Aynen canım inşallahCanim insallah. Ya spora baslasan super olur ben de hep gitmek isteyip gidemeyenlerdenim
yaa hedeflerimiz ayni insallah hafyaya 71 2022 de 63 olalim insallah
Kız öyle deme bazilari var dünyayı yer ama maşallah bir bağırsak var gram bırakmaz ,
Kız o ne biçim araneyse cuma kaçamağı olduğu için çok değil
Ay ne gick bir yorum. Bu arkadaşı dislayindogumdan sonra baya kilo verdim.ehehe
Benim o kadar çalışmıyorKız öyle deme bazilari var dünyayı yer ama maşallah bir bağırsak var gram bırakmaz ,yani bazı arkadaşlarım öyle yemekten kalkıyoruz hemen gidiyor WC ye öyle metabolizma yani tabi gordigim kadarıyla sen ana yemek çok fazla yemiyorsun, o da yediğin tatlıları dengeliyor belki de
Cnm afiyet olsun alıntı kalmış
24 Eylül Şahane Menüm
Sabah
8 adet limonlu bisküvi
Kahvaltı
1 simit, 1 kaşarlı poğaça, peynir, domates, salatalık, incir reçeli, portakal reçeli, bal
Ara
2 si 1 arada, altın çikolata(60 gr)
Akşam
1 kase şehriye çorbası, 2 tavuk but, 1 tabak pilav, 1 tabak makarna
Ara
Cips(3 paket eşimle beraber yedim ama çoğunu ben yedim)
Pnrrr-12
Oh ohhh haftaların öcü adınaaa25 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 tk incir reçeli, 1 tk portakal reçeli, yarım simit
Ara
Sütlü filtre kahve, 4 adet limonlu bisküvi(dünden kalmıştı bitirmezsem içim rahat etmezdi)
Akşam
ızgara et(150 gr), 2 yk yoğurt, salata, 3 yk bulgur pilavı
2 LT su, 1 LT yeşil çay/ 10bin adım, 2 mil Leslie, 20 dk bölgesel
Pnrrr-12
Aynen canım sırf yemiş olmak için yedim bir çoğunu zatenOh ohhh haftaların öcü adınaaaafiyet olsun cnm yaşandı bitti
Bugünkü menün aşırı aşırı iyi canım valla verdiğim menü fazla olcaktı demek görmüş olduktebrikler kuzum spor zaten şahane eşine de teşekkürlerr
24 eylül menüsü
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim tbe
Akşam
Tavuk sote az bir şey
Domates salatalık
Çubuk kraker
1 elma
Su 1.5 lt
Spor 9200 adım
El_Em Ucmelekannesi BerryShake @sabahvesen
Canım çok güzel menüler kesin eksi geliyor pazartesiye25 Eylül menüsü
Kahvaltı
1 adet sucuklu kaşarlı tost
Peynir zeytin
Domates salatalık
Akşam
1 kaseçorbası
Fırında tavuk patates
Yoğurt
Salata
10 adet fındık
Su 1.5 lt
Spor yok maalesef temizlik yaptım
Çok sevindim cnmAynen canım sırf yemiş olmak için yedim bir çoğunu zaten
Bugün hesapladım bu yediklerim 1500 kalori civarında ve ben çok güzel doydum teşekkürler kuzum
Tamamdır canım her gün böyle beslenebilirimÇok sevindim cnmyarın da bu şekil o zaman
Afiyet olsun canım güzel ve hafif bir menü25 eylul Menum:
10:30 kahve, 1 hurma
12:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta omlett, 1kk peynir, domates salatalk, 3 dilim hindi salam
16:00 sutlu kahve, lifalif bar (150 kalori)
18:30 2 kepce sehriye corbası, 2 kepce tazr fasulye barbunyalı, cacık, 5ks salata
20:00 yesilcsy ile 2kk cikolata
4.000 Adım
2.5lt Su
Ucmelekannesi hzlsel @Azimliiii Eki Görüntüle 2922329
Ayy ne guzl insallah hep oyle olr cnm, dinlenebillrsn umarm en kisa zamanda iyi olursunŞükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var
Affetmedi tartıAkşam hem dünün hem bugünün menüsünü yazarım
Anaam cok iyi yemissin24 Eylül Şahane Menüm
Sabah
8 adet limonlu bisküvi
Kahvaltı
1 simit, 1 kaşarlı poğaça, peynir, domates, salatalık, incir reçeli, portakal reçeli, bal
Ara
2 si 1 arada, altın çikolata(60 gr)
Akşam
1 kase şehriye çorbası, 2 tavuk but, 1 tabak pilav, 1 tabak makarna
Ara
Cips(3 paket eşimle beraber yedim ama çoğunu ben yedim)
Pnrrr-12
Bugun guzel cnm biskuviler okadar goze batmiyor tabi olmasa iyiymis ama nazarlik25 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 tk incir reçeli, 1 tk portakal reçeli, yarım simit
Ara
Sütlü filtre kahve, 4 adet limonlu bisküvi(dünden kalmıştı bitirmezsem içim rahat etmezdi)
Akşam
ızgara et(150 gr), 2 yk yoğurt, salata, 3 yk bulgur pilavı
2 LT su, 1 LT yeşil çay/ 10bin adım, 2 mil Leslie, 20 dk bölgesel
Pnrrr-12
Supersin cnm
Cok guzel cnm afyt olsu24 eylül menüsü
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim tbe
Akşam
Tavuk sote az bir şey
Domates salatalık
Çubuk kraker
1 elma
Su 1.5 lt
Spor 9200 adım
Cok guzel cnim afiyet olsn aksam ogunun kacta yiyorsn25 Eylül menüsü
Kahvaltı
1 adet sucuklu kaşarlı tost
Peynir zeytin
Domates salatalık
Akşam
1 kaseçorbası
Fırında tavuk patates
Yoğurt
Salata
10 adet fındık
Su 1.5 lt
Spor yok maalesef temizlik yaptım
Merhaba cnm takim baya dolu ama kaptanimiz bilgi versin sana yinedeMerhaba iyi akşamlar
Cuma zayıflama yarışmalarının kapandığını gördüm çok üzüldüm. Seneler önce üye idim ve epey kilo vermiştim. Şuan 58 kiloyum ve hedefim 50. Sürekli irademi kaybediyorum. Beni de takımınıza alabilir misiniz gerçekten motivasyona çok ihtiyacım varçok uğraşıyorum ama veremiyorum şu 8 kiloyu vermek istiyorum artık. Lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen beni de alın aranıza mümkün müdür bu?
Guzel menu afyt olsun cnm25 eylül cumartesi
11.00 : 1yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek
14.30 : 1çb beyaz leblebi,1 orta boy armut
19.30 : ton balıklı salata,1 silim ekmek
El_Em @Azimliiii Ucmelekannesi
MukemmelSu ve sporu yazmayı unutmuşum
Su : 2.5lt
Spor : 30dk cardio , 11200 adım
Tessekurler cnmAfiyet olsun canım güzel ve hafif bir menüBenim zaten dünden sonra konuşmaya çok hakkım yok
Hergün de olmaz bu kadar spor bayıyor insanı cınımTamamdır canım her gün böyle beslenebilirim
Yok kız alınmadım sadece yetişemedim dün konuşmalara bugün de hiç gelemedim buralara☺ama 1 senede verebileceğimi düşünmene katılmıyorum sadece bekleyip göreceğükkkyarimuhendis kuşum alınmadın bana di mii kusura bakma bebişim çok üstüne geldiysem bu sefer yavaş ve herşeyden yiyerek,sevdiklerinin yanında da yiyerek, yaşam zevkini kısmadan ver istedim sadece
Oh rahatladımYok kız alınmadım sadece yetişemedim dün konuşmalara bugün de hiç gelemedim buralara☺ama 1 senede verebileceğimi düşünmene katılmıyorum sadece bekleyip göreceğükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?