• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Dur cnm nereye gidiyorsun? :KK66: menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin :KK66:
Olur canim. Ne bileyym hep herseyi yaptim ya menu paylasmayinca eksik olacak diye dusundum. Haklisin canim. Gelirim tabiki o zaman 😉

Sabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım🙈.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.

Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize
ne koşturmuşsun gülüm yaaa ama lahanayı da sarmışsın inşallah sakince huzurlayemişsinizdir baba oğulun yanlış anlaşılması giderilmiştir
ben müdür yardımcısına fit oldum işi gücü yok mu da velileri arıyor forma için tövbe tövbeee

Spor için yine motivasyon olur canım 😍 ekim abla da menü paylaşmıyor mesela denizbenimadim denizbenimadim da 1 kez gördüm 🤭
Tmm o zaman. Tek de olmiycam 😉 bugun inan o oadar kotuydum ki cuma arti cikinca tartilmak bile istemedim. Ins bu tur durumlarda motive eder beni degilse eksi geldigim muddetce uyuyorum zaten orda sorun yok.

Sabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım🙈.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.

Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize
Oyy canim ya durduk yere oglusunun ustune gelmis ogretmen. Sanki birgun formasiz olsa ne olur. Allahim derslerden cok kurallara uymayla ilgililer. Bir kere sakince oglum bir daha formayla gel de bitti gitti, ama bilirim uzatmistir. Oglusunun da canini sIkmis ve sonra tum aileyk etkiliyor tabiki.
Masallah butun bu olanlar arasinda sarmayi da yapmissin canim

Spor için yine motivasyon olur canım 😍 ekim abla da menü paylaşmıyor mesela denizbenimadim denizbenimadim da 1 kez gördüm 🤭
ben menü yazmıyorum normal de diğer tarafta yarışa soktular mecbur yazıyorum bu hafta buraya da yazayım istersen ama ben diyet yapmıyorum yediklerim ters gelebilir size
bu gün

14: 10 civarı
patatesli yumurta( 4 yumurta ile yarısından biraz çoğunu oğlum yedi )
köy peyniri
domates salatalık
1 y.k. süt kaymağı
1 y.k bal
1 d. ekmek

18:30
sade türk kahvesi yarım kupa

su 2 lt

spor yok adım :3287 adım

gününü gününü tutmuyor benim de bir gün çok bir gün normal yiyorum :))

24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
PAZARTESİ
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,268,767,9
@Calypso9576, 1?75,5
@eliya80,6?79,6
@Sonsuz umut68,75?67,9
@kardelelen32191, 9592,9590
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,9?74,2
@Tempus78?77
@Breeze9674, 8575,8574
@Pnrrr-207675,374,5
@Ucmelekannesi67,467,066,5
BerryShake BerryShake 61,361,960,5
@eceboce7272,171,1
@Goklerce63?62
@nnurc72,1072,4571
@pacman65,8?65,5
denizbenimadim denizbenimadim 63,464,862
@Jasminium84?66,5067,55
@Cagrihilal168, 9568,7568,5
@Dermabebak66, 967,5?
@karabiber0176,176,675,5
@yarimuhendis72,4sürpriz 🥳70
@diyetcigeldihanim78,377,876,5
@sabahvesen74??

Kızlar gözden kaçırdığım var mı?
Eline saglik canim.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Zor geçmiş günün canım güzelce dinlen toparla kafayı olur böyle hayatın akışı içinde🥰
İnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek
Çok iyi canım inşallah başla bir an önce😍

eline sağlık canım 😘

oh çok iyi canım 😘 menü sayfasında da mı yazmıcaksın :eek:

:KK70: ay bugün şekerden bıktım biraz özlemek istiyorum 😍 afiyet olsun cnm 😘 bol eksiler getirsin inşallah

her gün bıkarsın bunun kışı da var yağmuru da var :KK70:

