Kilolar Firarda 😎

Ayy kaçamaklarım minimuma inecek sanırım şimdiden hissediyorum ayrı bi duygu bu
Menülere de farklı bir gözle bakabilirim

Ayy kaçamaklarım minimuma inecek sanırım şimdiden hissediyorum ayrı bi duygu bu
Menülere de farklı bir gözle bakabilirim
Hıııı ondan Ucmelekannesi 2 haftadır eksi ters etki mi oldu ne

Ama bende senin dediğin gibi oluyorum ayrı bir sorumluluk geliyor yiyemiyorsun

Ne demek kaptanım elimizden geleni yapacağız Neyse Allahtan kaptan olmadan felekten bir gün çalmışım

Ayyy kaptanım ellerine sağlık. Bugün evdeyiz diye düşünüyordum. Eşim ise gitmedi carisya çıktık kızlara test kitabı ek kitap falan alınacaktı derken geç döndük eve sonrasında yemekti falan derken telefonu yenice elime alabildim .

@Breeze96 Fit mutlu anne tebrikler canlarr

El_Em kaptanım.
Yada yeni kaptanliga aday olan arkadaşlarım hzlsel BerryShake Pnrrr-12 diğer sayfaları okumadım daha ucunuzde kaptanmisiniz bilmiyorum.
Bu hafta ortaklar listesinde bende olmayayım kendimi toparlayıp rahatlayinca diğer hafta girerim ins

Bu arada harika üçlü olmussunuz

Şükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var
Oh ne güzel çok sevindim. İns hep öyle olur. Maşallah onlara
Daha doğum yapalı ne oldu ins bir kaç güne toparlarsin canim. Sagsaglim kurtuldunuz ya çok şükür
hzlsel de gönüllü galiba 3 kişi fazla mı olur yoksa paslaşırız iyi mi olur kızlar
İyi olur iyi . Diğer haftalara gönüllü kalsada iyi olabilir tabi
Ama siz ucunu ucurursunuz buraları varya
Gece yatarken bari tak başka bir çaresi yok . Bileklik az da olsa rahatlatacaktir.
azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Tekrardan sağol ama cidden kaptanlık ışığın fazlaca varmış
Benim ki hocanın dedigini yap yaptığıni yapma hesabı. Her ne kadar örnek kaptan olamasamda
Hıııı ondan Ucmelekannesi 2 haftadır eksi ters etki mi oldu ne
Ay kaptanım gerçekten niye böyle oldu yaa
Ay aynen neden öyle oldu belki stresten
Kaptanlık la ilgili bir stresin yoktu aslında.
Ama okul temposu çok yordu beni 3. Haftadayiz 1bucuk sene evde yağıştan sonra sürekli hareket halindeyiz.
Hele bu hafta yeme atagimdi ama ins bu hafta duzelecek

Evet canım üçümüz
Teşekkür ederiiz senin ve Azimliiii nin kaptanlığı da çok güzeldi
Bu kaos ortamında bayrağı ilk siz aldınız teşekkürler emekleriniz için cnm

Evet canım üçümüz
Teşekkür ederiiz senin ve Azimliiii nin kaptanlığı da çok güzeldi
Bu kaos ortamında bayrağı ilk siz aldınız teşekkürler emekleriniz için cnm
Acemilik le yapılan isler her zaman iyidir.
Ama siz ucunuzun kaptanlığı bizden daha güzel olacak eminim canim

İnşallah cnm
Aynen tam kaoslu 2 hafta KK da da orda da di mi

Sağ ol kuzum ama siz ilk kaptanlar olarak gerçekten çok iyi iş çıkardınız emeklerinize sağlık

İnşallah cnm
Aynen tam kaoslu 2 hafta KK da da orda da di mi
Ayy evet vallahi. Hala okul eksiklerini tamamlayamiyoruz. Kitabiydi kalemiydi gına geldi vallahi. Bugün kitap fiyatlarıyla eşimle küçük bir şok yaşadık.
Düzene girer ins her iki tarafta

Sabah öğle ve akşam tamam ama arayı ne yapacağız bilemedim ama spor gerçekten yine şahane Jübileni yaptın artık bu menüyle canım bir kaptan olarak bundan sonra eminim örnek menüler gelecek senden

Ayy evet vallahi. Hala okul eksiklerini tamamlayamiyoruz. Kitabiydi kalemiydi gına geldi vallahi. Bugün kitap fiyatlarıyla eşimle küçük bir şok yaşadık.
Düzene girer ins her iki tarafta
Geçen sen kabak pahalandı demiştin ya bugün markete gittim domates ya Allah’ın domatesi 18 lira verdim içime dert oldu Her şey çok pahalı gerçekten kitaplar hakikaten aşırı pahalı Allah tüm velilerimize yardım etsin

Sabah öğle ve akşam tamam ama arayı ne yapacağız bilemedim ama spor gerçekten yine şahane Jübileni yaptın artık bu menüyle canım bir kaptan olarak bundan sonra eminim örnek menüler gelecek senden
Aynen canım yusuf yusuf moduna girdim

Sen 6 saatlik aralıklı oruç deyince düşündüm bugün benim de 6 saat olmuş 14.30 da başlayıp 20.30 da bitirdim yemek yemeyi saçma sapan saatlerde yedim hep BerryShake
Ayy ben yapamadım ama maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…