Kilolar Firarda 😎

Harika fikirmiş fasulyeli köfte ben bunu yaparım mersi kuzum

Kızlar selam

Gıda zehirlenmesi yaşıyorum, afedersiniz dün gece tuvaletten çıkamadım sabah mide bulantısından mahvoldum apar topar acile gittim serum verdiler biraz toparladım ama midem hala kaynıyor
Bi de ateşim çıkıp duruyor anlamadım zehirlenmede Ateş olur muymuş ilk defa tacrübe ettim
Bi arkadaşım diyor ki dışarıda tavuk yiyeceğiniz zaman sakın soslu yemeyin diyor bozuk tavuğu soslayıp tadı kokusu anlaşılmasın diye öyle servis ediyorlar dedi

Ellerinize sağlık kızlar

Cok gecmis olsun. Bu hafta orti olmusuz kilolarimizda ayni sayilir insallah biran once toparlarsin guzel bi hafta geciririz.

Cok gecmis olsun. Bu hafta orti olmusuz kilolarimizda ayni sayilir insallah biran once toparlarsin guzel bi hafta geciririz.
İnşallah canımm

Yarın yeni bi programa başlıyorum ve çok ümitliyim

İnşallah sabaha kadar toparlarsam bu hafta bizim haftamız bence

Canım herkes Spor puanını hesaplayıp etiketlerim bence yoksa çok zor olur. Biz 9. Takımda böyle yapıyorduk. Ayy spor yapasim geldi

Harika fikirmiş fasulyeli köfte ben bunu yaparım mersi kuzum
bişey diil aşkom

En iyisi ızgara tavuk cnm geçmiş olsun
Ateş su kaybettiğin için de olabilir cnm ılık limonlu su patates piriç haşlama tüket cnm, detoks niyetine say bu birkaç günü
Kahve içebilirsin bulantıyı da azaltır ama telveyi içme daha çok çıkartır hehe

Ellerinize sağlık kızlar
Sağol cnm

Canım herkes Spor puanını hesaplayıp etiketlerim bence yoksa çok zor olur. Biz 9. Takımda böyle yapıyorduk. Ayy spor yapasim geldi
Ay doğru ya biz de öyle yapıyoduk tamam cnm

Ben malesef vakit ayıramıyorum buraya. Diyetim iyi gidiyor ama gunlerim duzensiz olunca burda o duzeni saglayip yazip tartilamadim malesef.

Sağol canım

Sabahtan beri hiçbişe yiyemedim canım
Eşim de patates ye deyip duruyor da midem almıyor hiç
Su bile içemiyorum tadı o kadar kötü geliyor

KILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI

24 Eylul - 1 Ekim

- Kızlar eksik olan Isim varmı, bende tekrardan kontrol edicem.
-Spor puanlarını El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrol edicem ama sizde bana yazabillirsniz

Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın bende oglani uyuttum yemegi firina attip 2 mil leslie yapicam insallah

Benim hedef de 67,9 olsun canım yazmamışım

Ellerine sağlık canım evet tek tek senin hesaplaman çok zor herkes kendisi hesaplayıp yazar o zaman büyük kolaylık olurBen de şimdi 10bin adımımı tamamladım akşam yemekten sonra zor gelmezse 2 mil Leslie yapacağım

Geçmiş olsun canım

Beraber eriyeceğiz bu hafta inşallah ben artılarda dolaşıyorum pek eksiye geçemiyorum ne zamandır bu hafta umarım değişir kaderim seninle canım

Bak ben bunu bilmiyordum ya da telefondan beceremedim
İnşallah canım sen benden zayıfsın şu andagidem de menümü paylaşam bari girmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…