- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Ama sen beni etiketlemek istersen tabiki herzaman etiketle tatlım benimNeden gülüm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sen beni etiketlemek istersen tabiki herzaman etiketle tatlım benimNeden gülüm?
Bu listeyi böylece sağolsun El_Em kaptanım göndermişti bende değiştirmedim akıllı kadının halı başkaKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 1 @Azimliiii 2 @Breeze96 3 @Cagrihilal1 4 @Calypso95 5 @DeryaOnDiet 6 @Dermabebak 7 @diyetcigeldihanim 8 @eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 11 @Goklerce 17 @hadikonusalim 18 BerryShake 19 hzlsel 20 @Jasminium84 21 @karabiber01 22 kardelelen321 23 @kumsal68 24 @nnurc 25 @pacman 26 Pnrrr-12 27 @Sonsuz umut 28 @Tempus 29 Ucmelekannesi 30 @yarimuhendis
@Beyaz leylak
@Nikinik
Ucmelekannesi cnm alfabetik sıraya göre yazdığını yeni farkettim eline sağlık bebekim
Canlar artık yürüyüş e leslie için hzlsel kuşu etiketliyorsunuz
ben bütün menülere bakıyorum etiketlemeye gerek yok
Ellerinize saglik simdiden kizlar bende ortakları mı yapaym, yoksa spor listesi yapsakmi adım haricinde leslie vs yapanlar icin ne diyorsunuz kafam karisikkTamam canım ben de adım listesini tutarım bugün itibariyle
Tamam canım
Tamam cnm eklerim yarın :)Mutlu pazarlar. Nasılsıniz kızlar.
Çok fena grip oldum yatıyorum dünden beri yürüyüş yaparken üşüttum sanırım
Menüleri not kısmına kaydetmiştim ekledim menü sayfasına. Özlendiniz.
Tamam cnmEllerine sağlık canım ben de birazdan adım için tablomu hazırlayacağım
Geçmiş olsun canım iyileş ve dön aramıza
Şahane bir eksi tebrikler canım
hayırlı olsuunTessekurler cnm umarim layigiyla yapabillrm elimden geleni yapicam hzlsel BerryShake hayirli olsun kizlarrr
oyy sultanımız bilirrBu listeyi böylece sağolsun El_Em kaptanım göndermişti bende değiştirmedim akıllı kadının halı başka
Biraz uğraştırıcı canım diğer sporları puanlayarak liste yapmak ama yapabiliriz yine de senin müsaitliğine bağlı biraz da zor gelmez yaparım diyorsanEllerinize saglik simdiden kizlar bende ortakları mı yapaym, yoksa spor listesi yapsakmi adım haricinde leslie vs yapanlar icin ne diyorsunuz kafam karisikk
Cnm herkese 2 görev olabilir ben kardelenden hedef kilo tablosunu da alayım diyorumEllerinize saglik simdiden kizlar bende ortakları mı yapaym, yoksa spor listesi yapsakmi adım haricinde leslie vs yapanlar icin ne diyorsunuz kafam karisikk
Cnm daha dönmeyenler var ama onları sonra mı ayarlarız şimdi çoğunluğu yapıp
Akşama kadar bekleyelim canım dönerlerse ekleriz dönmezlerse artık sonradan ekleme yaparızCnm herkese 2 görev olabilir ben kardelenden hedef kilo tablosunu da alayım diyorum
Geçmiş olsun canım. İns toparlarsin hemenMutlu pazarlar. Nasılsıniz kızlar.
Ooo o nasıl güzel bir ekşi tebrikler canimTunaydin kizlar oglum gece 3 kadar uyumadi sonra 8bucuk aglayrk uyandi ne istedi anlamadim bagirdi baya sonra dalana 9bucuk oldu ve 12 uyandk anca kahvaltidan kalkiyoruz - 700 gordm tartida o beni baya motive etti bugun spor icin vakit bulursam mutlaka yapicam
Çok geçmiş olsun canım.Mutlu pazarlar. Nasılsıniz kızlar.
Ooo süper eksi. Cuma bomba gibiTunaydin kizlar oglum gece 3 kadar uyumadi sonra 8bucuk aglayrk uyandi ne istedi anlamadim bagirdi baya sonra dalana 9bucuk oldu ve 12 uyandk anca kahvaltidan kalkiyoruz - 700 gordm tartida o beni baya motive etti bugun spor icin vakit bulursam mutlaka yapicam
Kuzum ben kaptanlık yapmak istemediğim için kaptanlıktan muaf olursam hedef tablosunu hep ben tutabilirim demiştim. Zaten alıştım beni motive ediyo. Yine siz bilirsiniz canlar. ❤❤❤Tamam canım
Sen neden hala kilo tablosu yapıyosun bu arada
onu da biz alalım
Tamam cnm eklerim yarın :)
Geçmiş olsun
Tamam cnm
hayırlı olsuun
oyy sultanımız bilirr
Cnm hep sana yük olmasın ya hem böyle 3 kişi yaparsa katılırsın bir gün belkiÇok geçmiş olsun canım.
Ooo süper eksi. Cuma bomba gibi
Kuzum ben kaptanlık yapmak istemediğim için kaptanlıktan muaf olursam hedef tablosunu hep ben tutabilirim demiştim. Zaten alıştım beni motive ediyo. Yine siz bilirsiniz canlar. ❤❤❤
Tamam o zaman ortakları hazırlıyorum birazdan paylaşırım sonradan dönen olursa onları da eklerim
Harika cnmmTamam o zaman ortakları hazırlıyorum birazdan paylaşırım sonradan dönen olursa onları da eklerim
Banada yuruyus lazimEki Görüntüle 2922453
Acil yürüyüşe çıkıyorum.
Hahaha o an şok icinde bakiyorm yeni uyanmisim bagriyor falan koti oluyor yaay çok hoşsun
Tmm ortaklar bende kizlar
Hmm evet haklisin ortaklar bi yapaym duruma gore bakaym olmadiBiraz uğraştırıcı canım diğer sporları puanlayarak liste yapmak ama yapabiliriz yine de senin müsaitliğine bağlı biraz da zor gelmez yaparım diyorsan
Aksami bekliym ozmn ona gore yaprm ortaklari bu geceye aciklarm artik insallah, donmeyenler kimler onlari sonradn eklerz olmadiCnm herkese 2 görev olabilir ben kardelenden hedef kilo tablosunu da alayım diyorum
O zaman sen ortakları yap canımBanada yuruyus lazim
Hahaha o an şok icinde bakiyorm yeni uyanmisim bagriyor falan koti oluyor ya
Tmm ortaklar bende kizlar
Hmm evet haklisin ortaklar bi yapaym duruma gore bakaym olmadi
Aksami bekliym ozmn ona gore yaprm ortaklari bu geceye aciklarm artik insallah, donmeyenler kimler onlari sonradn eklerz olmadi
Kizlar ben geriden geliyorm ya ozmn spor listesi yapaym ben hesap da yaparm puanlama sistemimiz varmi peki ona gore bakaymTamam o zaman ortakları hazırlıyorum birazdan paylaşırım sonradan dönen olursa onları da eklerim
Yok yok sen yap cnm ben spor listesi yapaym olmadi baska bisi daha dusunurm motive edici ne olabillr diyeO zaman sen ortakları yap canım