- Konu Sahibi 1111lacrimosa
ayrıca bende çok su içemiyorum mesela yapımda yok yani mesela bende bugün itibari ile suya zorlıcam kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ders gibi düşün.Öyle sıkı aç bırakacak şekilde yersek patlama oluyor.Bozulan diyet olsun ne olacak ödül günü gibi düşün yeniden başla diyetineDün akşam çok yakınıyordum en sonunda diyetim bozuldu şu an çok üzgün haldeyim bugün geri başlamaya cesaretim yok işe yaramayacak gibi geliyor![]()
GunesinKizi35 haklısın tatlım öyleyse tam gaz devam bugünden sonrasını daha sıkı alıyorum. 9 temmuzda tartıldığımda kilo vermiş olacağım
Çok teşekkür ederimm beni motive ettin
Ayrıca -800 çok iyi olmuş çok güzel tebrik ederim ayın dokuzuna daha vermiş görelim seni
![]()
C Celty Aynen canım cok haklisin dün diyet yapıyorum deyip dışarda her şeyi yiyen arkadaşlarımla o kadar vakit geçirince ve ardından evde makarnayı görünce psikolojik çöküntü yaşadım herhaldeTabii suc ben de ama yine de toparlıyorum hic bozdum diye yemeye içmeye depresyona gerek yok
GunesinKizi35 menün güzel görünüyor.. koşu bandına cok sevindim umarım en kısa zamanda gelir üstünde kaç kalori yaktığını da hesaplıyor olması lazım gördükce motive olursun. Süper gidiyosun tam gaz devam
Ayrıca evet en büyük zaafım makarnadır gerçi bir süre yemeyi düsünmüyorum dünki karbonhidrat çılgınlığımdan sonra ama makarna tarifini almam çok iyi olur
GunesinKizi35 kulağa enfes geldi çok sağlıklı ve güzel. Denemeliyim kesinlikle yapınca fotoğraf da atarım teşekkür ederim
![]()
rica ederim canım yalnız şuan vücut ölçülerimi aldım baya hezeyana uğradım göğüs ve basen normal sayılır göğüs:93 basen:95 ama belçok üzüldüm
ayrıca göbeğimde 93 cm![]()
Canım ben ölçülerden pek anlamıyorum ama şöyle düşün bu günlükte hepimiz zaten vücudumuzu beğenmediğimiz fazlalıklarımızdan kurtulmak için diyete başladık. Neden canını sıkıyorsun bunların hepsi gidecek fit ve daha güzel bir kadın olacaksın neydim değil ne olduma bak![]()
canım dün yazdığım bi kür tarifi vardı hatırladın mı gece yapamadım onu şimdi yaptım şuan acayip terliyorum 1-2 saat böyle uzancam sonra bu vücudumdayken spor yapcam spor bitimide gönek bölgesine soğuk duş aldırcam uan bile nasıl bir terleme ve yanma var anlatamam işe yararsa söylerim sizde yapın
Evet yağlardan oluşanı diyorsun... ben de onu bir de şöyle duymuştum sürüp sonra strec filmle sarıyorsun üstüne kazak giyiyorsun çok terletsin diye sonra sabah yıkıyorsun bölgesel inceltiyormuş hiç denemedim ama yapınca tuz ve süt tüketimine dikkat etmek lazım vücuttan çok tuz atar. Sonucları paylas canım :)
Kızlar çok güzel bir bilgi öğrendim.Açıkçası ben kalori saymaya hiç inanmıyordum ve besin değerlerinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.Tıp okuyorum henüz 1.sınıf bitti ama kitaplardan karbonhidratların daha kolay sindirildiğini biliyorum.Bugün gazetede okuduğum bilgiler (gazetedeki bilgilere güvenmesem de)aklıma yattı. Sağlıksız karbonhidratlar sindirimimizi bozuyormuş.Yani mesela biz hem proteinli hem yağlı doyurucu ve sağlıklı bir yemek yedik ancak yanına ekmek,makarna,tatlı yediğimizde vücudumuz karbonhidratı sindiriyor ve ne yazıkki diğer besinleri sindirmiyor/sindirimini azaltıyor.Bir süre sonra sindirim sistemimiz bozulyor ve sadece karbonhidrat almak istiyoruz kolay sindirim için.Aynı yazı dizisinde sporu da sindirim sistemimizi düzeltmek için yapmamız gerektiği yazıyordu.Akşam fotoğraflarını eklerim ben bu şekilde anladım ve sizle paylaşmak istedim.