- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar umutsuz vakayim ki hedef dahi bildiresim gelmedi. Ama seni kirmiyim. Haftaya hedefim 66.5 olsunKahve içiyorum. Sonra spor.
Bu hafta motivasyonum tavan.
Hadi sizde canlanın....
Bu arada cuma hedefleri ve yeniyıl hedefleri bildirmeyen arkadaşlardan hedeflerini bekliyoruuuummm.
Hiç umutsuz olacak bişey yok kuzum. Yeni başlıyormuşsun gibi düşün. Beslenmene dikkat et. Biraz hareket. Senin daha önce yaptığın şeyler canım. Haydi silkelen.O kadar umutsuz vakayim ki hedef dahi bildiresim gelmedi. Ama seni kirmiyim. Haftaya hedefim 66.5 olsun
Yılbaşı hedefim se 60 olsun canim
İns herşey yoluna girer canim.Günaydın kızlar 9.takımımın canım üyeleri ve beni çok sıcak karşılayan 5.takumın güzel üyeleri yani kilolar firardanın tatlı kadınları ben biraz müsade isteyeceğim odaklanamıyorum ve sorun diyet değil şu an o uğraştığım şeylerin en hafifi .hayatımın karışık bir dönemindeyim bazı ailevi problemler var buraya düzenli menü yazmayınca bildirim yapmayınca diyete adapte olmayınca da vicdan azabı çekiyorum o yüzden biraz ayrılacağım inşallah daha enerjik daha mutlu dönerim aranıza . El_Em
Ay ins kuzum yaa.sağol desteğin icinHiç umutsuz olacak bişey yok kuzum. Yeni başlıyormuşsun gibi düşün. Beslenmene dikkat et. Biraz hareket. Senin daha önce yaptığın şeyler canım. Haydi silkelen.
Canım benim odaklanamaman normal. İnsanın zihnini oyalayan rahatsız eden bi durum varken olmuyor, yürümüyor. İnşallah sorunlar bir an evvel çözüm bulur da tekrar dönersin aramıza. ❤❤❤Günaydın kızlar 9.takımımın canım üyeleri ve beni çok sıcak karşılayan 5.takumın güzel üyeleri yani kilolar firardanın tatlı kadınları ben biraz müsade isteyeceğim odaklanamıyorum ve sorun diyet değil şu an o uğraştığım şeylerin en hafifi .hayatımın karışık bir dönemindeyim bazı ailevi problemler var buraya düzenli menü yazmayınca bildirim yapmayınca diyete adapte olmayınca da vicdan azabı çekiyorum o yüzden biraz ayrılacağım inşallah daha enerjik daha mutlu dönerim aranıza . El_Em
İnşallah yılbaşı hedefim 55. Umarım olur. Bakalım. Henüz tam giremedim diyet ve spora ama hayırlısıKahve içiyorum. Sonra spor.
Bu hafta motivasyonum tavan.
Hadi sizde canlanın....
Bu arada cuma hedefleri ve yeniyıl hedefleri bildirmeyen arkadaşlardan hedeflerini bekliyoruuuummm.
