• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

El_Em El_Em kaptanım. Bu hafta banada kv gelecek geçen hafta işi çıktı gelemedi. Çok şık giremeyebilirim. Aslında en azinda 1 hafta daha devam edebilirdim ama gelince kalıyor kv baya o yüzden sürekli elimde telefon olmuyor🤦🏼‍♀️

Yeni kaptanlarimizi ayarlarsan çok sevinirim 😘😘

Kahve içiyorum. Sonra spor.
Bu hafta motivasyonum tavan.
Hadi sizde canlanın....

Bu arada cuma hedefleri ve yeniyıl hedefleri bildirmeyen arkadaşlardan hedeflerini bekliyoruuuummm. :KK15:
O kadar umutsuz vakayim ki hedef dahi bildiresim gelmedi. Ama seni kirmiyim. Haftaya hedefim 66.5 olsun
Yılbaşı hedefim se 60 olsun canim

O kadar umutsuz vakayim ki hedef dahi bildiresim gelmedi. Ama seni kirmiyim. Haftaya hedefim 66.5 olsun
Yılbaşı hedefim se 60 olsun canim
Hiç umutsuz olacak bişey yok kuzum. Yeni başlıyormuşsun gibi düşün. Beslenmene dikkat et. Biraz hareket. Senin daha önce yaptığın şeyler canım. Haydi silkelen. 😘😘

Günaydın kızlar 9.takımımın canım üyeleri ve beni çok sıcak karşılayan 5.takumın güzel üyeleri yani kilolar firardanın tatlı kadınları ben biraz müsade isteyeceğim odaklanamıyorum ve sorun diyet değil şu an o uğraştığım şeylerin en hafifi .hayatımın karışık bir dönemindeyim bazı ailevi problemler var buraya düzenli menü yazmayınca bildirim yapmayınca diyete adapte olmayınca da vicdan azabı çekiyorum o yüzden biraz ayrılacağım inşallah daha enerjik daha mutlu dönerim aranıza . El_Em El_Em

Günaydın kızlar 9.takımımın canım üyeleri ve beni çok sıcak karşılayan 5.takumın güzel üyeleri yani kilolar firardanın tatlı kadınları ben biraz müsade isteyeceğim odaklanamıyorum ve sorun diyet değil şu an o uğraştığım şeylerin en hafifi .hayatımın karışık bir dönemindeyim bazı ailevi problemler var buraya düzenli menü yazmayınca bildirim yapmayınca diyete adapte olmayınca da vicdan azabı çekiyorum o yüzden biraz ayrılacağım inşallah daha enerjik daha mutlu dönerim aranıza . El_Em El_Em
İns herşey yoluna girer canim. 😘😘
Gir canim arada seni merak ederiz . 😍

Canım benim odaklanamaman normal. İnsanın zihnini oyalayan rahatsız eden bi durum varken olmuyor, yürümüyor. İnşallah sorunlar bir an evvel çözüm bulur da tekrar dönersin aramıza. ❤❤❤

Kahve içiyorum. Sonra spor.
Bu hafta motivasyonum tavan.
Hadi sizde canlanın....

Bu arada cuma hedefleri ve yeniyıl hedefleri bildirmeyen arkadaşlardan hedeflerini bekliyoruuuummm. :KK15:
İnşallah yılbaşı hedefim 55. Umarım olur. Bakalım. Henüz tam giremedim diyet ve spora ama hayırlısı
Leylakcım seni çok iyi anlıyorum aynı moddayım. Sırf daha çok yemeyin diye giriyorum bakıyorum. Sen de en azından kopmamak be daha çok kilo almamak için gir buraya.Kızım gece yine uyandı. Bağırdım çağırdım nedir bu sen nasıl çocuksun yeter artık diye ittirdim💆‍♀️ Şu an uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok canım sıkkın. Niye beceremiyorum ben bu işi 😔 bebek o sakin ol diyorum. Ama sinirlerime hakim olamıyorum. Ağlayasım var cidden. Çok vicdan azabı çekiyorum böyle olunca da

24 eylül
Sabah yok
Öğle 1 patates kızartması
Akşam 19.00 tavuk dürüm
20.30 1 dilim baklava -küçük ekler-1 çatal triliçe (eşim diyete başladı veda günü gibi bi şey oldu tatlılara Yemeğe )
2 litre su-5 bin adım
nnurc nnurc
Ortim menun odullu bi menu olmus ama guzel kilo vermistin hakettin 😊 Ama olculu yemissin. Keske benim de esim baslasa beraber yapmak daha kolay olurdu

