• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Yazmadi daha tam detaylari daha ama istemiyor galiba. Sayfasini inceliyirum. Kendi sayfasinda da cok fazla ucretsiz diyet ve yemek tarifleri var: Yalancı Elmalı Tart Tarifi - Uzman Diyetisyen Tuğba Yaprak
Kesinlikle oyle canim 3 haftada bir gorusme cok az. En az haftada 1 olmali.
Aa kendi sitesi var evet 🤩 instagram dan da bakayım kıız
Evet cnm her günün sonunda görüşme daha da iyi 😍

Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de🤣🤣
ye ye canım 😂

Kızlar ben rejimi bırakmaya karar verdim 😂Cocugum heralde 1 yasını doldurduktan sonra belki yapabilirim surekli kendimi baskı altında hissediyorum. Ve kilo da veremiyorum. Aksama kadar gram oturmuyorum aksam da spor yapacak gücüm olmuyor Daha bebegim 3 aylık Kafamı kiloyla diyetle doldurmak istemiyorum. kafamın içinde önceligim cocuklarım olsun istiyorum. Bana verdiginiz destekten dolayı tesekkür ederim. Menülerinizi takipteyim insaAllah bir gün gercekten beynimde rejimi istedigim zaman geri döneceğim 😍😌😌

Kızlar ben rejimi bırakmaya karar verdim 😂Cocugum heralde 1 yasını doldurduktan sonra belki yapabilirim surekli kendimi baskı altında hissediyorum. Ve kilo da veremiyorum. Aksama kadar gram oturmuyorum aksam da spor yapacak gücüm olmuyor Daha bebegim 3 aylık Kafamı kiloyla diyetle doldurmak istemiyorum. kafamın içinde önceligim cocuklarım olsun istiyorum. Bana verdiginiz destekten dolayı tesekkür ederim. Menülerinizi takipteyim insaAllah bir gün gercekten beynimde rejimi istedigim zaman geri döneceğim 😍😌😌
Sen bilirsin canım hep bekleriz 🙂

Saldırma olmadı ama yoğun bir gün vakit bulamadım şimdi sakince yavaş yavaş yapıyorum ara öğünümü doyduğumu hissedeyim🤣

Akşam yemeğime daha çok var ya🥺 Afiyet olsun canım😘

kazandibiyi yerken bu mesajı okumam🤣🤣 Pazartesi böyle tek diğer günler yapmam canım🥰
Ohh ne guzel yapmissin cnm
Kızlar karışık bir gün yaşıyorum giremedim bir türlü.+1 kilo geldim malesef😢
Yaa cumaya halledersn insallah cnm ama az ugruyorsn bu ara motivasyonun dusmedi dmi, bugununde cok kosturmali gecmis cnm yorucu olmustur sana
Mehtap yakuta yazdim. 2 gun icinde cevap veriyormus. Ve kendisi de degil. Calisani ☹️ Ben surekli upsdabilecsgim birini istiyorym. Tugba yaprak diye birini girdum ona soru sordum bakalim ne zaman geri donecek
Hayirlisi olsun cnm diyetisyen bulmussun umarm ise yarar
Kasımın 14ünde kuzenimib düğünğ var öncesnde 1 haftada 10 kg diyeti var ondan yapacağım🤣🤣🤣🤣
Imkansiz bence 1 haftada okadr vermek :olamaz:
KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM

ÜYE
24 EYLÜL
25 EYLÜL
26 EYLÜL
:KK43:
14730
8000
13190
10000
10000
4000
9200
2000
@eliya
6000
16908
18001
16000
6000
14984
14000
4000
4000
nnurc nnurc
4300
4000
12000
5000
11928
7273
10222
11200
10000
Z Z P
1076
5000
8000
8000

Ellerine saglik cnm
Insallah canim. Ulasmam cok kolay oldu, en cok o hosuma gitti. Bakalim sonuc nasil olacak
:KK49:
Güzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel😍

Spor da menü de harika canım tam kaptan menüsü🤩🤩

Ara yapsaydın bari canım aç kalmışsındır bu menüyle🥺

Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün🥰😘

Çok güzel menü canım afiyet olsun😍

Anam sadece sıvı mı ne ödemler atarsın ne kilolar verirsin🤩🤩

Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş senin de🥰

Afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun canım adımlar çok iyi🤩

Öğlen iyi yemişsin ama onun dışında blr şey yemediğin için dengelemiş canım😘
Sagol cnm :KK200:
Bence cok da guzel verdn cnm kisa zamanda odemlerin de gitti, mutsuzsan kilolarinla bence burd kal illa cok sıkı djyet yapman gerekmyiorki. Karar senin tabi sonuc itibariyle gidiceksen hakkinda hayirlisi olsun insallah yine gorusrz

Pazar menüm

Sabah sucuklu yumurta
Salata
Peynir
1 kare helva

Ara sütlü kahve
1 kare beyaz çuklata

Ara
1 hurma
5 badem

Akşam
1 lahmacun
Bol salata
Ayran

BerryShake BerryShake
Afiyet olsun canım.
Sabah 11.00
Tereyağlı yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
1 kare helva
2 dilim tb ekmek

