Kilolar Firarda 😎

Biz rahatsız olmuyoruz canım. Anlat rahatla. Başka türlü olmuyo çünkü. Senin enerjin de önemli bizim için

Ortim menun odullu bi menu olmus ama guzel kilo vermistin hakettin Ama olculu yemissin. Keske benim de esim baslasa beraber yapmak daha kolay olurdu
Valla benim ki tatlı delisi ünv de zaten 20 kiloya yakın vermiş şimdi aldı yine hepsini bir daha verecek bakalım daha mı kolay daha mı zor olcak

Hahhaa Allah affetse tartı affetmezz
yine artı gelir çünkü bayağı yedim ama korkmuyorum nasıl göndereceğimi biliyorum aşkom
cnm mesele günlük tartılıp dengelemekte bence
Aynen mantıklı canim
Hallederiz bir şekilde canım ama bir güne neler sığdırdım bir bilsen

Amin canım
Bilmek isterimmm aslında bizede bi yazsana
Tatil dönüşü bence gayet güzel bir eksi canım. Tebrikler
Sagol canim
Ellerine saglık

Cok zor Allah kolaylik versin cnm umarim duzelir. Bi arkadastan duymustm geceleri cocugu uyumuyor diye uyku ilacı veriyormus cocuklar icin de satiliyormus sanrm bi ar iyice dusunmeye baslamistm bende ama kiyamadim
Yok kuzum vermediler

Evet canım.
Iyi bariii

Aynen, ben anason melissa cayı aldm papatya zaten veriyodm simdi tatil gidince goturmedm baklm gozlemliycem fark olucakmi sen veriyormusn bitki cayı
Yok canım vermiyorum. Dedim ya benimki uykusunu alıyor. Uykusuzluk problemi yok. Geceyi gündüz telafi ediyor. Sıkıntı uyuma zamanlarını yanlış seçiyor

Günaydın kızlar bugün eksiyim bende cuma fobisi var snrm hep artı çıkıyorum hala bıraz menü ve kilo bildirimi konusunda free takılmak istiyorum stres bana yaramıyor hedef belirledigim zaman veremiyorum bı de
Ekşi olman Ne güzel canim .
Benden +600 gr cnm 61.9 geldim
Senin için hicbirsey canim helledecegine eminim
Benden o kadar masum bir artı gelmiyor doğal olarak tam tamına +1,3 69,5 çıktım buna şükür en az 2 kilo gelir diyordum
Biraz fazla gibi ama bence elbirliği ile hallolacak canim
Harikasın yaaa tatilden ekşi gelmek süper gerçekten
Yine tutmayan bir hedef

Eline emeğine sağlık canım benim

Kizlarr hedefi tutturanlari tebrik ederim canlar
Ucmelekannesi ve Azimliiii emeğinize sağlık çok iyiydiniz kaptanlık konusunda. ❤❤

Bilekligin faydası olmuyormu canim.
Aşkolsun canim burda birbirimizle derdimizi de sevincimizi de paylaşacağız tabiki
Ucmelekannesi Azimliiii çok teşekkürler güzel kaptanlığınız için bizi özellikle yürüyüş harekete geçme konusunda çok güzel motive ettiniz
Ne mutlu faydamız olduysa canim.

Ciktinizmi eve canim nasılsınız . Doğum kolay gectimi. Abla nasıl karşıladı kardeşini
Şükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var

Evet ben de gçlendirmeyi yapmamıştım. Hemen almadım geri aslında.
Şu akşam tv karşısında yemeler yüzünden aldım

Şükür canım dün akşam geldik iyiyiz kızım baya sahiplendi inşallah kıskanmaz kızımın doğumuna göre daha kısa sürede oldu doğum fakat yine dikişlerim ağrım var
Canım çook geçmiş olsun Allah yavrularına uzun sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin .... Allah analı babalı büyütsün

Sağol cnm bugün gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…