• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Sağol canım bayo yaparken göğsünde sertlik farketti.göğüs kanseriydi.
Sukur bari onceden farketmis canim. Benim esimin annemi yillar once daha biz tanismadan gogus oanserinden vefat etmis ama farkettiklerjnde cok gecmisti artik butun vucudu samis. Daha dogrusu onceden farketmis ama doktordan hastaneden korkuo gitmemis cahillik yani.

Canım doktorlar herseyı hepımız varkem konusuyor, cogu seyı bılıyor şuan.. yanlıs mı yaptık bu anlamda bılmıyorum ama belki safhasını saklayabılırız bitek😔 insan şokşa napması gerektıgını bılmıyor gercekten, iyileşme ornekleri verıyorum sık sık.gerekırse uydurcam :KK43:
Kesinlikle uydur canım bak sana bir örnek vereyim arkadaşımın kayınvalidesi kolon kanseriydi birazda saf bir kadındı hastalığını hiç söylemediler okuma yazma da olmayınca hiçnirşey anlamadı bağırsağında yara var çok basit anne ilaç tedavisi göreceksin dediler kadın iyileşti çünkü hiçbşr Zaman kanser psikolojisine girmedi

Sukur bari onceden farketmis canim. Benim esimin annemi yillar once daha biz tanismadan gogus oanserinden vefat etmis ama farkettiklerjnde cok gecmisti artik butun vucudu samis. Daha dogrusu onceden farketmis ama doktordan hastaneden korkuo gitmemis cahillik yani.
Üzüldüm canım.Aslinda hepimiz ihmal ediyoruz.Yıllık kontrole gitmeliyiz en azından.Annemde olduğu icin bende riskliyim.pandemi başlayalı kontrole bile gidemedim.

Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin 😔🙏
Rabbim şifa versin canım çok üzüldüm hiç sıkıntısı yok muydu bu zamana kadar nasıl farkedildi :(

Hayırlı geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah uyandım ev işi kız okula gönderdim sonra komşuya indim biraz evde geldim oğlanı uyuttum mutfağa girdim bakliyat baharat kavanozlarıni yavaş yavaş boşaltıp temizledim doldurdum derken yönetici kalorifer temizlenecek dedi onunla geçti vakit temizledigim banyo mahfoldu yeniden temizle antre sil süpür tam bitirdim ki oğlan cam çay tabakları vardı derin dondurucunun üzerinde ona uzandı asıldı şükür bişey olmadı hemen içeri attım onu oraları süpür sil yaptım bı de güya bugün çok iş yapmayacağım dinlenecektim yine yoruldum tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyim artiyim spora başladım bu hafta bı de temizlik elim ayağım şiş uyanıyorum sürekli bahane değil tabii ama sağlık olsun napıyım artiyim yine :(
Geçen hafta: 82.20
Bu hafta: 82.85
Fark: +650
Yüzde: -%0.791
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Breeze96 Azimliiii Azimliiii

Eklentiler

• IMG_20210924_231447.jpg
    IMG_20210924_231447.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlı geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah uyandım ev işi kız okula gönderdim sonra komşuya indim biraz evde geldim oğlanı uyuttum mutfağa girdim bakliyat baharat kavanozlarıni yavaş yavaş boşaltıp temizledim doldurdum derken yönetici kalorifer temizlenecek dedi onunla geçti vakit temizledigim banyo mahfoldu yeniden temizle antre sil süpür tam bitirdim ki oğlan cam çay tabakları vardı derin dondurucunun üzerinde ona uzandı asıldı şükür bişey olmadı hemen içeri attım onu oraları süpür sil yaptım bı de güya bugün çok iş yapmayacağım dinlenecektim yine yoruldum tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyim artiyim spora başladım bu hafta bı de temizlik elim ayağım şiş uyanıyorum sürekli bahane değil tabii ama sağlık olsun napıyım artiyim yine :KK43:
Çok geçmiş olsun canım hareketli bir gün olmuş neyse kötü bir şey olmadan atlatmışsınız
Sporu hafta içnde eklersenn kesin eksi gelecektir dikkat edelim biraz 😘

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
NoUye17.0918.0919.0920.0921.0922.0923.09Sonuç
1 Azimliiii Azimliiii * * * 😔 * 😔 😔 4
2 Beyaz leylak Beyaz leylak * * 😔 * 😔 * 😔 4
3@bilgem tomris 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
4@Breeze96 * * * * * * * 7
5 C Cagrihilal1 * * * * * * * 7
6 Calypso95 Calypso95 😔 * * 😔 * * * 5
7 DeryaOnDiet DeryaOnDiet * * * * * * * 7
8 eceboce eceboce * * * * * * * 7
9 eliya eliya 😔 😔 😔 * 😔 😔 😔 1
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne * * * * * * 😔 6
11 G Goklerce * 😔 * * * * * 6
12 denizbenimadim denizbenimadim 😔 😔 😔 😔 * 😔 😔 1
13 BerryShake BerryShake * * * * * * * 7
14 hzlsel hzlsel * * * * * * * 7
15 Jasminium84 Jasminium84 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
16 Deniz ve Kum Deniz ve Kum 😔 😔 😔 😔 😔 * 😔 1
17 kardelelen321 kardelelen321 * 😔 😔 * 😔 😔 * 3
18 K Kubraaaccc 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
19 Lizozom55 Lizozom55 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
20 Nikinik Nikinik 😔 * 😔 😔 😔 😔 😔 1
21 nnurc nnurc * 😔 * 😔 * * 😔 4
22 pacman pacman 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 * * * * * * 😔 6
24 SonsuzUmut SonsuzUmut * * 😔 * * * 😔 5
25 Tempus Tempus 😔 😔 😔 * * * * 4
26 yarimuhendis yarimuhendis 😔 * * * 😔 😔 😔 3
27 Z Z P 😔 * * * * * * 6
28 yazarhanim35 yazarhanim35 😔 😔 😔 * * * * 4

