Kilolar Firarda 😎

İnşallah canım sen benden zayıfsın şu andagidem de menümü paylaşam bari girmişken
Ama bende bir göbek var evlere şenlik Sen de inşallah vereceksin aldığın kiloları kuzum istediğinde çok güzel veriyorsun
Afiyet olsun canım çok güzel ve hafif bir menü adımlar da şahane

Ama bende bir göbek var evlere şenlik Sen de inşallah vereceksin aldığın kiloları kuzum istediğinde çok güzel veriyorsun

Afiyet olsun canım çok güzel ve hafif bir menü adımlar da şahane
Bende de bir kalça basen var evlere şenlik mi yoksa evlerden ırak mı bilemem

Bugün sadece adım olsun dedim ya başka bir şey yapmaya halim yoktu

Cnm bende 30 kişi var ama burda 18 galiba
Kapticiğimiz El_Em spor yarışına girer mi bilmiyorum kuzum

Bende de bir kalça basen var evlere şenlik mi yoksa evlerden ırak mı bilemem

Bugün sadece adım olsun dedim ya başka bir şey yapmaya halim yoktu
Olsun canım 10bini bulmuşsun en azından nasıl gidiyor diyet alışabildin mi
Benim listem de o kadar kalabalık değil sadece menü yazanları ekledim canım on kişi filan eksik senin listene göre

Ay canım filtre kahve çektiçok güzel canım sporun da çok iyi

Alıştım alıştım yani böyle beslenmek varken ne diye yemişim o kadar kendime iş çıkarmışım anlamadımama 1 haftayı atlatayım daha rahat edeceğim
Aynen 1 hafta geçti mi iyice alışıyorsun temiz sağlıklı beslenmek en güzeli bunu yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor sonra işte alıyoruz kiloları canın bir şey çekince ye ama kendini çok kısıtlama
Ay canım filtre kahve çektiçok güzel canım sporun da çok iyi
Sağ ol canım ben de iki gündür içiyorum güzelmiş gerçekten ara öğün yap filtre kahveyle kendine

Yok yok haftada bi gün istediğimi yiyeceğimzaten yolum uzun gibi o kadar kısıtlayamam kendimi

Ben filtre kahve aşığıyım zaten sütlü sütsüz soğuk sıcak ama evde yapmaya üşeniyorum"para verince daha güzel geliyor"annemin meşhur lafıdır

Benim kahveyle pek aram yoktur şekersiz hiç içemezdim ama yanında tatlış bir şey yiyince güzel oluyor para verdiklerimiz daha güzel ama ya

Ben de 2si1arada bile içemezdim içine şeker atardım şimdi tatlı geliyor kahve bağımlısıyım galiba
İçtikçe insanda bağımlılık yaratıyor ama Geçen hafta okuldayım başım nasıl ağrıyor sonra bir kahve yaptım kendime geldim resmen

Aynen cnm bakalm uyarsa herkez super olr adimlarda spor puanina ekleniyormu benimde spor listesne bir goz atmam gerek :)
Yapabildnmi leslie ben yaptim 2 mil adimlarda 7bin suan insallah 10 tamamliyabillrm
Sen yaz da ben feyz alayım
Hahhah deli kizz olmaz oylre spora nezaman basliyorsn
Hmm bende bidha bakaym guncel liste nasl diye

hzlsel Pnrrr-12 ben menü listesine başlıyorum bugünden canlar

Emeğine sağlık canım
Mutlu pazarlar. Nasılsıniz kızlar.
Çok fena grip oldum yatıyorum dünden beri yürüyüş yaparken üşüttum sanırım
Menüleri not kısmına kaydetmiştim ekledim menü sayfasına. Özlendiniz.
geçmiş olsun canım
Şükür canım iyi elhamdulillah ablasının bebekliğine benzetiyorum ben gözlerini babasına bücür mis gibi kokuyor hakikaten
Allah bağışlasın canım
Emeğine sağlık canım Begonya2 ortim neredesin?
Emeğine sağlık canım
Emeğine sağlık canım
Üşenme. Erteleme. Vazgeçme.

Hadiiii Kızlar Spora

Eki Görüntüle 2922508 Eki Görüntüle 2922509

Ay bu eceyi biliyorum ben.İnstada takip ediyiorum ilk baslama sebebi ogluyla esi çadırda oynarken anne sen gelme kocamansın çadıra sığmazsın demiş oglu.bir de eşiyle problemleri vardı.çok güzel kilo verdi kendine güveni geldi haberlere falan çıktı.ilk esini boşadı. Kisa bir zaman sonra bayağı kaslı bir adamla evlendi zengindide adam beraber spor falan yapıyorlardı o dönemde öğretmenliği de bıraktı.sürekli tatiller falan onuda boşadı.simdi bir sevgilisi daha var
Geçmiş olsun canım
Kizlar dün yogundum gelemedim doğum günü partisi vardı canım çıktı valla cocuklarla ama pasta yemedim tuttum kendimi su spora olan motivasyon niye gelmiyo anlamıyorum hergun b halsizlik isteksizlik
Bismillah de başla canım

Evet canım yazıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…