- 31 Temmuz 2020
- 20.405
- 60.233
- 548
59,4 cuma di mi cnm? bugün tartılabildin mi kuzucum? bir de cuma hedefin 58,6 mış şimdi geçmişten buldum cnmSaol canım
Evet canım 59,400 le giriş yaptım emeğine sağlık
Emeğine sağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
59,4 cuma di mi cnm? bugün tartılabildin mi kuzucum? bir de cuma hedefin 58,6 mış şimdi geçmişten buldum cnmSaol canım
Evet canım 59,400 le giriş yaptım emeğine sağlık
Emeğine sağlık canım
Olur canim. Ne bileyym hep herseyi yaptim ya menu paylasmayinca eksik olacak diye dusundum. Haklisin canim. Gelirim tabiki o zamanDur cnm nereye gidiyorsun? menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin
Spor için yine motivasyon olur canım ekim abla da menü paylaşmıyor mesela denizbenimadim da 1 kez gördümOlur canim. Ne bileyym hep herseyi yaptim ya menu paylasmayinca eksik olacak diye dusundum. Haklisin canim. Gelirim tabiki o zaman
evet ne var ne yok hesaabı tartılıyoruz cnm önemli değilAa Pazartesi tartiliyoduk dimi valla unuttum tartilmayi üzgünüm
Evet cumaya hedefim 58,600
ne koşturmuşsun gülüm yaaa ama lahanayı da sarmışsın inşallah sakince huzurlayemişsinizdir baba oğulun yanlış anlaşılması giderilmiştirSabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.
Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize
Tmm o zaman. Tek de olmiycam bugun inan o oadar kotuydum ki cuma arti cikinca tartilmak bile istemedim. Ins bu tur durumlarda motive eder beni degilse eksi geldigim muddetce uyuyorum zaten orda sorun yok.Spor için yine motivasyon olur canım ekim abla da menü paylaşmıyor mesela denizbenimadim da 1 kez gördüm
Oyy canim ya durduk yere oglusunun ustune gelmis ogretmen. Sanki birgun formasiz olsa ne olur. Allahim derslerden cok kurallara uymayla ilgililer. Bir kere sakince oglum bir daha formayla gel de bitti gitti, ama bilirim uzatmistir. Oglusunun da canini sIkmis ve sonra tum aileyk etkiliyor tabiki.Sabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.
Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize
ben menü yazmıyorum normal de diğer tarafta yarışa soktular mecbur yazıyorum bu hafta buraya da yazayım istersen ama ben diyet yapmıyorum yediklerim ters gelebilir sizeSpor için yine motivasyon olur canım ekim abla da menü paylaşmıyor mesela denizbenimadim da 1 kez gördüm
Hadi o zaman yarin olk gun olsun cok canim, hem bak yuruyus arkadaslari edinirsinİnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek
Eline saglik canim.24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUPAZARTESİ
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,2 68,7 67,9 @Calypso95 76, 1 ? 75,5 @eliya 80,6 ? 79,6 @Sonsuz umut 68,75 ? 67,9 @kardelelen321 91, 95 92,95 90 DeryaOnDiet 74,9 ? 74,2 @Tempus 78 ? 77 @Breeze96 74, 85 75,85 74 @Pnrrr-20 76 75,3 74,5 @Ucmelekannesi 67,4 67,0 66,5 BerryShake 61,3 61,9 60,5 @eceboce 72 72,1 71,1 @Goklerce 63 ? 62 @nnurc 72,10 72,45 71 @pacman 65,8 ? 65,5 denizbenimadim 63,4 64,8 62 @Jasminium84 ? 66,50 67,55 @Cagrihilal1 68, 95 68,75 68,5 @Dermabebak 66, 9 67,5 ? @karabiber01 76,1 76,6 75,5 @yarimuhendis 72,4 sürpriz 70 @diyetcigeldihanim 78,3 77,8 76,5 @sabahvesen 74 ? ?
Kızlar gözden kaçırdığım var mı?
Iyi geceler
Zor geçmiş günün canım güzelce dinlen toparla kafayı olur böyle hayatın akışı içindeSabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.
