kilo veriyom.

Yolumuz uzun diye kahvaltıyı sağlam tuttum
2 yumurta 2 ceviz yarım dilim mercimek ekmeği

Gizmooberoo ben sana güveniyorum. kaynanana kanıp cok yeme sakın hjhh, canın aşırı çekerse tadımlık al, battı balık yan gidere girme, ne istiyorsan ye ama akşam yeme abur cubura kaçma, illa tatlı yemek zorunda isen bir dilimle sınırlı kal vesaire.. nacizane tabii.. bayram hepimiz için sallandırıyor diyeti, malum ben de aynı durumda olacağım ama bayram çıkışı tekrar 73 73lerei görmemek için sana yazdıklarımı yapacagım hatunnn.
Yesil cay filan da icelim desteklesin bizi.
İyi yolculuklar diliyorum, Allah kazasız belasız ulastırsın

Portakalcığım bu yazdıklarını arada açıp okuyacağım hatırlamam gerekecek sık sık umarım bu bayramı kilosuz atlatırız. Teşekkür ediyorum tatlı yememeyi kafaya koydum inşallah beceririm kız bakalım. Sana da güveniyorum en azından gündüz ne yersek yiyelim akşamı es geçelim bu iyi fikir. Yolculuk için teşekkür ediyorum amin inşallah

Hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin inşallah

Selam portakalım vitaminim
Öğleden önce kiraz ağacını patlattım
Afedersiniz lavabodan çıkamıyorum

Üşütmüşüm herhalde her yerim ağrıyor bayram temizliği yapmaya vakit yok zaten de üstten bi süpürüp silmeye takatim olsa keşke

Acile gitsem serum takmazlar herhalde crp yüksek şu an hissediyorum

Sağol canım kiraz midemi bozdu o ayrı bi ağrı ama vücut ağrım başka ağrı değil acıyor resmen
Az önce acile gittim grip ilacı verip gönderdi griple alakam yok oysa ki
Çok geçmiş olsun bayramda doğru düzgün doktorda bulunmaz şanstan. Crp yüksekse enfeksiyon tarzı birşeydir muhtemelen. Antibiyotik kullanıyorsan 2-3 gğne toparlar.

Çok geçmiş olsun bayramda doğru düzgün doktorda bulunmaz şanstan. Crp yüksekse enfeksiyon tarzı birşeydir muhtemelen. Antibiyotik kullanıyorsan 2-3 gğne toparlar.
Teşekkür ederim canım korona olduysan bilirsin o şekil ağrıyor tüm hücrelerim , geçecek inşallah
Bu arada kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum.
Bayramınızı kutluyorum kızlar yiyip yiyip yağ yaktığımız bir bayram olsun

kızlarrr ben elendimmmmmmmm ama var ya nasıl güzel elendimmm. benim yediklerim yaptıklarım yanında eminim sizinki detoks kalır ahaahshshjd iyi bayramlar şeker hatunlarımmmm sinirlerim bozuk hdhh

milyoner gecmis olsun askimm ibucold C 2 güne zımba yapıyorrr zımba

Bu oyunda kazanan yok canısı hepimiz elendik
Ayrıca benim yediklerim de hiç öyle hafife alınamaz lütfen yani

İnucold c yok da yata yata iyileşeceğim inşallah canım yiyip yiyip yatıyorum

Bayram sonu içtima alacam aplanız olarak ona göre yiyebildiğiniz kadar yiyin

selam....
şiştim şiştim, yine geldim. zaten uzun süre bir yerlerde sesim çıkmıyorsa yine şişiyorumdur. hsfh
bugün tam yemeksepetinden baklava siparis ediyordum ki vazgectim.. tekrar dikkat etmeye karar verdim, cünkü bircok ağır sınava hazırlanacağım 8 ay boyunca. O sürecte de yersem bildiginiz obez olurum.
Diyet yapmasam da ufak ufak dikkat edeyim bari dedim ve kendime (ilk kez) zeytinyağlı bulgurlu semizotu pişirdim, pişiyo simdi. yanına da bi tane bonfile tavuk koydum airfry'a, biraz yağlı olmuş.
Onu yerim yarım saate.
Bi tane de üc muz, süt, bol kakao kullanarak kek yaptım. Akşam tatlı isteğimi de onunla karşılarım. Tartılmaya cesaret edemedim ama bi 74, 75 bekliyorum yine. 1 2 güne tartılırız ya..

Bu ara biraz pgibolojim bozuk sözlük. Kendimden alışık olmadığım davranis ve duygular içerisindeyim. Rezil oluyorum hsfhf. Belki de özsaygı problemleriyle karsi karsiyayim. Yarın mini bir inziva yapıp, meditasyonla kafamı toparlamaya calismam lazim. Lazim lazim lazim ne cok sey lazim bu hayatta. Üf.. neyse. öpüyom mujumucucumujk.

selam...
11:30 gibi bol chia tohumu, laktozsuz süt, muz, bal, bir avuç kayısı çekirdeğiyle kahvalti yaptim.
Bi ara acıktım, bol peynir salata yedim.
Şimdi soğan dolması koydum fırına pişiyo, ilk kez denedim bunu da, canım nasıl çekiyooo. Yanına da soğuk çorba yapmayı düşünüyorum. 15:00, 16:00 gibi bunları yerim, ne zaman pişerse işte.
Çok sıcak. Yazamıyom. Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…