- 5 Mart 2024
- 201
- 61
- 33
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
İyi geceler arkadaşım yarın tartı günüm umarım hepimiz için motive edici bir sonuç olur. Tartılınca yazacağımGünlükcüm.
Bugün öglen chia tohumlu, bol meyveli muzlu yoğurtlu bi kase yedim.
ara ögün olarak sütlü filtre.
aksam sekizde de 1.5 tabak salcalı sebzeli bulgur pilavı ve yine bol bol meyve yedim ahah
ben bir meyveyimmmmmmmmm
Su pek icemedim. Disarda aklima gelmiyor, aklima gelse cisim geliyor... Bugün de böyle olsun. SabahleyinGizmooberoo tartılıyoz dimi? Merakliyim..
Allah rahatlik ve bol eksiler versin gizmo hanımcığımm, görüsmek üzere iyi gecelerİyi geceler arkadaşım yarın tartı günüm umarım hepimiz için motive edici bir sonuç olur. Tartılınca yazacağımkalpçikler gönderiyorum sana iyi geceler
Bayram bi geçsin de şu adetim de bitsin düzelicez inşallah canımHatun yapmaaaa, bırakma kendini kendine gellll bak yaz geliyor gavur sıcaklarında zaten dellendikk. hjhh
Günaydınlar hepimizeAllah rahatlik ve bol eksiler versin gizmo hanımcığımm, görüsmek üzere iyi geceler
Afiyet olsun Portakalcım. Güne güzel başlanmış. Bir sonraki tartı bayram sonrası olacak almış bile olabilirim. Ama ondan sonraki cuma da 79 hedefim4 kayısı ve sütlü kahveyle kahvaltımı yaptim cok sıcak yiyemiyom
Kahvaltım da 1 yumurta ve 2 tane ceviz yedim.4 kayısı ve sütlü kahveyle kahvaltımı yaptim cok sıcak yiyemiyom
Kız iyi durabiliyorsun onlarlaKahvaltım da 1 yumurta ve 2 tane ceviz yedim.
Şifa olsun ben de kaçırdımbi sürü kavun ve bol peynir yiyorum su an
bildigim kadariyla nohut cipsi light ürünler kategorisinde zaten, diyet yapanlar dikkat edenler için. yağlı yağlı patates cipsinden iyidir.Şifa olsun ben de kaçırdımnohut cipsi yedim az önce ya çok suçlandım.
Topla hepsini at. İstifçilik ve kilo alımı ile ilgili ilişkiyle ilgili bir yazı okumuştum. Bu da kısmi istif. At gitsin ya da ver birbirlerinin işine yarayacaksa. Tutma evde. Negatif enerji onlar.@Kedili ve Bebeli @Kevseresma @Margaret Hale Ücünüzü de pozitif enerjik mesajlarinizdan tek tek öpüyorum.. ugrayıverin arada..
Slm günlüğüm. Dünü unutalım lütfen dün cünkü yazdıktan sonra hiç hoş şeyler yaşanmadı hjsh. bugün tertemiz basladim.
Kahvaltimda 3 yumurta, 1 avokado, biraz peynir, dana jambon ve domatis yedim.
Arada sütlü türk kahvesi içtim.
Akşamleyin de ot yedim. Su 3L.
Hala hastayım. Finallerim yaklasiyor... Az evvel eve geldim, sandalyenin üstünde üc gün önce iletisimi noktalandirdigim üc gün flörtlestigimiz beyefendinin.. sihir dükkanında gezinirken bana aldigi mor yastigi bazamın altına tıktım... Su an yamuk yumuk bi yatagın üstünden yazıyom. Uzanınca bacaklarım kafamın yukarısında kalıyo. Gecmisimden kalan uzun iliski/ufak flörtlesmeler ne varsa ne atmaya kıyabiliyorum ne görmeye dayanabiliyorum, yatagın altına tıkıştırıp dura dura yıllardır, artik en sonunda yatağım tahtarevalliye döndü. Cok üzücü. Ben artık asık olmak istiyorum insanlarla iletisimi kesp kesip anıları halı altına süpürmek degil. Hepsi birbirinden tatli idi. Erkekler iyi ki var, efendi ve yakisikli erkekler daha da iyi ki... Neyse... Bunları bırakıp gidip biraz enflasyon devalüasyon konjonktürel vsvs sıkıcı seylere calısayım... Karbonhidrat duygusallıgım tuttu yine. Görüşürüz.. tskler... sevgiler........
Aslında bazılarını attım, hele ki kurumuş çiçek miçek ay hiç tutamam elimin altında ruhum daralir. Ama esyalara ne kiyabiliyorum, ne gözümün önünde tutabiliyorum.. hepsi tatli insanlardi, kötü kesmedim ondan sanırım wizo hanımcıgım ahahaTopla hepsini at. İstifçilik ve kilo alımı ile ilgili ilişkiyle ilgili bir yazı okumuştum. Bu da kısmi istif. At gitsin ya da ver birbirlerinin işine yarayacaksa. Tutma evde. Negatif enerji onlar.
Evet canım 270 kaloriymiş baktım. Neyse dengeleyeceğiz inşallah.bildigim kadariyla nohut cipsi light ürünler kategorisinde zaten, diyet yapanlar dikkat edenler için. yağlı yağlı patates cipsinden iyidir.
Hadi ben de yazayımGün özeti,
sabahleyin sütlü kahve ve 4 kayısı
öğlen kavun peynir
akşam 6 köfte, bi kase şehriyeli bulgur pilavı
3L su olur yatana kadar artı yesil cay iccém simdi
Valla süpeeer en azından gördün tartıda harikasın allahım nolur ben de göreyim o kiloları. Seni tebrik ediyorum arkadaşımGüno.Gece ne olmuş öyle yav.
Bu sabah tartıda 69.95 cikti. Öyle kritik bi 95 ki o! Yarın 69.75 de çıkabilir insan, 71.25 de... hdjh O yüzden 60'ları havasına cok bürünemiyorum
11:13 sütlü türk kahvesi, bitter çiko
Az yicem az yicem az yicem
777
:dd