- 31 Temmuz 2020
- 20.403
- 60.233
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de haftada 1 gün kendime ödül vermek istiyorum zaten ara öğünde kahveyle çikolata olur veya o akşam istediğim bir yemeği yemek olur tatlı yapmışsam tatlı olur. Çünkü önümde uzun bi yol var sıfır kaçamak gidebilmem mümkün değil gibiyurtta olsam giderdi ama anne yanında mümkünsüzOh rahatladım
Ya spor da bayıyor bi yerden sonra yemek güzel de
Canım ne yapalım bak,aklıma bir şey geldi
Ben kaydettiğim detoks listelerine bakayım ,haftada 1 gün 1 öğün bozmalı diyet yapalım senle
Yemeden kısamıcam diyordum ama spor da yoruyor o yüzden,dersi de yavaş çalışırım ama şu son kiloları 1 ayda vermek istiyorum artık
Cuma başlayabiliriz istersen
Mümkünsüz aynen herşeyi o kadar güzel pişiriyolar kiBen de haftada 1 gün kendime ödül vermek istiyorum zaten ara öğünde kahveyle çikolata olur veya o akşam istediğim bir yemeği yemek olur tatlı yapmışsam tatlı olur. Çünkü önümde uzun bi yol var sıfır kaçamak gidebilmem mümkün değil gibiyurtta olsam giderdi ama anne yanında mümkünsüz
Evet evet güzel giditor 3.günü kapatıyorum hasarsızcumaya kahveyle karam yiyeceğim onu planladım kafamdaMümkünsüz aynen herşeyi o kadar güzel pişiriyolar ki
Tamam canım, zaten menülerine baktım başladın sen
Bende tam bunu dusunuyordm bende gonullu olabillrm belki banada motivasyon olur daha cok sarilirm spora diyete BerryShake baska kimse yoksa beraber yapabillrz
Yaa bende cuma ne kacamagi yapcagmi dusundm simdidenEvet evet güzel giditor 3.günü kapatıyorum hasarsızcumaya kahveyle karam yiyeceğim onu planladım kafamda
Valla öyle oluyorYaa bende cuma ne kacamagi yapcagmi dusundm simdiden
Afiyet olsun şimdiden kuzum çok var amaEvet evet güzel giditor 3.günü kapatıyorum hasarsızcumaya kahveyle karam yiyeceğim onu planladım kafamda
Hayırlısı olsun bakalımAfiyet olsun şimdiden kuzum çok var ama
hzlsel de gönüllü galiba 3 kişi fazla mı olur yoksa paslaşırız iyi mi olur kızlarBende tam bunu dusunuyordm bende gonullu olabillrm belki banada motivasyon olur daha cok sarilirm spora diyete BerryShake baska kimse yoksa beraber yapabillrz
Daha vücudu nasıl şaşırtırım bilemiyorum şok oldu Spora geri döndüm bakalım en azında hafta sonları yapabilirim hafta içi de adım sayımı arttıracağımAyy ne guzl insallah hep oyle olr cnm, dinlenebillrsn umarm en kisa zamanda iyi olursun
Anaam cok iyi yemissin vucuda sasirtma olur insallah da bundan sonra eksiler gelirrrr
Bugun guzel cnm biskuviler okadar goze batmiyor tabi olmasa iyiymis ama nazarlik spor da baslamissin
Supersin cnm
Cok guzel cnm afyt olsu
Cok guzel cnim afiyet olsn aksam ogunun kacta yiyorsn
Merhaba cnm takim baya dolu ama kaptanimiz bilgi versin sana yinede El_Em Ucmelekannesi birde yanlis sayfaya yazmissin orasi menu paylasim alani
Guzel menu afyt olsun cnm
Mukemmel
Sağ ol canım benim Şu son 5 kilodan daha kolaydı İnan o 50 kiloTessekurler cnm
Oyle deme cnm simdiye kadr 50 kilo vermissin sen konusmassan kim konuscak
Aynen hafta sonu sadece hafta içi dermanım kalmazHergün de olmaz bu kadar spor bayıyor insanı cınım
3 kişi daha rahat olabilir bana uyar canlarhzlsel de gönüllü galiba 3 kişi fazla mı olur yoksa paslaşırız iyi mi olur kızlar
hzlsel de gönüllü galiba 3 kişi fazla mı olur yoksa paslaşırız iyi mi olur kızlar
Banada uyar kızlar 1 kisiye cok yuk binmemis olur listeleri bolusuruz falan kabul edilirse ben varm ama 2 kisi olsun denilirse beklerm sıramı3 kişi daha rahat olabilir bana uyar canlar
Hahaha bencede șok olmustur hadi insallah spor esliginde guzel eksi gelr bu haftaDaha vücudu nasıl şaşırtırım bilemiyorum şok oldu Spora geri döndüm bakalım en azında hafta sonları yapabilirim hafta içi de adım sayımı arttıracağım
Sağ ol canım benim Şu son 5 kilodan daha kolaydı İnan o 50 kilo
Aynen hafta sonu sadece hafta içi dermanım kalmaz
3ümüz de anlaştık aslındaBanada uyar kızlar 1 kisiye cok yuk binmemis olur listeleri bolusuruz falan kabul edilirse ben varm ama 2 kisi olsun denilirse beklerm sıramı
Keşke cumartesi kilosuyla başlasaydık hahaHahaha bencede șok olmustur hadi insallah spor esliginde guzel eksi gelr bu hafta
Ekşi olman Ne güzel canim .
