kıyamam yaaaa rüyanda bile mi yiyince pişmanlık yaşıyorsun , ben rüyamda kendimi hiç şişman görmüyorum da şimdi düşününce yaav ben rüyamda bile yemek tatlı v.s. olsa yemiyorum yaaaa bakıyorum saf safOhooo ben rüyalarımda bir şey yerken of ya niye yedim diye pişmanlık yaşıyordum ne yapacağım şimdi ben falan diye uyandığımda bi oh be çekiyordum
günaydın gülümGünaydın canlar
günaydın gülümGünaydın kizlarkusura bakmayın misafirlerin çoğu gitti ama kuzenim benimle yurdu 1 haftaya falan netleşecek, o sürede benimle kalacak dün onun eşyalarıni falan yerlestirdik, bir iki alış verisini yaptık...sabah tartildim 63.0 sabit geldim aslında haftasonu ve dün akşam baya kaçırmıştım sabit geldiğine sevindim
Ayyykilo almaya çalışmıyorum henüz evlerden ırak
Yani bugün öğlen ye pilavla ye ne varZor ama sadece içecekle beslenmek girer tabi rüyalarına kaç gün böyle sürecekBen de dün rüyamda bir tabak pilav üstü kuru fasulye yediğimi gördüm oh ne güzel doydum ama eyvah yarın kaç kilo alacağım diyorum rüyalarda bile peşimizi bırakmıyor kilo alma korkusu bari orada rahat rahat yiyip doysak
Ooo cnm iyi ki uyandırmış o zamanGünaydınlar sabahtan kargocunun beni aramasıyla uyandımdedim erken kalktın köydeyken çık temiz havada ip atla ip atlama görevimi bitirdim
Ayy ne güzel ben de orda olsam
aa tamam gülüm kafam zaten karışık o zaman sadece liste dışı muhabbet üyesi olayım burada
Tamam canımsabah tartildim 63.0 sabit geldim aslında haftasonu ve dün akşam baya kaçırmıştım sabit geldiğine sevindim
Cok sagol canim, insallah olur bu sefer.sakın ha gülüm kaldır o motivasyonunu yerden bir sirkele dik ayağa , dün ne güzel heveslenmiştin , belki bünyen klasik listeyle diyete alışsın diye vermiştir bir iki güne değişir gidişatı kontrol eder , neyse değiştiricem demiş ya sen sık sık sorarsan haa bu hatun gerçekten bilinçli istekli diye tam ilgilenir bence
yemekten daha önemlisi bizim kalbimiz motivasyonumuz inandığın sürece başaramayacağın şey yok allahın izniyle o yüzden moralini bozma gülüm
aa nerden bildinAyyytamaam
Yani bugün öğlen ye pilavla ye ne var
Ooo cnm iyi ki uyandırmış o zaman
Ayy ne güzel ben de orda olsam
terazi burcu musun kız
Tamam canım
Canım niye moralini bozuyorsunGunaydin kizlar. Diyetisyen bir gunluk menu gonderdi. Internette da bulabileceginiz bir menu ornekleribden. Galiba hergun ayni seyleri yiycem. Neyse canimSIkildi. Benim burdaki diyetusyenler gun gun menuler ve yemek tarifleri beriyirdu. Bu ne hergun ayni seyleri mi yiycem diye yazdim.
Yaa persembe de denk getirseydn ya kiz cumaya guzl eksiyi kacirmamis olrdn bu arada masallah ben yapamam heralde zoryaa kuzum aslında bi yerde sadece sıvı beslenmek şu andaki sağlık durumuma da iyi geldi
canım çoookkk şeyler istiyor ama midemi bulandırdığı için zaten yiyemeyecektim
hastalığın bi faydası oldu bana
çok amiiinnn
ayyy sorma bazen gelenler geliyor bana amaaannnn kaç günlük dünya bu stresle yaşanır mı diyorum yiyim gitsin ama yiynce de ayrı bi stres oluyorum saçma sapan bi kısır döngüde buluyorum kendimi
3 gün toplamda, bugün 2. günüm dua ediyorum ki çabucak perşembe gelsin
Gunaydn cnm ornek menu fln isteseydn keske yani sana ozel olmasi gerekmiyormu mesela kilona yag seviyene vs gore tbi online olunca nasl oluyor bilmiyorm ama sen yinede moralni bozma 1 hafta dene belki cok guzel kilo vericeksin.birde genelde menuler ztn hep ayni oluyor onemli olan her istediginde ulasabilmek ve menuye uymak sankiGunaydin kizlar. Diyetisyen bir gunluk menu gonderdi. Internette da bulabileceginiz bir menu ornekleribden. Galiba hergun ayni seyleri yiycem. Neyse canimSIkildi. Benim burdaki diyetusyenler gun gun menuler ve yemek tarifleri beriyirdu. Bu ne hergun ayni seyleri mi yiycem diye yazdim.
