Ne güzel olurdu ya kaç haftadır zaten 68 kiloda takılıyorum cuma günü de 67 görsem şöyle ucundan çok sevineceğimrica ederim tatlom
ay sahi mi süper cnm bi de hayırlısıyla cuma kilona dönsen
rica ederiim
Aa kendi sitesi var evetYazmadi daha tam detaylari daha ama istemiyor galiba. Sayfasini inceliyirum. Kendi sayfasinda da cok fazla ucretsiz diyet ve yemek tarifleri var: Yalancı Elmalı Tart Tarifi - Uzman Diyetisyen Tuğba Yaprak
Kesinlikle oyle canim 3 haftada bir gorusme cok az. En az haftada 1 olmali.
ye ye canımAfiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de
Sen bilirsin canım hep beklerizKızlar ben rejimi bırakmaya karar verdimCocugum heralde 1 yasını doldurduktan sonra belki yapabilirim surekli kendimi baskı altında hissediyorum. Ve kilo da veremiyorum. Aksama kadar gram oturmuyorum aksam da spor yapacak gücüm olmuyor Daha bebegim 3 aylık Kafamı kiloyla diyetle doldurmak istemiyorum. kafamın içinde önceligim cocuklarım olsun istiyorum. Bana verdiginiz destekten dolayı tesekkür ederim. Menülerinizi takipteyim insaAllah bir gün gercekten beynimde rejimi istedigim zaman geri döneceğim
Ohh ne guzel yapmissin cnmSaldırma olmadı ama yoğun bir gün vakit bulamadım şimdi sakince yavaş yavaş yapıyorum ara öğünümü doyduğumu hissedeyim
Akşam yemeğime daha çok var yaAfiyet olsun canım
kazandibiyi yerken bu mesajı okumamPazartesi böyle tek diğer günler yapmam canım
Yaa cumaya halledersn insallah cnm ama az ugruyorsn bu ara motivasyonun dusmedi dmi, bugununde cok kosturmali gecmis cnm yorucu olmustur sanaKızlar karışık bir gün yaşıyorum giremedim bir türlü.+1 kilo geldim malesef
Hayirlisi olsun cnm diyetisyen bulmussun umarm ise yararMehtap yakuta yazdim. 2 gun icinde cevap veriyormus. Ve kendisi de degil. CalisaniBen surekli upsdabilecsgim birini istiyorym. Tugba yaprak diye birini girdum ona soru sordum bakalim ne zaman geri donecek
Imkansiz bence 1 haftada okadr vermekKasımın 14ünde kuzenimib düğünğ var öncesnde 1 haftada 10 kg diyeti var ondan yapacağım
Ellerine saglik cnmKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM
ÜYE 24 EYLÜL 25 EYLÜL 26 EYLÜL 14730 8000 13190 C Cagrihilal1 10000 10000 4000 9200 2000 @eliya 6000 16908 18001 16000hzlsel 6000 14984 14000 4000 4000nnurc 4300 Pnrrr-12 4000 12000 5000 11928 7273 10222 11200 10000 1076 5000 8000 8000 @Tempus
Insallah canim. Ulasmam cok kolay oldu, en cok o hosuma gitti. Bakalim sonuc nasil olacak
Sagol cnmGüzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel
Spor da menü de harika canım tam kaptan menüsü
Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de
Ara yapsaydın bari canım aç kalmışsındır bu menüyle
Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Anam sadece sıvı mı ne ödemler atarsın ne kilolar verirsin
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş senin de
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım adımlar çok iyi
Öğlen iyi yemişsin ama onun dışında blr şey yemediğin için dengelemiş canım
Bence cok da guzel verdn cnm kisa zamanda odemlerin de gitti, mutsuzsan kilolarinla bence burd kal illa cok sıkı djyet yapman gerekmyiorki. Karar senin tabi sonuc itibariyle gidiceksen hakkinda hayirlisi olsun insallah yine gorusrzKızlar ben rejimi bırakmaya karar verdimCocugum heralde 1 yasını doldurduktan sonra belki yapabilirim surekli kendimi baskı altında hissediyorum. Ve kilo da veremiyorum. Aksama kadar gram oturmuyorum aksam da spor yapacak gücüm olmuyor Daha bebegim 3 aylık Kafamı kiloyla diyetle doldurmak istemiyorum. kafamın içinde önceligim cocuklarım olsun istiyorum. Bana verdiginiz destekten dolayı tesekkür ederim. Menülerinizi takipteyim insaAllah bir gün gercekten beynimde rejimi istedigim zaman geri döneceğim
Afiyet olsun canım.Pazar menüm
Sabah sucuklu yumurta
Salata
Peynir
1 kare helva
Ara sütlü kahve
1 kare beyaz çuklata
Ara
1 hurma
5 badem
Akşam
1 lahmacun
Bol salata
Ayran
BerryShake
Afiyet olsun canım.leslieyide yaptıysan çok güzel.Sabah 11.00
Tereyağlı yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
1 kare helva
2 dilim tb ekmek
Ara 14.00
Türk kahvesi
3 hurma
12 badem
Ara 16.00
1 şeftali
Akşam
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok ama çocuklar uyuyunca leslie yapmayı planlıyorm inşaAllah
@Breeze96BerryShake
Bayağı stresli bir gündü gerçekten inşallah bugün hepimiz için güzel bir gün olsun.Ya, kıyamam bugün çok stresli bir gün olmuş, bir forma için aileyi aramaya ne gerek vardı öğrenciye dersin yarın formasıyla gelir
Şükür canım ağzımızın tadıyla yedik.umarım tekrar bu sorunları yaşamayızne koşturmuşsun gülüm yaaa ama lahanayı da sarmışsın inşallah sakince huzurlayemişsinizdir baba oğulun yanlış anlaşılması giderilmiştir
ben müdür yardımcısına fit oldum işi gücü yok mu da velileri arıyor forma için tövbe tövbeee
Sağol canım.Oyy canim ya durduk yere oglusunun ustune gelmis ogretmen. Sanki birgun formasiz olsa ne olur. Allahim derslerden cok kurallara uymayla ilgililer. Bir kere sakince oglum bir daha formayla gel de bitti gitti, ama bilirim uzatmistir. Oglusunun da canini sIkmis ve sonra tum aileyk etkiliyor tabiki.
