Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

Dünün menüsünü unutmuşum azıcık kaçamak oldu

Sabah:fitpack
Öğle:2 etimek birazcık peynir
Ara:Meyve
Akşam: Yarım kıymalı pide :KK43:misafir vardı yedim kalori sınırını geçmedim ama yinede sıkıntı tabi hoşgeldin vicdan azabı :KK43:

Aslında ben fitpack diyetine uysam iyi kilo veririmde hep bozuyorum
Fitpack ney cnm açarmisin

Dün akşam çok yakınıyordum en sonunda diyetim bozuldu şu an çok üzgün haldeyim bugün geri başlamaya cesaretim yok işe yaramayacak gibi geliyor :KK61:
Cesaretini toplamalisin.
Veremesende sabit kaldin ama birakirsan vermek yerine almaya devam edersin.
Bizi topladin buraya yari yolda birakma

GunesinKizi35 GunesinKizi35 haklısın tatlım öyleyse tam gaz devam bugünden sonrasını daha sıkı alıyorum. 9 temmuzda tartıldığımda kilo vermiş olacağım :KK47: Çok teşekkür ederimm beni motive ettin :KK19: Ayrıca -800 çok iyi olmuş çok güzel tebrik ederim ayın dokuzuna daha vermiş görelim seni :KK68:
Ha şöyle raydan çıkma :rapci:

B
canım bu makarna değğil bildiğimiz yeşil yemeklik kabak var ya onun kabuklarını soyuyorsun sonra patates soyyacağı ile ince şeritler çıkartıyosun kabağın tamamından ve onu bir tavada 1 kaşık zeytin yağ ile kavuruyorsun (biliyosun zeytinyağ gibi yağların vücuda bir miktar alınması lazım) daha sonra kabaklar sularını salıp çektikten snra yani piştikten sonra servis tabağına alıyorsun. Ayrıca 1 domatesten baharatlı bir domates sosu hazırlıyorsun bunu da pien kabaklara döküyosun. tarifi yapan kişi üstüne kaşar dökmüş ama diyette kaşaarı uygun görmediğim için ben kabağın üstüne yoğurt onun üstüne de domates sosunu döktüm enfes oldu. tam tarifini bulursam da tekrar linkini özelden atarım
Bende istiyorum

vallahi canım bende aynısını düşünüyorum işin açığı ben karbonhidrat oranı yüksek şeyler tüketmiyorum diyetimde mesela ekmek, hamur işi (yada unla yapılan herhangi bişey), yada mesela hayvansal yağlar çok sevdiğim halde mesela sabah annem gözümün önünde tereyağlı yumurta yerken ben haşlanmmış yumurta yedim adelet mi ulan bu :KK70:
ahh napalım şimdye kadar yediklerimize sayacağız.:oops:

Sorma aynen bende .
Eskiden 2 gunde 1 bardak anca icerdim hicc aklima gelmez cnm istemez niye bilmiyorum ya

aynen canım ama bugün ilk 1 litre bitti 1.5 litre daha içerbilirim sanırım..

B

Bende istiyorum

atarım canım şidi sporum bitti duşa girip çıkayım sonra arayıp bulup atcam

ahh napalım şimdye kadar yediklerimize sayacağız.:oops:

aynen canım aynen :D

Kızlar şok bir gelişmeyle döndüm biliyorsunuz sabah bir yağ karışımı yapıp göbek bölgeme sürdüğümden bahsettim burda. Yağları sürdükten sonra streçliyip bel korsesi taktım 1.5-2 saat kadar evin içinde gezindim uzandım yattım kalktım burda takıldım hiç bişey yapmadım ama zaten bir yanma hissi vardı. Daha sonra 30 dk Jillian micheals yaptım 30 dkda kendim crunch ve squat çalıştım. Duşa girip o bölgeye soğuk su tuttum duşumu alıp çıktım. Duştan sonra bi bakayım bakalım incelme var mı dedim hiç umudum yoktu ama o kadar diyorum..

Belim sabah bu karışımdan önce ölçtüğümde 74dü şuan ölçtüğümde 68 çıktı..
Göbeğim sabah bu karışımdan önce ölçtüğümde 93dü şuan ölçtüğümde ise 89 çıktı....

Ben inanamadım bu taiki belki streci sıkı sardığım içindir ama bikaç saat sonra tekrar ölçüp yazıcam yine de inanamadım ne kadar sıkı saararsam sarayım bu kadar olmaz sanırım. Bu yağ kürü zaten tamamen sıkılaştırmaya yönelik. Şok içindeyimm

bu arada tarifi isteyen arkadaşlar için tarifin ayrıntılı yazılmış halini atıyorum burdan

Malzemeler:
  • 4 adet orta boy kabak
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
Domates Sosu:

• 1 adet büyük boy domates
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı su
  • Tuz
Üzerine:

• Kaşar peyniri (isteğe bağlı)

Kabaklarımızı soyduktan sonra, salatalık-patates soyacağı ile uzun uzun şeritler çıkarıyoruz. Fotoğraftan net anlaşılıyor. Veya bıçak yardımı ile ince ince şeritler çıkarabilirsiniz.
Tavada yüksek ateşte kabaklar hafif kızarmaya başlayana kadar pişiriyoruz. Altını kısmadan sürekli kavuracağız. Hafif bir su salıp çekiyor. Kızarmaya başlayınca sarımsakları ince ince doğrayıp tuz ile birlikte kabaklarımıza ekleyip bir iki tur kavuruyoruz. Tabağımıza alıyoruz.

