• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Rica ederim canım 😘

Azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Tekrardan sağol ama cidden kaptanlık ışığın fazlaca varmış 🤭🤭

Eline sağlık kuzumm 😍

Tmm canım ortaklara almayız o halde madem daha rahat olurum diyorsun ama sayfadan kopmak yok ❤️
Yoğun zmanında da kaptanlık için gönüllü olmana ayrıca çok teşekkür ederim 🤗🤗 diğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdım 😍😍 teşekkür ederiz 💕

Rica ederim canım 😘😘

Kaptanlık için hayırlı olsun 🤩🤩🤩 teşekkür ederiz şimdiden 💕

Rica ederim canım 😘

Oy oy teşekkür ederiz canım ❤️
Hayırlı olsun o halde kaptanlığın 🤩

Bencede olur 😍
Teşekkür ederiz canım hayırlı olsun kaptanlığın 🤩

Vurun kırın parçalayın 😜
Ayy kaçamaklarım minimuma inecek sanırım şimdiden hissediyorum ayrı bi duygu bu 😆
Menülere de farklı bir gözle bakabilirim :confused:

Ayy kaçamaklarım minimuma inecek sanırım şimdiden hissediyorum ayrı bi duygu bu 😆
Menülere de farklı bir gözle bakabilirim :confused:
Hıııı ondan Ucmelekannesi Ucmelekannesi 2 haftadır eksi 🤦🏻‍♀️🙈 ters etki mi oldu ne 🙃🙃🙃

Ama bende senin dediğin gibi oluyorum ayrı bir sorumluluk geliyor yiyemiyorsun 🤦🏻‍♀️🤣

Rica ederim canım 😘

Azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah

Eline sağlık kuzumm 😍

Tmm canım ortaklara almayız o halde madem daha rahat olurum diyorsun ama sayfadan kopmak yok ❤️
Yoğun zmanında da kaptanlık için gönüllü olmana ayrıca çok teşekkür ederim 🤗🤗 diğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdım 😍😍 teşekkür ederiz 💕

Rica ederim canım 😘😘

Kaptanlık için hayırlı olsun 🤩🤩🤩 teşekkür ederiz şimdiden 💕

Rica ederim canım 😘

Oy oy teşekkür ederiz canım ❤️
Hayırlı olsun o halde kaptanlığın 🤩

Bencede olur 😍
Teşekkür ederiz canım hayırlı olsun kaptanlığın 🤩

Vurun kırın parçalayın 😜
Ne demek kaptanım elimizden geleni yapacağız😍😍 Neyse Allahtan kaptan olmadan felekten bir gün çalmışım🤣

Ayyy kaptanım ellerine sağlık. 😍😍Bugün evdeyiz diye düşünüyordum. Eşim ise gitmedi carisya çıktık kızlara test kitabı ek kitap falan alınacaktı derken geç döndük eve sonrasında yemekti falan derken telefonu yenice elime alabildim .

@Breeze96 Fit mutlu anne Fit mutlu anne tebrikler canlarr😍😍

El_Em El_Em kaptanım.
Yada yeni kaptanliga aday olan arkadaşlarım hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12 diğer sayfaları okumadım daha ucunuzde kaptanmisiniz bilmiyorum.
Bu hafta ortaklar listesinde bende olmayayım kendimi toparlayıp rahatlayinca diğer hafta girerim ins🤗😍😍

Bu arada harika üçlü olmussunuz😘

Şükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var
Oh ne güzel çok sevindim. İns hep öyle olur. Maşallah onlara🧿🧿
Daha doğum yapalı ne oldu ins bir kaç güne toparlarsin canim. Sagsaglim kurtuldunuz ya çok şükür 🤲🤲
hzlsel hzlsel de gönüllü galiba 😍 3 kişi fazla mı olur yoksa paslaşırız iyi mi olur kızlar 🤔
İyi olur iyi . Diğer haftalara gönüllü kalsada iyi olabilir tabi 😂😂😂
Ama siz ucunu ucurursunuz buraları varya ☺️☺️
Ucmelekannesi Ucmelekannesi alıntıda yazdığım yazı görünmüyor ya tuhaf bı kaç seferdir oluyor bu neden acaba bilekliği takmaya bı fırsatım olmuyor ki sürekli bişey çıkıyor

@UcanSupurge ay canım sen ne ara doğum yaptın ben kaçırdım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat, insan olsun insAllah 🤲🤗 normal doğum mu oldu
Gece yatarken bari tak başka bir çaresi yok . Bileklik az da olsa rahatlatacaktir.
azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Benim ki hocanın dedigini yap yaptığıni yapma hesabı. Her ne kadar örnek kaptan olamasamda 😂😂👇👇
Hıııı ondan Ucmelekannesi Ucmelekannesi 2 haftadır eksi 🤦🏻‍♀️🙈 ters etki mi oldu ne 🙃🙃🙃
Ay kaptanım gerçekten niye böyle oldu yaa😂😂
Ay aynen neden öyle oldu 😂 belki stresten :KK72:
Kaptanlık la ilgili bir stresin yoktu aslında.
Ama okul temposu çok yordu beni 3. Haftadayiz 1bucuk sene evde yağıştan sonra sürekli hareket halindeyiz.
Hele bu hafta yeme atagimdi ama ins bu hafta duzelecek

