• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Günaydın kızlar 🤗 bugün eksiyim bende cuma fobisi var snrm hep artı çıkıyorum hala bıraz menü ve kilo bildirimi konusunda free takılmak istiyorum stres bana yaramıyor hedef belirledigim zaman veremiyorum bı de

Eklentiler

• IMG20210925092500.jpg
    IMG20210925092500.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 20
E çok çokk iyi kuzummm :KK74:
Şimdii yapmamız gereken bu artının farkında olup yola devam etmek ve neden geldiğini bilerek , bilinçli şekilde :21:
Gayet farkındayım neden geldiğini dün yenebilecek tüm abur cuburları yedim en son zorla ağzıma tıktım🤣🤣🤣 Bugün yeniden başlamaya hazırım ve kaloriyi çok kısmadan yapacağım ve senin de muhteşem yardımınla başaracağım🤩🤩

Yok kuzum yaptın
2.etap yani bu etap bildirimsiz notu düştüm
Aaa anladım tamam kuzum 😘

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
NoUye17.0918.0919.0920.0921.0922.0923.09Sonuç
1 Azimliiii Azimliiii * * * 😔 * 😔 😔 4
2@Beyaz leylak * * 😔 * 😔 * 😔 4
3@bilgem tomris 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
4@Breeze96 * * * * * * * 7
5@Cagrihilal1 * * * * * * * 7
6@Calypso95 😔 * * 😔 * * * 5
7@DeryaOnDiet * * * * * * * 7
8@eceboce * * * * * * * 7
9@eliya 😔 😔 😔 * 😔 😔 😔 1
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne * * * * * * 😔 6
11@Goklerce * 😔 * * * * * 6
12@hadikonusalim 😔 😔 😔 😔 * 😔 😔 1
13 BerryShake BerryShake * * * * * * * 7
14 hzlsel hzlsel * * * * * * * 7
15 Jasminium84 Jasminium84 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
16@karabiber01 😔 😔 😔 😔 😔 * 😔 1
17 kardelelen321 kardelelen321 * 😔 😔 * 😔 😔 * 3
18@Kubraaaccc 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
19@Lizozom55 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
20@Nikinik 😔 * 😔 😔 😔 😔 😔 1
21@nnurc * 😔 * 😔 * * 😔 4
22@pacman 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 * * * * * * 😔 6
24@Sonsuz umut * * 😔 * * * 😔 5
25@Tempus 😔 😔 😔 * * * * 4
26@yarimuhendis 😔 * * * 😔 😔 😔 3
27@Dermabebak 😔 * * * * * * 6
28@sabahvesen 😔 😔 😔 * * * * 4

Kizlarrr Azimliiii Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettim El_Em El_Em

Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum😘😘

❣️❣️@Breeze96 @Cagrihilal1 @DeryaOnDiet
@eceboce BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel ❣️❣️
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse😔😔
Ellerine sağlık canım 😘🥰

Gunaydin kizlar tarti bildirimimi bugun yapiyorm

Gecen cuma: 76.5
Bugun: 76.0
Fark- 500gr
Yuzde: 0.65%

Demekki cok iyi eksi gelecekmis tatile gidip yemesem cunku ondna onceki haftadan +3.4kg var ve gitmedi hala :KK43:

Eki Görüntüle 2922063
Ucmelekannesi Ucmelekannesi El_Em El_Em hzlsel hzlsel Azimliiii Azimliiii
Büyük ihtimalle çok güzel bir eksiyle gelecektin canım ama olsun haftaya sakla kendini bomba gibi bir eksiyle gel🤩🤩 Ayrıca az gibi görünse de sana tatil dönüşü -500 gibi bir eksiyle gelmek şahane tebrik ederim ortim🥰😘

Büyük ihtimalle çok güzel bir eksiyle gelecektin canım ama olsun haftaya sakla kendini bomba gibi bir eksiyle gel🤩🤩 Ayrıca az gibi görünse de sana tatil dönüşü -500 gibi bir eksiyle gelmek şahane tebrik ederim ortim🥰😘
Yok cnm ben arti bekliyordm. Cok mutlu oldm sadece dedign gbi daha eksi olma ihtimalimi kacirdigim icin uzuldumm ama hftaya insallah bomba gbi gelirimmm. :rolleyes: :KK68:

Börek bir dilim iki dilin tiremusu dedim daha varsa getirin😃 getirecekler iki dilim daha yerim.
Aboo ne yaptinn kiz insallah devamini getirmemissindir
Günaydın kızlar 9.takımımın canım üyeleri ve beni çok sıcak karşılayan 5.takumın güzel üyeleri yani kilolar firardanın tatlı kadınları ben biraz müsade isteyeceğim odaklanamıyorum ve sorun diyet değil şu an o uğraştığım şeylerin en hafifi .hayatımın karışık bir dönemindeyim bazı ailevi problemler var buraya düzenli menü yazmayınca bildirim yapmayınca diyete adapte olmayınca da vicdan azabı çekiyorum o yüzden biraz ayrılacağım inşallah daha enerjik daha mutlu dönerim aranıza . El_Em El_Em
Canim insallah kafani dinler aramiza yeniden gelirsin.
İnşallah yılbaşı hedefim 55. Umarım olur. Bakalım. Henüz tam giremedim diyet ve spora ama hayırlısı

