Aksama buyuk bir savas olacak kendimle 🙈🙈

Ay çocuklar büyüdükçe bütün düzeni baltaliyorlar demi. Kendi kafalarina göre yemek istiyorlar. İstedikleri saatte yiyorlar falan. Neyse bir hafta olsa düzen iyidir abla

Harikasın be tatlım😘👏👏👏👏

Tam tespit vallahi ekim2009 ekim2009 😘😘 cansın abla

Canım ins işe yarayacak.
Sorması ayıptır 10 günlük sanırım ne kadar ödedim🙄
ayy onu hiç sorma 940-TL bayıldım belki bu sebeple boğazımdan yemek geçmiyor olabilir :D

n ogleyi atladim aksama kesin cok ac olacagim.
Allah kolaylık versin be ortak atlatırsın sen güveniyorum ben sana :rapci:

Günaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu 😍
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
:halay:
Supersinnn :KK9: :KK36: :KK200:
Eline sağlık kaptanım tamamdır ekliyorum 😍
Sagol kaptanim :KK36:
Kv karar değiştirdi gelmedi bize kadını zorla getirecek sanırım. Eşim ısrar kıyamet çağırıyor kadının gelesi yok 😂😂

Ben deseniz fenalardayim. Bugünün felaket başladı felakette gidiyor yeme içme olarak . Dur demeliyim. Sabah tartıldım düne göre 100 Gr artiyim. 😔😔Hiç diyet modunda da değilim. Bu hafta olanlar olsun diyip iyice bir rahatlayıp haftaya tam motivemi başlasam yoksa salarsam daha mı kötü olur onunda bilemedim off.
Ayy benm kv de oyle yaslandikca hic gelmek istemiyor 1 bucuk senedr gelmedi normalde senede 2 kez fln gelirdi yine israrla fln bende hep soylerm konustugumuzda ama esim eskisi kadr israr etmiyor ztn istemiyor kafasinda.
Bence tamamen salma cnm cninin istedigi biseyi ye bitane odul gibi sonra diyet moduna gir. Salinca alma potansiyelimiz cok yuksek sanki ya bide diyete geri girmesi zor oluyor bana yani sen naslsn kendni dha iyi bilirsn tabi

Yeni listem geldii

Liste ✅
Sabah (10:30) 1 yumurta 2 dilim peynir /2 ceviziçi/5zeytin /bol yeşillik /1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates -salatalık

Ara(12:30) kahve +2 kurukayısı

Ara(15:30) 1 kase tarçınlı yoğurt +1 meyve

Akşam (19;00) 8 kaşık sebze yemeği veya 3 köfte kadar et ,tavuk ,balık
Bol salata
Ayran

3 litre su
40 dk yürüyüş
2 fincan rezene

Ay çocuklar büyüdükçe bütün düzeni baltaliyorlar demi. Kendi kafalarina göre yemek istiyorlar. İstedikleri saatte yiyorlar falan. Neyse bir hafta olsa düzen iyidir abla

Harikasın be tatlım😘👏👏👏👏

Tam tespit vallahi ekim2009 ekim2009 😘😘 cansın abla

Canım ins işe yarayacak.
Sorması ayıptır 10 günlük sanırım ne kadar ödedim🙄
hem de nasıl her gün yemek sepetini açıp şunu söyleyeyim mi yiyelim mi diyor bir de :)))

ekim2009 ekim2009 cnm terazi burcu olduğunu nereden tahmin ettim, 2 yere de yetişmeye çalışıyorsun , gözüm ablamızsın 😍 ,zekisin, kimseyi kırmak istemiyorsun ve çok iyi birisiin :KK36:
ayy eridim resmennnn gülüm yaa ben o kadar da iyi biri miyim zeki miyim diye düşünüyorum şu an
cidden kimseyi kırmak istemiyorum çünkü herkes çok değerli demişimdir hayat düsturum ne ben kırılayım ne de başkası çünkü herşeyin yolu sevgiden geçiyor rabbim kalbimizi onun adaletinden ve emrettiği iyilikten yana kılsın her zaman diye dua ediyorum da insan işte arada o kalbi tarafsız tutmakta zorlanıyor :)
teraziler iyi zeki mi oluyormuş ben hiç burç şeylerine bakmam bir ara eski komşularım çok meraklıydı öyle şeylere ben karmaymışım tam terazi de değilmişim , ben benim işte yaaaa ne önemi var burçların demiştim de benim oğlanın burcunu okuyunca az inandım ucundan ama , boğa burcu rahatına düşkün yazıyordu tam benim sıpaaa işte:KK70:

ferfecir kitap kulübüne de geliyor 😍
Evet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedim🤭
ayy onu hiç sorma 940-TL bayıldım belki bu sebeple boğazımdan yemek geçmiyor olabilir :KK70:

Allah kolaylık versin be ortak atlatırsın sen güveniyorum ben sana :rapci:
Dediğin gibi baya varmış ama. Bence bu 10 günde güzel seyler olacak senin için canim. Çok iyi gelecek artık parayı odedigine göre listeye 4 elle sarılıp uygulaması kalıyor .
Supersinnn :KK9: :KK36: :KK200:

