- 5 Mart 2024
- 201
- 61
- 33
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Yolumuz uzun diye kahvaltıyı sağlam tuttumGüno.Gece ne olmuş öyle yav.
Bu sabah tartıda 69.95 cikti. Öyle kritik bi 95 ki o! Yarın 69.75 de çıkabilir insan, 71.25 de... hdjh O yüzden 60'ları havasına cok bürünemiyorum
11:13 sütlü türk kahvesi, bitter çiko
Az yicem az yicem az yicem
777
:dd
Portakalcığım bu yazdıklarını arada açıp okuyacağım hatırlamam gerekecek sık sıkGizmooberoo ben sana güveniyorum. kaynanana kanıp cok yeme sakın hjhh, canın aşırı çekerse tadımlık al, battı balık yan gidere girme, ne istiyorsan ye ama akşam yeme abur cubura kaçma, illa tatlı yemek zorunda isen bir dilimle sınırlı kal vesaire.. nacizane tabii.. bayram hepimiz için sallandırıyor diyeti, malum ben de aynı durumda olacağım ama bayram çıkışı tekrar 73 73lerei görmemek için sana yazdıklarımı yapacagım hatunnn.
Yesil cay filan da icelim desteklesin bizi.
İyi yolculuklar diliyorum, Allah kazasız belasız ulastırsın
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin inşallahPortakalcığım bu yazdıklarını arada açıp okuyacağım hatırlamam gerekecek sık sıkumarım bu bayramı kilosuz atlatırız. Teşekkür ediyorum tatlı yememeyi kafaya koydum inşallah beceririm kız bakalım. Sana da güveniyorum en azından gündüz ne yersek yiyelim akşamı es geçelim bu iyi fikir. Yolculuk için teşekkür ediyorum amin inşallah
Teşekkürler arkadaşlarımHayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin inşallah
Sağol canım kiraz midemi bozdu o ayrı bi ağrı ama vücut ağrım başka ağrı değil acıyor resmenTeşekkürler arkadaşlarımsana da geçmiş olsun kiraz belki mideni bozmuştur.
Çok geçmiş olsun bayramda doğru düzgün doktorda bulunmaz şanstan. Crp yüksekse enfeksiyon tarzı birşeydir muhtemelen. Antibiyotik kullanıyorsan 2-3 gğne toparlar.Sağol canım kiraz midemi bozdu o ayrı bi ağrı ama vücut ağrım başka ağrı değil acıyor resmen
Az önce acile gittim grip ilacı verip gönderdi griple alakam yok oysa ki
Teşekkür ederim canım korona olduysan bilirsin o şekil ağrıyor tüm hücrelerim , geçecek inşallahÇok geçmiş olsun bayramda doğru düzgün doktorda bulunmaz şanstan. Crp yüksekse enfeksiyon tarzı birşeydir muhtemelen. Antibiyotik kullanıyorsan 2-3 gğne toparlar.
Bayramınızı kutluyorum kızlar yiyip yiyip yağ yaktığımız bir bayram olsunBu arada kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum.
Ben elendimTeşekkür ederim canım korona olduysan bilirsin o şekil ağrıyor tüm hücrelerim , geçecek inşallah
Bayramınızı kutluyorum kızlar yiyip yiyip yağ yaktığımız bir bayram olsun
Ben de abarttım ama olsun bayram sonu bi daha başlarızBen elendimyemeyi abarttım kızlar
Bunu yapmamız lazımBen de abarttım ama olsun bayram sonu bi daha başlarız
Bu oyunda kazanan yok canısı hepimiz elendikkızlarrr ben elendimmmmmmmm ama var ya nasıl güzel elendimmm. benim yediklerim yaptıklarım yanında eminim sizinki detoks kalır ahaahshshjd iyi bayramlar şeker hatunlarımmmm sinirlerim bozuk hdhh
milyoner gecmis olsun askimm ibucold C 2 güne zımba yapıyorrr zımba