Bilekligin faydası olmuyormu canim
Şükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var
2-3 kişi olur demişti zaten El_Em kapatanımız o yüzden anlaştığımıza göre bence sıkıntı olmaz canımBanada uyar kızlar 1 kisiye cok yuk binmemis olur listeleri bolusuruz falan kabul edilirse ben varm ama 2 kisi olsun denilirse beklerm sıramı
İnşallah canımHahaha bencede șok olmustur hadi insallah spor esliginde guzel eksi gelr bu hafta
Keşke ya cuma kilosuna ulaşmak şu an büyük dertKeşke cumartesi kilosuyla başlasaydık haha
Rica ederim canımEline sağlık canım
Azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallahAy ne yaptım ki kaptanım. Sen herşeye destek oldun zaten çok teşekkür ederim. Yeni kaptan olacak arkadaşıma bende destek veririm kaptanım çok sağolasın
Eline sağlık kuzumm17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,4 67,5 68,2 @Calypso95 76,7 76 76,1 @eliya 80,1 79,1 80,6 @Sonsuz umut 69,6 68,8 68,75 @kardelelen321 92,15 90 91,95 @kollontai 54,6 53,9 @DeryaOnDiet 74,8 74,2 74,9 @Tempus 79,3 78 78 @Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 74,85 Pnrrr-12 76,5 73,5 76 Ucmelekannesi 65,15 64,5 67,4 BerryShake 62,6 62 61,3 @Nikinik 81,6 79,9 @eceboce 73,2 72,3 72 @Goklerce 62,7 62 63 @Cagrihilal1 69,65 69 68,95 @nnurc 72,45 71 72,10 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 63,4 @bilgem tomris 79,7 78 @Jasminium84 66,85 65,9 @ekim2009 81 80,3 @Dermabebak 69,5 68 66,9 @karabiber01 76,1 @sabahvesen 72,2 74
Kızlar hedef listemiz...
Hedefine ulaşan @Sonsuz umut @Tempus @Breeze96 BerryShake @Cagrihilal1 @eceboce tebrikleeer.
Tmm canım ortaklara almayız o halde madem daha rahat olurum diyorsun ama sayfadan kopmak yokSaol cnm kilo bildirimini yaparım yüzleşmek için cnm her zmn menü yazabilirim snrm bu hafta ortaklarda olmazsam iyi olur ama kk çok vakit geçiremiyorum oğlanın yine diş dönemi geceleri hiç uyutmuyor bileklerimde hala ağrıyor telefonda çok uğraşamıyorum uyuşuyor ellerim o yüzden kaptanlığı da mümkünse 2 hafta sonra ben talibim şu an kimse çıkmazsa bende gönüllüyum cnm elimden geleni yaparım
Rica ederim canımKimse gönüllü olmazsa yapabilirim ben kaptanım pek bir meşguliyetim yok bu ara
Ellerine sağlık kaptanım
Rica ederim canımEllerine saglık
Oy oy teşekkür ederiz canım
Bencede olurBende tam bunu dusunuyordm bende gonullu olabillrm belki banada motivasyon olur daha cok sarilirm spora diyete BerryShake baska kimse yoksa beraber yapabillrz
Vurun kırın parçalayın3 kişi daha rahat olabilir bana uyar canlar