El_Em El_Em kaptanım.
Yada yeni kaptanliga aday olan arkadaşlarım hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12 diğer sayfaları okumadım daha ucunuzde kaptanmisiniz bilmiyorum.
Bu hafta ortaklar listesinde bende olmayayım kendimi toparlayıp rahatlayinca diğer hafta girerim ins🤗😍😍

Evet canım üçümüz 😍
Teşekkür ederiiz senin ve Azimliiii Azimliiii nin kaptanlığı da çok güzeldi 😍
Bu kaos ortamında bayrağı ilk siz aldınız🤗 teşekkürler emekleriniz için cnm 💋

Evet canım üçümüz 😍
Teşekkür ederiiz senin ve Azimliiii Azimliiii nin kaptanlığı da çok güzeldi 😍
Bu kaos ortamında bayrağı ilk siz aldınız🤗 teşekkürler emekleriniz için cnm 💋
Acemilik le yapılan isler her zaman iyidir.
Ama siz ucunuzun kaptanlığı bizden daha güzel olacak eminim canim😍😍

Oh ne güzel çok sevindim. İns hep öyle olur. Maşallah onlara🧿🧿
Daha doğum yapalı ne oldu ins bir kaç güne toparlarsin canim. Sagsaglim kurtuldunuz ya çok şükür 🤲🤲

İyi olur iyi . Diğer haftalara gönüllü kalsada iyi olabilir tabi 😂😂😂
Ama siz ucunu ucurursunuz buraları varya ☺️☺️

Gece yatarken bari tak başka bir çaresi yok . Bileklik az da olsa rahatlatacaktir.

Benim ki hocanın dedigini yap yaptığıni yapma hesabı. Her ne kadar örnek kaptan olamasamda 😂😂👇👇

Ay kaptanım gerçekten niye böyle oldu yaa😂😂

Kaptanlık la ilgili bir stresin yoktu aslında.
Ama okul temposu çok yordu beni 3. Haftadayiz 1bucuk sene evde yağıştan sonra sürekli hareket halindeyiz.
Hele bu hafta yeme atagimdi ama ins bu hafta duzelecek
İnşallah cnm 💗
Aynen tam kaoslu 2 hafta KK da da orda da di mi 😂

El_Em El_Em kaptanım.

Sağ ol kuzum ama siz ilk kaptanlar olarak gerçekten çok iyi iş çıkardınız emeklerinize sağlık😍😍

İnşallah cnm 💗
Aynen tam kaoslu 2 hafta KK da da orda da di mi 😂
Ayy evet vallahi. Hala okul eksiklerini tamamlayamiyoruz. Kitabiydi kalemiydi gına geldi vallahi. Bugün kitap fiyatlarıyla eşimle küçük bir şok yaşadık.
Düzene girer ins her iki tarafta😂😂

:KK14: slm nbr
25 Eylül Menüm
Sabah 1 türk kahvesi,protein bar
Öğlen bamya çorbası salata tavuk şiş 3 kaşık pirinç pilavı 1 yuvarlak tırnak pide ve sıcak sıcak içine sürdüğüm 1 çorba kaşığı tereyağı
1 dilim fıstıklı katmer, 1 fırın sütlaç
Çok tatlı olduğu için sonra 1 avuç leblebi badem ve 40 gr eti gong
Sonra tuzlu olduğu için 1 top külahta dondurma
Akşam 1 bardak ayran ,limonlu yeşil çay 😂

2 lt su
6 saatlik aralıklı oruç yapayım dedim ama abarttım sanırım ha dostum:KK14:yani 6 saat olmadı ama denedim...

Neyse ki kaptanlık rozeti yarın verilecek :KK16: hzlsel hzlsel
4 mil leslie, 15 dk bölgesel
Eki Görüntüle 2922385
Sabah öğle ve akşam tamam ama arayı ne yapacağız bilemedim🤣 ama spor gerçekten yine şahane😍 Jübileni yaptın artık bu menüyle canım bir kaptan olarak bundan sonra eminim örnek menüler gelecek senden🤩🤩

Ayy evet vallahi. Hala okul eksiklerini tamamlayamiyoruz. Kitabiydi kalemiydi gına geldi vallahi. Bugün kitap fiyatlarıyla eşimle küçük bir şok yaşadık.
Düzene girer ins her iki tarafta😂😂
Geçen sen kabak pahalandı demiştin ya bugün markete gittim domates ya Allah’ın domatesi 18 lira verdim içime dert oldu🤣🤣🤣 Her şey çok pahalı gerçekten kitaplar hakikaten aşırı pahalı Allah tüm velilerimize yardım etsin🤭🤭

Sabah öğle ve akşam tamam ama arayı ne yapacağız bilemedim🤣 ama spor gerçekten yine şahane😍 Jübileni yaptın artık bu menüyle canım bir kaptan olarak bundan sonra eminim örnek menüler gelecek senden🤩🤩
Aynen canım 😍 yusuf yusuf moduna girdim 😅😅😅

Sen 6 saatlik aralıklı oruç deyince düşündüm bugün benim de 6 saat olmuş 14.30 da başlayıp 20.30 da bitirdim yemek yemeyi saçma sapan saatlerde yedim hep🤣🤣 BerryShake BerryShake
Ayy ben yapamadım ama maşallah sana 😍😘😘😘

Back