- 31 Ekim 2013
- 21.388
- 71.808
- 798
- 40
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun kuzum hamile misin kız yoksaSağol canım
Ama bende bir göbek var evlere şenlik Sen de inşallah vereceksin aldığın kiloları kuzum istediğinde çok güzel veriyorsunİnşallah canım sen benden zayıfsın şu andagidem de menümü paylaşam bari girmişken
Afiyet olsun canım çok güzel ve hafif bir menü adımlar da şahane
Bende de bir kalça basen var evlere şenlik mi yoksa evlerden ırak mı bilememAma bende bir göbek var evlere şenlik Sen de inşallah vereceksin aldığın kiloları kuzum istediğinde çok güzel veriyorsun
Afiyet olsun canım çok güzel ve hafif bir menü adımlar da şahane
Cnm bende 30 kişi var ama burda 18 galibaKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel El_Em @Sonsuz umut @DeryaOnDiet denizbenimadim @kardelelen321 @kollontai @Azimliiii @Fit mutlu anne @Tempus @Dermabebak BerryShake Pnrrr-12 @Breeze96 @Ucmelekannesi @Goklerce yarimuhendis @Calypso95
- Kızlar eksik olan Isim varmı, bende tekrardan kontrol edicem.
-Spor puanlarını El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrol edicem ama sizde bana yazabillirsniz
Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın bende oglani uyuttum yemegi firina attip 2 mil leslie yapicam insallah
Olsun canım 10bini bulmuşsun en azından nasıl gidiyor diyet alışabildin miBende de bir kalça basen var evlere şenlik mi yoksa evlerden ırak mı bilemem
Bugün sadece adım olsun dedim ya başka bir şey yapmaya halim yoktu
Benim listem de o kadar kalabalık değil sadece menü yazanları ekledim canım on kişi filan eksik senin listene göreCnm bende 30 kişi var ama burda 18 galiba
Kapticiğimiz El_Em spor yarışına girer mi bilmiyorum kuzum
Alıştım alıştım yani böyle beslenmek varken ne diye yemişim o kadar kendime iş çıkarmışım anlamadımama 1 haftayı atlatayım daha rahat edeceğimOlsun canım 10bini bulmuşsun en azından nasıl gidiyor diyet alışabildin mi
Ay canım filtre kahve çektiçok güzel canım sporun da çok iyi26 Eylül
Kahvaltı
Yarım simit, peynir, domates, salatalık, 1 tk bal, 1 tk incir reçeli, 1 dilim hindi füme, 2 haşlanmış yumurta
Ara
Sütlü filtre kahve, profiterol
Akşam
Adana kebap, 3 yk yoğurt, 6 yk bulgur pilavı, salata
2 LT su, 1 LT yeşil çay
10bin adım, 2 mil Leslie - 145 puan
Pnrrr-12 yarimuhendis
Aynen 1 hafta geçti mi iyice alışıyorsun temiz sağlıklı beslenmek en güzeli bunu yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor sonra işte alıyoruz kiloları canın bir şey çekince ye ama kendini çok kısıtlamaAlıştım alıştım yani böyle beslenmek varken ne diye yemişim o kadar kendime iş çıkarmışım anlamadımama 1 haftayı atlatayım daha rahat edeceğim
Sağ ol canım ben de iki gündür içiyorum güzelmiş gerçekten ara öğün yap filtre kahveyle kendineAy canım filtre kahve çektiçok güzel canım sporun da çok iyi
Yok yok haftada bi gün istediğimi yiyeceğimzaten yolum uzun gibi o kadar kısıtlayamam kendimiAynen 1 hafta geçti mi iyice alışıyorsun temiz sağlıklı beslenmek en güzeli bunu yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor sonra işte alıyoruz kiloları canın bir şey çekince ye ama kendini çok kısıtlama
Sağ ol canım ben de iki gündür içiyorum güzelmiş gerçekten ara öğün yap filtre kahveyle kendine
Benim kahveyle pek aram yoktur şekersiz hiç içemezdim ama yanında tatlış bir şey yiyince güzel oluyor para verdiklerimiz daha güzel ama yaYok yok haftada bi gün istediğimi yiyeceğimzaten yolum uzun gibi o kadar kısıtlayamam kendimi
