• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ohooo ben rüyalarımda bir şey yerken of ya niye yedim diye pişmanlık yaşıyordum ne yapacağım şimdi ben falan diye uyandığımda bi oh be çekiyordum🤣🤣
kıyamam yaaaa rüyanda bile mi yiyince pişmanlık yaşıyorsun , ben rüyamda kendimi hiç şişman görmüyorum da şimdi düşününce yaav ben rüyamda bile yemek tatlı v.s. olsa yemiyorum yaaaa bakıyorum saf saf :KK70:

Günaydın kizlar 😍😘 kusura bakmayın misafirlerin çoğu gitti ama kuzenim benimle yurdu 1 haftaya falan netleşecek, o sürede benimle kalacak dün onun eşyalarıni falan yerlestirdik, bir iki alış verisini yaptık...sabah tartildim 63.0 sabit geldim aslında haftasonu ve dün akşam baya kaçırmıştım sabit geldiğine sevindim 😍😘

Günaydın kizlar 😍😘 kusura bakmayın misafirlerin çoğu gitti ama kuzenim benimle yurdu 1 haftaya falan netleşecek, o sürede benimle kalacak dün onun eşyalarıni falan yerlestirdik, bir iki alış verisini yaptık...sabah tartildim 63.0 sabit geldim aslında haftasonu ve dün akşam baya kaçırmıştım sabit geldiğine sevindim 😍😘
günaydın gülüm
inşallah netleşir güzelce yerleşir yurduna bu sene yurt bulması da iyice zormuş hep öyle diyorlar
ne yediysen mutlu mutlu yemişsin demek ki ne güzel sabit çıkmışsın :)

kilo almaya çalışmıyorum henüz evlerden ırak :KK70:
Ayyy :D tamaam

Zor ama sadece içecekle beslenmek girer tabi rüyalarına kaç gün böyle sürecek😅 Ben de dün rüyamda bir tabak pilav üstü kuru fasulye yediğimi gördüm oh ne güzel doydum ama eyvah yarın kaç kilo alacağım diyorum rüyalarda bile peşimizi bırakmıyor kilo alma korkusu bari orada rahat rahat yiyip doysak🤣🤣🤣
Yani bugün öğlen ye pilavla ye ne var :D

Günaydınlar sabahtan kargocunun beni aramasıyla uyandım😑😑dedim erken kalktın köydeyken çık temiz havada ip atla ip atlama görevimi bitirdim💃💃💃
Ooo cnm iyi ki uyandırmış o zaman 😀
👏👏👏

Bir şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN M' görseli olabilir'GÜNAYDIN M' görseli olabilir
Ayy ne güzel ben de orda olsam 😍

aa tamam gülüm kafam zaten karışık o zaman sadece liste dışı muhabbet üyesi olayım burada :KK36:
😍 😘😘 terazi burcu musun kız 😃

sabah tartildim 63.0 sabit geldim aslında haftasonu ve dün akşam baya kaçırmıştım sabit geldiğine sevindim 😍😘
Tamam canım

sakın ha gülüm kaldır o motivasyonunu yerden bir sirkele dik ayağa , dün ne güzel heveslenmiştin , belki bünyen klasik listeyle diyete alışsın diye vermiştir bir iki güne değişir gidişatı kontrol eder , neyse değiştiricem demiş ya sen sık sık sorarsan haa bu hatun gerçekten bilinçli istekli diye tam ilgilenir bence
yemekten daha önemlisi bizim kalbimiz motivasyonumuz inandığın sürece başaramayacağın şey yok allahın izniyle o yüzden moralini bozma gülüm
Cok sagol canim, insallah olur bu sefer.

Gunaydin kizlar. Diyetisyen bir gunluk menu gonderdi. Internette da bulabileceginiz bir menu ornekleribden. Galiba hergun ayni seyleri yiycem. Neyse canimSIkildi. Benim burdaki diyetusyenler gun gun menuler ve yemek tarifleri beriyirdu. Bu ne hergun ayni seyleri mi yiycem diye yazdim.
Canım niye moralini bozuyorsun ;) bence daha kolay bu tür listelere uymak :) değişim listesi de verir ona göre hergün yediklerin ve sırası değişir zaten sen öyle iste 1 haftalık yani örneğin ekmek hakkı olarak bir gün bulgur bir gün yulaf gibi :)
Önemli olan senle ilgilenmesi bence kaçırma derim 💗 belki de esas böyle kilo vereceksin 😘

yaa kuzum aslında bi yerde sadece sıvı beslenmek şu andaki sağlık durumuma da iyi geldi
canım çoookkk şeyler istiyor ama midemi bulandırdığı için zaten yiyemeyecektim
hastalığın bi faydası oldu bana :KK70:

çok amiiinnn :dua: :KK48:

ayyy sorma bazen gelenler geliyor bana amaaannnn kaç günlük dünya bu stresle yaşanır mı diyorum yiyim gitsin ama yiynce de ayrı bi stres oluyorum saçma sapan bi kısır döngüde buluyorum kendimi :KK70:

3 gün toplamda, bugün 2. günüm dua ediyorum ki çabucak perşembe gelsin :KK70:
Yaa persembe de denk getirseydn ya kiz cumaya guzl eksiyi kacirmamis olrdn bu arada masallah ben yapamam heralde zor
Gunaydin kizlar. Diyetisyen bir gunluk menu gonderdi. Internette da bulabileceginiz bir menu ornekleribden. Galiba hergun ayni seyleri yiycem. Neyse canimSIkildi. Benim burdaki diyetusyenler gun gun menuler ve yemek tarifleri beriyirdu. Bu ne hergun ayni seyleri mi yiycem diye yazdim.
Gunaydn cnm ornek menu fln isteseydn keske yani sana ozel olmasi gerekmiyormu mesela kilona yag seviyene vs gore tbi online olunca nasl oluyor bilmiyorm ama sen yinede moralni bozma 1 hafta dene belki cok guzel kilo vericeksin.birde genelde menuler ztn hep ayni oluyor onemli olan her istediginde ulasabilmek ve menuye uymak sanki
benim oğlan bu akşam memlekete gidiyor 1 hafta yok o yokken düzene gireyim iyice
Hayirli yolculuklar abla simdiden, cocuk olmayinca evde dha duzenli olur kesn hadi insallah
Hayirlisi olsun kuzenin icin cnm netlesir insallah biran once, yemene ragmen sabit olman da guzel

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145165
BerryShake BerryShake 205227.5205
kardelelen321 kardelelen321 125105
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92
yarimuhendis yarimuhendis 150262100300
@Breeze96 14080200100
kumsal68 kumsal68 8012080140
@Sonsuz umut 5050
@Dermabebak 10
C Cagrihilal1 100100
Pnrrr-12 Pnrrr-12 40125175
nnurc nnurc 4340
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 19060
eliya eliya 45
Calypso95 Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:
-Spor puanlarını El_Em El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana :KK36:

Cok sagol canim, insallah olur bu sefer.
bence olur , istediğin gibi olmazsa da zaten 1 aylık ödeme yapmadın mı bırakırsın olur biter , ama sen her hafta kür v.s. verecek mi sorarsın hani bazen veriyorlar ya kuru erik ceviz suya konup sabah yenip suyu içilen o tarz bir şeyler

Screenshot_20210928_111522.jpg

Hadi Kızlar bugunden itibaren Saglıklı beslenip Sporumuzu da yapalım bu Kilolar gidicek illaki, pes etmiyelim. Kilolarimizla mutsuz olmayalım!!!

Bașarabillirsiniz, icindeki seni dinle: istedigin herșeyi yemek ve mutsuz olmak mı yoksa istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak mı. Tarafını sec :cool::spor::spor::spor: :rolleyes:

Canım niye moralini bozuyorsun :KK66: bence daha kolay bu tür listelere uymak :) değişim listesi de verir ona göre hergün yediklerin ve sırası değişir zaten sen öyle iste 1 haftalık yani örneğin ekmek hakkı olarak bir gün bulgur bir gün yulaf gibi :)
Önemli olan senle ilgilenmesi bence kaçırma derim 💗 belki de esas böyle kilo vereceksin 😘
Verdigi listeyi girsen yani. Neysee. Bekliyorum yenisini. Hic Turk diyetisyen denememustkm. Denemis olcam.

Yaa persembe de denk getirseydn ya kiz cumaya guzl eksiyi kacirmamis olrdn bu arada masallah ben yapamam heralde zor

Gunaydn cnm ornek menu fln isteseydn keske yani sana ozel olmasi gerekmiyormu mesela kilona yag seviyene vs gore tbi online olunca nasl oluyor bilmiyorm ama sen yinede moralni bozma 1 hafta dene belki cok guzel kilo vericeksin.birde genelde menuler ztn hep ayni oluyor onemli olan her istediginde ulasabilmek ve menuye uymak sanki

Hayirli yolculuklar abla simdiden, cocuk olmayinca evde dha duzenli olur kesn hadi insallah

Hayirlisi olsun kuzenin icin cnm netlesir insallah biran once, yemene ragmen sabit olman da guzel
Haklisin beklentimi yuksek tuttum, ne beklediysen. Listeler hep ayni.

Eki Görüntüle 2923436

Hadi Kızlar bugunden itibaren Saglıklı beslenip Sporumuzu da yapalım bu Kilolar gidicek illaki, pes etmiyelim. Kilolarimizla mutsuz olmayalım!!!

Bașarabillirsiniz, icindeki seni dinle: istedigin herșeyi yemek ve mutsuz olmak mı yoksa istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak mı. Tarafını sec :cool::spor::spor::spor: :rolleyes:
Cok guzel yazmissincanim 👍

bence olur , istediğin gibi olmazsa da zaten 1 aylık ödeme yapmadın mı bırakırsın olur biter , ama sen her hafta kür v.s. verecek mi sorarsın hani bazen veriyorlar ya kuru erik ceviz suya konup sabah yenip suyu içilen o tarz bir şeyler
2 hafta sonra tatile gitcez. Ilk 2 hafta detoks istedim bakalim.

Günaydınlar sabahtan kargocunun beni aramasıyla uyandım😑😑dedim erken kalktın köydeyken çık temiz havada ip atla ip atlama görevimi bitirdim💃💃💃
Harikasın canım iyiki uyandırmışlar🤩🤩
Ohooo ben rüyalarımda bir şey yerken of ya niye yedim diye pişmanlık yaşıyordum ne yapacağım şimdi ben falan diye uyandığımda bi oh be çekiyordum🤣🤣
Aynısı ya rüyada bile pişmanlık yaşıyoruz uyanınca mutlu oluyorsun yemedim diye🤣🤣
hzlsel hzlsel gunaydjn canim. Bana ortak yazmayin olur mu? Motivasyonum hic yok. Bebegim hasta baya (bibrek sorunu) muhtemelen onun da etkisi var. ortagimi tek basina birakiyirum, kotu oluyor.
Tamam canım çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah😔

Back