Kilolar Firarda 😎

Ayyy tamaam

Yani bugün öğlen ye pilavla ye ne var

Ooo cnm iyi ki uyandırmış o zaman

Ayy ne güzel ben de orda olsam

terazi burcu musun kız

Tamam canım
Kahvaltıda mı yesem acaba

Eline sağlık kuzum

Harikasın canım iyiki uyandırmışlar

Aynısı ya rüyada bile pişmanlık yaşıyoruz uyanınca mutlu oluyorsun yemedim diye

Tamam canım çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah
Canim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye.

Eline sağlık kaptanım tamamdır ekliyorum

Bebeğim sen hiç aç bırakır mısın beni aşk olsun aylardır doymadığım kadar tokum benim hatam kuzum saatleri uyduramadım ama rüyamda pilav yediğimi görmek benim suçum değil kuru ile pilav bilinç altıma işlemiş

Aman gaz yapar bisver ruyada kalsin

Canim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye.
İnşallah canım ameliyata gerek kalmaz geçer
Kizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
çok iyi canım başlangıcın hayırlı olsun

Selam kaptancim. Cok gecmis olsun. Lazerle mi cizildi gozu? Umarim en kisa surede iyilesir.
Sağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresif huzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim

Erkekler çocuk gibi oluyorlar zaten kaptanım Allah yardımcın olsun

Gecmis olsun canim. Kolay degil tabiki goz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…