Çok iyi canım inşallah başla bir an önceİnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek
Ben bile yarın tatlı yemek istemiyorum birkaç gündür sürekli yedim hiç canım çekmiyor şu an Ekşi ekşi manadalina yiyeceğim yarın Yok canım zaten yoruluyorum her gün nöbete katlanamameline sağlık canım
oh çok iyi canım menü sayfasında da mı yazmıcaksın
ay bugün şekerden bıktım biraz özlemek istiyorum afiyet olsun cnm bol eksiler getirsin inşallah
her gün bıkarsın bunun kışı da var yağmuru da var
e çok güzel çık kaynaş hanımlarla canım
Bak ne güzel varmış zaten tak yarın bak bakalım kaç adım olacakVar aslında demesen aklıma gelmezdi öyle şeyler takmayı hiç sevmiyorm ama deneym bakm
Ellerine sağlık canım24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUPAZARTESİ
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,2 68,7 67,9 @Calypso95 76, 1 ? 75,5 @eliya 80,6 ? 79,6 @Sonsuz umut 68,75 ? 67,9 @kardelelen321 91, 95 92,95 90 DeryaOnDiet 74,9 ? 74,2 @Tempus 78 ? 77 @Breeze96 74, 85 75,85 74 @Pnrrr-20 76 75,3 74,5 @Ucmelekannesi 67,4 67,0 66,5 BerryShake 61,3 61,9 60,5 @eceboce 72 72,1 71,1 @Goklerce 63 ? 62 @nnurc 72,10 72,45 71 @pacman 65,8 ? 65,5 denizbenimadim 63,4 64,8 62 @Jasminium84 ? 66,50 67,55 @Cagrihilal1 68, 95 68,75 68,5 @Dermabebak 66, 9 67,5 ? @karabiber01 76,1 76,6 75,5 @yarimuhendis 72,4 sürpriz 70 @diyetcigeldihanim 78,3 77,8 76,5 @sabahvesen 74 ? ?
Kızlar gözden kaçırdığım var mı?
kuzum anlamadım 6. takımın sayfası di mi?ben menü yazmıyorum normal de diğer tarafta yarışa soktular mecbur yazıyorum bu hafta buraya da yazayım istersen ama ben diyet yapmıyorum yediklerim ters gelebilir size
bu gün
14: 10 civarı
patatesli yumurta( 4 yumurta ile yarısından biraz çoğunu oğlum yedi )
köy peyniri
domates salatalık
1 y.k. süt kaymağı
1 y.k bal
1 d. ekmek
18:30
sade türk kahvesi yarım kupa
su 2 lt
spor yok adım :3287 adım
gününü gününü tutmuyor benim de bir gün çok bir gün normal yiyorum :))
Doğrudur cnm herşeye de uydum diyorsun ama 3 haftada 1 görüşme gerçekten az,yoksa sorardın ben dışarı çıkıyorum işte şunlar var ne yiyeyim,yanıma ne alayım vsTmm o zaman. Tek de olmiycam bugun inan o oadar kotuydum ki cuma arti cikinca tartilmak bile istemedim. Ins bu tur durumlarda motive eder beni degilse eksi geldigim muddetce uyuyorum zaten orda sorun yok.
Yazmadi daha tam detaylari daha ama istemiyor galiba. Sayfasini inceliyirum. Kendi sayfasinda da cok fazla ucretsiz diyet ve yemek tarifleri var: Yalancı Elmalı Tart Tarifi - Uzman Diyetisyen Tuğba YaprakDoğrudur cnm herşeye de uydum diyorsun ama 3 haftada 1 görüşme gerçekten az,yoksa sorardın ben dışarı çıkıyorum işte şunlar var ne yiyeyim,yanıma ne alayım vs
şimdi inşallah böyle bi sorunun olmıcak değişim listesi de verir oh
resimli menü istiyor mu cnm? her yediğini vs ,adımının fotoğrafı gibi şeyler
Güzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmelSabah 11.00
Tereyağlı yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
1 kare helva
2 dilim tb ekmek
Ara 14.00
Türk kahvesi
3 hurma
12 badem
Ara 16.00
1 şeftali
Akşam
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok ama çocuklar uyuyunca leslie yapmayı planlıyorm inşaAllah
@Breeze96 BerryShake
Spor da menü de harika canım tam kaptan menüsü10:30 kahve
11:30 2 dilim ekmek, domates saltlk, 1 yumurta omlett, 1tk surme peynir, 1ck salca,
14:30 yesilcay, 3hurma kesmeyince kinderpingui (140 kalori)