e çok güzel 😍 çık kaynaş hanımlarla canım
Ben bile yarın tatlı yemek istemiyorum birkaç gündür sürekli yedim hiç canım çekmiyor şu an🤣 Ekşi ekşi manadalina yiyeceğim yarın🤩 Yok canım zaten yoruluyorum her gün nöbete katlanamam🤣
Var aslında demesen aklıma gelmezdi 🤭 öyle şeyler takmayı hiç sevmiyorm ama deneym bakm
Bak ne güzel varmış zaten tak yarın bak bakalım kaç adım olacak😘
24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
PAZARTESİ
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,268,767,9
@Calypso9576, 1?75,5
@eliya80,6?79,6
@Sonsuz umut68,75?67,9
@kardelelen32191, 9592,9590
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,9?74,2
@Tempus78?77
@Breeze9674, 8575,8574
@Pnrrr-207675,374,5
@Ucmelekannesi67,467,066,5
BerryShake BerryShake 61,361,960,5
@eceboce7272,171,1
@Goklerce63?62
@nnurc72,1072,4571
@pacman65,8?65,5
denizbenimadim denizbenimadim 63,464,862
@Jasminium84?66,5067,55
@Cagrihilal168, 9568,7568,5
@Dermabebak66, 967,5?
@karabiber0176,176,675,5
@yarimuhendis72,4sürpriz 🥳70
@diyetcigeldihanim78,377,876,5
@sabahvesen74??

Kızlar gözden kaçırdığım var mı?
Ellerine sağlık canım🥰

ben menü yazmıyorum normal de diğer tarafta yarışa soktular mecbur yazıyorum bu hafta buraya da yazayım istersen ama ben diyet yapmıyorum yediklerim ters gelebilir size
bu gün

14: 10 civarı
patatesli yumurta( 4 yumurta ile yarısından biraz çoğunu oğlum yedi )
köy peyniri
domates salatalık
1 y.k. süt kaymağı
1 y.k bal
1 d. ekmek

18:30
sade türk kahvesi yarım kupa

su 2 lt

spor yok adım :3287 adım

gününü gününü tutmuyor benim de bir gün çok bir gün normal yiyorum :))
kuzum anlamadım 6. takımın sayfası di mi?
cnm hem kilo takibi hem menü bir yerde daha kolay olmaz mı sence ;) oraya daha yakınsın sanki kuzum yine de yok burayı seçiyorum dersen tam sokalım ya da kilo diyet konusunda orda bildirim yap cnm kafan karışmasın :KK60:

Tmm o zaman. Tek de olmiycam 😉 bugun inan o oadar kotuydum ki cuma arti cikinca tartilmak bile istemedim. Ins bu tur durumlarda motive eder beni degilse eksi geldigim muddetce uyuyorum zaten orda sorun yok.
Doğrudur cnm herşeye de uydum diyorsun ama 3 haftada 1 görüşme gerçekten az,yoksa sorardın ben dışarı çıkıyorum işte şunlar var ne yiyeyim,yanıma ne alayım vs
şimdi inşallah böyle bi sorunun olmıcak 😍 değişim listesi de verir oh 🥰
resimli menü istiyor mu cnm? her yediğini vs ,adımının fotoğrafı gibi şeyler

Doğrudur cnm herşeye de uydum diyorsun ama 3 haftada 1 görüşme gerçekten az,yoksa sorardın ben dışarı çıkıyorum işte şunlar var ne yiyeyim,yanıma ne alayım vs
şimdi inşallah böyle bi sorunun olmıcak 😍 değişim listesi de verir oh 🥰
resimli menü istiyor mu cnm? her yediğini vs ,adımının fotoğrafı gibi şeyler
Yazmadi daha tam detaylari daha ama istemiyor galiba. Sayfasini inceliyirum. Kendi sayfasinda da cok fazla ucretsiz diyet ve yemek tarifleri var: Yalancı Elmalı Tart Tarifi - Uzman Diyetisyen Tuğba Yaprak
Kesinlikle oyle canim 3 haftada bir gorusme cok az. En az haftada 1 olmali.

Sabah 11.00
Tereyağlı yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
1 kare helva
2 dilim tb ekmek

Ara 14.00
Türk kahvesi
3 hurma
12 badem

Ara 16.00
1 şeftali

Akşam
18.00
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran

Su 3 lt
Spor yok ama çocuklar uyuyunca leslie yapmayı planlıyorm inşaAllah

@Breeze96 BerryShake BerryShake
Güzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel😍

10:30 kahve

11:30 2 dilim ekmek, domates saltlk, 1 yumurta omlett, 1tk surme peynir, 1ck salca,

14:30 yesilcay, 3hurma kesmeyince kinderpingui (140 kalori)

16:45 karnibahar brokkoli firin, sarimsakli yogurt

21:00 sutlu kahve, 1 zuber bar (olabillir, gece 1-2 de anca uyuyor yemegi erken yedigm icin acikabillrm)

