Kilolar Firarda 😎

G Goklerce yani 600 gramı da yollayamazsam bırakayım bu işi çıkarmak nedir yav naptın
Kız öyle deme bazilari var dünyayı yer ama maşallah bir bağırsak var gram bırakmaz , yani bazı arkadaşlarım öyle yemekten kalkıyoruz hemen gidiyor WC ye öyle metabolizma yani tabi gordigim kadarıyla sen ana yemek çok fazla yemiyorsun, o da yediğin tatlıları dengeliyor belki de

Kız o ne biçim ara neyse cuma kaçamağı olduğu için çok değil
Ay bende anlamadım nasıl oldu ahah birde ben cumayı cumartesi sanıyordum sıkıntı orada oldu. Çok iş yapmaktan beynim yandı arkadaşlar. Pazartesi bol artilarla yanınızdayim

Benim o kadar çalışmıyor
Bi şekilde dengeleniyor cnm dediğin gibi

Cnm afiyet olsun alıntı kalmış geç olsun güç olmasın di mi hehe

Oh ohhh haftaların öcü adınaaa afiyet olsun cnm yaşandı bitti

Bugünkü menün aşırı aşırı iyi canım valla verdiğim menü fazla olcaktı demek görmüş olduk tebrikler kuzum spor zaten şahane eşine de teşekkürlerr

Aynen canım sırf yemiş olmak için yedim bir çoğunu zaten
Bugün hesapladım bu yediklerim 1500 kalori civarında ve ben çok güzel doydum teşekkürler kuzum

Canım çok güzel menüler kesin eksi geliyor pazartesiye
Ama anlamadığım şey bir akıl oyunu mu var? Yani yazdığını mı baz almalıyız yoksa yanına koyduğun sembol miktarını mı
Misal 1 adet sucuklu kaşarlı tost yazıyor fekat yanında 5 adet tost var

Afiyet olsun canım güzel ve hafif bir menü Benim zaten dünden sonra konuşmaya çok hakkım yok

Şükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var
Ayy ne guzl insallah hep oyle olr cnm, dinlenebillrsn umarm en kisa zamanda iyi olursun
Affetmedi tartı Akşam hem dünün hem bugünün menüsünü yazarım

Anaam cok iyi yemissin vucuda sasirtma olur insallah da bundan sonra eksiler gelirrrr
Bugun guzel cnm biskuviler okadar goze batmiyor tabi olmasa iyiymis ama nazarlik spor da baslamissin
Pnrrr-12 cnm yeşil çay ve spor +1 kilo gelmekten kurtardı
Supersin cnm
Cok guzel cnm afyt olsu
Cok guzel cnim afiyet olsn aksam ogunun kacta yiyorsn
Merhaba cnm takim baya dolu ama kaptanimiz bilgi versin sana yinede El_Em Ucmelekannesi birde yanlis sayfaya yazmissin orasi menu paylasim alani
25 eylül cumartesi
11.00 : 1yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek
14.30 : 1çb beyaz leblebi,1 orta boy armut
19.30 : ton balıklı salata,1 silim ekmek
El_Em @Azimliiii Ucmelekannesi
Guzel menu afyt olsun cnm
Su ve sporu yazmayı unutmuşum
Su : 2.5lt
Spor : 30dk cardio , 11200 adım
Mukemmel

yarimuhendis kuşum alınmadın bana di mii kusura bakma bebişim çok üstüne geldiysem bu sefer yavaş ve herşeyden yiyerek,sevdiklerinin yanında da yiyerek, yaşam zevkini kısmadan ver istedim sadece
Yok kız alınmadım sadece yetişemedim dün konuşmalara bugün de hiç gelemedim buralara☺ama 1 senede verebileceğimi düşünmene katılmıyorum sadece bekleyip göreceğükkk

Yok kız alınmadım sadece yetişemedim dün konuşmalara bugün de hiç gelemedim buralara☺ama 1 senede verebileceğimi düşünmene katılmıyorum sadece bekleyip göreceğükkk
Oh rahatladım
Ya spor da bayıyor bi yerden sonra yemek güzel de
Canım ne yapalım bak,aklıma bir şey geldi
Ben kaydettiğim detoks listelerine bakayım ,haftada 1 gün 1 öğün bozmalı diyet yapalım senle
Yemeden kısamıcam diyordum ama spor da yoruyor o yüzden,dersi de yavaş çalışırım ama şu son kiloları 1 ayda vermek istiyorum artık
Cuma başlayabiliriz istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…