• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Yani evin içinde max 2000 oluyor telefonla şuan 1213 😬
Telefonda sürekli cebimde olsa 4000 5000 olur belki
Akıllı bileklik filan alabilirsin canım takarsın kokuna sayar bütün gün🥰
Tugba yapraga basladim canim. Anibda cevap yazdi. Yarin sabah ilk listem gelecek
Hadi hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın😍
Canım ya listene sadık kalamadım ama inan başlayacağım hala düzenimi tam oturtamadım Diyarbakırda, adanada yürüyüşe arkadaşım vardı burda kendim çıkmam lazım ama işlerim bitmedi inşallah çıkarsam paylaşacağım
İyice yerleş düzenini kur canım ondan sonra başla inşallah ben de tek başıma çıkıyorum yürüyüşe takıyorum kulaklığımı anlamıyorum bile vaktin nasıl geçtiğini🥰

arkadaşlar kiloyada etkisi var ama müthiş bir detoks ağır metal ve kimyasal temizliği yapmak istiyorsanız mutlaka toz halde klorofil kullanın... araştırın çok daha fazla faydası var

Ay keşke keşke şimdi de annem kavuruyor onu da ayrı severim ama yemeyeceğim🤣🤣

Ay ama o çocuk kaslı falan yani sporunu vs yapıyor o kilolarda🤣🤣ben de deneyeceğim 1.5 ay sonra inşallah🤣
Ay aklımdan geçti ya kavuracaksın onları afiyetle yiyeceksin diye annen yapıyormuş zaten🤣🤣 Ama yeme tabi yarın yersin olmadı🤭

Canım belki hatırlıyorsun dur adanada bende diyetisyene gidiyordum 67 kiloya kadar indim 75den sonra Diyarbakıra tayin çıkınca stresten gruptan ayrıldım ve geri aldım verdiklerimi burayada yeni alıştım şimdi yürüyüşlere başlayacağım artık belki adanaya tatile gidene kadar veririm kendimi öyle gaza getirdim
Insallah verirsin canim. Cok guzel vermistin oncesinde.

İyice yerleş düzenini kur canım ondan sonra başla inşallah ben de tek başıma çıkıyorum yürüyüşe takıyorum kulaklığımı anlamıyorum bile vaktin nasıl geçtiğini🥰
Sagol canim, insallah

Sabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım🙈.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.

Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize

Sabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım🙈.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.

Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize
Ya, kıyamam bugün çok stresli bir gün olmuş, bir forma için aileyi aramaya ne gerek vardı öğrenciye dersin yarın formasıyla gelir

İnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek

KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM

ÜYE
24 EYLÜL
25 EYLÜL
26 EYLÜL
:KK43:
14730
8000
13190
10000
10000
4000
9200
2000
eliya eliya
6000
16908
18001
16000
6000
14984
14000
4000
4000
nnurc nnurc
4300
4000
12000
5000
11928
7273
10222
11200
10000
1076
5000
8000
8000

eline sağlık canım 😘

Bu saatte surekli yazdi, cevapladi hep onlineekm yasam kocuyim dedi. Insallah iyidir. Odemeyi yaptim bakalim yarin basliycaz. Ama buraya yazabilir miyim in degilim. Simdi usmini filan da bahsettik ya. Yasak galiba liste paylasmak
oh çok iyi canım 😘 menü sayfasında da mı yazmıcaksın :o

3 gün sürecekse yapalım kız🤣 Ama herhalde su orucu gibi bir şeydir başka türlü gitmez 10 kilo🤣🤣 Yedim ya ekşi ekşi ne güzel gitti😍😍

Taze ve ayıklanmış fındığa nasıl hayır diyebilir insan keşke kalorisiz olsa🤭🤭

O kiloda verir tabi ben detokssuz 98 kiloyken ilk hafta 5 kilo vermiştim🤣
:D ay bugün şekerden bıktım biraz özlemek istiyorum 😍 afiyet olsun cnm 😘 bol eksiler getirsin inşallah

Bugün ilk defa fazla çaba göstermeden bu kadar adım attım hatta okula bana her gün bahçe nöbeti vermelerini teklif edeceğim🤣🤣
her gün bıkarsın bunun kışı da var yağmuru da var :D

İnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek
e çok güzel 😍 çık kaynaş hanımlarla canım

eline sağlık canım 😘

oh çok iyi canım 😘 menü sayfasında da mı yazmıcaksın :eek:

:KK70: ay bugün şekerden bıktım biraz özlemek istiyorum 😍 afiyet olsun cnm 😘 bol eksiler getirsin inşallah

her gün bıkarsın bunun kışı da var yağmuru da var :KK70:

e çok güzel 😍 çık kaynaş hanımlarla canım
Burdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.

24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
🎯

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
PAZARTESİ
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,268,767,9
Calypso95 Calypso95 76, 1?75,5
eliya eliya 80,6?79,6
@Sonsuz umut68,75?67,9
kardelelen321 kardelelen321 91, 9592,9590
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,9?74,2
Tempus Tempus 78?77
@Breeze9674, 8575,8574
@Pnrrr-207675,374,5
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 67,467,066,5
BerryShake BerryShake 61,361,960,5
eceboce eceboce 7272,171,1
G Goklerce 63?62
nnurc nnurc 72,1072,4571
pacman pacman 65,8?65,5
@hadikonusalim63,464,862
Jasminium84 Jasminium84 ?66,5067,55
C Cagrihilal1 68, 9568,7568,5
@Dermabebak66, 967,5?
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 76,176,675,5
yarimuhendis yarimuhendis 72,4sürpriz 🥳 70
Begonya2 Begonya2 78,377,876,5
@sabahvesen74??

Kızlar gözden kaçırdığım var mı?

Burdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.
Dur cnm nereye gidiyorsun? ;) menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin ;)

Çok hafif bir gün olmuş afiyet olsun canım
Saol canım
KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

@Azimliiii anacım tatili 1 hafta daha uzatmaya karar verdiniz heralde :sinirli: afiyet muhabbet olsun ne diim 😂
@Dermabebak cnm medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama lütfen bütün güne yayma cısları kuzum ve daha dengeli daha sebzeli beslenmeye çalış :)
kumsal68 kumsal68 kuzum cuma kilonu yazmış mıydın? :) bi daha bakıcam geçmişe gerçi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet nasılsın kuzum? kaç gündür göremiyorum seni sohbette iyi misin balım 😿

kaçamaklı da olsa menü yazanları ayrıca teşekkür ederim 😍 mühim olan saklamak değil bunun farkında olup dengelemeye çalışarak yola devam etmek canlar :KK36:
Evet canım 59,400 le giriş yaptım emeğine sağlık
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145
BerryShake BerryShake 205227.5205
kardelelen321 kardelelen321 125105
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92
yarimuhendis yarimuhendis 150162100
@Breeze96 14080200
kumsal68 kumsal68 8012080
@Sonsuz umut 50
@Dermabebak 10
C Cagrihilal1 100
@Pnrrr-20 40125
nnurc nnurc 43
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 190
eliya eliya 45
Calypso95 Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:
-Spor puanlarını El_Em El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana :KK36:
Emeğine sağlık canım

Back