Kilolar Firarda 😎

Ben de haftada 1 gün kendime ödül vermek istiyorum zaten ara öğünde kahveyle çikolata olur veya o akşam istediğim bir yemeği yemek olur tatlı yapmışsam tatlı olur. Çünkü önümde uzun bi yol var sıfır kaçamak gidebilmem mümkün değil gibiyurtta olsam giderdi ama anne yanında mümkünsüz

Mümkünsüz aynen herşeyi o kadar güzel pişiriyolar ki
Tamam canım, zaten menülerine baktım başladın sen

Daha vücudu nasıl şaşırtırım bilemiyorum şok oldu Spora geri döndüm bakalım en azında hafta sonları yapabilirim hafta içi de adım sayımı arttıracağım
Tessekurler cnm
Oyle deme cnm simdiye kadr 50 kilo vermissin sen konusmassan kim konuscak
Sağ ol canım benim Şu son 5 kilodan daha kolaydı İnan o 50 kilo
Hergün de olmaz bu kadar spor bayıyor insanı cınım
Aynen hafta sonu sadece hafta içi dermanım kalmaz

Hahaha bencede șok olmustur hadi insallah spor esliginde guzel eksi gelr bu hafta

Banada uyar kızlar 1 kisiye cok yuk binmemis olur listeleri bolusuruz falan kabul edilirse ben varm ama 2 kisi olsun denilirse beklerm sıramı
2-3 kişi olur demişti zaten El_Em kapatanımız o yüzden anlaştığımıza göre bence sıkıntı olmaz canım
Hahaha bencede șok olmustur hadi insallah spor esliginde guzel eksi gelr bu hafta
İnşallah canım
Keşke cumartesi kilosuyla başlasaydık haha
Keşke ya cuma kilosuna ulaşmak şu an büyük dert

Ucmelekannesi alıntıda yazdığım yazı görünmüyor ya tuhaf bı kaç seferdir oluyor bu neden acaba bilekliği takmaya bı fırsatım olmuyor ki sürekli bişey çıkıyor

UcanSupurge ay canım sen ne ara doğum yaptın ben kaçırdım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat, insan olsun insAllah normal doğum mu oldu

Eline sağlık canım
Rica ederim canım
Ay ne yaptım ki kaptanım. Sen herşeye destek oldun zaten çok teşekkür ederim. Yeni kaptan olacak arkadaşıma bende destek veririm kaptanım çok sağolasın
Azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Tekrardan sağol ama cidden kaptanlık ışığın fazlaca varmış
Eline sağlık kuzumm
Tmm canım ortaklara almayız o halde madem daha rahat olurum diyorsun ama sayfadan kopmak yok
Yoğun zmanında da kaptanlık için gönüllü olmana ayrıca çok teşekkür ederim diğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdım teşekkür ederiz
Kimse gönüllü olmazsa yapabilirim ben kaptanım pek bir meşguliyetim yok bu ara

Ellerine sağlık kaptanım
Rica ederim canım

Kaptanlık için hayırlı olsun teşekkür ederiz şimdiden
Ellerine saglık
Rica ederim canım
Ucmelekannesi El_Em ben de kaptanlığa gönüllü olabilirim
Oy oy teşekkür ederiz canım
Hayırlı olsun o halde kaptanlığın
Bende tam bunu dusunuyordm bende gonullu olabillrm belki banada motivasyon olur daha cok sarilirm spora diyete BerryShake baska kimse yoksa beraber yapabillrz
Bencede olur
Teşekkür ederiz canım hayırlı olsun kaptanlığın
3 kişi daha rahat olabilir bana uyar canlar
Vurun kırın parçalayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…