Leylakcım seni çok iyi anlıyorum aynı moddayım. Sırf daha çok yemeyin diye giriyorum bakıyorum. Sen de en azından kopmamak be daha çok kilo almamak için gir buraya.Kızım gece yine uyandı. Bağırdım çağırdım nedir bu sen nasıl çocuksun yeter artık diye ittirdim Şu an uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok canım sıkkın. Niye beceremiyorum ben bu işi bebek o sakin ol diyorum. Ama sinirlerime hakim olamıyorum. Ağlayasım var cidden. Çok vicdan azabı çekiyorum böyle olunca daGünaydın kızlar 9.takımımın canım üyeleri ve beni çok sıcak karşılayan 5.takumın güzel üyeleri yani kilolar firardanın tatlı kadınları ben biraz müsade isteyeceğim odaklanamıyorum ve sorun diyet değil şu an o uğraştığım şeylerin en hafifi .hayatımın karışık bir dönemindeyim bazı ailevi problemler var buraya düzenli menü yazmayınca bildirim yapmayınca diyete adapte olmayınca da vicdan azabı çekiyorum o yüzden biraz ayrılacağım inşallah daha enerjik daha mutlu dönerim aranıza . El_Em
Ortim menun odullu bi menu olmus ama guzel kilo vermistin hakettin Ama olculu yemissin. Keske benim de esim baslasa beraber yapmak daha kolay olurdu24 eylül
Sabah yok
Öğle 1 patates kızartması
Akşam 19.00 tavuk dürüm
20.30 1 dilim baklava -küçük ekler-1 çatal triliçe (eşim diyete başladı veda günü gibi bi şey oldu tatlılara Yemeğe )
2 litre su-5 bin adım
nnurc
Yorucu bir gün olmuş.Bu hafta kilo vereceğine eminim canım.Hayırlı geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah uyandım ev işi kız okula gönderdim sonra komşuya indim biraz evde geldim oğlanı uyuttum mutfağa girdim bakliyat baharat kavanozlarıni yavaş yavaş boşaltıp temizledim doldurdum derken yönetici kalorifer temizlenecek dedi onunla geçti vakit temizledigim banyo mahfoldu yeniden temizle antre sil süpür tam bitirdim ki oğlan cam çay tabakları vardı derin dondurucunun üzerinde ona uzandı asıldı şükür bişey olmadı hemen içeri attım onu oraları süpür sil yaptım bı de güya bugün çok iş yapmayacağım dinlenecektim yine yoruldum tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyim artiyim spora başladım bu hafta bı de temizlik elim ayağım şiş uyanıyorum sürekli bahane değil tabii ama sağlık olsun napıyım artiyim yine
Geçen hafta: 82.20
Bu hafta: 82.85
Fark: +650
Yüzde: -%0.791
El_Em Ucmelekannesi @Breeze96 @Azimliiii
Eline emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
No Uye 17.09 18.09 19.09 20.09 21.09 22.09 23.09 Sonuç 1 @Azimliiii * * * * 4 2 Beyaz leylak * * * * 4 3 @bilgem tomris ------- 4 @Breeze96 * * * * * * * 7 5 @Cagrihilal1 * * * * * * * 7 6 @Calypso95 * * * * * 5 7 @DeryaOnDiet * * * * * * * 7 8 @eceboce * * * * * * * 7 9 @eliya * 1 10 @Fit mutlu anne * * * * * * 6 11 @Goklerce * * * * * * 6 12 denizbenimadim * 1 13 BerryShake * * * * * * * 7 14 @hzlsel * * * * * * * 7 15 @Jasminium84 ------- 16 @karabiber01 * 1 17 kardelelen321 * * * 3 18 @Kubraaaccc ------- 19 @Lizozom55 ------- 20 @Nikinik * 1 21 nnurc * * * * 4 22 @pacman ------- 23 @Pnrrr-20 * * * * * * 6 24 @Sonsuz umut * * * * * 5 25 Tempus * * * * 4 26 @yarimuhendis * * * 3 27 @Dermabebak * * * * * * 6 28 @sabahvesen * * * * 4
Kizlarrr @Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettim El_Em
Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum
@Breeze96 @Cagrihilal1 @DeryaOnDiet
@eceboce BerryShake @hzlsel
bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse
Canım benim insanız ya bizde hani.İnşallah yılbaşı hedefim 55. Umarım olur. Bakalım. Henüz tam giremedim diyet ve spora ama hayırlısı
Leylakcım seni çok iyi anlıyorum aynı moddayım. Sırf daha çok yemeyin diye giriyorum bakıyorum. Sen de en azından kopmamak be daha çok kilo almamak için gir buraya.Kızım gece yine uyandı. Bağırdım çağırdım nedir bu sen nasıl çocuksun yeter artık diye ittirdim Şu an uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok canım sıkkın. Niye beceremiyorum ben bu işi bebek o sakin ol diyorum. Ama sinirlerime hakim olamıyorum. Ağlayasım var cidden. Çok vicdan azabı çekiyorum böyle olunca da
Yorucu bir gün olmuş.Bu hafta kilo vereceğine eminim canım.
Eline emeğine sağlık canım
Tartildinmi canim.Menümü paylaşacağım kızlar güzel bi artıyı hakettim galiba bayağı yedim ya
ama bugün termal takımla spor yapıp yola devam ediciğimmm