Ben filtre kahve aşığıyım zaten sütlü sütsüz soğuk sıcak ama evde yapmaya üşeniyorum"para verince daha güzel geliyor"annemin meşhur lafıdır
Ben de 2si1arada bile içemezdim içine şeker atardım şimdi tatlı geliyor kahve bağımlısıyım galibaBenim kahveyle pek aram yoktur şekersiz hiç içemezdim ama yanında tatlış bir şey yiyince güzel oluyor para verdiklerimiz daha güzel ama ya
Haber beklediklerim de var cnm olmadı ben de çıkarırım bakayımOlsun canım 10bini bulmuşsun en azından nasıl gidiyor diyet alışabildin mi
Benim listem de o kadar kalabalık değil sadece menü yazanları ekledim canım on kişi filan eksik senin listene göre
İçtikçe insanda bağımlılık yaratıyor ama Geçen hafta okuldayım başım nasıl ağrıyor sonra bir kahve yaptım kendime geldim resmenBen de 2si1arada bile içemezdim içine şeker atardım şimdi tatlı geliyor kahve bağımlısıyım galiba
Tamam canımHaber beklediklerim de var cnm olmadı ben de çıkarırım bakayım
Aynen öyle bi etkisi de var bu aralar zirvede kahve istiyor canımİçtikçe insanda bağımlılık yaratıyor ama Geçen hafta okuldayım başım nasıl ağrıyor sonra bir kahve yaptım kendime geldim resmen
Aynen cnm bakalm uyarsa herkez super olr adimlarda spor puanina ekleniyormu benimde spor listesne bir goz atmam gerek :)Ellerine sağlık canım evet tek tek senin hesaplaman çok zor herkes kendisi hesaplayıp yazar o zaman büyük kolaylık olurBen de şimdi 10bin adımımı tamamladım akşam yemekten sonra zor gelmezse 2 mil Leslie yapacağım
Hahhah deli kizz olmaz oylre spora nezaman basliyorsnSen yaz da ben feyz alayım
Hmm bende bidha bakaym guncel liste nasl diyeCnm bende 30 kişi var ama burda 18 galiba
Kapticiğimiz El_Em spor yarışına girer mi bilmiyorum kuzum
Emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 1 @Azimliiii 2 @Breeze96 3 @Cagrihilal1 4 @Calypso95 5 @DeryaOnDiet 6 @Dermabebak 7 Begonya2 8 @eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 11 @Goklerce 17 denizbenimadim 18 BerryShake 19 hzlsel 20 Jasminium84 21 Deniz ve Kum 22 @kardelelen321 23 @kumsal68 24 @nnurc 25 @pacman 26 Pnrrr-12 27 @Sonsuz umut 28 @Tempus 29 @Ucmelekannesi 30 yarimuhendis
@Beyaz leylak
@Nikinik
@Ucmelekannesi cnm alfabetik sıraya göre yazdığını yeni farkettim eline sağlık bebekim
Canlar artık yürüyüş e leslie için hzlsel kuşu etiketliyorsunuz
ben bütün menülere bakıyorum etiketlemeye gerek yok
geçmiş olsun canımMutlu pazarlar. Nasılsıniz kızlar.
Çok fena grip oldum yatıyorum dünden beri yürüyüş yaparken üşüttum sanırım
Menüleri not kısmına kaydetmiştim ekledim menü sayfasına. Özlendiniz.
Allah bağışlasın canımŞükür canım iyi elhamdulillah ablasının bebekliğine benzetiyorum ben gözlerini babasına bücür mis gibi kokuyor hakikaten
Emeğine sağlık canım Begonya2 ortim neredesin?ORTAKLAR
( 24 EYLÜL/1 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
Jasminium84 @Cagrihilal1 BerryShake @kardelelen321 @Azimliiii @nnurc denizbenimadim Pnrrr-12 hzlsel yarimuhendis @Sonsuz umut @Dermabebak @Breeze96 Begonya2 @DeryaOnDiet @kumsal68 @Tempus @eceboce
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Aranızda gözümden kaçan olmuştur belki kızlar ortak listesinde olmak isteyip de atladığım varsa söylesin ekleme yaparız
Emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM
ÜYE 24 EYLÜL 25 EYLÜL 14730 8000 10000 10000 4000 9200 @eliya 6000 16908 18001 hzlsel 6000 14984 4000 4300 Pnrrr-12 4000 5000 10222 11200 1076 8000 @Tempus
