Kilolar Firarda 😎

Aa kendi sitesi var evet instagram dan da bakayım kıız
Evet cnm her günün sonunda görüşme daha da iyi

Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de
ye ye canım

Kızlar ben rejimi bırakmaya karar verdim Cocugum heralde 1 yasını doldurduktan sonra belki yapabilirim surekli kendimi baskı altında hissediyorum. Ve kilo da veremiyorum. Aksama kadar gram oturmuyorum aksam da spor yapacak gücüm olmuyor Daha bebegim 3 aylık Kafamı kiloyla diyetle doldurmak istemiyorum. kafamın içinde önceligim cocuklarım olsun istiyorum. Bana verdiginiz destekten dolayı tesekkür ederim. Menülerinizi takipteyim insaAllah bir gün gercekten beynimde rejimi istedigim zaman geri döneceğim

Sen bilirsin canım hep bekleriz

Ohh ne guzel yapmissin cnm
Kızlar karışık bir gün yaşıyorum giremedim bir türlü.+1 kilo geldim malesef
Yaa cumaya halledersn insallah cnm ama az ugruyorsn bu ara motivasyonun dusmedi dmi, bugununde cok kosturmali gecmis cnm yorucu olmustur sana
Mehtap yakuta yazdim. 2 gun icinde cevap veriyormus. Ve kendisi de degil. Calisani Ben surekli upsdabilecsgim birini istiyorym. Tugba yaprak diye birini girdum ona soru sordum bakalim ne zaman geri donecek
Hayirlisi olsun cnm diyetisyen bulmussun umarm ise yarar
Kasımın 14ünde kuzenimib düğünğ var öncesnde 1 haftada 10 kg diyeti var ondan yapacağım
Imkansiz bence 1 haftada okadr vermek
Ellerine saglik cnm
Insallah canim. Ulasmam cok kolay oldu, en cok o hosuma gitti. Bakalim sonuc nasil olacak

Sagol cnm
Bence cok da guzel verdn cnm kisa zamanda odemlerin de gitti, mutsuzsan kilolarinla bence burd kal illa cok sıkı djyet yapman gerekmyiorki. Karar senin tabi sonuc itibariyle gidiceksen hakkinda hayirlisi olsun insallah yine gorusrz

Pazar menüm

Sabah sucuklu yumurta
Salata
Peynir
1 kare helva

Ara sütlü kahve
1 kare beyaz çuklata

Ara
1 hurma
5 badem

Akşam
1 lahmacun
Bol salata
Ayran

BerryShake
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.leslieyide yaptıysan çok güzel.
Ya, kıyamam bugün çok stresli bir gün olmuş, bir forma için aileyi aramaya ne gerek vardı öğrenciye dersin yarın formasıyla gelir
Bayağı stresli bir gündü gerçekten inşallah bugün hepimiz için güzel bir gün olsun.
Şükür canım ağzımızın tadıyla yedik.umarım tekrar bu sorunları yaşamayız
Sağol canım.
Zor geçmiş günün canım güzelce dinlen toparla kafayı olur böyle hayatın akışı içinde

Çok iyi canım inşallah başla bir an önce
Aynen zor ve yorucu bir gündü canım.
Sağol canım
Haftasonu yoğun geçti dünü de anlattım.hakikatten buraya gelmedrn olmuyor canım

Insallah canim

canım ellerine sağlık, ama benim hedefle başlangıç yer değişmiş

kilo almaya çalışmıyorum henüz evlerden ırak

evet kuzum ama zor be ya acıkmıyorum baya tok tutan içecekler ama çiğneme özlemiyle yanıp tutuşuyorum resmen
dün gece rüyamda 2. gün detoksu yapmayıp yemek yiyordum ayy bi pişman oluyorum kızım diyorum bi ton para verdin ne diye içmiyorsun diye kendime kızıyorum bi de

Ayy ortim nasil dayandin helal olsun vallaha

Abla süper menü afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…