16:45 karnibahar brokkoli firin, sarimsakli yogurt
21:00 sutlu kahve, 1 zuber bar (olabillir, gece 1-2 de anca uyuyor yemegi erken yedigm icin acikabillrm)
2mil leslie =45p
150 mekik =15p
600 zıplama = 60p
5.000 Adım =50p topl= 170p
2.5lt Su
denizbenimadim hzlsel BerryShake
Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de27 Eylül Menüm
uyanınca sade nescafe 37 ve 30 gr eti ahenk çikolata
kahvaltı 2 yumurta 2 dilim beyaz peynir soslu yeşil zeytin söğüş 3 ceviz limonlu maydanoz
Ara 1 sb yağlı taze süt
Limonlu yeşil çay ve acılı 120 gr mercimek köftesi
İkindi az cacık ,150 gr et döner dürüm yarısı iskender soslu, salata ,acılı ezme
Ara 1 porsiyon kırmızı üzüm, 1 porsiyon mor erik ,limonlu yeşil çay,1 züber lokma, 1saray helvası
8 saat if yaptım
Sporu sonra paylaşıcam
@kardelelen321
Ara yapsaydın bari canım aç kalmışsındır bu menüyle27 Eylül Pazartesi
Öğle
Akşam
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Az peynir
- 3 zeytin
- Domates salatalik
- Çay
1, 5 lt su
- 6 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 2 mandalina
Spor yok
BerryShake
Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün27 eylul pazartesi
12:00 tavuklu salata
18:30 2 dilim ekmekle kasarli tost
Su 3 litre
Spor 4000 adim 40 puan
@Azimliiii @Pnrrr-20
Çok güzel menü canım afiyet olsunSabah
1 diyet ekmekle tost
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
3 yemek kaşığı ile yulaf lapası
Ara
1 türk kahvesi
1 mandalina
Akşam
2 baget haşlama
1 dilim ekmek
1 kase salata
@Pnrrr-20
BerryShake
@yarimuhendis
Anam sadece sıvı mı ne ödemler atarsın ne kilolar verirsin27 Eylül Pazartesi
Bugün sıvı detoks günümde
6 şişe çeşitli meyve sebze kuruyemiş ve içeceklerden hazırlanmış sıvı şeylerden tüketmem gerekiyordu bi de yanında en az 2,5 lt su ama midem hala tam toparlanmadığı için 4 adet sıvıyı tüketebildim
Su da 1,5 lt belki biraz daha az hatta
@Cagrihilal1
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş senin de27 Eylül menüm
Kahvaltı:9.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
12.00
1dilim ekmek
4yk yoğurt
Aksam:17.00
4 lahana sarma
Avuç içi kadar tavuk göğüs
Yoğurt
18.00
1elma
1incir
Su:2 litre
Spor :yürüyüş
Eki Görüntüle 2923260
@Pnrrncbr hzlsel BerryShake @diyetcigeldihanim
Afiyet olsun canım27 Eylül
Sabah yok
Öğle
1 dilim ekmek 3-4 kaşık sebze yemeği(dünden kalan)
Akşam 18.30
Tavuklu bulgur pilavı(5kaşık) yanına Taze fasülye
2 litre su 5 bin adım
@Dermabebak
Afiyet olsun canım adımlar çok iyi27 Mayıs menüm
Sabah 8h30
1 şekersiz kahve, 1 tane 150 kalorilik diyet dilim kek
Öğlen
1 SK kıymalı menemem 1 dilim ekmek
Ara
16h00 iki ceviz yeşil çay
Akşam 18h00
1 mergez ( sosiz tarzı bişi ) domates salatası
2,5 litre su
14 bin adım @Azimliiii @Ucmelekannesi Eki Görüntüle 2923298
Öğlen iyi yemişsin ama onun dışında blr şey yemediğin için dengelemiş canım27 eylul
Kahvalti yok
Ogle 13:00
3 biber dolmasi
2 kabak dolmasi
1 kase yogurt
Ara 16:00
3 ceviz
Aksam 18:00
1 tane icli kofte haslanmis
2.5 lt su
10 bin adim
@Pnrrr-20 hzlsel @Jasminium84
rica ederim tatlomEline saglik canim.
ay sahi mi süper cnm bi de hayırlısıyla cuma kilona dönsenBen bile yarın tatlı yemek istemiyorum birkaç gündür sürekli yedim hiç canım çekmiyor şu an Ekşi ekşi manadalina yiyeceğim yarın Yok canım zaten yoruluyorum her gün nöbete katlanamam
Bak ne güzel varmış zaten tak yarın bak bakalım kaç adım olacak
Ellerine sağlık canım