Kilolar Firarda 😎

Yani evin içinde max 2000 oluyor telefonla şuan 1213
Telefonda sürekli cebimde olsa 4000 5000 olur belki
Akıllı bileklik filan alabilirsin canım takarsın kokuna sayar bütün gün
Tugba yapraga basladim canim. Anibda cevap yazdi. Yarin sabah ilk listem gelecek
Hadi hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın
İyice yerleş düzenini kur canım ondan sonra başla inşallah ben de tek başıma çıkıyorum yürüyüşe takıyorum kulaklığımı anlamıyorum bile vaktin nasıl geçtiğini

arkadaşlar kiloyada etkisi var ama müthiş bir detoks ağır metal ve kimyasal temizliği yapmak istiyorsanız mutlaka toz halde klorofil kullanın... araştırın çok daha fazla faydası var

Ay keşke keşke şimdi de annem kavuruyor onu da ayrı severim ama yemeyeceğim

Ay ama o çocuk kaslı falan yani sporunu vs yapıyor o kilolardaben de deneyeceğim 1.5 ay sonra inşallah
Ay aklımdan geçti ya kavuracaksın onları afiyetle yiyeceksin diye annen yapıyormuş zaten Ama yeme tabi yarın yersin olmadı

Insallah verirsin canim. Cok guzel vermistin oncesinde.

Sagol canim, insallah

Sabah küçük oğlumu okula bıraktım büyük oğlumun müdür yardımcısı oğlumun telefonundan aradı korktum valla.Şükür birşey yokmuş oğlum formayla değil sarı tişörtüyle gitmişti beden eğitimi var diye.Bir daha formasız gelmesin dedi çok utandım.Eve geldim lahana sarayım dedim lahanayı haşladım küçük oğlum ödevini evde unutmuş kıyamadım aldım okula oğluma götürdüm geri geldim.lahanaları sarmaya başladım.Bir telefon küçük oğlum merdivenden düşmüş gittim aldım oğlumu kolu acımış .aradan kısa bir sure geçti büyük oğlum ben okulu bırakacağım diye aradı.(nitelikli okulda sınavla kazanıp gitti.Çalışkan, ortalaması 90 üstü hep şükür)sakinlestirdim müdür yardımcısı bayağı ters konuşmuş sanırım. Büyük oglumu eşim okuldan aldı gelirken tersleşmişler.Ayrı ayrı olayı dinledim yanlış anlama var.bir geldiler suratlar 5 karış.

Anlayacağınız muhteşem bir gün geçirdim.umarım sizin gününüz iyi geçmiştir.menümü yazıp yatacağım.Gecmisi yarın okurum.iyi geceler hepinize

Ya, kıyamam bugün çok stresli bir gün olmuş, bir forma için aileyi aramaya ne gerek vardı öğrenciye dersin yarın formasıyla gelir

İnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek

eline sağlık canım

Bu saatte surekli yazdi, cevapladi hep onlineekm yasam kocuyim dedi. Insallah iyidir. Odemeyi yaptim bakalim yarin basliycaz. Ama buraya yazabilir miyim in degilim. Simdi usmini filan da bahsettik ya. Yasak galiba liste paylasmak
oh çok iyi canım menü sayfasında da mı yazmıcaksın

ay bugün şekerden bıktım biraz özlemek istiyorum afiyet olsun cnm bol eksiler getirsin inşallah

Bugün ilk defa fazla çaba göstermeden bu kadar adım attım hatta okula bana her gün bahçe nöbeti vermelerini teklif edeceğim
her gün bıkarsın bunun kışı da var yağmuru da var

İnşallah canım benim Allahtan yürüyüş için dışarda park keşfettim birde lojmanda da yürüyüş yapanlar var bir çıksam devamı gelecek
e çok güzel çık kaynaş hanımlarla canım

Burdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.

24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu

����
5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
PAZARTESİ
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel 68,268,767,9
Calypso95 76, 1?75,5
eliya 80,6?79,6
@Sonsuz umut68,75?67,9
kardelelen321 91, 9592,9590
DeryaOnDiet 74,9?74,2
Tempus 78?77
@Breeze9674, 8575,8574
@Pnrrr-207675,374,5
Ucmelekannesi 67,467,066,5
BerryShake 61,361,960,5
eceboce 7272,171,1
G Goklerce 63?62
nnurc 72,1072,4571
pacman 65,8?65,5
@hadikonusalim63,464,862
Jasminium84 ?66,5067,55
C Cagrihilal1 68, 9568,7568,5
@Dermabebak66, 967,5?
Deniz ve Kum 76,176,675,5
yarimuhendis 72,4sürpriz 70
Begonya2 78,377,876,5
@sabahvesen74??

Kızlar gözden kaçırdığım var mı?

Dur cnm nereye gidiyorsun? menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin

Çok hafif bir gün olmuş afiyet olsun canım
Saol canım
Evet canım 59,400 le giriş yaptım emeğine sağlık
Emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…