- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Hadi hayırlı olsun güzel bir süreç olsun senin için inşaAllah listeni attı mıOdemeyi yaptim canim. Yarin sabah basliyoruz. Fiyata liste, online gorusmeler, yasam koclugu, spor hepsi dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun güzel bir süreç olsun senin için inşaAllah listeni attı mıOdemeyi yaptim canim. Yarin sabah basliyoruz. Fiyata liste, online gorusmeler, yasam koclugu, spor hepsi dahil
Akıllı bileklik filan alabilirsin canım takarsın kokuna sayar bütün günYani evin içinde max 2000 oluyor telefonla şuan 1213
Telefonda sürekli cebimde olsa 4000 5000 olur belki
Hadi hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsınTugba yapraga basladim canim. Anibda cevap yazdi. Yarin sabah ilk listem gelecek
İyice yerleş düzenini kur canım ondan sonra başla inşallah ben de tek başıma çıkıyorum yürüyüşe takıyorum kulaklığımı anlamıyorum bile vaktin nasıl geçtiğiniCanım ya listene sadık kalamadım ama inan başlayacağım hala düzenimi tam oturtamadım Diyarbakırda, adanada yürüyüşe arkadaşım vardı burda kendim çıkmam lazım ama işlerim bitmedi inşallah çıkarsam paylaşacağım
Ay aklımdan geçti ya kavuracaksın onları afiyetle yiyeceksin diye annen yapıyormuş zaten Ama yeme tabi yarın yersin olmadıAy keşke keşke şimdi de annem kavuruyor onu da ayrı severim ama yemeyeceğim
Ay ama o çocuk kaslı falan yani sporunu vs yapıyor o kilolardaben de deneyeceğim 1.5 ay sonra inşallah
Insallah verirsin canim. Cok guzel vermistin oncesinde.Canım belki hatırlıyorsun dur adanada bende diyetisyene gidiyordum 67 kiloya kadar indim 75den sonra Diyarbakıra tayin çıkınca stresten gruptan ayrıldım ve geri aldım verdiklerimi burayada yeni alıştım şimdi yürüyüşlere başlayacağım artık belki adanaya tatile gidene kadar veririm kendimi öyle gaza getirdim
Insallah canim ya kac aydir bi ileri bi geri bunaldim.Bu sefer kesin olacak senin canım senden çok eminim
Yok canim atmadi daha.Hadi hayırlı olsun güzel bir süreç olsun senin için inşaAllah listeni attı mı
Sagol canim, insallahAkıllı bileklik filan alabilirsin canım takarsın kokuna sayar bütün gün
Hadi hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın
İyice yerleş düzenini kur canım ondan sonra başla inşallah ben de tek başıma çıkıyorum yürüyüşe takıyorum kulaklığımı anlamıyorum bile vaktin nasıl geçtiğini
Aynen yarına kısmet artık bakalımAy aklımdan geçti ya kavuracaksın onları afiyetle yiyeceksin diye annen yapıyormuş zaten Ama yeme tabi yarın yersin olmadı
Ya, kıyamam bugün çok stresli bir gün olmuş, bir forma için aileyi aramaya ne gerek vardı öğrenciye dersin yarın formasıyla gelirSabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.
Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize
İnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecekAkıllı bileklik filan alabilirsin canım takarsın kokuna sayar bütün gün
Hadi hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın
İyice yerleş düzenini kur canım ondan sonra başla inşallah ben de tek başıma çıkıyorum yürüyüşe takıyorum kulaklığımı anlamıyorum bile vaktin nasıl geçtiğini
eline sağlık canımKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM
ÜYE 24 EYLÜL 25 EYLÜL 26 EYLÜL 14730 8000 13190 C Cagrihilal1 10000 10000 4000 Begonya2 eceboce 9200 2000 eliya 6000 16908 18001 16000 hzlsel 6000 14984 14000 4000 4000 nnurc 4300 4000 12000 5000 11928 7273 10222 11200 10000 1076 5000 kumsal68 8000 8000 Tempus
oh çok iyi canım menü sayfasında da mı yazmıcaksınBu saatte surekli yazdi, cevapladi hep onlineekm yasam kocuyim dedi. Insallah iyidir. Odemeyi yaptim bakalim yarin basliycaz. Ama buraya yazabilir miyim in degilim. Simdi usmini filan da bahsettik ya. Yasak galiba liste paylasmak
ay bugün şekerden bıktım biraz özlemek istiyorum afiyet olsun cnm bol eksiler getirsin inşallah3 gün sürecekse yapalım kız Ama herhalde su orucu gibi bir şeydir başka türlü gitmez 10 kilo Yedim ya ekşi ekşi ne güzel gitti