Hayırlı geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah uyandım ev işi kız okula gönderdim sonra komşuya indim biraz evde geldim oğlanı uyuttum mutfağa girdim bakliyat baharat kavanozlarıni yavaş yavaş boşaltıp temizledim doldurdum derken yönetici kalorifer temizlenecek dedi onunla geçti vakit temizledigim banyo mahfoldu yeniden temizle antre sil süpür tam bitirdim ki oğlan cam çay tabakları vardı derin dondurucunun üzerinde ona uzandı asıldı şükür bişey olmadı hemen içeri attım onu oraları süpür sil yaptım bı de güya bugün çok iş yapmayacağım dinlenecektim yine yoruldum tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyim artiyim spora başladım bu hafta bı de temizlik elim ayağım şiş uyanıyorum sürekli bahane değil tabii ama sağlık olsun napıyım artiyim yine :KK43:
Geçen hafta: 82.20
Bu hafta: 82.85
Fark: +650
Yüzde: -%0.791
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Breeze96 @Azimliiii
Yorucu bir gün olmuş.Bu hafta kilo vereceğine eminim canım.😍😘
KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
NoUye17.0918.0919.0920.0921.0922.0923.09Sonuç
1@Azimliiii * * * 😔 * 😔 😔 4
2 Beyaz leylak Beyaz leylak * * 😔 * 😔 * 😔 4
3@bilgem tomris 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
4@Breeze96 * * * * * * * 7
5@Cagrihilal1 * * * * * * * 7
6@Calypso95 😔 * * 😔 * * * 5
7@DeryaOnDiet * * * * * * * 7
8@eceboce * * * * * * * 7
9@eliya 😔 😔 😔 * 😔 😔 😔 1
10@Fit mutlu anne * * * * * * 😔 6
11@Goklerce * 😔 * * * * * 6
12 denizbenimadim denizbenimadim 😔 😔 😔 😔 * 😔 😔 1
13 BerryShake BerryShake * * * * * * * 7
14@hzlsel * * * * * * * 7
15@Jasminium84 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
16@karabiber01 😔 😔 😔 😔 😔 * 😔 1
17 kardelelen321 kardelelen321 * 😔 😔 * 😔 😔 * 3
18@Kubraaaccc 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
19@Lizozom55 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
20@Nikinik 😔 * 😔 😔 😔 😔 😔 1
21 nnurc nnurc * 😔 * 😔 * * 😔 4
22@pacman 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
23@Pnrrr-20 * * * * * * 😔 6
24@Sonsuz umut * * 😔 * * * 😔 5
25 Tempus Tempus 😔 😔 😔 * * * * 4
26@yarimuhendis 😔 * * * 😔 😔 😔 3
27@Dermabebak 😔 * * * * * * 6
28@sabahvesen 😔 😔 😔 * * * * 4

Kizlarrr @Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettim El_Em El_Em

Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum😘😘

❣️❣️@Breeze96 @Cagrihilal1 @DeryaOnDiet
@eceboce BerryShake BerryShake @hzlsel ❣️❣️
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse😔😔
Eline emeğine sağlık canım😍😘

İnşallah yılbaşı hedefim 55. Umarım olur. Bakalım. Henüz tam giremedim diyet ve spora ama hayırlısı

Leylakcım seni çok iyi anlıyorum aynı moddayım. Sırf daha çok yemeyin diye giriyorum bakıyorum. Sen de en azından kopmamak be daha çok kilo almamak için gir buraya.Kızım gece yine uyandı. Bağırdım çağırdım nedir bu sen nasıl çocuksun yeter artık diye ittirdim💆‍♀️ Şu an uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok canım sıkkın. Niye beceremiyorum ben bu işi 😔 bebek o sakin ol diyorum. Ama sinirlerime hakim olamıyorum. Ağlayasım var cidden. Çok vicdan azabı çekiyorum böyle olunca da
Canım benim insanız ya bizde hani.
Sinirlerinin yıpranması çok normal. Bence hiçbir anne tam anlamıyla güzel bir annelik yapıyorum diye düşünmüyordur. Hepimizin her konuda ufak tefek pişmanlıkları keskeleri hep var.
Düzelecek emin ol düzelecek canim. Gece memeden ayırmayı dene olmazsa burda kızlardan bazıları gece memesini kesip sadece uyanıkken emziriyorlardi. Uykuya dalma amacı olarak memeyi unutur.
Babayla uyumayı denesinler bu gece olmadı azcik nefes al sende😔😔

Son düzenleme:
Back