Aynı şeyleri yaşıyormuşuzbende çalıştığım için kahvaltı aramıyorum. mesela bende yedikçi yiyen yemedikçe yemeyenlerdenim yani ya hep ya hiç. eğer sabah yemeğe erken başlarsam gün içinde hep bişeyler yemek istiyorum. ama sabahtan hiçbirşey yemiyim hiç yiyesim gelmiyor. benimde akşam eve gitmem 8 i buluyor ve akşam yemeğim geçe kalıyor. bende ya haifi atlatıyorum yada hafta içi akşam yemeği yemiyorum. iş yerinden çıkmadan önce 5 gibi meyve yada kuru yemiş atıştırıp gidiyorum.
ben öğle aralarımda 1 saat yürümeye çalışıyorum iş yerimin yakınlarında. yada akşamları evde eliptik bisikletim var onu kullanıyorum 30 ile 45 dk aralığında çok iyi geliyor. dün öğlen yürüyemedim akşam 45 dk eliptik yaptım. bugün öğlen 1 saat yürüdüm. ama akşam fırsat bulursa yine evde eliptik yapabilirim. Televizyon karşısında mayışmakta bi süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. zaten bütün kışı bu şekilde geçirdik artık canlanmak gerek akşamlarıdaAynı şeyleri yaşıyormuşuz
O saatten sonra yiyince kilo alırım diye düşünüyor insan ister istemez çünkü eve gelince dinlenmek istiyorsun biraz oturayım diyorsun ve yiyip yatmış gibi oluyor.
Biraz hareket lazım da işte bende o derman kalmıyor eve gelene kadar
Yaa ne güzel masallah ben bütün gün işte otur sonra git eve evde oturben öğle aralarımda 1 saat yürümeye çalışıyorum iş yerimin yakınlarında. yada akşamları evde eliptik bisikletim var onu kullanıyorum 30 ile 45 dk aralığında çok iyi geliyor. dün öğlen yürüyemedim akşam 45 dk eliptik yaptım. bugün öğlen 1 saat yürüdüm. ama akşam fırsat bulursa yine evde eliptik yapabilirim. Televizyon karşısında mayışmakta bi süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. zaten bütün kışı bu şekilde geçirdik artık canlanmak gerek akşamlarıda
evet yaa biz çalışanlr için bazen gerçekten bişeyler yapmak çok zor sadece zaman değil bunu yapbilecek psikolojide lazım o kadar yoruluyoruzki gün sonunda gözümüz birşey görmüyor. ama yürüyüş bandı iyi fikir hatta bunların katlananları falan var yatak altına falan sokuyorlar yerde kaplamıyor.Yaa ne güzel masallah ben bütün gün işte otur sonra git eve evde otur
Bir 30 dk bile yürüsem iyidir diyorum ama yok bir şey yapamadım. Ise giderken gelirken yürüyorum sadece o da toplasan 5 6 bin adım anca yapar. Sonra ev toparlama mutfak yemek rutin iş hareketleri hep. Ekstra hiçbir şey yapamıyorum. Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum eve ama bakalım güzel bir şey bulursam artık. Hem küçük oluyorlar rahat olur diye düşündüm evde.
Dışarıda yürüyüş yapmak en güzeli aslında, her anlamda insani rahatlatıyor ruhsal olarak da. Ama toplu tasima da surekli in bin yapmak beni o kadar yoruyor ki eve zor atiyorum kendimi, motive olamadım daha.
Evet gerçekten de öyle, eve gelip yemek yapma telaşı toparlama derken zaten saat geçip gidiyor.evet yaa biz çalışanlr için bazen gerçekten bişeyler yapmak çok zor sadece zaman değil bunu yapbilecek psikolojide lazım o kadar yoruluyoruzki gün sonunda gözümüz birşey görmüyor. ama yürüyüş bandı iyi fikir hatta bunların katlananları falan var yatak altına falan sokuyorlar yerde kaplamıyor.
Haftada 2-3 gün yürüyüş bandı bisiklet çevirme belediyenin spor kompleksine gidiyorumÇok kısıtlayıcı olunca insan pes ediyor bir yerde ve geri başlamak o kadar zor oluyor ki yani benim için öyleydi.
Aslında yine kendimi kısmaya çalışıyorum istemsizce, abur cubur yemedim hala bu bir başarı
Sonra baktım, düşündüm yesem bile devam edebilirim, telafi edebilirim. Daha önce yedim ve yedim böyle devam etti. Şimdi bu olmasın diye kendimle o kadar çok konuşuyorum ki..
O yüzden kendine katı davranma ya da belirli süre davran sonra belirli bir süre kendine müsaade et bir şeyler için. Sanırım böyle böyle dengede kalmayı öğreniriz.
Spor olarak neler yapıyorsun?
Ben hala başlayamadım, öneriye ihtiyacım var
Aslında evde yürüyüş bandı bende düşündüm ama süre sonra sıkılır kullanmam diye almadım şimdilik spor kompleksine gidiyorum ama orda da yer bulmak zor oluyor epey yoğun oluyorEvet gerçekten de öyle, eve gelip yemek yapma telaşı toparlama derken zaten saat geçip gidiyor.
Ondan almayı düşünüyorum ama araştırmadım henüz, ortada da durmazEn azından belki öyle yapacak enerji bulurum bir başlasam devam ederim de başlayamıyorum diyete baslarken de böyleydim
Ben sabah 7 de iş için evden çıkıyorum eve gelmem yine 7 oluyor hiçbir şey yapamıyorumHaftada 2-3 gün yürüyüş bandı bisiklet çevirme belediyenin spor kompleksine gidiyorum
Ben spora gitmeye kalksam maksimum 2 3 gün anca gidebilirim onda da uzun süre kalmam çok zor. O sebeple onu alayim dedim. Belki böylelikle biraz motivasyon olur diye düşündüm bakalım inşallah memnun kalırım alırsam.Aslında evde yürüyüş bandı bende düşündüm ama süre sonra sıkılır kullanmam diye almadım şimdilik spor kompleksine gidiyorum ama orda da yer bulmak zor oluyor epey yoğun oluyor
Hoş geldin, bir an evvel kendini motive etmeye başla çünkü başladıktan sonra daha kolay bir şekilde motive olabiliyorsun. Başlamak çok zor ama hiç başlamamış olmak daha kötü. Kendime sürekli bunu söylüyorum.ben de burada yerimi alayım başlamak için motivasyona ihtiyacım var