Leylakcım seni çok iyi anlıyorum aynı moddayım. Sırf daha çok yemeyin diye giriyorum bakıyorum. Sen de en azından kopmamak be daha çok kilo almamak için gir buraya.Kızım gece yine uyandı. Bağırdım çağırdım nedir bu sen nasıl çocuksun yeter artık diye ittirdim💆‍♀️ Şu an uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok canım sıkkın. Niye beceremiyorum ben bu işi 😔 bebek o sakin ol diyorum. Ama sinirlerime hakim olamıyorum. Ağlayasım var cidden. Çok vicdan azabı çekiyorum böyle olunca da
Yaa dun bende delirdm uyku delisi oluyor dalamiyor bayilmadna uyumiyor ama uyuyana kadr aglama krizi mi dersen oyuncaklarini atiyor sacma sapan istekleri oluyor :/ bende koluna vurdm sonunda sinirime sonra pisman oldum cok bidha duvara kendime falan vurcam yavrum bisi anlamiyor ki :(
Günaydın kızlar 🤗 bugün eksiyim bende cuma fobisi var snrm hep artı çıkıyorum hala bıraz menü ve kilo bildirimi konusunda free takılmak istiyorum stres bana yaramıyor hedef belirledigim zaman veremiyorum bı de
Yaa eksi olman guzl cnm
Benden +600 gr cnm :21: 61.9 geldim
Cok degilmis yemene ragmen yani
Benden o kadar masum bir artı gelmiyor doğal olarak tam tamına +1,3 😅 69,5 çıktım buna şükür en az 2 kilo gelir diyordum😂😂
Bende daha cok gelirdi kesn yine iyi ama 1 gunde tabi, sen halledersin cnm ortimm :rolleyes: bile bile yedim zatii

İnşallah yılbaşı hedefim 55. Umarım olur. Bakalım. Henüz tam giremedim diyet ve spora ama hayırlısı

Leylakcım seni çok iyi anlıyorum aynı moddayım. Sırf daha çok yemeyin diye giriyorum bakıyorum. Sen de en azından kopmamak be daha çok kilo almamak için gir buraya.Kızım gece yine uyandı. Bağırdım çağırdım nedir bu sen nasıl çocuksun yeter artık diye ittirdim💆‍♀️ Şu an uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok canım sıkkın. Niye beceremiyorum ben bu işi 😔 bebek o sakin ol diyorum. Ama sinirlerime hakim olamıyorum. Ağlayasım var cidden. Çok vicdan azabı çekiyorum böyle olunca da
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri ben de büyük kızımda yaşadım. 4 saat uykuyla yaşıyordum. Tek fark ben çalışmadığım için evdeydim. İnan o kadar özene bezene büyütmek istedimki tonlarca kitap okumuşumdur çocuk gelişimi üzerine. Yalnız büyüttüm hiç kimsem yoktu yanımda destek olacak. Çok zor gerçekten. Uyku eğitimleri mi denemedim. Yok hiç biri para etmedi. 2 yaşında Öğle uykusunu filan bıraktı zaten benim için de aşırı eziyetli oluyordu. Çok fazla cinnet anları yaşadım diyebilirim. Kesinlikle kötü anne değiliz. Sadece biz de insanız ve dinlenmeye ihtiyacımız var. Kendini suçlama bu konuda sakın. Biraz eşinden de destek al tatlım
Günaydın. Nasıl istersen canım. Bir motivasyon katsın diye hedef listesi tutuyorum. Eğer ters tepiyorsa doğru olmaz. Seni listeden çıkarabilirim istersen. 😘
Birlikte yıkacağız artılarımızla burayı birazdan ben de tartılacağım yeni uyandım kendime gelmeye çalışıyorum🤣🤣 tartını merakla bekliyorum🤭
Allah sonunuzu hayır etsin 😄😄😄😄

Aboo ne yaptinn kiz insallah devamini getirmemissindir

Canim insallah kafani dinler aramiza yeniden gelirsin.

Yaa dun bende delirdm uyku delisi oluyor dalamiyor bayilmadna uyumiyor ama uyuyana kadr aglama krizi mi dersen oyuncaklarini atiyor sacma sapan istekleri oluyor :/ bende koluna vurdm sonunda sinirime sonra pisman oldum cok bidha duvara kendime falan vurcam yavrum bisi anlamiyor ki :KK43:

Yaa eksi olman guzl cnm

Cok degilmis yemene ragmen yani

Bende daha cok gelirdi kesn yine iyi ama 1 gunde tabi, sen halledersin cnm ortimm :rolleyes: bile bile yedim zatii
Hallederiz bir şekilde canım ama bir güne neler sığdırdım bir bilsen🤣
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri ben de büyük kızımda yaşadım. 4 saat uykuyla yaşıyordum. Tek fark ben çalışmadığım için evdeydim. İnan o kadar özene bezene büyütmek istedimki tonlarca kitap okumuşumdur çocuk gelişimi üzerine. Yalnız büyüttüm hiç kimsem yoktu yanımda destek olacak. Çok zor gerçekten. Uyku eğitimleri mi denemedim. Yok hiç biri para etmedi. 2 yaşında Öğle uykusunu filan bıraktı zaten benim için de aşırı eziyetli oluyordu. Çok fazla cinnet anları yaşadım diyebilirim. Kesinlikle kötü anne değiliz. Sadece biz de insanız ve dinlenmeye ihtiyacımız var. Kendini suçlama bu konuda sakın. Biraz eşinden de destek al tatlım

Günaydın. Nasıl istersen canım. Bir motivasyon katsın diye hedef listesi tutuyorum. Eğer ters tepiyorsa doğru olmaz. Seni listeden çıkarabilirim istersen. 😘

Allah sonunuzu hayır etsin 😄😄😄😄
Amin canım🤣🤣🤣

Back