Sadece düzenli menü yazan kızları ekledim menüler yazıldıkça eklemler yapacağım
Emeğine sağlık canım24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,2 67,9 @Calypso95 76, 1 @eliya 80,6 79,6 @Sonsuz umut 68,75 @kardelelen321 91, 95 90 @DeryaOnDiet 74,9 74,2 @Tempus 78 77 @Azimliiii @Breeze96 74, 85 74 Pnrrr-12 76 74,5 @Ucmelekannesi 67,4 66,5 BerryShake 61,3 60,5 @Nikinik @eceboce 72 71,1 @Goklerce 63 62 @nnurc 72,10 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,4 62 Jasminium84 @Cagrihilal1 68, 95 68,5 @ekim2009 @Dermabebak 66, 9 Deniz ve Kum 76,1 yarimuhendis 72,4 70 Begonya2 78,3 76,5 @sabahvesen 74
Ay bu eceyi biliyorum ben.İnstada takip ediyiorum ilk baslama sebebi ogluyla esi çadırda oynarken anne sen gelme kocamansın çadıra sığmazsın demiş oglu.bir de eşiyle problemleri vardı.çok güzel kilo verdi kendine güveni geldi haberlere falan çıktı.ilk esini boşadı. Kisa bir zaman sonra bayağı kaslı bir adamla evlendi zengindide adam beraber spor falan yapıyorlardı o dönemde öğretmenliği de bıraktı.sürekli tatiller falan onuda boşadı.simdi bir sevgilisi daha var
Geçmiş olsun canımKızlar selam
Gıda zehirlenmesi yaşıyorum, afedersiniz dün gece tuvaletten çıkamadım sabah mide bulantısından mahvoldum apar topar acile gittim serum verdiler biraz toparladım ama midem hala kaynıyor
Bi de ateşim çıkıp duruyor anlamadım zehirlenmede Ateş olur muymuş ilk defa tacrübe ettim
Bi arkadaşım diyor ki dışarıda tavuk yiyeceğiniz zaman sakın soslu yemeyin diyor bozuk tavuğu soslayıp tadı kokusu anlaşılmasın diye öyle servis ediyorlar dedi
Bismillah de başla canımKizlar dün yogundum gelemedim doğum günü partisi vardı canım çıktı valla cocuklarla ama pasta yemedim tuttum kendimi su spora olan motivasyon niye gelmiyo anlamıyorum hergun b halsizlik isteksizlik
Evet canım yazıyorum artıkKİLOLAR FİRARDA 2.ETAP
kollontai (54.6/ ) 2.etap bildirimsiz.
hedef54kg (62,6/61,3/1,3/%2,077)
Goklerce (62.7/63/+0,3/-%0,478)
Azimliiii (65/) 2.etap bildirimsiz.
Ucmelekannesi (65.15/67,40/+2,25/-%3,454)
hadikonusalim(63.9/63,4/0,5/%0,784)
pacman(65.8/) 2.etap bildirimsiz.
Jasminium84 (66,85/) 2.etap bildirimsiz*
Beyaz leylak (66/) 2.etap bildirimsiz
hzlsel (68.4/68,2/0,2/%0,292)
Cagrihilal1 (69,65/68,95/0,7/%1,005)
Sonsuz umut( 69.60/68,75/0,85/%1,220)
Pnrrr-20 (?/ ) 1.etap ftsz bildirim 2.etap bildirmsiz *
Breeze96 (76,35/74,85/1,5/%1,960)
eceboce (73.2/72/1,2/%1,639)
nnurc(72,45/ ) 2.etap ftsz bildirim.
DeryaOnDiet(74.80/74,9/+0,1/-%0,130)
karabiber01 (76,1)
Calypso95 (76.7/76,1/0,6/%0,782)
eliya (80,6)
Nikinik ( ) 1.etap bildirimsiz* 2.etap bildirimsiz*
bilgem tomris(79.7/ ) 2.etap bildirimsiz.
diyetcigeldihanim ( 80,5 /78,3/2,3/%2,857)
Fit mutlu anne (82,2/) 2.etap bildirimsiz.
Tempus(79.3/78/1,3/%1,639)
kardelelen321 (92.15/91,95/0,2/%0,217)
yarimuhendis(72 )
dermabebak (66,9)
Kumsal68 ( 59,4 )
yeni listemiz böyleymiş canlar
@Fit mutlu anne @Ucmelekannesi sadece ortaklardan mı çıkmak istiyosunuz canlar?
@pacman kuşum bitti mi sısnavların,geliyor mu menüler ortaklık durumu olsun mu bu hafta?
hzlsel dediğin gibi bilgem i lizozom u ve kubra yı çıkaralım cnm
@Nikinik cnm 2 haftadır kilon da yok menün de yok ne yapsak?
Jasminium84 yeni programa başlıcak diyet için pazartesi
@Beyaz leylak cnm bütün listelerden mi çıkmak istiyordun yoksa özel var mı?
Deniz ve Kum bu hafta başlıyorsun değil mi
canlar toparlamaya çalıştım durumu belli olmayanların karşısını boş bırakıcam menü spor listesinde
El_Em kuzum sen de el atarsın bu duruma