Kilolar Firarda 😎

Dur cnm nereye gidiyorsun? menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin
Olur canim. Ne bileyym hep herseyi yaptim ya menu paylasmayinca eksik olacak diye dusundum. Haklisin canim. Gelirim tabiki o zaman

ne koşturmuşsun gülüm yaaa ama lahanayı da sarmışsın inşallah sakince huzurlayemişsinizdir baba oğulun yanlış anlaşılması giderilmiştir
ben müdür yardımcısına fit oldum işi gücü yok mu da velileri arıyor forma için tövbe tövbeee

Spor için yine motivasyon olur canım ekim abla da menü paylaşmıyor mesela denizbenimadim da 1 kez gördüm
Tmm o zaman. Tek de olmiycam bugun inan o oadar kotuydum ki cuma arti cikinca tartilmak bile istemedim. Ins bu tur durumlarda motive eder beni degilse eksi geldigim muddetce uyuyorum zaten orda sorun yok.

Oyy canim ya durduk yere oglusunun ustune gelmis ogretmen. Sanki birgun formasiz olsa ne olur. Allahim derslerden cok kurallara uymayla ilgililer. Bir kere sakince oglum bir daha formayla gel de bitti gitti, ama bilirim uzatmistir. Oglusunun da canini sIkmis ve sonra tum aileyk etkiliyor tabiki.
Masallah butun bu olanlar arasinda sarmayi da yapmissin canim

Spor için yine motivasyon olur canım ekim abla da menü paylaşmıyor mesela denizbenimadim da 1 kez gördüm
ben menü yazmıyorum normal de diğer tarafta yarışa soktular mecbur yazıyorum bu hafta buraya da yazayım istersen ama ben diyet yapmıyorum yediklerim ters gelebilir size
bu gün

14: 10 civarı
patatesli yumurta( 4 yumurta ile yarısından biraz çoğunu oğlum yedi )
köy peyniri
domates salatalık
1 y.k. süt kaymağı
1 y.k bal
1 d. ekmek

18:30
sade türk kahvesi yarım kupa

su 2 lt

spor yok adım :3287 adım

gününü gününü tutmuyor benim de bir gün çok bir gün normal yiyorum :))

Eline saglik canim.

Zor geçmiş günün canım güzelce dinlen toparla kafayı olur böyle hayatın akışı içinde
İnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek
Çok iyi canım inşallah başla bir an önce

Ben bile yarın tatlı yemek istemiyorum birkaç gündür sürekli yedim hiç canım çekmiyor şu an Ekşi ekşi manadalina yiyeceğim yarın Yok canım zaten yoruluyorum her gün nöbete katlanamam
Var aslında demesen aklıma gelmezdi öyle şeyler takmayı hiç sevmiyorm ama deneym bakm
Bak ne güzel varmış zaten tak yarın bak bakalım kaç adım olacak
Ellerine sağlık canım

kuzum anlamadım 6. takımın sayfası di mi?
cnm hem kilo takibi hem menü bir yerde daha kolay olmaz mı sence oraya daha yakınsın sanki kuzum yine de yok burayı seçiyorum dersen tam sokalım ya da kilo diyet konusunda orda bildirim yap cnm kafan karışmasın

Tmm o zaman. Tek de olmiycam bugun inan o oadar kotuydum ki cuma arti cikinca tartilmak bile istemedim. Ins bu tur durumlarda motive eder beni degilse eksi geldigim muddetce uyuyorum zaten orda sorun yok.
Doğrudur cnm herşeye de uydum diyorsun ama 3 haftada 1 görüşme gerçekten az,yoksa sorardın ben dışarı çıkıyorum işte şunlar var ne yiyeyim,yanıma ne alayım vs
şimdi inşallah böyle bi sorunun olmıcak değişim listesi de verir oh
resimli menü istiyor mu cnm? her yediğini vs ,adımının fotoğrafı gibi şeyler

Yazmadi daha tam detaylari daha ama istemiyor galiba. Sayfasini inceliyirum. Kendi sayfasinda da cok fazla ucretsiz diyet ve yemek tarifleri var: Yalancı Elmalı Tart Tarifi - Uzman Diyetisyen Tuğba Yaprak
Kesinlikle oyle canim 3 haftada bir gorusme cok az. En az haftada 1 olmali.

Güzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel

Spor da menü de harika canım tam kaptan menüsü
Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de
27 Eylül Pazartesi

Öğle
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Az peynir
  • 3 zeytin
  • Domates salatalik
  • Çay
Akşam
  • 6 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt
  • 2 mandalina
1, 5 lt su
Spor yok
BerryShake
Ara yapsaydın bari canım aç kalmışsındır bu menüyle
27 eylul pazartesi
12:00 tavuklu salata
18:30 2 dilim ekmekle kasarli tost
Su 3 litre
Spor 4000 adim 40 puan

@Azimliiii @Pnrrr-20
Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Anam sadece sıvı mı ne ödemler atarsın ne kilolar verirsin
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş senin de
27 Eylül
Sabah yok
Öğle
1 dilim ekmek 3-4 kaşık sebze yemeği(dünden kalan)
Akşam 18.30
Tavuklu bulgur pilavı(5kaşık) yanına Taze fasülye
2 litre su 5 bin adım
@Dermabebak
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım adımlar çok iyi
27 eylul
Kahvalti yok

Ogle 13:00
3 biber dolmasi
2 kabak dolmasi
1 kase yogurt

Ara 16:00
3 ceviz

Aksam 18:00
1 tane icli kofte haslanmis

2.5 lt su

10 bin adim

@Pnrrr-20 hzlsel @Jasminium84
Öğlen iyi yemişsin ama onun dışında blr şey yemediğin için dengelemiş canım

Eline saglik canim.
rica ederim tatlom

ay sahi mi süper cnm bi de hayırlısıyla cuma kilona dönsen
rica ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…