2mil leslie =45p
150 mekik =15p
600 zıplama = 60p
5.000 Adım =50p topl= 170p
2.5lt Su

denizbenimadim denizbenimadim hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake
Spor da menü de harika canım tam kaptan menüsü🤩🤩
27 Eylül Menüm
uyanınca sade nescafe 37 ve 30 gr eti ahenk çikolata
kahvaltı 2 yumurta 2 dilim beyaz peynir soslu yeşil zeytin söğüş 3 ceviz limonlu maydanoz
Ara 1 sb yağlı taze süt 😋
Limonlu yeşil çay ve acılı 120 gr mercimek köftesi
İkindi az cacık ,150 gr et döner dürüm yarısı iskender soslu, salata ,acılı ezme
Ara 1 porsiyon kırmızı üzüm, 1 porsiyon mor erik ,limonlu yeşil çay,1 züber lokma, 1saray helvası

8 saat if yaptım 😀

Sporu sonra paylaşıcam

@kardelelen321
Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de🤣🤣
27 Eylül Pazartesi

Öğle
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Az peynir
  • 3 zeytin
  • Domates salatalik
  • Çay
Akşam
  • 6 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase yoğurt
  • 2 mandalina
1, 5 lt su
Spor yok
BerryShake BerryShake
Ara yapsaydın bari canım aç kalmışsındır bu menüyle🥺
27 eylul pazartesi
12:00 tavuklu salata
18:30 2 dilim ekmekle kasarli tost
Su 3 litre
Spor 4000 adim 40 puan

@Azimliiii @Pnrrr-20
Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün🥰😘
Sabah
1 diyet ekmekle tost
1 domates
1 salatalık
3 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
3 yemek kaşığı ile yulaf lapası

Ara
1 türk kahvesi
1 mandalina

Akşam
2 baget haşlama
1 dilim ekmek
1 kase salata
@Pnrrr-20
BerryShake BerryShake
@yarimuhendis
Çok güzel menü canım afiyet olsun😍
27 Eylül Pazartesi

Bugün sıvı detoks günümde
6 şişe çeşitli meyve sebze kuruyemiş ve içeceklerden hazırlanmış sıvı şeylerden tüketmem gerekiyordu bi de yanında en az 2,5 lt su ama midem hala tam toparlanmadığı için 4 adet sıvıyı tüketebildim

Su da 1,5 lt belki biraz daha az hatta

@Cagrihilal1
Anam sadece sıvı mı ne ödemler atarsın ne kilolar verirsin🤩🤩
27 Eylül menüm

Kahvaltı:9.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt

12.00
1dilim ekmek
4yk yoğurt

Aksam:17.00
4 lahana sarma
Avuç içi kadar tavuk göğüs
Yoğurt

18.00
1elma
1incir

Su:2 litre
Spor :yürüyüş
Eki Görüntüle 2923260

@Pnrrncbr hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake @diyetcigeldihanim
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş senin de🥰
27 Eylül
Sabah yok
Öğle
1 dilim ekmek 3-4 kaşık sebze yemeği(dünden kalan)
Akşam 18.30
Tavuklu bulgur pilavı(5kaşık) yanına Taze fasülye
2 litre su 5 bin adım
@Dermabebak
Afiyet olsun canım😘
27 Mayıs menüm
Sabah 8h30
1 şekersiz kahve, 1 tane 150 kalorilik diyet dilim kek

Öğlen
1 SK kıymalı menemem 1 dilim ekmek

Ara
16h00 iki ceviz yeşil çay

Akşam 18h00
1 mergez ( sosiz tarzı bişi ) domates salatası

2,5 litre su
14 bin adım @Azimliiii @Ucmelekannesi Eki Görüntüle 2923298
Afiyet olsun canım adımlar çok iyi🤩
27 eylul
Kahvalti yok

Ogle 13:00
3 biber dolmasi
2 kabak dolmasi
1 kase yogurt

Ara 16:00
3 ceviz

Aksam 18:00
1 tane icli kofte haslanmis

2.5 lt su

10 bin adim

@Pnrrr-20 hzlsel hzlsel @Jasminium84
Öğlen iyi yemişsin ama onun dışında blr şey yemediğin için dengelemiş canım😘

Eline saglik canim.
rica ederim tatlom :KK200:

Ben bile yarın tatlı yemek istemiyorum birkaç gündür sürekli yedim hiç canım çekmiyor şu an🤣 Ekşi ekşi manadalina yiyeceğim yarın🤩 Yok canım zaten yoruluyorum her gün nöbete katlanamam🤣

Bak ne güzel varmış zaten tak yarın bak bakalım kaç adım olacak😘

Ellerine sağlık canım🥰
🤩 ay sahi mi süper cnm bi de hayırlısıyla cuma kilona dönsen 😍
rica ederiim :KK36:

Back