Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

ayrıca bende çok su içemiyorum mesela yapımda yok yani mesela bende bugün itibari ile suya zorlıcam kendimi

Kesinlikle su içmelisin düzenli su içerek bile kilo verebilirsin. Eğer su içmek mideni kaldırıyor ise içine limon koy salatalık koy nane koy canın ne istiyorsa meyve bile koyup tatlandırabilirsin. Yeter ki iç. :) nacizane tavsiye :)

Ekmek kesmek benim için kolay oldu ve daha rahat hissediyorum. Sadece kahvaltıda çok az yiyorum. Kendimi tebrik ediyorum:halay:
Aksamada spor yaptımı tamamdır.

ben onu bile yemiyordum düşün bugün sadece kahvaltı artık beyaz peynirli tost yaptım kendime ama çavdar ekmeği ile nedeni artık yumurta yemekten içimde civciv çıkcaktı değişiklik olsun istedim aslında yoksa yine yemezdim ekmek 1 hafta oldu diyete başlayalı ağzıma hiç ekmek sokmamıştım

merhabalar sabah domates 1 adet haş. yumurta 30 gr peynir salatalık 4 zeytin biber... akşam menüm 1 kase sehriye çorbası 1 adet biber dolması yoğurt..2 lt su ve 1 saat yürüyüşümü yaptım gece tarçınlı süt içerim.iyiki uye olmuşum kızlar çok iyi gidiyorum şimdilik - görmeye başladım sayenizde motivasyon tavan :nazar: inşallah bozmam

ben onu bile yemiyordum düşün bugün sadece kahvaltı artık beyaz peynirli tost yaptım kendime ama çavdar ekmeği ile nedeni artık yumurta yemekten içimde civciv çıkcaktı değişiklik olsun istedim aslında yoksa yine yemezdim ekmek 1 hafta oldu diyete başlayalı ağzıma hiç ekmek sokmamıştım

Aa ne güzel ,ben açıkçası kahvaltida el kadar ekmek arıyorum. Ama onu da bırakırsam çok sevinicem. Ekmek iyi birşey değilki keşke hiccc alişmasaydik.

Ya ben bugün ekmeği abarttım biraz etimek yesemde az yiyordum bu iyi olmadı :(

Sabah:1 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin
Öğlen:1 dilim ekmek 1 dilim etimek birazcık peynir ve kayısı şeftalili (maşallah ye babam ye) :(
Akşam: sadece fitpack içerim

En az seviyelerde bilo kilo veremiyorum eskiden olsa bu yemelere haftada 2 kilo verirdim yaş ilerleyince metabolizma zayıfladı

Selam kızlar bugünkü menüm;

Sabah kahvaltıdan önce maydanoz suyu

Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği ile hazırlanmış beyaz peynirli tost
1 domates

Ara öğün: 1 erik

Öğlen-akşam: 1 tavk göğsü ızgara( 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile)
Yarım domates ve 3 biberle hazırlanmış sos ( tavuğun yanına ekstra bişey olsun istedim bunda da biberler için 1 tatlı kaşığı zeytinyağ var yrım çay bardağı da su ekledim rahat pişmesi için bol acı biberli oldu )

Bugünkü menüm bu oldu öğlen ve akşamı birlikte yediğim için yediklerim çok gelmedi en başta gözüme ama sonra biraz pişmanlık duydum gibi sizce pişmanlık duyacağım bir menü mü yorumlaara açığım.

Şuana kadar 1.5 litre su içtim şimdilik menüm bu kadar akşam çok çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı light süt içebilirim

1 domates

Yarım domates ve 3 biberle hazırlanmış sos ( tavuğun yanına ekstra bişey olsun istedim bunda da biberler için 1 tatlı kaşığı zeytinyağ var yrım çay bardağı da su ekledim rahat pişmesi için bol acı biberli oldu )

Bugünkü menüm bu oldu öğlen ve akşamı birlikte yediğim için yediklerim çok gelmedi en başta gözüme ama sonra biraz pişmanlık duydum gibi sizce pişmanlık duyacağım bir menü mü yorumlaara açığım.

Şuana kadar 1.5 litre su içtim şimdilik menüm bu kadar akşam çok çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı light süt içebilirim
Bence gayet sağlıklı güzel bir menü olmuş

yani ne bileyim bi an çok mu dedim aşağı yukarı 1.5 yemek kaşığı zeytinyağ oldu dedim ki çok mu abarttım saol canım içime biraz su serptin
Zeytin yağ zararlı değil canım yanında karbonhidrat almaman iyi olmuş,hem çok az yağ alıncada bağırsaklara sıkıntı oluyor

merhabalar sabah domates 1 adet haş. yumurta 30 gr peynir salatalık 4 zeytin biber... akşam menüm 1 kase sehriye çorbası 1 adet biber dolması yoğurt..2 lt su ve 1 saat yürüyüşümü yaptım gece tarçınlı süt içerim.iyiki uye olmuşum kızlar çok iyi gidiyorum şimdilik - görmeye başladım sayenizde motivasyon tavan :nazar: inşallah bozmam
Tebrik ederim cnm.
Gercekten motivasyonsuz olmuyor

1 domates

Bence iyi gorunuyo cnm sorun yok gibi

Slm kizlar menü gelsin ....:-)
Sabah
1 kup sekerli turk kahvesi

Oglen
2 haslanmis yumurta
1 domates
Yarim kase ispanakli yogurt
(Menude haslama ispanak diyodu aslinda ama ben 4 kasik olarak aksamki ispanaga yogurt katip yedim)

Aksam
3 kofte
Biraz yogurt
3 tane elma dilim patates

Su bugun pek icemedim yatana kadar asilcam.
Bu arada aksam komik birsey yaptim.
Yattiktan sonra kalkip spor yapmaya usendim ve yatakta spor yaptim :-)
30 sag bacak 30 sol bacak kaldirma
20 tane mekik 30 kollar ac kapa.
Ve gogus sıkılastirmak icin elleri birlestir ve bastir yaptim.
Allahtan esim uyanmadi kafayi yedigimi dusunebilirdi o an :eek:

Back
X