• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

@Beyaz leylak
@Nikinik

Ucmelekannesi Ucmelekannesi cnm alfabetik sıraya göre yazdığını yeni farkettim 😂 eline sağlık bebekim 😍

Canlar artık yürüyüş e leslie için hzlsel hzlsel kuşu etiketliyorsunuz :KK76:
ben bütün menülere bakıyorum etiketlemeye gerek yok :KK66:
😂 Bu listeyi böylece sağolsun El_Em El_Em kaptanım göndermişti bende değiştirmedim akıllı kadının halı başka😂😍

@Beyaz leylak bi süre ara vermek istediğini söyledi diye hatırlıyorum canım

Ben de geliyorum 😆😆😆
Tamam canım 😘
Sen neden hala kilo tablosu yapıyosun bu arada :KK64:
onu da biz alalım 😍

Mutlu pazarlar. Nasılsıniz kızlar.
Çok fena grip oldum yatıyorum dünden beri yürüyüş yaparken üşüttum sanırım 😞
Menüleri not kısmına kaydetmiştim ekledim menü sayfasına. Özlendiniz.
Tamam cnm eklerim yarın :)
Geçmiş olsun

Ellerine sağlık canım ben de birazdan adım için tablomu hazırlayacağım😍

Geçmiş olsun canım iyileş ve dön aramıza💗

Şahane bir eksi tebrikler canım🤩🤩
Tamam cnm 😍

Tessekurler cnm umarim layigiyla yapabillrm elimden geleni yapicam :KK36: :rolleyes: hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake hayirli olsun kizlarrr
😍😍😍hayırlı olsuun

😂 Bu listeyi böylece sağolsun El_Em El_Em kaptanım göndermişti bende değiştirmedim akıllı kadının halı başka😂😍
😍oyy sultanımız bilirr

Ellerinize saglik simdiden kizlar bende ortakları mı yapaym, yoksa spor listesi yapsakmi adım haricinde leslie vs yapanlar icin ne diyorsunuz kafam karisikk :rolleyes:
Biraz uğraştırıcı canım diğer sporları puanlayarak liste yapmak ama yapabiliriz yine de senin müsaitliğine bağlı biraz da zor gelmez yaparım diyorsan🤣

Cnm herkese 2 görev olabilir 😍 ben kardelenden hedef kilo tablosunu da alayım diyorum

Cnm daha dönmeyenler var ama onları sonra mı ayarlarız şimdi çoğunluğu yapıp :KK64:
Akşama kadar bekleyelim canım dönerlerse ekleriz dönmezlerse artık sonradan ekleme yaparız🥰

Geçmiş olsun canım. İns toparlarsin hemen
Tunaydin kizlar oglum gece 3 kadar uyumadi sonra 8bucuk aglayrk uyandi ne istedi anlamadim bagirdi baya sonra dalana 9bucuk oldu ve 12 uyandk anca kahvaltidan kalkiyoruz :olamaz: - 700 gordm tartida o beni baya motive etti bugun spor icin vakit bulursam mutlaka yapicam :rolleyes:
Ooo o nasıl güzel bir ekşi tebrikler canim

Çok geçmiş olsun canım.
Tunaydin kizlar oglum gece 3 kadar uyumadi sonra 8bucuk aglayrk uyandi ne istedi anlamadim bagirdi baya sonra dalana 9bucuk oldu ve 12 uyandk anca kahvaltidan kalkiyoruz :olamaz: - 700 gordm tartida o beni baya motive etti bugun spor icin vakit bulursam mutlaka yapicam :rolleyes:
Ooo süper eksi. Cuma bomba gibi💥💥💥
Tamam canım 😘
Sen neden hala kilo tablosu yapıyosun bu arada :KK64:
onu da biz alalım 😍

Tamam cnm eklerim yarın :)
Geçmiş olsun

Tamam cnm 😍

😍😍😍hayırlı olsuun

😍oyy sultanımız bilirr
Kuzum ben kaptanlık yapmak istemediğim için kaptanlıktan muaf olursam hedef tablosunu hep ben tutabilirim demiştim. Zaten alıştım beni motive ediyo. Yine siz bilirsiniz canlar. ❤❤❤

Çok geçmiş olsun canım.

Ooo süper eksi. Cuma bomba gibi💥💥💥

Kuzum ben kaptanlık yapmak istemediğim için kaptanlıktan muaf olursam hedef tablosunu hep ben tutabilirim demiştim. Zaten alıştım beni motive ediyo. Yine siz bilirsiniz canlar. ❤❤❤
Cnm hep sana yük olmasın ya ;) hem böyle 3 kişi yaparsa katılırsın bir gün belki 😍

hzlsel hzlsel cnm ortileri hazırla istersen 😘
Ben de hedef kilo listesine bakayım yani 3ümüz de 1i günlük 1i haftalık iş almış oluruz 😍
Pnrrr-12 Pnrrr-12 cnm spor listesi istiyosun di mi? Puanlarıyla toplıcan ama 😍
Bi de bi de ne vardı kii :KK70:
Tamam o zaman ortakları hazırlıyorum birazdan paylaşırım 🥰 sonradan dönen olursa onları da eklerim😘

Banada yuruyus lazim :rolleyes: :confused:
Hahaha o an şok icinde bakiyorm yeni uyanmisim bagriyor falan koti oluyor ya :KK12: :confused:
Bu arada yeni ortakları yapmak lazım BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12 🤣
Tmm ortaklar bende kizlar
Biraz uğraştırıcı canım diğer sporları puanlayarak liste yapmak ama yapabiliriz yine de senin müsaitliğine bağlı biraz da zor gelmez yaparım diyorsan🤣
Hmm evet haklisin ortaklar bi yapaym duruma gore bakaym olmadi
Cnm herkese 2 görev olabilir 😍 ben kardelenden hedef kilo tablosunu da alayım diyorum

Cnm daha dönmeyenler var ama onları sonra mı ayarlarız şimdi çoğunluğu yapıp :KK64:
Aksami bekliym ozmn ona gore yaprm ortaklari bu geceye aciklarm artik insallah, donmeyenler kimler onlari sonradn eklerz olmadi

Banada yuruyus lazim :rolleyes: :confused:

Hahaha o an şok icinde bakiyorm yeni uyanmisim bagriyor falan koti oluyor ya :KK12: :confused:

Tmm ortaklar bende kizlar

Hmm evet haklisin ortaklar bi yapaym duruma gore bakaym olmadi

Aksami bekliym ozmn ona gore yaprm ortaklari bu geceye aciklarm artik insallah, donmeyenler kimler onlari sonradn eklerz olmadi
O zaman sen ortakları yap canım😘

Back