Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

Sabah acıkmıyormusun canım,ayrıca bence görse hoş ve komik bir anı olurdu

Kızlar merhaba çok iyi gidiyorsunuz..
Ben bugün spora gidemedim annem misafirlerle ilgilen deyince. Ama evde iki tane öyle bir çocuk var ki gitmiş kadar oldum Yemek olarak da diyet yemeği yapamıyorum annem masayı dolduruyor ben de az yiyorum bol yoğurt salata tüketiyorum

Merhaba bende katılabilir miyim
Ben 3 gündür diyet yapıyorum fakat henüz tartılmaya vaktim olmadı.
Spor için bugün sağlık raporu alacağım. Bu arada yaş 24 boy 164 kilo?
Sabah kahvaltım
yulaf ekmeği çeyrek (dukan tarifi kendim yaptım)
yarım salatalık
yarım domatez
2 dilim jambon
az peynir ve şekersiz çay

Öğle : çalıştığım için dışarıdan çorba
büyük ihtimal 2 saat sonra yoğurt
yeşil çay

Akşam : Akşam için bir gün önceden kalan parça doğranmış 0 yağlı gögüs domatez biber sote yapmıştım onu yiyeceğim.
Yanında yoğurt aralarda bol bol su içiyorum.

Bugün benim için kötü giden bir gün kızlar bugünkü menüm biraz erken ama benim için bu kadardı

06.07.2017-Perşembe

Sabah kahvaltıdan önce maydanoz suyu

Kahvaltı: 1 yumurta
1 domates
1 dilim peynir
1 etimek

Öğlen: 1 bardak light süt

sanırım bugünlük bunlar pek bişey yiyebilecek durumda değilim çok acıkırsam belki gece yine bir bardak light süt içerim

Bana yardım edin gündüz hiç bir sıkıntım yok öğlen tavuk çorbası içtim sabah açma yedim lakin çalışıyorum. Türk kahvesi içiyorum gün içinde 3 4 fincan :) ama akşam üstü 4 buçuk dan sonra karnım çok acıkıyor birde eve 8 8 buçuk gibi gidiyorum o saatten sonra ev yemeği yemekte zor oluyor napıcam ben fikir verebilirmisiniz

akşam o saatten sonra bol salata ve yoğurt yesen canım yada büyük bir bardak light süt içsen çok geç yatmıyyorsan tutar diye düşünüyorum

Merhaba kızlar birkac gündür yazamıyodum kusura bakmayın... Evde akrabalar malum spor salonuna gidemedim... şu an spor salonunda yürüyüs bandından yazmaktayım. Bugün dörtte uğurladık misafirlerimizi, yarın bomba gibi devam ediyorum. Tartı günü yaklaştı ben de heyecan arttı. Sevgi ve sağlıkla kalın

ne kadar güzel canım ben yoğunluktan daha gelemedi koşu bandım hala bekliyorum deliriciğim

Kızlar bu arada aramıza yeni katılanlar lütfen güncel kilolarını yazsınlar, isimlerini listeye ekleyeyim kilo verişimizi ordan takip edeceğiz çünkü

Olsun sen gelene kadar diyetini sporunu yap gelince kilo verme hızın artar iyice gaza gelirsin :) bu arada o yağ ne durumda belini inceltmeye devam mı

tatlım sıkıntılı bi zaman geçirdim hiç ölmedim desem bakarım bi ara koşu bandı da en geç cumartesi gelicek inşallah şimdi uyucam biraz bugün çok çok hafif bir menüm oldu halsizim biraz

tatlım sıkıntılı bi zaman geçirdim hiç ölmedim desem bakarım bi ara koşu bandı da en geç cumartesi gelicek inşallah şimdi uyucam biraz bugün çok çok hafif bir menüm oldu halsizim biraz

Bir sorun yoktur inşallah... dikkat et kendine iyi geceler canım :)

Bir sorun yoktur inşallah... dikkat et kendine iyi geceler canım :)

Biraz sıkıntılı bir gündü canım dün yeterince bbesin alamadığım için bugün sabah çok halsiz ve yorgun uyandım. Titriyordum tansiyonum düşmüş nabzım yükselmişti. Biraz uzanıp kendime gelmeyi bekledim olmadı en sonunda full safra çıkardım. Onun için bu sabah 2 tane çavdar ekmeğiyle yapılmış tost yedim toplanmak için daha iyi gibiyim ama hala halsizim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…