• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Oh rahatladım 🙂
Ya spor da bayıyor bi yerden sonra yemek güzel de 😂
Canım ne yapalım bak,aklıma bir şey geldi 😍
Ben kaydettiğim detoks listelerine bakayım ,haftada 1 gün 1 öğün bozmalı diyet yapalım senle 😍
Yemeden kısamıcam diyordum ama spor da yoruyor o yüzden,dersi de yavaş çalışırım ama şu son kiloları 1 ayda vermek istiyorum artık
Cuma başlayabiliriz istersen 😽
Ben de haftada 1 gün kendime ödül vermek istiyorum zaten ara öğünde kahveyle çikolata olur veya o akşam istediğim bir yemeği yemek olur tatlı yapmışsam tatlı olur. Çünkü önümde uzun bi yol var sıfır kaçamak gidebilmem mümkün değil gibi🙈🙈yurtta olsam giderdi ama anne yanında mümkünsüz🤣

Ben de haftada 1 gün kendime ödül vermek istiyorum zaten ara öğünde kahveyle çikolata olur veya o akşam istediğim bir yemeği yemek olur tatlı yapmışsam tatlı olur. Çünkü önümde uzun bi yol var sıfır kaçamak gidebilmem mümkün değil gibi🙈🙈yurtta olsam giderdi ama anne yanında mümkünsüz🤣
Mümkünsüz aynen 🤭 herşeyi o kadar güzel pişiriyolar ki 😍
Tamam canım, zaten menülerine baktım başladın sen 🙂

Ayy ne guzl insallah hep oyle olr cnm, dinlenebillrsn umarm en kisa zamanda iyi olursun :KK36:

:rolleyes: :confused:

Anaam cok iyi yemissin :rolleyes: vucuda sasirtma olur insallah da bundan sonra eksiler gelirrrr:KK48:

Bugun guzel cnm biskuviler okadar goze batmiyor tabi olmasa iyiymis ama nazarlik:nazar: :KK9: spor da baslamissin:spor:

Supersin cnm :KK9:

Cok guzel cnm afyt olsu

Cok guzel cnim afiyet olsn aksam ogunun kacta yiyorsn

Merhaba cnm takim baya dolu ama kaptanimiz bilgi versin sana yinede El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi birde yanlis sayfaya yazmissin orasi menu paylasim alani

Guzel menu afyt olsun cnm

Mukemmel :KK36: :KK9:
Daha vücudu nasıl şaşırtırım bilemiyorum şok oldu🤣🤣 Spora geri döndüm bakalım en azında hafta sonları yapabilirim hafta içi de adım sayımı arttıracağım🥰
Tessekurler cnm :KK200:
Oyle deme cnm simdiye kadr 50 kilo vermissin sen konusmassan kim konuscak :KK48:
Sağ ol canım benim😍😍 Şu son 5 kilodan daha kolaydı İnan o 50 kilo🤣🤣
Hergün de olmaz bu kadar spor bayıyor insanı cınım 😃😃😃
Aynen hafta sonu sadece hafta içi dermanım kalmaz😅

Daha vücudu nasıl şaşırtırım bilemiyorum şok oldu🤣🤣 Spora geri döndüm bakalım en azında hafta sonları yapabilirim hafta içi de adım sayımı arttıracağım🥰

Sağ ol canım benim😍😍 Şu son 5 kilodan daha kolaydı İnan o 50 kilo🤣🤣

Aynen hafta sonu sadece hafta içi dermanım kalmaz😅
Hahaha bencede șok olmustur :rolleyes: :confused: hadi insallah spor esliginde guzel eksi gelr bu hafta

Banada uyar kızlar 1 kisiye cok yuk binmemis olur listeleri bolusuruz falan kabul edilirse ben varm :KK36: :rolleyes: ama 2 kisi olsun denilirse beklerm sıramı
2-3 kişi olur demişti zaten El_Em El_Em kapatanımız o yüzden anlaştığımıza göre bence sıkıntı olmaz canım😘
Hahaha bencede șok olmustur :rolleyes: :confused: hadi insallah spor esliginde guzel eksi gelr bu hafta
İnşallah canım🤩🤩
Keşke cumartesi kilosuyla başlasaydık haha :KK70:
Keşke ya cuma kilosuna ulaşmak şu an büyük dert🤣🤣