Hayirli yolculuklar abla simdiden, cocuk olmayinca evde dha duzenli olur kesn hadi insallahbenim oğlan bu akşam memlekete gidiyor 1 hafta yok o yokken düzene gireyim iyice
Hayirlisi olsun kuzenin icin cnm netlesir insallah biran once, yemene ragmen sabit olman da guzelGünaydın kizlarkusura bakmayın misafirlerin çoğu gitti ama kuzenim benimle yurdu 1 haftaya falan netleşecek, o sürede benimle kalacak dün onun eşyalarıni falan yerlestirdik, bir iki alış verisini yaptık...sabah tartildim 63.0 sabit geldim aslında haftasonu ve dün akşam baya kaçırmıştım sabit geldiğine sevindim
UYE | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Carșamba | Perșembe | Toplam Puan: |
| 195 | 145 | 165 | |||||
| 205 | 227.5 | 205 | |||||
| 125 | 105 | ||||||
| 15 | |||||||
| 92 | |||||||
| 150 | 262 | 100 | 300 | ||||
@Breeze96 | 140 | 80 | 200 | 100 | ||||
| 80 | 120 | 80 | 140 | ||||
@Sonsuz umut | 50 | 50 | ||||||
@Dermabebak | 10 | |||||||
C Cagrihilal1 | 100 | 100 | ||||||
| 40 | 125 | 175 | |||||
| 43 | 40 | ||||||
| 190 | 60 | ||||||
| 45 | |||||||
| 100 |
bence olur , istediğin gibi olmazsa da zaten 1 aylık ödeme yapmadın mı bırakırsın olur biter , ama sen her hafta kür v.s. verecek mi sorarsın hani bazen veriyorlar ya kuru erik ceviz suya konup sabah yenip suyu içilen o tarz bir şeylerCok sagol canim, insallah olur bu sefer.
Verdigi listeyi girsen yani. Neysee. Bekliyorum yenisini. Hic Turk diyetisyen denememustkm. Denemis olcam.Canım niye moralini bozuyorsunbence daha kolay bu tür listelere uymak :) değişim listesi de verir ona göre hergün yediklerin ve sırası değişir zaten sen öyle iste 1 haftalık yani örneğin ekmek hakkı olarak bir gün bulgur bir gün yulaf gibi :)
Önemli olan senle ilgilenmesi bence kaçırma derimbelki de esas böyle kilo vereceksin
Haklisin beklentimi yuksek tuttum, ne beklediysen. Listeler hep ayni.Yaa persembe de denk getirseydn ya kiz cumaya guzl eksiyi kacirmamis olrdn bu arada masallah ben yapamam heralde zor
Gunaydn cnm ornek menu fln isteseydn keske yani sana ozel olmasi gerekmiyormu mesela kilona yag seviyene vs gore tbi online olunca nasl oluyor bilmiyorm ama sen yinede moralni bozma 1 hafta dene belki cok guzel kilo vericeksin.birde genelde menuler ztn hep ayni oluyor onemli olan her istediginde ulasabilmek ve menuye uymak sanki
Hayirli yolculuklar abla simdiden, cocuk olmayinca evde dha duzenli olur kesn hadi insallah
Hayirlisi olsun kuzenin icin cnm netlesir insallah biran once, yemene ragmen sabit olman da guzel
Cok guzel yazmissincanimEki Görüntüle 2923436
Hadi Kızlar bugunden itibaren Saglıklı beslenip Sporumuzu da yapalım bu Kilolar gidicek illaki, pes etmiyelim. Kilolarimizla mutsuz olmayalım!!!
Bașarabillirsiniz, icindeki seni dinle: istedigin herșeyi yemek ve mutsuz olmak mı yoksa istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak mı. Tarafını sec
2 hafta sonra tatile gitcez. Ilk 2 hafta detoks istedim bakalim.bence olur , istediğin gibi olmazsa da zaten 1 aylık ödeme yapmadın mı bırakırsın olur biter , ama sen her hafta kür v.s. verecek mi sorarsın hani bazen veriyorlar ya kuru erik ceviz suya konup sabah yenip suyu içilen o tarz bir şeyler
Harikasin canim.Günaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
Harikasın canım iyiki uyandırmışlarGünaydınlar sabahtan kargocunun beni aramasıyla uyandımdedim erken kalktın köydeyken çık temiz havada ip atla ip atlama görevimi bitirdim
Aynısı ya rüyada bile pişmanlık yaşıyoruz uyanınca mutlu oluyorsun yemedim diyeOhooo ben rüyalarımda bir şey yerken of ya niye yedim diye pişmanlık yaşıyordum ne yapacağım şimdi ben falan diye uyandığımda bi oh be çekiyordum
Tamam canım çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallahhzlsel gunaydjn canim. Bana ortak yazmayin olur mu? Motivasyonum hic yok. Bebegim hasta baya (bibrek sorunu) muhtemelen onun da etkisi var. ortagimi tek basina birakiyirum, kotu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?