- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok gecmis olsun canim. Rabbim sizlere bagislasin anneniKarın agrısı şişkinlik kabızlık ile canım.. smearda da cıkmıyomus , duzenlı ultrasonık kpntrolde cıkarsa cıkıomus belırto yoksa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun canim. Rabbim sizlere bagislasin anneniKarın agrısı şişkinlik kabızlık ile canım.. smearda da cıkmıyomus , duzenlı ultrasonık kpntrolde cıkarsa cıkıomus belırto yoksa..
Sukur bari onceden farketmis canim. Benim esimin annemi yillar once daha biz tanismadan gogus oanserinden vefat etmis ama farkettiklerjnde cok gecmisti artik butun vucudu samis. Daha dogrusu onceden farketmis ama doktordan hastaneden korkuo gitmemis cahillik yani.Sağol canım bayo yaparken göğsünde sertlik farketti.göğüs kanseriydi.
Kesinlikle uydur canım bak sana bir örnek vereyim arkadaşımın kayınvalidesi kolon kanseriydi birazda saf bir kadındı hastalığını hiç söylemediler okuma yazma da olmayınca hiçnirşey anlamadı bağırsağında yara var çok basit anne ilaç tedavisi göreceksin dediler kadın iyileşti çünkü hiçbşr Zaman kanser psikolojisine girmediCanım doktorlar herseyı hepımız varkem konusuyor, cogu seyı bılıyor şuan.. yanlıs mı yaptık bu anlamda bılmıyorum ama belki safhasını saklayabılırız bitek insan şokşa napması gerektıgını bılmıyor gercekten, iyileşme ornekleri verıyorum sık sık.gerekırse uydurcam
Üzüldüm canım.Aslinda hepimiz ihmal ediyoruz.Yıllık kontrole gitmeliyiz en azından.Annemde olduğu icin bende riskliyim.pandemi başlayalı kontrole bile gidemedim.Sukur bari onceden farketmis canim. Benim esimin annemi yillar once daha biz tanismadan gogus oanserinden vefat etmis ama farkettiklerjnde cok gecmisti artik butun vucudu samis. Daha dogrusu onceden farketmis ama doktordan hastaneden korkuo gitmemis cahillik yani.
Rabbim şifa versin canım çok üzüldüm hiç sıkıntısı yok muydu bu zamana kadar nasıl farkedildiKızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin
Yok kuzum yaptınAaaa ben geçen haftada mı bildirim yapmamışım
Ayy yaa benim günler mi ışık hızıyla geçiyor acaba yahu öfffff
Çok geçmiş olsun canım hareketli bir gün olmuş neyse kötü bir şey olmadan atlatmışsınızHayırlı geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah uyandım ev işi kız okula gönderdim sonra komşuya indim biraz evde geldim oğlanı uyuttum mutfağa girdim bakliyat baharat kavanozlarıni yavaş yavaş boşaltıp temizledim doldurdum derken yönetici kalorifer temizlenecek dedi onunla geçti vakit temizledigim banyo mahfoldu yeniden temizle antre sil süpür tam bitirdim ki oğlan cam çay tabakları vardı derin dondurucunun üzerinde ona uzandı asıldı şükür bişey olmadı hemen içeri attım onu oraları süpür sil yaptım bı de güya bugün çok iş yapmayacağım dinlenecektim yine yoruldum tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyim artiyim spora başladım bu hafta bı de temizlik elim ayağım şiş uyanıyorum sürekli bahane değil tabii ama sağlık olsun napıyım artiyim yine
Geçen hafta: 82.20
Bu hafta: 82.85
Fark: +650
Yüzde: -%0.791
El_Em Ucmelekannesi @Breeze96 Azimliiii
Tamam canım insAllah bu hafta eksi görürüm artıkÇok geçmiş olsun canım hareketli bir gün olmuş neyse kötü bir şey olmadan atlatmışsınız
Sporu hafta içnde eklersenn kesin eksi gelecektir dikkat edelim biraz
Börek bir dilim iki dilin tiremusu dedim daha varsa getirin getirecekler iki dilim daha yerim.Ooo ne yedinn de bakemm
No | Uye | 17.09 | 18.09 | 19.09 | 20.09 | 21.09 | 22.09 | 23.09 | Sonuç |
1 | Azimliiii | * | * | * | * | 4 | |||
2 | Beyaz leylak | * | * | * | * | 4 | |||
3 | @bilgem tomris | ------- | |||||||
4 | @Breeze96 | * | * | * | * | * | * | * | 7 |
5 | C Cagrihilal1 | * | * | * | * | * | * | * | 7 |
6 | Calypso95 | * | * | * | * | * | 5 | ||
7 | DeryaOnDiet | * | * | * | * | * | * | * | 7 |
8 | eceboce | * | * | * | * | * | * | * | 7 |
9 | eliya | * | 1 | ||||||
