| G Goklerce | %-0,478 |
|
| %-1,377 |
@hadikonusalim |
| %0,784 |
| C Cagrihilal1 | %0,096 |
|
| %0,942 |
@Sonsuz umut |
| %1,700 |
@Breeze96 |
| %2,264 |
|
| %0,652 |
|
| %1,856 |
| @bilgem tomris | %- |
| @karabiber01 | %- |
|
| %1,639 |
Ayy kaçamaklarım minimuma inecek sanırım şimdiden hissediyorum ayrı bi duygu buRica ederim canım
Azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Tekrardan sağol ama cidden kaptanlık ışığın fazlaca varmış
Eline sağlık kuzumm
Tmm canım ortaklara almayız o halde madem daha rahat olurum diyorsun ama sayfadan kopmak yok
Yoğun zmanında da kaptanlık için gönüllü olmana ayrıca çok teşekkür ederimdiğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdım teşekkür ederiz
Rica ederim canım
Kaptanlık için hayırlı olsunteşekkür ederiz şimdiden
Rica ederim canım
Oy oy teşekkür ederiz canım
Hayırlı olsun o halde kaptanlığın
Bencede olur
Teşekkür ederiz canım hayırlı olsun kaptanlığın
Vurun kırın parçalayın
Hıııı ondanAyy kaçamaklarım minimuma inecek sanırım şimdiden hissediyorum ayrı bi duygu bu
Menülere de farklı bir gözle bakabilirim
Ne demek kaptanım elimizden geleni yapacağızRica ederim canım
Azimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Eline sağlık kuzumm
Tmm canım ortaklara almayız o halde madem daha rahat olurum diyorsun ama sayfadan kopmak yok
Yoğun zmanında da kaptanlık için gönüllü olmana ayrıca çok teşekkür ederimdiğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdım teşekkür ederiz
Rica ederim canım
Kaptanlık için hayırlı olsunteşekkür ederiz şimdiden
Rica ederim canım
Oy oy teşekkür ederiz canım
Hayırlı olsun o halde kaptanlığın
Bencede olur
Teşekkür ederiz canım hayırlı olsun kaptanlığın
Vurun kırın parçalayın
Ellerine sağlık kaptanımORTAKLAR SONUÇ
( 17 /24 EYLÜL )
KIZLAR BU HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
@Breeze96Fit mutlu anne
tebrikler kızlar
,
Azimliiii G Goklerce %-0,478 BerryShake Ucmelekannesi %-1,377 @hadikonusalim Jasminium84 %0,784 Beyaz leylak C Cagrihilal1 %0,096 hzlsel Pnrrr-12 %0,942 @Sonsuz umut nnurc %1,700 @Breeze96 Fit mutlu anne %2,264 DeryaOnDiet Calypso95 %0,652 Tempus kardelelen321 %1,856 yarimuhendis @bilgem tomris %- Nikinik @karabiber01 %- eceboce yazarhanim35 %1,639
Ay aynen neden öyle olduHıııı ondanUcmelekannesi 2 haftadır eksi ters etki mi oldu ne
Ama bende senin dediğin gibi oluyorum ayrı bir sorumluluk geliyor yiyemiyorsun
Ayyy kaptanım ellerine sağlık.ORTAKLAR SONUÇ
( 17 /24 EYLÜL )
KIZLAR BU HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
@Breeze96Fit mutlu anne
tebrikler kızlar
,
Azimliiii G Goklerce %-0,478 BerryShake Ucmelekannesi %-1,377 @hadikonusalim Jasminium84 %0,784 Beyaz leylak C Cagrihilal1 %0,096 hzlsel Pnrrr-12 %0,942 @Sonsuz umut nnurc %1,700 @Breeze96 Fit mutlu anne %2,264 DeryaOnDiet Calypso95 %0,652 Tempus kardelelen321 %1,856 yarimuhendis @bilgem tomris %- Nikinik @karabiber01 %- eceboce yazarhanim35 %1,639
Oh ne güzel çok sevindim. İns hep öyle olur. Maşallah onlaraŞükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var
İyi olur iyi . Diğer haftalara gönüllü kalsada iyi olabilir tabi
Gece yatarken bari tak başka bir çaresi yok . Bileklik az da olsa rahatlatacaktir.Ucmelekannesi alıntıda yazdığım yazı görünmüyor ya tuhaf bı kaç seferdir oluyor bu neden acaba bilekliği takmaya bı fırsatım olmuyor ki sürekli bişey çıkıyor
@UcanSupurge ay canım sen ne ara doğum yaptın ben kaçırdım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat, insan olsun insAllahnormal doğum mu oldu
Benim ki hocanın dedigini yap yaptığıni yapma hesabı. Her ne kadar örnek kaptan olamasamdaazimli son günlerde gelmedi biraz fazla yük bindi sana canım hakkını helal et bildirim bile yapmadı kız iyidir inşallah
Ay kaptanım gerçekten niye böyle oldu yaa
Kaptanlık la ilgili bir stresin yoktu aslında.Ay aynen neden öyle oldubelki stresten
Evet canım üçümüzEl_Em kaptanım.