Kabağımızı kavururken bir yandan da domates sosumuzu hazırlıyoruz. Rendelenmiş domatesleri, yağı ve salçayı tavada kavuruyoruz. Kaynamaya başlayınca içine su ve tuz ilave ediyoruz. Pişiriyoruz.

Tabağa aldığımız kabaklarımızın üzerine domates sosunu ekliyoruz. Üzerine de isteğe bağlı dilediğimiz miktarda kaşar rendesi koyuyoruz.

Afiyet olsun :)

DİPNOT: Kızlar kaşar yağ bakımından zengin olan bi peynir olduğu için ben kaşar yerine kabakların üstüne yoğurt döküp onun üstüne domates sosu kullandım bilginiz olsun .

kızlar buyrun kabak spagetti çok leziz olmuş yine
DSC_0786.webp

Çok güzel gözüküyor:kk77:

gerçekten lezzetliydi canım ben bide domates sosunda karabiber ve pl biber kullandım acıyla aram iyi olduğu için bayılarak yedim tarifi yukarda paylaştım..

bu arada kızlar bugünün menüsü

04.07.2017-SALI
Sabah kahvaltıdan önce maydanoz suyu

Kahvaltı: 1 yumurta
çeyrek domates
1 salatalık
1 dilim peynir
2 etimek

Ara Öğün: Tarçınlı ılık süt ( tarçınlar erisin diye biraz ılıttım ama faydası olmadı onun için soğuk içmeye devam sütü)

Öğlen-akşam: Kabak Spagetti :D (tarifi bikaç sayfa geride)

şuana kadar 1.5 litre su 2. litre elimde yatana kadar 2.5 rahat yaparım

yatmadan 2-3 saat önce zencefil-zerdeçal-tarçın ve pul biberli yoğurt (sanırım tarif böyleydi tekrar bakmam lazım)

Menüm
Sabah:fitpack
Ara:special k kraker ve meyve
Öğle:7 zeytin 2 buçuk etimek
Akşam:marullu domatesli patates salatası gibi bişey :))

Kızlar şok bir gelişmeyle döndüm biliyorsunuz sabah bir yağ karışımı yapıp göbek bölgeme sürdüğümden bahsettim burda. Yağları sürdükten sonra streçliyip bel korsesi taktım 1.5-2 saat kadar evin içinde gezindim uzandım yattım kalktım burda takıldım hiç bişey yapmadım ama zaten bir yanma hissi vardı. Daha sonra 30 dk Jillian micheals yaptım 30 dkda kendim crunch ve squat çalıştım. Duşa girip o bölgeye soğuk su tuttum duşumu alıp çıktım. Duştan sonra bi bakayım bakalım incelme var mı dedim hiç umudum yoktu ama o kadar diyorum..

Belim sabah bu karışımdan önce ölçtüğümde 74dü şuan ölçtüğümde 68 çıktı..
Göbeğim sabah bu karışımdan önce ölçtüğümde 93dü şuan ölçtüğümde ise 89 çıktı....

Ben inanamadım bu taiki belki streci sıkı sardığım içindir ama bikaç saat sonra tekrar ölçüp yazıcam yine de inanamadım ne kadar sıkı saararsam sarayım bu kadar olmaz sanırım. Bu yağ kürü zaten tamamen sıkılaştırmaya yönelik. Şok içindeyimm

Cidden çok iyi.Daha sonra yaparsan yine ölçü al da bakalım nasıl olacak.Sonuçlar böyle olursa ben de başlarım hemen.:21:

Menümü yazayım ben de.
Sabah: mısır gevreği ( yarım yağlı sütle)
ara: 3 kayısı
öğlen: yoğurtlu patlıcan közleme+ 4-5 küçük parça et+salata
akşam: 3-4 kaşık taze fasulye+ 1 kase yoğurt
spor : 1saat yürüyüş

Bugün hiç kaçamak yapmadığım için çok mutluyum.Belki psikolojik olabilir ama göbeğim de hafif azalmış gibiydi.

Cidden çok iyi.Daha sonra yaparsan yine ölçü al da bakalım nasıl olacak.Sonuçlar böyle olursa ben de başlarım hemen.:21:

Canım benim bu gece tekrar mı yapsam dedim vazgeçtim yarın akşam uyumadan yapcam bide bakalım bugün ilk defa yoğurt kürü yaptım asıl sabah tartılcam bakalım ne olcak. Tadı gerçekten kötü. Yutarken ara ara zorlandığım oldu ama dedim ki 55 kiloya düştün az gayret son 8 kilo deniyorum bakalım neler olacak. Ayrıca bugün ilk kez 2.5 litre suyu bitirdim banyoyla aramda yakın bir bağ oldu :D bir de sabahları maydanoz suyuna özen gösteriyorum sanırım o da eritiyor beni biraz

Merhaba iyi aksamlar herkese sigara boregi sardim buzluk icin gelemedim.
Menum
Sabah
Turk kahvesi
1 lokum
komsum israr edince yedim

Oglen
Kofte ve salata

Aksam
Azcik kiraz.
Ya yemek yaparken mecbur azcik tadina bakiyoruz onlar kacamak sayilirmu ya psikolojimi olumsux etkiliuor :110:

Back
X