10 | Fit mutlu anne | * | * | * | * | * | * | 6 | |
11 | G Goklerce | * | * | * | * | * | * | 6 | |
12 | denizbenimadim | * | 1 | ||||||
13 | BerryShake | * | * | * | * | * | * | * | 7 |
14 | hzlsel | * | * | * | * | * | * | * | 7 |
15 | Jasminium84 | ------- | |||||||
16 | Deniz ve Kum | * | 1 | ||||||
17 | kardelelen321 | * | * | * | 3 | ||||
18 | K Kubraaaccc | ------- | |||||||
19 | Lizozom55 | ------- | |||||||
20 | Nikinik | * | 1 | ||||||
21 | nnurc | * | * | * | * | 4 | |||
22 | pacman | ------- | |||||||
23 | Pnrrr-12 | * | * | * | * | * | * | 6 | |
24 | SonsuzUmut | * | * | * | * | * | 5 | ||
25 | Tempus | * | * | * | * | 4 | |||
26 | yarimuhendis | * | * | * | 3 | ||||
27 | Z Z P | * | * | * | * | * | * | 6 | |
28 | yazarhanim35 | * | * | * | * | 4 |
İns öyledir canimÇoğu ödem haftaya halledersin bebişim
Yaa oyle diye diye sistik zaten
Bence hepimiz öyle oluyoruz canimİnşallah canım benim inşallah ama kilo bende depresif bir etki yapıyor daha somurtkan mutsuz bir insan oluyorum
Az mı 4 dlm ekmek cokmuHımm 4 dilim ekmek. Bu konuda yorum yapmıştım
Abur cubur aldıryor evet
Çok değil artın canim. HalledersinHayırlı geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah uyandım ev işi kız okula gönderdim sonra komşuya indim biraz evde geldim oğlanı uyuttum mutfağa girdim bakliyat baharat kavanozlarıni yavaş yavaş boşaltıp temizledim doldurdum derken yönetici kalorifer temizlenecek dedi onunla geçti vakit temizledigim banyo mahfoldu yeniden temizle antre sil süpür tam bitirdim ki oğlan cam çay tabakları vardı derin dondurucunun üzerinde ona uzandı asıldı şükür bişey olmadı hemen içeri attım onu oraları süpür sil yaptım bı de güya bugün çok iş yapmayacağım dinlenecektim yine yoruldum tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyim artiyim spora başladım bu hafta bı de temizlik elim ayağım şiş uyanıyorum sürekli bahane değil tabii ama sağlık olsun napıyım artiyim yine
Geçen hafta: 82.20
Bu hafta: 82.85
Fark: +650
Yüzde: -%0.791
El_Em Ucmelekannesi @Breeze96 Azimliiii
canım eline sağlık Azimliiii kuzum iyi misin nerelerdesinKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
No Uye 17.09 18.09 19.09 20.09 21.09 22.09 23.09 Sonuç 1 Azimliiii * * * * 4 2 Beyaz leylak * * * * 4 3 @bilgem tomris ------- 4 @Breeze96 * * * * * * * 7 5 C Cagrihilal1 * * * * * * * 7 6 Calypso95 * * * * * 5 7 DeryaOnDiet * * * * * * * 7 8 eceboce * * * * * * * 7 9 eliya * 1 10 Fit mutlu anne * * * * * * 6 11 G Goklerce * * * * * * 6 12 denizbenimadim * 1 13 BerryShake * * * * * * * 7 14 hzlsel * * * * * * * 7 15 Jasminium84 ------- 16 Deniz ve Kum * 1 17 kardelelen321 * * * 3 18 K Kubraaaccc ------- 19 Lizozom55 ------- 20 Nikinik * 1 21 nnurc * * * * 4 22 pacman ------- 23 Pnrrr-12 * * * * * * 6 24 SonsuzUmut * * * * * 5 25 Tempus * * * * 4 26 yarimuhendis * * * 3 27 Z Z P * * * * * * 6 28 yazarhanim35 * * * * 4
Kizlarrr Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettim El_Em
Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum
@Breeze96 C Cagrihilal1 DeryaOnDiet
eceboce BerryShake hzlsel
bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse
Böyle teselliye can kurban maşallah bu metabolizmaya heeBu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
Kız bana soruyorsun 4 dilim çok mu diye ben günde 10 dilim ekmek yiyen insanımAz mı 4 dlm ekmek cokmu
Yok biraz kıstım abur cuburdanBöyle teselliye can kurban maşallah bu metabolizmaya hee
Yiyerek veriyosun diyenler işte esas yiyerek veren bacımızzz spor bile yapmamış yani, ben?
Ciddi olamazsınKız bana soruyorsun 4 dilim çok mu diye ben günde 10 dilim ekmek yiyen insanım
Balım ben diyette yemekten kısamıyorum maalesef. Ama abur cubur ve hamur yememeye çalışırımCiddi olamazsın
Kız bana soruyorsun 4 dilim çok mu diye ben günde 10 dilim ekmek yiyen insanım
Yok biraz kıstım abur cuburdan
Rica ederim canim.canım eline sağlık Azimliiii kuzum iyi misin nerelerdesin