• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Harikasın canım iyiki uyandırmışlar🤩🤩

Aynısı ya rüyada bile pişmanlık yaşıyoruz uyanınca mutlu oluyorsun yemedim diye🤣🤣
Hiç sorma ya🤣🤣
Selammm kuzularrrr
Kaçakk kaptan geldii 🙈😜💕
Eşim bu hafta göz ameliyatı sebebiyle raporlu olduğu için evde o yüzden giremedim ya affedin :KK43:
Geçmiş olsun kaptanım❤
Canim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye. 🙏
Çok geçmiş olsun canım benim allah şifasını versin kuzunun
Kizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
Ay çok sevindim hadi başla bakalım😊
Kahvaltıdan önce 10bin adımımı tamamladım çoğu yürüyüş azcığı koşu şeklinde🤣 Artık kahvaltı edip okul için hazırlanma vakti😍
Ay çok iyi yaaaaa benim daha 500 adım bile olmamıştır çok üşeniyorum🤣🤣

Hiç sorma ya🤣🤣

Geçmiş olsun kaptanım❤

Sagol canim. Ins yarin basliycam 😉 2 hafta yapip, 1 hafta ara veecdm kucuk bir tatilimuz var / hafta sonra. Donunce devam 😉

Kahvaltıda mı yesem acaba🤣🤣🤣

Eline sağlık kuzum🤩
kız zaten öğlen :D
Bebeğim sen hiç aç bırakır mısın beni aşk olsun aylardır doymadığım kadar tokum benim hatam kuzum saatleri uyduramadım ama rüyamda pilav yediğimi görmek benim suçum değil kuru ile pilav bilinç altıma işlemiş🤣🤣🤣
ye ye cnm pilavın varsa ;) kalori saymana gerek yok ayarlarız

Sağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresif 🙈 huzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim
Geçmiş olsun kaptanım ❤️

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145165
BerryShake BerryShake 205227.5205
@kardelelen321 125105
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92
yarimuhendis yarimuhendis 150262100300
@Breeze96 14080200100
@kumsal688012080140
@Sonsuz umut 5050
@Dermabebak 10
@Cagrihilal1 100100
@Pnrrr-20 40125175
@nnurc 4340
@Ucmelekannesi 19060
@eliya 45
@Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:
-Spor puanlarını El_Em El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana :KK36:
:KK200:

Eki Görüntüle 2923436

Hadi Kızlar bugunden itibaren Saglıklı beslenip Sporumuzu da yapalım bu Kilolar gidicek illaki, pes etmiyelim. Kilolarimizla mutsuz olmayalım!!!

Bașarabillirsiniz, icindeki seni dinle: istedigin herșeyi yemek ve mutsuz olmak mı yoksa istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak mı. Tarafını sec :cool::spor::spor::spor: :rolleyes:
istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak 😍

Günaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu 😍
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
:halay:
👏

Kizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
uğraştırıcı diyet hoşuna gidiyor hee 😂 kolay gelsin canım

Kahvaltıdan önce 10bin adımımı tamamladım çoğu yürüyüş azcığı koşu şeklinde🤣 Artık kahvaltı edip okul için hazırlanma vakti😍
inanmıyoruum :o cnm kuruyu akşam yersen sabah biraz daha geç tartıl ;) baharatlarını da ekiyosun di miiii

Wuuuwuu harikasin canim.
Sağ ol canım😍
Hiç sorma ya🤣🤣

Geçmiş olsun kaptanım❤

Ama sen daha iyisini yaptın ip atladın canım benim de onu yapmam mümkün değil🙈
kız zaten öğlen :KK70:

ye ye cnm pilavın varsa :KK66: kalori saymana gerek yok ayarlarız
Yok canım yemeyeceğim ya o kadar canım çekmiyor zaten ettim kahvaltımı çok da güzel doydum🤣🤣
:KK200:

istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak 😍

👏

uğraştırıcı diyet hoşuna gidiyor hee 😂 kolay gelsin canım

inanmıyoruum :eek: cnm kuruyu akşam yersen sabah biraz daha geç tartıl :KK66: baharatlarını da ekiyosun di miiii
Evden çıkmak zor geldi ben de evde yürüdüm koştum🙈 İnşallah attığım adımlar kabul olur🤣🤣🤣
Akşam yiyeceğim canım sabah daha geç tartılamıyorum çünkü kahve su yürüyüş filan yapıyorum o yüzden en geç saat 10da tartılıyorum🥰
Baharatları hem sabah hem akşam ekliyorum kuzum kuru fasulye ilk defa şişkinlik yapmadı😅

Yok canım yemeyeceğim ya o kadar canım çekmiyor zaten ettim kahvaltımı çok da güzel doydum🤣🤣

Evden çıkmak zor geldi ben de evde yürüdüm koştum🙈 İnşallah attığım adımlar kabul olur🤣🤣🤣
Akşam yiyeceğim canım sabah daha geç tartılamıyorum çünkü kahve su yürüyüş filan yapıyorum o yüzden en geç saat 10da tartılıyorum🥰
Baharatları hem sabah hem akşam ekliyorum kuzum kuru fasulye ilk defa şişkinlik yapmadı😅
tamam 😂
anladım cnm 😘 çok iyi valla evde 10 bin adım süper :KK76: hem de kısa sürede helal
Harika! 😍

Sağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresif 🙈 huzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim
geçmiş olsun kaptanım :KK200:

Back