Teşekkür ederim canımHarikasin canim.
Kahvaltıda mı yesem acabaAyyytamaam
Yani bugün öğlen ye pilavla ye ne var
Ooo cnm iyi ki uyandırmış o zaman
Ayy ne güzel ben de orda olsam
terazi burcu musun kız
Tamam canım
Eline sağlık kuzum24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 165 @hedef54kg 205 227.5 205 @kardelelen321 125 105 DeryaOnDiet 15 @eceboce 92 @yarimuhendis 150 262 100 300 @Breeze96 140 80 200 100 @kumsal68 80 120 80 140 @Sonsuz umut 50 50 @Dermabebak 10 @Cagrihilal1 100 100 @Pnrrr-20 40 125 175 @nnurc 43 40 @Ucmelekannesi 190 60 @eliya 45 @Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
-Spor puanlarınıEl_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana
Canim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye.Harikasın canım iyiki uyandırmışlar
Aynısı ya rüyada bile pişmanlık yaşıyoruz uyanınca mutlu oluyorsun yemedim diye
Tamam canım çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah
Eline sağlık kaptanım tamamdır ekliyorum5. Takım Spor Puanlama
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan Chloe cardio dakika 5 puan Aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan Direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan Squat 5 adet 1 puan Tabata-cardio dakika 5 puan
Kızlar spor puanlama sistemimiz sizde kaydedinki burdan hesaplayp menu altina puaninizi yazın
El_Em kaptanım ilk sayfaya ekliyebillirmiyiz herkez bulabilsin diye acaba?
hzlsel canim adimlar ayrica puanliyalimmi yoksa adimlar sen sayiyorsun zaten deyip onlara puan vermessek daha mi iyi olur.
Selam kaptancim. Cok gecmis olsun. Lazerle mi cizildi gozu? Umarim en kisa surede iyilesir.Selammm kuzularrrr
Kaçakk kaptan geldii
Eşim bu hafta göz ameliyatı sebebiyle raporlu olduğu için evde o yüzden giremedim ya affedin
Bebeğim sen hiç aç bırakır mısın beni aşk olsun aylardır doymadığım kadar tokum benim hatam kuzum saatleri uyduramadım ama rüyamda pilav yediğimi görmek benim suçum değil kuru ile pilav bilinç altıma işlemişhzlsel valla bırakıcam diyetisyenliğini hee az kaldı bu ne sürekli şikayet aç bırakıyor beni diye kuru yedin rüyanda yediğini görüp korktun profdan dahatsız oldum keşke züber olsaydı diyorsun ama özelde iyi ki yedim diyorsun
Özelde başka burda başka
Masallahlari var gercekten, gozun hiic arkada kalmasin canimBirde yeni kaptanlardan da çok emindim o yüzden gözüm arkada hiç kalmadı ne yalan söyleyeyimetiketlere bakayım hızlaca
Aman gaz yapar bisver ruyada kalsinBebeğim sen hiç aç bırakır mısın beni aşk olsun aylardır doymadığım kadar tokum benim hatam kuzum saatleri uyduramadım ama rüyamda pilav yediğimi görmek benim suçum değil kuru ile pilav bilinç altıma işlemiş
İnşallah canım ameliyata gerek kalmaz geçerCanim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye.
çok iyi canım başlangıcın hayırlı olsunKizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
Sağol tatlımSelam kaptancim. Cok gecmis olsun. Lazerle mi cizildi gozu? Umarim en kisa surede iyilesir.
Erkekler çocuk gibi oluyorlar zaten kaptanım Allah yardımcın olsunSağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresifhuzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim
Aynen ben girmeyeyim bu hafta kuzum haftaya inşallah eşim iyileşsin işe başlasında o evdeyken zorrCnm bende 30 kişi var amaburda 18 galiba
KapticiğimizEl_Em spor yarışına girer mi bilmiyorum kuzum
Ayy insallahTeşekkür ederim canım
Darısı sana inşaAllah
Sagol canim. Insallahİnşallah canım ameliyata gerek kalmaz geçer
çok iyi canım başlangıcın hayırlı olsun
Gecmis olsun canim. Kolay degil tabiki goz.Sağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresifhuzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim
Wuuuwuu harikasin canim.Kahvaltıdan önce 10bin adımımı tamamladım çoğu yürüyüş azcığı koşu şeklindeArtık kahvaltı edip okul için hazırlanma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?