Yada yeni kaptanliga aday olan arkadaşlarımhzlsel BerryShake Pnrrr-12 diğer sayfaları okumadım daha ucunuzde kaptanmisiniz bilmiyorum.
Bu hafta ortaklar listesinde bende olmayayım kendimi toparlayıp rahatlayinca diğer hafta girerim ins
Bu arada harika üçlü olmussunuz
Acemilik le yapılan isler her zaman iyidir.Evet canım üçümüz
Teşekkür ederiiz senin veAzimliiii nin kaptanlığı da çok güzeldi
Bu kaos ortamında bayrağı ilk siz aldınızteşekkürler emekleriniz için cnm
İnşallah cnmOh ne güzel çok sevindim. İns hep öyle olur. Maşallah onlara
Daha doğum yapalı ne oldu ins bir kaç güne toparlarsin canim. Sagsaglim kurtuldunuz ya çok şükür
İyi olur iyi . Diğer haftalara gönüllü kalsada iyi olabilir tabi
Ama siz ucunu ucurursunuz buraları varya
Gece yatarken bari tak başka bir çaresi yok . Bileklik az da olsa rahatlatacaktir.
Benim ki hocanın dedigini yap yaptığıni yapma hesabı. Her ne kadar örnek kaptan olamasamda
Ay kaptanım gerçekten niye böyle oldu yaa
Kaptanlık la ilgili bir stresin yoktu aslında.
Ama okul temposu çok yordu beni 3. Haftadayiz 1bucuk sene evde yağıştan sonra sürekli hareket halindeyiz.
Hele bu hafta yeme atagimdi ama ins bu hafta duzelecek
Sağ ol kuzum ama siz ilk kaptanlar olarak gerçekten çok iyi iş çıkardınız emeklerinize sağlıkEl_Em kaptanım.
Yada yeni kaptanliga aday olan arkadaşlarımhzlsel BerryShake Pnrrr-12 diğer sayfaları okumadım daha ucunuzde kaptanmisiniz bilmiyorum.
Bu hafta ortaklar listesinde bende olmayayım kendimi toparlayıp rahatlayinca diğer hafta girerim ins
Bu arada harika üçlü olmussunuz
Ayy evet vallahi. Hala okul eksiklerini tamamlayamiyoruz. Kitabiydi kalemiydi gına geldi vallahi. Bugün kitap fiyatlarıyla eşimle küçük bir şok yaşadık.İnşallah cnm
Aynen tam kaoslu 2 hafta KK da da orda da di mi
Sağ ol kuzum ama siz ilk kaptanlar olarak gerçekten çok iyi iş çıkardınız emeklerinize sağlık
Sabah öğle ve akşam tamam ama arayı ne yapacağız bilemedimslm nbr
25 Eylül Menüm
Sabah 1 türk kahvesi,protein bar
Öğlen bamya çorbası salata tavuk şiş 3 kaşık pirinç pilavı 1 yuvarlak tırnak pide ve sıcak sıcak içine sürdüğüm 1 çorba kaşığı tereyağı
1 dilim fıstıklı katmer, 1 fırın sütlaç
Çok tatlı olduğu için sonra 1 avuç leblebi badem ve 40 gr eti gong
Sonra tuzlu olduğu için 1 top külahta dondurma
Akşam 1 bardak ayran ,limonlu yeşil çay
2 lt su
6 saatlik aralıklı oruç yapayım dedim ama abarttım sanırım ha dostumyani 6 saat olmadı ama denedim...
Neyse ki kaptanlık rozeti yarın verilecekhzlsel
4 mil leslie, 15 dk bölgesel
Eki Görüntüle 2922385
Geçen sen kabak pahalandı demiştin ya bugün markete gittim domates ya Allah’ın domatesi 18 lira verdim içime dert olduAyy evet vallahi. Hala okul eksiklerini tamamlayamiyoruz. Kitabiydi kalemiydi gına geldi vallahi. Bugün kitap fiyatlarıyla eşimle küçük bir şok yaşadık.
Düzene girer ins her iki tarafta
Aynen canımSabah öğle ve akşam tamam ama arayı ne yapacağız bilemedimama spor gerçekten yine şahane Jübileni yaptın artık bu menüyle canım bir kaptan olarak bundan sonra eminim örnek menüler gelecek senden
Ayy ben yapamadım ama maşallah sanaSen 6 saatlik aralıklı oruç deyince düşündüm bugün benim de 6 saat olmuş 14.30 da başlayıp 20.30 da bitirdim yemek yemeyi saçma sapan saatlerde yedim hepBerryShake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?