• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

canım ellerine sağlık, ama benim hedefle başlangıç yer değişmiş

kilo almaya çalışmıyorum henüz evlerden ırak :KK70:

evet kuzum ama zor be ya acıkmıyorum baya tok tutan içecekler ama çiğneme özlemiyle yanıp tutuşuyorum resmen :KK70:
dün gece rüyamda 2. gün detoksu yapmayıp yemek yiyordum ayy bi pişman oluyorum kızım diyorum bi ton para verdin ne diye içmiyorsun diye kendime kızıyorum bi de :KK70:
Zor ama sadece içecekle beslenmek girer tabi rüyalarına kaç gün böyle sürecek😅 Ben de dün rüyamda bir tabak pilav üstü kuru fasulye yediğimi gördüm oh ne güzel doydum ama eyvah yarın kaç kilo alacağım diyorum rüyalarda bile peşimizi bırakmıyor kilo alma korkusu bari orada rahat rahat yiyip doysak🤣🤣🤣

Ayy ortim nasil dayandin helal olsun vallaha 👍👍
yaa kuzum aslında bi yerde sadece sıvı beslenmek şu andaki sağlık durumuma da iyi geldi
canım çoookkk şeyler istiyor ama midemi bulandırdığı için zaten yiyemeyecektim
hastalığın bi faydası oldu bana :D

Bu uc gunu sıkı tutmak lazim artik. Hadi insallah 🙈🙈
çok amiiinnn :dua: :KK48:

Zor ama sadece içecekle beslenmek girer tabi rüyalarına kaç gün böyle sürecek😅 Ben de dün rüyamda bir tabak pilav üstü kuru fasulye yediğimi gördüm oh ne güzel doydum ama eyvah yarın kaç kilo alacağım diyorum rüyalarda bile peşimizi bırakmıyor kilo alma korkusu bari orada rahat rahat yiyip doysak🤣🤣🤣
ayyy sorma bazen gelenler geliyor bana amaaannnn kaç günlük dünya bu stresle yaşanır mı diyorum yiyim gitsin ama yiynce de ayrı bi stres oluyorum saçma sapan bi kısır döngüde buluyorum kendimi :D

3 gün toplamda, bugün 2. günüm dua ediyorum ki çabucak perşembe gelsin :D

Gunaydin kizlar. Diyetisyen bir gunluk menu gonderdi. Internette da bulabileceginiz bir menu ornekleribden. Galiba hergun ayni seyleri yiycem. Neyse canimSIkildi. Benim burdaki diyetusyenler gun gun menuler ve yemek tarifleri beriyirdu. Bu ne hergun ayni seyleri mi yiycem diye yazdim.

Gunaydin kizlar. Diyetisyen bir gunluk menu gonderdi. Internette da bulabileceginiz bir menu ornekleribden. Galiba hergun ayni seyleri yiycem. Neyse canimSIkildi. Benim burdaki diyetusyenler gun gun menuler ve yemek tarifleri beriyirdu. Bu ne hergun ayni seyleri mi yiycem diye yazdim.
Hergune ayrı menü gönderecektir o zaman canim belki

bi cevabını bekle bakalım canım ama her gün aynı menü değildir umarım

ben de daha önce online destek aldım ama 1 haftalık menümü baştan gönderirdi

bi cevabını bekle bakalım canım ama her gün aynı menü değildir umarım

ben de daha önce online destek aldım ama 1 haftalık menümü baştan gönderirdi
Evet bir haftaliis yani netse degisturcem dedi ama canim SIkildi durduk yere. Bastan negatif basladil bakalim. Allahtan sadece ilk ayi aldim, deneyeyim diye.

Evet bir haftaliis yani netse degisturcem dedi ama canim SIkildi durduk yere. Bastan negatif basladil bakalim. Allahtan sadece ilk ayi aldim, deneyeyim diye.
neyse madem değiştireceğim dedi bi bekle bakalım canım hemen içini karartma motivasyonunu bozma, iyi geleceğine inanarak başla

Ohooo ben rüyalarımda bir şey yerken of ya niye yedim diye pişmanlık yaşıyordum ne yapacağım şimdi ben falan diye uyandığımda bi oh be çekiyordum🤣🤣

Bir şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN M' görseli olabilir

kuzum anlamadım 6. takımın sayfası di mi?
cnm hem kilo takibi hem menü bir yerde daha kolay olmaz mı sence :KK66: oraya daha yakınsın sanki kuzum yine de yok burayı seçiyorum dersen tam sokalım ya da kilo diyet konusunda orda bildirim yap cnm kafan karışmasın :KK60:
aa tamam gülüm kafam zaten karışık o zaman sadece liste dışı muhabbet üyesi olayım burada :KK36:

yaa kuzum aslında bi yerde sadece sıvı beslenmek şu andaki sağlık durumuma da iyi geldi
canım çoookkk şeyler istiyor ama midemi bulandırdığı için zaten yiyemeyecektim
hastalığın bi faydası oldu bana :KK70:

çok amiiinnn :dua: :KK48:

ayyy sorma bazen gelenler geliyor bana amaaannnn kaç günlük dünya bu stresle yaşanır mı diyorum yiyim gitsin ama yiynce de ayrı bi stres oluyorum saçma sapan bi kısır döngüde buluyorum kendimi :KK70:

3 gün toplamda, bugün 2. günüm dua ediyorum ki çabucak perşembe gelsin :KK70:
bak yarılamışsın bile allah kolaylık versin perşembe göz açıp kapayana kadar gelsin inşallah:KK15:

Yok canim boyle dedi. Neyse degistircem dedi ama zaten motivasyonum yerlerrdeydi iyice gitti.
sakın ha gülüm kaldır o motivasyonunu yerden bir sirkele dik ayağa , dün ne güzel heveslenmiştin , belki bünyen klasik listeyle diyete alışsın diye vermiştir bir iki güne değişir gidişatı kontrol eder , neyse değiştiricem demiş ya sen sık sık sorarsan haa bu hatun gerçekten bilinçli istekli diye tam ilgilenir bence
yemekten daha önemlisi bizim kalbimiz motivasyonumuz inandığın sürece başaramayacağın şey yok allahın izniyle o yüzden moralini bozma gülüm

Back