Kilolar Firarda 😎

El_Em kaptanım. Bu hafta banada kv gelecek geçen hafta işi çıktı gelemedi. Çok şık giremeyebilirim. Aslında en azinda 1 hafta daha devam edebilirdim ama gelince kalıyor kv baya o yüzden sürekli elimde telefon olmuyor

Yeni kaptanlarimizi ayarlarsan çok sevinirim

Kahve içiyorum. Sonra spor.
Bu hafta motivasyonum tavan.
Hadi sizde canlanın....

Bu arada cuma hedefleri ve yeniyıl hedefleri bildirmeyen arkadaşlardan hedeflerini bekliyoruuuummm.
O kadar umutsuz vakayim ki hedef dahi bildiresim gelmedi. Ama seni kirmiyim. Haftaya hedefim 66.5 olsun
Yılbaşı hedefim se 60 olsun canim

O kadar umutsuz vakayim ki hedef dahi bildiresim gelmedi. Ama seni kirmiyim. Haftaya hedefim 66.5 olsun
Yılbaşı hedefim se 60 olsun canim
Hiç umutsuz olacak bişey yok kuzum. Yeni başlıyormuşsun gibi düşün. Beslenmene dikkat et. Biraz hareket. Senin daha önce yaptığın şeyler canım. Haydi silkelen.

Günaydın kızlar 9.takımımın canım üyeleri ve beni çok sıcak karşılayan 5.takumın güzel üyeleri yani kilolar firardanın tatlı kadınları ben biraz müsade isteyeceğim odaklanamıyorum ve sorun diyet değil şu an o uğraştığım şeylerin en hafifi .hayatımın karışık bir dönemindeyim bazı ailevi problemler var buraya düzenli menü yazmayınca bildirim yapmayınca diyete adapte olmayınca da vicdan azabı çekiyorum o yüzden biraz ayrılacağım inşallah daha enerjik daha mutlu dönerim aranıza . El_Em

İns herşey yoluna girer canim.
Gir canim arada seni merak ederiz .

Canım benim odaklanamaman normal. İnsanın zihnini oyalayan rahatsız eden bi durum varken olmuyor, yürümüyor. İnşallah sorunlar bir an evvel çözüm bulur da tekrar dönersin aramıza. ❤❤❤

Kahve içiyorum. Sonra spor.
Bu hafta motivasyonum tavan.
Hadi sizde canlanın....

Bu arada cuma hedefleri ve yeniyıl hedefleri bildirmeyen arkadaşlardan hedeflerini bekliyoruuuummm.
İnşallah yılbaşı hedefim 55. Umarım olur. Bakalım. Henüz tam giremedim diyet ve spora ama hayırlısı
Leylakcım seni çok iyi anlıyorum aynı moddayım. Sırf daha çok yemeyin diye giriyorum bakıyorum. Sen de en azından kopmamak be daha çok kilo almamak için gir buraya.Kızım gece yine uyandı. Bağırdım çağırdım nedir bu sen nasıl çocuksun yeter artık diye ittirdim Şu an uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok canım sıkkın. Niye beceremiyorum ben bu işi bebek o sakin ol diyorum. Ama sinirlerime hakim olamıyorum. Ağlayasım var cidden. Çok vicdan azabı çekiyorum böyle olunca da

Ortim menun odullu bi menu olmus ama guzel kilo vermistin hakettin Ama olculu yemissin. Keske benim de esim baslasa beraber yapmak daha kolay olurdu

Yorucu bir gün olmuş.Bu hafta kilo vereceğine eminim canım.
Eline emeğine sağlık canım

Canım benim insanız ya bizde hani.
Sinirlerinin yıpranması çok normal. Bence hiçbir anne tam anlamıyla güzel bir annelik yapıyorum diye düşünmüyordur. Hepimizin her konuda ufak tefek pişmanlıkları keskeleri hep var.
Düzelecek emin ol düzelecek canim. Gece memeden ayırmayı dene olmazsa burda kızlardan bazıları gece memesini kesip sadece uyanıkken emziriyorlardi. Uykuya dalma amacı olarak memeyi unutur.
Babayla uyumayı denesinler bu gece olmadı azcik nefes al sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…