Kilolar Firarda 😎

Günlük motivasyon resmi yada yazısı çok iyi fikir kaptanııımm

Bilgisayardan yapılıyor bir tek canım benim tabloyu alıntıla onun üzerinde oynayabilirsin özelden yazacağım şimdi
Tamam cnm sagol bilgisayarm yok malesef telfndan halletmem gerk senin verdign deniym olmadi tabasiz bi sistem yaparm

Ben hedef yazmamışım galiba 75.5 olsun çok uçmayayım

Tamam cnm sagol bilgisayarm yok malesef telfndan halletmem gerk senin verdign deniym olmadi tabasiz bi sistem yaparm
Tamam canım o zaman tablosuz yaparsın çok saçma ama telefondan da yapılabilmeli benim bilgisayar kafayı yemiş gibi zaten bir işi yapmak bir saat kapanmasın diye dua ede ede yapıyorum

Bende derin dondurucu var saklamadan yana sıkıntı yok canım. Bide kendi ellerimle bişeyler hazırlamak istiyorum. Emek vermek istiyorum. Yiyin kuzucuklarım modundayım
Oo süpermiş
Brokolili fasülyeli köfte mi yapıp atcan cnm taze barbunya filan bitti pazarda diye biliyorum
Patates kızartmalık dilim doğrayıp atabilirsin sonra ister kızartma ister fırında olur , garnitür şeklinde sebzeleri küçük doğrayıp karıştırıp atabilirsin cnm o da çorbaya pilava güzel olur

Hellöğğ orticim

Ellerine sağlık kuzum

Eline sağlık kuşum

Tamam aşkom kaydettim

Günlük motivasyon resmi yada yazısı çok iyi fikir kaptanııımm
Ay öyle deme fena oluyorum

Üşenme. Erteleme. Vazgeçme.

Hadiiii Kızlar Spora

Eki Görüntüle 2922508 Eki Görüntüle 2922509

Oyy bizim vereceğimiz kilolar ne kiii biz mi yapamıcazz

Telefonda tablo yapma şablonundan da oluyo canım
Aa onu bilmiyodum

BerryShake bi yere kaydet istersen gözden kaçmasın
Kaydettim cnm

Ellerine sağlık kuzum

Hedef 73 diyeyim bende :) malum insülin direnci olunca 1 kg bile sevindiriyor insanı

Tamam canım o zaman tablosuz yaparsın çok saçma ama telefondan da yapılabilmeli benim bilgisayar kafayı yemiş gibi zaten bir işi yapmak bir saat kapanmasın diye dua ede ede yapıyorum
Hahah ayy anladm cnm kardelen oluyor demis bir deniycem olmadi tablosuz bakicam sagolasn
Çok iyi ya 100 kilo nedir Hadi kızlar şahlanalım
Yaa evet hadi kizlarrrr
Telefonda tablo yapma şablonundan da oluyo canım
Tamam cnm sagol bir bakaym becerebilcekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…