kilo veriyom.

selam...
11:30 gibi bol chia tohumu, laktozsuz süt, muz, bal, bir avuç kayısı çekirdeğiyle kahvalti yaptim.
Bi ara acıktım, bol peynir salata yedim.
Şimdi soğan dolması koydum fırına pişiyo, ilk kez denedim bunu da, canım nasıl çekiyooo. Yanına da soğuk çorba yapmayı düşünüyorum. 15:00, 16:00 gibi bunları yerim, ne zaman pişerse işte.
Çok sıcak. Yazamıyom. Görüşürüz.
Soğan dolmasından aşırı yedim.. ekmekle.. peynir ve cevizle.. Şiştim, yatağa attım kendimi.. Biraz hazmedeyim.. Günün son öğünü idi

Selammmm
Dün hazmedeyim dedikten sonra uyumuşum ahahah
Sütle beraber pestil filan da yedim ben dün yav. Sanırım regl olacagim, istahım Allahuekber Daglarına cıkmıstı...
Neyse dünün günahı düne kalsın, biz bugünkü günahlarımıza bakalım. hsdh 💅🏻

Bugün butikteyim aşkım. Sabah laktozsuz sütle hazırlanmış orta boy filtre kahve aldım, tükettim. Şimdilik su içiyorum. Bugün iştahım yok. Güncellerim buraları.

12 gibi churcill yapıp ictim.

Iki gibi kaseye yoğurt, 3 5 ceviz, kara üzüm ve bol dut kurusu katıp yedim.

16:20 gibi levrek söyledim, levrek yiyeceğim.
Akşam acıkırsam bi çorba içerim. Levrek porsiyonu çok olduğu için yine de levreği son öğüne sabitlesem iyi olur. :KK23:

3L su ve bir kupa yeşil çay ile günü kaparım. Niyetler bu yönde..

Acıkınca peynir tursu salatalık muz filan.. Yoğurt.. Meyveler.. ne varsa tıkıyom ağzıma, açım çok. maksadım ekmek ve abur cuburu kesmeye alismak.. yoksa böyle bol bol yemelerim doğru değil, biliyorum...
bir de telegram grubunda deli ettiler beni az evvel.. bu grupların yöneticileri de bi nanik oluyor... akşam akşam gerildim... keşke onları da yiyebilsem. gidiyom, ders çalışcam, geççem hepsini...

selam...
regliyim sözlükcüm. birkac gün diyeti esnettim, dikkat etmeye calisiyorum
tatli istegim cok, belki bugün züber'in ürünlerine sarabilirim. Agridan tadim yok. Suskunum ondan. arada ugrarımmm ❤

Yabişey dicem portakal hanım sanki öğün düzenin yok gibi geldi bana o yüzden şekerin tansiyonun düşüyor saldırıyorsun gibi bişey hissettim naçizane.
Klasik 3 öğün yeme düzenine geçsen kalorileri daha kolay takip etmez misin.
Kendimden biliyorum da o yzden aynı gibi geldin.su orucu şu bu bende çok dengesiz şeylerle uğraştım hiç sürdüremedim.

X