Masallah butun bu olanlar arasinda sarmayi da yapmissin canim
Aynen zor ve yorucu bir gündü canım.Zor geçmiş günün canım güzelce dinlen toparla kafayı olur böyle hayatın akışı içinde
Çok iyi canım inşallah başla bir an önce
Sağol canımGüzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel
Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün
Afiyet olsun canım
Haftasonu yoğun geçti dünü de anlattım.hakikatten buraya gelmedrn olmuyor canımOhh ne guzel yapmissin cnm
Yaa cumaya halledersn insallah cnm ama az ugruyorsn bu ara motivasyonun dusmedi dmi, bugununde cok kosturmali gecmis cnm yorucu olmustur sana
Hayirlisi olsun cnm diyetisyen bulmussun umarm ise yarar
Imkansiz bence 1 haftada okadr vermek
Ellerine saglik cnm
Sagol cnm
Bence cok da guzel verdn cnm kisa zamanda odemlerin de gitti, mutsuzsan kilolarinla bence burd kal illa cok sıkı djyet yapman gerekmyiorki. Karar senin tabi sonuc itibariyle gidiceksen hakkinda hayirlisi olsun insallah yine gorusrz
Insallah canimOhh ne guzel yapmissin cnm
Yaa cumaya halledersn insallah cnm ama az ugruyorsn bu ara motivasyonun dusmedi dmi, bugununde cok kosturmali gecmis cnm yorucu olmustur sana
Hayirlisi olsun cnm diyetisyen bulmussun umarm ise yarar
Imkansiz bence 1 haftada okadr vermek
Ellerine saglik cnm
Sagol cnm
Bence cok da guzel verdn cnm kisa zamanda odemlerin de gitti, mutsuzsan kilolarinla bence burd kal illa cok sıkı djyet yapman gerekmyiorki. Karar senin tabi sonuc itibariyle gidiceksen hakkinda hayirlisi olsun insallah yine gorusrz
canım ellerine sağlık, ama benim hedefle başlangıç yer değişmiş24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUPAZARTESİ
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,2 68,7 67,9 @Calypso95 76, 1 ? 75,5 @eliya 80,6 ? 79,6 @Sonsuz umut 68,75 ? 67,9 @kardelelen321 91, 95 92,95 90 DeryaOnDiet 74,9 ? 74,2 @Tempus 78 ? 77 @Breeze96 74, 85 75,85 74 Pnrrr-12 76 75,3 74,5 Ucmelekannesi 67,4 67,0 66,5 BerryShake 61,3 61,9 60,5 @eceboce 72 72,1 71,1 @Goklerce 63 ? 62 nnurc 72,10 72,45 71 @pacman 65,8 ? 65,5 @hadikonusalim 63,4 64,8 62 Jasminium84 ? 66,50 67,55 C Cagrihilal1 68, 95 68,75 68,5 Z Z P 66, 9 67,5 ? @karabiber01 76,1 76,6 75,5 @yarimuhendis 72,4 sürpriz 70 @diyetcigeldihanim 78,3 77,8 76,5 @sabahvesen 74 ? ?
Kızlar gözden kaçırdığım var mı?
evet kuzum ama zor be ya acıkmıyorum baya tok tutan içecekler ama çiğneme özlemiyle yanıp tutuşuyorum resmenGüzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel
Afiyet olsun canım
canım gayet güzel afiyet olsun27 eylul
Kahvalti yok
Ogle 13:00
3 biber dolmasi
2 kabak dolmasi
1 kase yogurt
Ara 16:00
3 ceviz
Aksam 18:00
1 tane icli kofte haslanmis
2.5 lt su
10 bin adim
Pnrrr-12 hzlsel Jasminium84
Ayy ortim nasil dayandin helal olsun vallaha27 Eylül Pazartesi
Bugün sıvı detoks günümde
6 şişe çeşitli meyve sebze kuruyemiş ve içeceklerden hazırlanmış sıvı şeylerden tüketmem gerekiyordu bi de yanında en az 2,5 lt su ama midem hala tam toparlanmadığı için 4 adet sıvıyı tüketebildim
Su da 1,5 lt belki biraz daha az hatta
C Cagrihilal1
Bu uc gunu sıkı tutmak lazim artik. Hadi insallahcanım gayet güzel afiyet olsun
cumaya şahane geliyormuşuz gibi bi his var içimde
Allah şaşırtmasın da
Abla süper menü afiyet olsunben menü yazmıyorum normal de diğer tarafta yarışa soktular mecbur yazıyorum bu hafta buraya da yazayım istersen ama ben diyet yapmıyorum yediklerim ters gelebilir size
bu gün
14: 10 civarı
patatesli yumurta( 4 yumurta ile yarısından biraz çoğunu oğlum yedi )
köy peyniri
domates salatalık
1 y.k. süt kaymağı
1 y.k bal
1 d. ekmek
18:30
sade türk kahvesi yarım kupa
su 2 lt
spor yok adım :3287 adım
gününü gününü tutmuyor benim de bir gün çok bir gün normal yiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?