- Konu Sahibi 1111lacrimosa
-
Sabah acıkmıyormusun canım,ayrıca bence görse hoş ve komik bir anı olurduSlm kizlar menü gelsin ....
Sabah
1 kup sekerli turk kahvesi
Oglen
2 haslanmis yumurta
1 domates
Yarim kase ispanakli yogurt
(Menude haslama ispanak diyodu aslinda ama ben 4 kasik olarak aksamki ispanaga yogurt katip yedim)
Aksam
3 kofte
Biraz yogurt
3 tane elma dilim patates
Su bugun pek icemedim yatana kadar asilcam.
Bu arada aksam komik birsey yaptim.
Yattiktan sonra kalkip spor yapmaya usendim ve yatakta spor yaptim
30 sag bacak 30 sol bacak kaldirma
20 tane mekik 30 kollar ac kapa.
Ve gogus sıkılastirmak icin elleri birlestir ve bastir yaptim.
Allahtan esim uyanmadi kafayi yedigimi dusunebilirdi o an
Bana yardım edingündüz hiç bir sıkıntım yok öğlen tavuk çorbası içtim sabah açma yedim lakin çalışıyorum. Türk kahvesi içiyorum gün içinde 3 4 fincan :) ama akşam üstü 4 buçuk dan sonra karnım çok acıkıyor birde eve 8 8 buçuk gibi gidiyorum o saatten sonra ev yemeği yemekte zor oluyor napıcam ben fikir verebilirmisiniz
Merhaba kızlar birkac gündür yazamıyodum kusura bakmayın... Evde akrabalar malum spor salonuna gidemedim... şu an spor salonunda yürüyüs bandından yazmaktayım. Bugün dörtte uğurladık misafirlerimizi, yarın bomba gibi devam ediyorum. Tartı günü yaklaştı ben de heyecan arttı. Sevgi ve sağlıkla kalın
ne kadar güzel canım ben yoğunluktan daha gelemedi koşu bandım hala bekliyorum deliriciğim
Olsun sen gelene kadar diyetini sporunu yap gelince kilo verme hızın artar iyice gaza gelirsin :) bu arada o yağ ne durumda belini inceltmeye devam mı
tatlım sıkıntılı bi zaman geçirdim hiç ölmedim desembakarım bi ara koşu bandı da en geç cumartesi gelicek inşallah şimdi uyucam biraz bugün çok çok hafif bir menüm oldu halsizim biraz
Bir sorun yoktur inşallah... dikkat et kendine iyi geceler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?