Sagol kaptanim :KK36:

Ayy benm kv de oyle yaslandikca hic gelmek istemiyor 1 bucuk senedr gelmedi normalde senede 2 kez fln gelirdi yine israrla fln bende hep soylerm konustugumuzda ama esim eskisi kadr israr etmiyor ztn istemiyor kafasinda.
Bence tamamen salma cnm cninin istedigi biseyi ye bitane odul gibi sonra diyet moduna gir. Salinca alma potansiyelimiz cok yuksek sanki ya bide diyete geri girmesi zor oluyor bana yani sen naslsn kendni dha iyi bilirsn tabi
Ya bende bı salarsam gelecek kilo biliyorum ama. Böyle arada derede olmak ta yoruyor. Bı yandan yerken vicdan azabı çekip bir yandan hala yemeye devam ediyorum mesela. Nasıl bır psikolojideysem artık.
Bu hafta canımın istedigini ölçüsüz bir şekilde yiyeceğim ve bu cuma tartilmayacagim sanırım. Bakalım sonraki hafta cumaya neler olacak. BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel kızlar sizlerede bu vesile ile bildirmiş oluyum bu hafta cuma pazartesi kilo bildirimi yapmayacağım. 😘
hem de nasıl her gün yemek sepetini açıp şunu söyleyeyim mi yiyelim mi diyor bir de :)))
Ayy hem evdende istemiyor canim disardan. Bu çocuklar bizim para bastığımızi falan düşünüyorlar sanırım🤭🤭🤭

Evet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedim🤭

Dediğin gibi baya varmış ama. Bence bu 10 günde güzel seyler olacak senin için canim. Çok iyi gelecek artık parayı odedigine göre listeye 4 elle sarılıp uygulaması kalıyor .

Ya bende bı salarsam gelecek kilo biliyorum ama. Böyle arada derede olmak ta yoruyor. Bı yandan yerken vicdan azabı çekip bir yandan hala yemeye devam ediyorum mesela. Nasıl bır psikolojideysem artık.
Bu hafta canımın istedigini ölçüsüz bir şekilde yiyeceğim ve bu cuma tartilmayacagim sanırım. Bakalım sonraki hafta cumaya neler olacak. BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel kızlar sizlerede bu vesile ile bildirmiş oluyum bu hafta cuma pazartesi kilo bildirimi yapmayacağım. 😘

Ayy hem evdende istemiyor canim disardan. Bu çocuklar bizim para bastığımızi falan düşünüyorlar sanırım🤭🤭🤭
babası kızacak diye bir de gündüz yiyelim diyor :KK70:
allahtan arada tutuyor yiyelim davası ki çoğun da ben istemiyorum diye vaz geçiyor yoksa haftanın 4-5 günü dışardan yese yok demez de parası yok :)

valla canım baktım tek başıma altından kalkamayacağım en azından ilk hafta kendimi motive edinceye kadar bi destek olsun bana dedim
inşallah sonunu getirebilirim ama, şu anda nefis yemek tariflerinde geziniyorum :D

UcanSupurge UcanSupurge nasılsın canım. Toparladın mi biraz daha. Arada fırsat bulunca gel yaz bize😘
Elhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?

ayy eridim resmennnn gülüm yaa ben o kadar da iyi biri miyim zeki miyim diye düşünüyorum şu an
cidden kimseyi kırmak istemiyorum çünkü herkes çok değerli demişimdir hayat düsturum ne ben kırılayım ne de başkası çünkü herşeyin yolu sevgiden geçiyor rabbim kalbimizi onun adaletinden ve emrettiği iyilikten yana kılsın her zaman diye dua ediyorum da insan işte arada o kalbi tarafsız tutmakta zorlanıyor :)
teraziler iyi zeki mi oluyormuş ben hiç burç şeylerine bakmam bir ara eski komşularım çok meraklıydı öyle şeylere ben karmaymışım tam terazi de değilmişim , ben benim işte yaaaa ne önemi var burçların demiştim de benim oğlanın burcunu okuyunca az inandım ucundan ama , boğa burcu rahatına düşkün yazıyordu tam benim sıpaaa işte:KK70:
Tabi ki de öylesiin 😍😘😘
Aynen rahata lükse yemeğin iyisine düşkün olurlar 😆😆😆

Ay yağmura tutulduk iyi miiiii😑😑ama 12000 adımı geçmiş bile 💃💃💃
Oyy 😮 hey maşallah cnm

Uçan süpürgeli birini gören var mı acabaa 😂😂😂
Kız zaten her hafta en az +2 geliyosun 😆😆😆diyet yapanda stres olur 🙄😆😆😆

Elhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?
bol bol emerse geçer dediler demi minnakımın sarılığına çabuk geçer inşallah
senin canın tez de gülüm gözünü seveyim dikkat et aceleci olma ki çabuk kaynasın dikişler

Back