Ara 14.00
Türk kahvesi
3 hurma
12 badem

Ara 16.00
1 şeftali

Akşam
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran

Su 3 lt
Spor yok ama çocuklar uyuyunca leslie yapmayı planlıyorm inşaAllah

@Breeze96 BerryShake BerryShake
Afiyet olsun canım.leslieyide yaptıysan çok güzel.
Ya, kıyamam bugün çok stresli bir gün olmuş, bir forma için aileyi aramaya ne gerek vardı öğrenciye dersin yarın formasıyla gelir
Bayağı stresli bir gündü gerçekten inşallah bugün hepimiz için güzel bir gün olsun.
ne koşturmuşsun gülüm yaaa ama lahanayı da sarmışsın inşallah sakince huzurlayemişsinizdir baba oğulun yanlış anlaşılması giderilmiştir
ben müdür yardımcısına fit oldum işi gücü yok mu da velileri arıyor forma için tövbe tövbeee
Şükür canım ağzımızın tadıyla yedik.umarım tekrar bu sorunları yaşamayız
Oyy canim ya durduk yere oglusunun ustune gelmis ogretmen. Sanki birgun formasiz olsa ne olur. Allahim derslerden cok kurallara uymayla ilgililer. Bir kere sakince oglum bir daha formayla gel de bitti gitti, ama bilirim uzatmistir. Oglusunun da canini sIkmis ve sonra tum aileyk etkiliyor tabiki.
Masallah butun bu olanlar arasinda sarmayi da yapmissin canim
Sağol canım.
Zor geçmiş günün canım güzelce dinlen toparla kafayı olur böyle hayatın akışı içinde🥰

Çok iyi canım inşallah başla bir an önce😍
Aynen zor ve yorucu bir gündü canım.

Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün🥰😘

Afiyet olsun canım😘

Sağol canım

Yaa cumaya halledersn insallah cnm ama az ugruyorsn bu ara motivasyonun dusmedi dmi, bugununde cok kosturmali gecmis cnm yorucu olmustur sana

Ellerine saglik cnm

Bence cok da guzel verdn cnm kisa zamanda odemlerin de gitti, mutsuzsan kilolarinla bence burd kal illa cok sıkı djyet yapman gerekmyiorki. Karar senin tabi sonuc itibariyle gidiceksen hakkinda hayirlisi olsun insallah yine gorusrz
Haftasonu yoğun geçti dünü de anlattım.hakikatten buraya gelmedrn olmuyor canım

Ellerine saglik cnm

Insallah canim

24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
PAZARTESİ
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,268,767,9
@Calypso9576, 1?75,5
@eliya80,6?79,6
@Sonsuz umut68,75?67,9
@kardelelen32191, 9592,9590
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,9?74,2
@Tempus78?77
@Breeze9674, 8575,8574
Pnrrr-12 Pnrrr-12 7675,374,5
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 67,467,066,5
BerryShake BerryShake 61,361,960,5
@eceboce7272,171,1
@Goklerce63?62
nnurc nnurc 72,1072,4571
@pacman65,8?65,5
@hadikonusalim63,464,862
Jasminium84 Jasminium84 ?66,5067,55
C Cagrihilal1 68, 9568,7568,5
Z Z P 66, 967,5?
@karabiber0176,176,675,5
@yarimuhendis72,4sürpriz 🥳70
@diyetcigeldihanim78,377,876,5
@sabahvesen74??

Kızlar gözden kaçırdığım var mı?
canım ellerine sağlık, ama benim hedefle başlangıç yer değişmiş

kilo almaya çalışmıyorum henüz evlerden ırak :D

Afiyet olsun canım😘

evet kuzum ama zor be ya acıkmıyorum baya tok tutan içecekler ama çiğneme özlemiyle yanıp tutuşuyorum resmen :D
dün gece rüyamda 2. gün detoksu yapmayıp yemek yiyordum ayy bi pişman oluyorum kızım diyorum bi ton para verdin ne diye içmiyorsun diye kendime kızıyorum bi de :D

27 Eylül Pazartesi

Bugün sıvı detoks günümde
6 şişe çeşitli meyve sebze kuruyemiş ve içeceklerden hazırlanmış sıvı şeylerden tüketmem gerekiyordu bi de yanında en az 2,5 lt su ama midem hala tam toparlanmadığı için 4 adet sıvıyı tüketebildim

Su da 1,5 lt belki biraz daha az hatta

C Cagrihilal1
Ayy ortim nasil dayandin helal olsun vallaha 👍👍

ben menü yazmıyorum normal de diğer tarafta yarışa soktular mecbur yazıyorum bu hafta buraya da yazayım istersen ama ben diyet yapmıyorum yediklerim ters gelebilir size
bu gün

14: 10 civarı
patatesli yumurta( 4 yumurta ile yarısından biraz çoğunu oğlum yedi )
köy peyniri
domates salatalık
1 y.k. süt kaymağı
1 y.k bal
1 d. ekmek

18:30
sade türk kahvesi yarım kupa

su 2 lt

spor yok adım :3287 adım

gününü gününü tutmuyor benim de bir gün çok bir gün normal yiyorum :))
Abla süper menü afiyet olsun😍

Back