Kizlarrr Azimliiii Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettim El_Em El_Em

Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum😘😘

❣️❣️@Breeze96 C Cagrihilal1 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
eceboce eceboce BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel ❣️❣️
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse😔😔

Çoğu ödem haftaya halledersin bebişim😍
İns öyledir canim😍
Yaa oyle diye diye sistik zaten
🤭
İnşallah canım benim inşallah ama kilo bende depresif bir etki yapıyor daha somurtkan mutsuz bir insan oluyorum
Bence hepimiz öyle oluyoruz canim
Hımm 4 dilim ekmek. Bu konuda yorum yapmıştım😂

Abur cubur aldıryor evet
Az mı 4 dlm ekmek cokmu 😕
Hayırlı geceler kızlar gün içinde gelemedim sabah uyandım ev işi kız okula gönderdim sonra komşuya indim biraz evde geldim oğlanı uyuttum mutfağa girdim bakliyat baharat kavanozlarıni yavaş yavaş boşaltıp temizledim doldurdum derken yönetici kalorifer temizlenecek dedi onunla geçti vakit temizledigim banyo mahfoldu yeniden temizle antre sil süpür tam bitirdim ki oğlan cam çay tabakları vardı derin dondurucunun üzerinde ona uzandı asıldı şükür bişey olmadı hemen içeri attım onu oraları süpür sil yaptım bı de güya bugün çok iş yapmayacağım dinlenecektim yine yoruldum tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyim artiyim spora başladım bu hafta bı de temizlik elim ayağım şiş uyanıyorum sürekli bahane değil tabii ama sağlık olsun napıyım artiyim yine :KK43:
Çok değil artın canim. Halledersin

Ah yaramaz küçük pis tosbagam
İyi bari bir yerine birşey olmamış canim.
Neyse iyi tarafından bakalım kaloriferler temizlendiği için ins heryeri eşit şekilde güzel yanacak.

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
NoUye17.0918.0919.0920.0921.0922.0923.09Sonuç
1 Azimliiii Azimliiii * * * 😔 * 😔 😔 4
2 Beyaz leylak Beyaz leylak * * 😔 * 😔 * 😔 4
3@bilgem tomris 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
4@Breeze96 * * * * * * * 7
5 C Cagrihilal1 * * * * * * * 7
6 Calypso95 Calypso95 😔 * * 😔 * * * 5
7 DeryaOnDiet DeryaOnDiet * * * * * * * 7
8 eceboce eceboce * * * * * * * 7
9 eliya eliya 😔 😔 😔 * 😔 😔 😔 1
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne * * * * * * 😔 6
11 G Goklerce * 😔 * * * * * 6
12 denizbenimadim denizbenimadim 😔 😔 😔 😔 * 😔 😔 1
13 BerryShake BerryShake * * * * * * * 7
14 hzlsel hzlsel * * * * * * * 7
15 Jasminium84 Jasminium84 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
16 Deniz ve Kum Deniz ve Kum 😔 😔 😔 😔 😔 * 😔 1
17 kardelelen321 kardelelen321 * 😔 😔 * 😔 😔 * 3
18 K Kubraaaccc 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
19 Lizozom55 Lizozom55 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
20 Nikinik Nikinik 😔 * 😔 😔 😔 😔 😔 1
21 nnurc nnurc * 😔 * 😔 * * 😔 4
22 pacman pacman 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔-------
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 * * * * * * 😔 6
24 SonsuzUmut SonsuzUmut * * 😔 * * * 😔 5
25 Tempus Tempus 😔 😔 😔 * * * * 4
26 yarimuhendis yarimuhendis 😔 * * * 😔 😔 😔 3
27 Z Z P 😔 * * * * * * 6
28 yazarhanim35 yazarhanim35 😔 😔 😔 * * * * 4

Kizlarrr Azimliiii Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettim El_Em El_Em

Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum😘😘

❣️❣️@Breeze96 C Cagrihilal1 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
eceboce eceboce BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel ❣️❣️
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse😔😔
canım eline sağlık 😘 Azimliiii Azimliiii kuzum iyi misin nerelerdesin :KK200:

Bu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
Böyle teselliye can kurban 😍 maşallah bu metabolizmaya hee
Yiyerek veriyosun diyenler işte esas yiyerek veren bacımızzz :KK76: spor bile yapmamış yani, ben? :D

Back