Ucmelekannesi Ucmelekannesi alıntıda yazdığım yazı görünmüyor ya tuhaf bı kaç seferdir oluyor bu neden acaba bilekliği takmaya bı fırsatım olmuyor ki sürekli bişey çıkıyor

UcanSupurge UcanSupurge ay canım sen ne ara doğum yaptın ben kaçırdım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat, insan olsun insAllah 🤲🤗 normal doğum mu oldu

Eline sağlık canım 😘😍
Rica ederim canım 😘
Ay ne yaptım ki kaptanım. Sen herşeye destek oldun zaten çok teşekkür ederim. Yeni kaptan olacak arkadaşıma bende destek veririm kaptanım çok sağolasın
Azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Tekrardan sağol ama cidden kaptanlık ışığın fazlaca varmış 🤭🤭
17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
🎯

5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,467,568,2
@Calypso9576,77676,1
@eliya80,179,180,6
@Sonsuz umut69,668,868,75🏆
@kardelelen32192,159091,95
@kollontai54,653,9❓
@DeryaOnDiet74,874,274,9
@Tempus79,37878🏆
@Azimliiii64,864❓
@Breeze9676,357574,85🏆
Pnrrr-12 Pnrrr-12 76,573,576
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 65,1564,567,4
BerryShake BerryShake 62,66261,3🏆
@Nikinik81,679,9❓
@eceboce73,272,372🏆
@Goklerce62,76263
@Cagrihilal169,656968,95🏆
@nnurc72,457172,10
@pacman65,865,5❓
@hadikonuşalım63,962,563,4
@bilgem tomris79,778❓
@Jasminium8466,8565,9❓
@ekim20098180,3❓
@Dermabebak69,56866,9🏆
@karabiber01❓❓76,1
@sabahvesen72,2❓74

Kızlar hedef listemiz...

Hedefine ulaşan @Sonsuz umut @Tempus @Breeze96 BerryShake BerryShake @Cagrihilal1 @eceboce tebrikleeer.

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Eline sağlık kuzumm 😍
Saol cnm kilo bildirimini yaparım yüzleşmek için cnm her zmn menü yazabilirim snrm bu hafta ortaklarda olmazsam iyi olur ama kk çok vakit geçiremiyorum oğlanın yine diş dönemi geceleri hiç uyutmuyor bileklerimde hala ağrıyor telefonda çok uğraşamıyorum uyuşuyor ellerim o yüzden kaptanlığı da mümkünse 2 hafta sonra ben talibim şu an kimse çıkmazsa bende gönüllüyum cnm elimden geleni yaparım
Tmm canım ortaklara almayız o halde madem daha rahat olurum diyorsun ama sayfadan kopmak yok ❤️
Yoğun zmanında da kaptanlık için gönüllü olmana ayrıca çok teşekkür ederim 🤗🤗 diğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdım 😍😍 teşekkür ederiz 💕
Kimse gönüllü olmazsa yapabilirim ben kaptanım pek bir meşguliyetim yok bu ara🥰

Ellerine sağlık kaptanım😘
Rica ederim canım 😘😘

Kaptanlık için hayırlı olsun 🤩🤩🤩 teşekkür ederiz şimdiden 💕
Ellerine saglık :KK36:
Rica ederim canım 😘
Ucmelekannesi Ucmelekannesi El_Em El_Em ben de kaptanlığa gönüllü olabilirim 🙂
Oy oy teşekkür ederiz canım ❤️
Hayırlı olsun o halde kaptanlığın 🤩
Bende tam bunu dusunuyordm bende gonullu olabillrm belki banada motivasyon olur daha cok sarilirm spora diyete :rolleyes: BerryShake BerryShake baska kimse yoksa beraber yapabillrz :KK36:
Bencede olur 😍
Teşekkür ederiz canım hayırlı olsun kaptanlığın 🤩
3 kişi daha rahat olabilir bana uyar canlar💕
Vurun kırın parçalayın 😜

Back