- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
yeri geldi 5 paragraf aşko kuşkolu konuşmalar da yaptim kedili hnm... bıktım kendimden. jhsj sitemim kendime.. yemicem vericem..daha ney... bi 70 altı göremedim.. halbuki 1 hafta tutsam ağzımı yine görürüm 69u, görmezsem de allah beni bildiği gibi yapsınNe kadar güzel bir motivasyon konuşması bu böyle
Yaa ahahah çok tatlısınyeri geldi 5 paragraf aşko kuşkolu konuşmalar da yaptim kedili hnm... bıktım kendimden. jhsj sitemim kendime.. yemicem vericem..daha ney... bi 70 altı göremedim.. halbuki 1 hafta tutsam ağzımı yine görürüm 69u, görmezsem de allah beni bildiği gibi yapsın
Ben ne okudumSelam.. hastayım, burnumu cekerek yazıyorum.. lafı kısa tutcam o sebeple ve sürekli diyet halinde olan biri olarak daha ne anlatayım.. sürekli papagan gibi.. yemicez iste kizceler. 73.75 ile basliyorum.. Ilk hedefim 65.. sonra belki 60.. 50lere düsme hevesim yok.. tesekkürler.. sevgili günlük..
2Haziran: 73.75
günün geri kalanini yazmaya geldim....yulaflı üc yumurtali omlet, karpuz, zeytin, bol peynir... kahvaltım bitti...
Olsun canınız sağolsun üzülmeyingünün geri kalanini yazmaya geldim....
ara ögün olarak sütlü türk kahvesi(benim de keyfim bu, ne yapayım..) 2 yemek kaşığı pekmez.
son ögün 20:00 bir kase kuru fasulye, iki kaseye yakın sütlü kabak corbası, biraz süzme yoğurt, yarım muz.
suyum 3L bulur. salona gittim azcık spor yaptim. bi de annem evde yok.. banyo dolabını kırdım.. ecel terleri döküyorum onu da toksinlerden arınma olarak artı puan sayabiliriz. hshdh
Bekliyorum sizi sürecinizle motive oldum sankiGünaydin günlükcüm. Birkaç gün reglim geçene kadar sal beni. Gelicem tekrar. Cok abartmamayi ümit ediyorum hshd
Bu arada 8000 adım yürüdüm.
ahaha siz de mi kilo veriyorsunuz? pzt karnım ve iştahım rahatlamıs olur tartilir devam ederim...Bekliyorum sizi sürecinizle motive oldum sanki
Kadın Haklı beyler, dağılınSelam.. hastayım, burnumu cekerek yazıyorum.. lafı kısa tutcam o sebeple ve sürekli diyet halinde olan biri olarak daha ne anlatayım.. sürekli papagan gibi.. yemicez iste kizceler. 73.75 ile basliyorum.. Ilk hedefim 65.. sonra belki 60.. 50lere düsme hevesim yok.. tesekkürler.. sevgili günlük..
2Haziran: 73.75
4Haziran: 71.50
6Haziran: 70.60