Taze ve ayıklanmış fındığa nasıl hayır diyebilir insan keşke kalorisiz olsa
O kiloda verir tabi ben detokssuz 98 kiloyken ilk hafta 5 kilo vermiştim
her gün bıkarsın bunun kışı da var yağmuru da varBugün ilk defa fazla çaba göstermeden bu kadar adım attım hatta okula bana her gün bahçe nöbeti vermelerini teklif edeceğim
e çok güzel çık kaynaş hanımlarla canımİnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek
Var aslında demesen aklıma gelmezdi öyle şeyler takmayı hiç sevmiyorm ama deneym bakmAkıllı bileklik filan alabilirsin canım takarsın kokuna sayar bütün gün
Acıkamdın mı canım az olmuş sanki menü27 Eylül menüm
Kahvaltı:9.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
12.00
1dilim ekmek
4yk yoğurt
Aksam:17.00
4 lahana sarma
Avuç içi kadar tavuk göğüs
Yoğurt
18.00
1elma
1incir
Su:2 litre
Spor :yürüyüş
Eki Görüntüle 2923260
@Pnrrncbr hzlsel BerryShake Begonya2
Burdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.eline sağlık canım
oh çok iyi canım menü sayfasında da mı yazmıcaksın
ay bugün şekerden bıktım biraz özlemek istiyorum afiyet olsun cnm bol eksiler getirsin inşallah
her gün bıkarsın bunun kışı da var yağmuru da var
e çok güzel çık kaynaş hanımlarla canım
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | PAZARTESİ KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
hzlsel | 68,2 | 68,7 | 67,9 | |
Calypso95 | 76, 1 | ? | 75,5 | |
eliya | 80,6 | ? | 79,6 | |
@Sonsuz umut | 68,75 | ? | 67,9 | |
kardelelen321 | 91, 95 | 92,95 | 90 | |
DeryaOnDiet | 74,9 | ? | 74,2 | |
Tempus | 78 | ? | 77 | |
@Breeze96 | 74, 85 | 75,85 | 74 | |
@Pnrrr-20 | 76 | 75,3 | 74,5 | |
Ucmelekannesi | 67,4 | 67,0 | 66,5 | |
BerryShake | 61,3 | 61,9 | 60,5 | |
eceboce | 72 | 72,1 | 71,1 | |
G Goklerce | 63 | ? | 62 | |
nnurc | 72,10 | 72,45 | 71 | |
pacman | 65,8 | ? | 65,5 | |
@hadikonusalim | 63,4 | 64,8 | 62 | |
Jasminium84 | ? | 66,50 | 67,55 | |
C Cagrihilal1 | 68, 95 | 68,75 | 68,5 | |
@Dermabebak | 66, 9 | 67,5 | ? | |
Deniz ve Kum | 76,1 | 76,6 | 75,5 | |
yarimuhendis | 72,4 | sürpriz | 70 | |
Begonya2 | 78,3 | 77,8 | 76,5 | |
@sabahvesen | 74 | ? | ? |
Dur cnm nereye gidiyorsun? menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsinBurdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.
aynen cnm en az 4-5 bin adımın vardırVar aslında demesen aklıma gelmezdi öyle şeyler takmayı hiç sevmiyorm ama deneym bakm
Saol canımÇok hafif bir gün olmuş afiyet olsun canım
Evet canım 59,400 le giriş yaptım emeğine sağlıkKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 1 @Azimliiii 2 @Breeze96 3 C Cagrihilal1 4 Calypso95 5 DeryaOnDiet 6 @Dermabebak 7 Begonya2 8 eceboce 9 eliya 10 @Fit mutlu anne 11 G Goklerce 17 @hadikonusalim 18 BerryShake 19 hzlsel 20 Jasminium84 21 Deniz ve Kum 22 kardelelen321 23 kumsal68 24 nnurc 25 pacman 26 @Pnrrr-20 27 @Sonsuz umut 28 Tempus 29 Ucmelekannesi 30 yarimuhendis
@Azimliiii anacım tatili 1 hafta daha uzatmaya karar verdiniz heralde afiyet muhabbet olsun ne diim
@Dermabebak cnm medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama lütfen bütün güne yayma cısları kuzum ve daha dengeli daha sebzeli beslenmeye çalış :)
kumsal68 kuzum cuma kilonu yazmış mıydın? :) bi daha bakıcam geçmişe gerçi
DeryaOnDiet nasılsın kuzum? kaç gündür göremiyorum seni sohbette iyi misin balım
kaçamaklı da olsa menü yazanları ayrıca teşekkür ederim mühim olan saklamak değil bunun farkında olup dengelemeye çalışarak yola devam etmek canlar
Emeğine sağlık canımKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 BerryShake 205 227.5 205 kardelelen321 125 105 DeryaOnDiet 15 eceboce 92 yarimuhendis 150 162 100 @Breeze96 140 80 200 kumsal68 80 120 80 @Sonsuz umut 50 @Dermabebak 10 C Cagrihilal1 100 @Pnrrr-20 40 125 nnurc 43 Ucmelekannesi 190 eliya 45 Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
-Spor puanlarını El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana