• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Geçen sen kabak pahalandı demiştin ya bugün markete gittim domates ya Allah’ın domatesi 18 lira verdim içime dert oldu🤣🤣🤣 Her şey çok pahalı gerçekten kitaplar hakikaten aşırı pahalı Allah tüm velilerimize yardım etsin🤭🤭
Ay gerçekten öyle canim.
Sanırım kitlikla filan alakali. zamanla yiyecek içecek bulmamiz bile zorlaşacak sanırım.
Bu sene başımıza gelen sel felaketi de etken sanırım. Hayırlısı rabbim yardımcısı olsun herkesin.

Aynen canım 😍 yusuf yusuf moduna girdim 😅😅😅

Ayy ben yapamadım ama maşallah sana 😍😘😘😘
Sen böyle şahane sporların sahibisin bize müthiş menülerle gelecek eminim😍😍
İyi geceler prensesler 😘
iyi geceler kuzum😘
Ay gerçekten öyle canim.
Sanırım kitlikla filan alakali. zamanla yiyecek içecek bulmamiz bile zorlaşacak sanırım.
Bu sene başımıza gelen sel felaketi de etken sanırım. Hayırlısı rabbim yardımcısı olsun herkesin.
Amin canım zor günler bekliyor bizi gerçekten😔

Ucmelekannesi Ucmelekannesi alıntıda yazdığım yazı görünmüyor ya tuhaf bı kaç seferdir oluyor bu neden acaba bilekliği takmaya bı fırsatım olmuyor ki sürekli bişey çıkıyor

UcanSupurge UcanSupurge ay canım sen ne ara doğum yaptın ben kaçırdım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat, insan olsun insAllah 🤲🤗 normal doğum mu oldu
Allah razı olsun canım 3 günlük oldu minnoş normal doğum canım kızım da normaldi
Oh ne güzel çok sevindim. İns hep öyle olur. Maşallah onlara🧿🧿
Daha doğum yapalı ne oldu ins bir kaç güne toparlarsin canim. Sagsaglim kurtuldunuz ya çok şükür 🤲🤲
Çok sağol canımın içi 🥰

diğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdım 😍😍 teşekkür ederiz 💕
Tamamdır canım 😘
Tebrikler @Breeze96 emeğine sağlık canım
Ayyy kaptanım ellerine sağlık. 😍😍Bugün evdeyiz diye düşünüyordum. Eşim ise gitmedi carisya çıktık kızlara test kitabı ek kitap falan alınacaktı derken geç döndük eve sonrasında yemekti falan derken telefonu yenice elime alabildim .

@Breeze96 Fit mutlu anne Fit mutlu anne tebrikler canlarr😍😍
Sağol canım
Gece yatarken bari tak başka bir çaresi yok . Bileklik az da olsa rahatlatacaktir
Takıyorum canım bklm insAllah
Allah razı olsun canım 3 günlük oldu minnoş normal doğum canım kızım da normaldi
Ya MaşAllah canım çok şükür geçmiş olsun canım dikkat et kendine

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
NoUye17.0918.0919.0920.0921.0922.0923.09Sonuç
1@Azimliiii * * * 😔 * 😔 😔 4
2@Beyaz leylak * * 😔 * 😔 * 😔 4
3@bilgem tomris 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
4@Breeze96 * * * * * * * 7
5@Cagrihilal1 * * * * * * * 7
6@Calypso95 😔 * * 😔 * * * 5
7@DeryaOnDiet * * * * * * * 7
8@eceboce * * * * * * * 7
9@eliya 😔 😔 😔 * 😔 😔 😔 1
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne * * * * * * 😔 6
11@Goklerce * 😔 * * * * * 6
12@hadikonusalim 😔 😔 😔 😔 * 😔 😔 1
13 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak * * * * * * * 7
14 hzlsel hzlsel * * * * * * * 7
15@Jasminium84 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
16@karabiber01 😔 😔 😔 😔 😔 * 😔 1
17 kardelelen321 kardelelen321 * 😔 😔 * 😔 😔 * 3
18@Kubraaaccc 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
19@Lizozom55 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
20@Nikinik 😔 * 😔 😔 😔 😔 😔 1
21@nnurc * 😔 * 😔 * * 😔 4
22@pacman 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 * * * * * * 😔 6
24@Sonsuz umut * * 😔 * * * 😔 5
25@Tempus 😔 😔 😔 * * * * 4
26@yarimuhendis 😔 * * * 😔 😔 😔 3
27@Dermabebak 😔 * * * * * * 6
28@sabahvesen 😔 😔 😔 * * * * 4

Kizlarrr @Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettim El_Em El_Em

Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum😘😘

❣️❣️@Breeze96 @Cagrihilal1 @DeryaOnDiet
@eceboce Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hzlsel hzlsel ❣️❣️
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse😔😔
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canim 😍

Bir şunu diyen bir yazı 'Gözlerinizin içinin güleceği harika bir PAZAR olsun Günaydın ydın' görseli olabilir

Back