- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
- Konu Sahibi 1111lacrimosa
-
Fitpack ney cnm açarmisinDünün menüsünü unutmuşum azıcık kaçamak oldu
Sabah:fitpack
Öğle:2 etimek birazcık peynir
Ara:Meyve
Akşam: Yarım kıymalı pidemisafir vardı yedim kalori sınırını geçmedim ama yinede sıkıntı tabi hoşgeldin vicdan azabı
Aslında ben fitpack diyetine uysam iyi kilo veririmde hep bozuyorum
Cesaretini toplamalisin.Dün akşam çok yakınıyordum en sonunda diyetim bozuldu şu an çok üzgün haldeyim bugün geri başlamaya cesaretim yok işe yaramayacak gibi geliyor
Toz ek gıda diye geçiyor canım öğün yerine onu içiyorsun, vitamin protein alıyorsun ama kalorisi az.çok kilo verenler var ama uymak lazım diyetine.kullananlara göre kastan değil yağdan kilo vermeye yarıyormuş bende o yüzden kullanıyorumFitpack ney cnm açarmisin
Sorma aynen bende .ayrıca bende çok su içemiyorum mesela yapımda yok yani mesela bende bugün itibari ile suya zorlıcam kendimi
Ha şöyle raydan çıkmaGunesinKizi35 haklısın tatlım öyleyse tam gaz devam bugünden sonrasını daha sıkı alıyorum. 9 temmuzda tartıldığımda kilo vermiş olacağım Çok teşekkür ederimm beni motive ettin Ayrıca -800 çok iyi olmuş çok güzel tebrik ederim ayın dokuzuna daha vermiş görelim seni
Bende istiyorumcanım bu makarna değğil bildiğimiz yeşil yemeklik kabak var ya onun kabuklarını soyuyorsun sonra patates soyyacağı ile ince şeritler çıkartıyosun kabağın tamamından ve onu bir tavada 1 kaşık zeytin yağ ile kavuruyorsun (biliyosun zeytinyağ gibi yağların vücuda bir miktar alınması lazım) daha sonra kabaklar sularını salıp çektikten snra yani piştikten sonra servis tabağına alıyorsun. Ayrıca 1 domatesten baharatlı bir domates sosu hazırlıyorsun bunu da pien kabaklara döküyosun. tarifi yapan kişi üstüne kaşar dökmüş ama diyette kaşaarı uygun görmediğim için ben kabağın üstüne yoğurt onun üstüne de domates sosunu döktüm enfes oldu. tam tarifini bulursam da tekrar linkini özelden atarım
ahh napalım şimdye kadar yediklerimize sayacağız.vallahi canım bende aynısını düşünüyorum işin açığı ben karbonhidrat oranı yüksek şeyler tüketmiyorum diyetimde mesela ekmek, hamur işi (yada unla yapılan herhangi bişey), yada mesela hayvansal yağlar çok sevdiğim halde mesela sabah annem gözümün önünde tereyağlı yumurta yerken ben haşlanmmış yumurta yedim adelet mi ulan bu
Sorma aynen bende .
Eskiden 2 gunde 1 bardak anca icerdim hicc aklima gelmez cnm istemez niye bilmiyorum ya
B
Bende istiyorum
ahh napalım şimdye kadar yediklerimize sayacağız.
Çok güzel gözüküyorkızlar buyrun kabak spagetti çok leziz olmuş yineEki Görüntüle 2016475
Çok güzel gözüküyor
Kızlar şok bir gelişmeyle döndüm biliyorsunuz sabah bir yağ karışımı yapıp göbek bölgeme sürdüğümden bahsettim burda. Yağları sürdükten sonra streçliyip bel korsesi taktım 1.5-2 saat kadar evin içinde gezindim uzandım yattım kalktım burda takıldım hiç bişey yapmadım ama zaten bir yanma hissi vardı. Daha sonra 30 dk Jillian micheals yaptım 30 dkda kendim crunch ve squat çalıştım. Duşa girip o bölgeye soğuk su tuttum duşumu alıp çıktım. Duştan sonra bi bakayım bakalım incelme var mı dedim hiç umudum yoktu ama o kadar diyorum..
Belim sabah bu karışımdan önce ölçtüğümde 74dü şuan ölçtüğümde 68 çıktı..
Göbeğim sabah bu karışımdan önce ölçtüğümde 93dü şuan ölçtüğümde ise 89 çıktı....
Ben inanamadım bu taiki belki streci sıkı sardığım içindir ama bikaç saat sonra tekrar ölçüp yazıcam yine de inanamadım ne kadar sıkı saararsam sarayım bu kadar olmaz sanırım. Bu yağ kürü zaten tamamen sıkılaştırmaya yönelik. Şok içindeyimm
Cidden çok iyi.Daha sonra yaparsan yine ölçü al da bakalım nasıl olacak.Sonuçlar böyle olursa ben de başlarım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?