Kilolar Firarda 😎

Günaydın kızlar bugün eksiyim bende cuma fobisi var snrm hep artı çıkıyorum hala bıraz menü ve kilo bildirimi konusunda free takılmak istiyorum stres bana yaramıyor hedef belirledigim zaman veremiyorum bı de

Eklentiler

• IMG20210925092500.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 20
E çok çokk iyi kuzummm
Şimdii yapmamız gereken bu artının farkında olup yola devam etmek ve neden geldiğini bilerek , bilinçli şekilde
Gayet farkındayım neden geldiğini dün yenebilecek tüm abur cuburları yedim en son zorla ağzıma tıktım Bugün yeniden başlamaya hazırım ve kaloriyi çok kısmadan yapacağım ve senin de muhteşem yardımınla başaracağım

Yok kuzum yaptın
2.etap yani bu etap bildirimsiz notu düştüm
Aaa anladım tamam kuzum

Ellerine sağlık canım

Büyük ihtimalle çok güzel bir eksiyle gelecektin canım ama olsun haftaya sakla kendini bomba gibi bir eksiyle gel Ayrıca az gibi görünse de sana tatil dönüşü -500 gibi bir eksiyle gelmek şahane tebrik ederim ortim

Yok cnm ben arti bekliyordm. Cok mutlu oldm sadece dedign gbi daha eksi olma ihtimalimi kacirdigim icin uzuldumm ama hftaya insallah bomba gbi gelirimmm.

Börek bir dilim iki dilin tiremusu dedim daha varsa getirin getirecekler iki dilim daha yerim.
Aboo ne yaptinn kiz insallah devamini getirmemissindir
Canim insallah kafani dinler aramiza yeniden gelirsin.
Yaa dun bende delirdm uyku delisi oluyor dalamiyor bayilmadna uyumiyor ama uyuyana kadr aglama krizi mi dersen oyuncaklarini atiyor sacma sapan istekleri oluyor :/ bende koluna vurdm sonunda sinirime sonra pisman oldum cok bidha duvara kendime falan vurcam yavrum bisi anlamiyor ki
Günaydın kızlar bugün eksiyim bende cuma fobisi var snrm hep artı çıkıyorum hala bıraz menü ve kilo bildirimi konusunda free takılmak istiyorum stres bana yaramıyor hedef belirledigim zaman veremiyorum bı de
Yaa eksi olman guzl cnm
Benden +600 gr cnm 61.9 geldim
Cok degilmis yemene ragmen yani
Benden o kadar masum bir artı gelmiyor doğal olarak tam tamına +1,3 69,5 çıktım buna şükür en az 2 kilo gelir diyordum
Bende daha cok gelirdi kesn yine iyi ama 1 gunde tabi, sen halledersin cnm ortimm bile bile yedim zatii

Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri ben de büyük kızımda yaşadım. 4 saat uykuyla yaşıyordum. Tek fark ben çalışmadığım için evdeydim. İnan o kadar özene bezene büyütmek istedimki tonlarca kitap okumuşumdur çocuk gelişimi üzerine. Yalnız büyüttüm hiç kimsem yoktu yanımda destek olacak. Çok zor gerçekten. Uyku eğitimleri mi denemedim. Yok hiç biri para etmedi. 2 yaşında Öğle uykusunu filan bıraktı zaten benim için de aşırı eziyetli oluyordu. Çok fazla cinnet anları yaşadım diyebilirim. Kesinlikle kötü anne değiliz. Sadece biz de insanız ve dinlenmeye ihtiyacımız var. Kendini suçlama bu konuda sakın. Biraz eşinden de destek al tatlım
Günaydın. Nasıl istersen canım. Bir motivasyon katsın diye hedef listesi tutuyorum. Eğer ters tepiyorsa doğru olmaz. Seni listeden çıkarabilirim istersen.
Birlikte yıkacağız artılarımızla burayı birazdan ben de tartılacağım yeni uyandım kendime gelmeye çalışıyorum tartını merakla bekliyorum
Allah sonunuzu hayır etsin

Hallederiz bir şekilde canım ama bir güne neler sığdırdım bir bilsen
Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…