kilo veriyom.

dolar milyoneri dolar milyoneri aşko sen kısır döngüye düşmüşsün. ah ah bilirim cünkü aynı tuzağa ben de düşmüştüm geçen yıl. :süslü: Su orucu cabucak vücudu temizliyor tartıyı düşürüyor diye yer yer, neyse su orucuyla bi temizleneyim kilom düşsün motive olayım da diyete başlayayım derdim. Sonra başlar bozar yine başlamayı beklerdim, diyet dönülmez akşamın ufkundan bana hüzünlü bir bakış atardı, ben ise artıları ekler dururdum...
nacizane önerimmmm, gel diyete başla kız. hem iraden güclenir miden kücülür az yedikce. biraz diyet yap 3 5 gün, sonra bi su orucu patlatırsın arada, öyle bi ritim tutturursun. ben de seninle yaparım, senin kadar uzun yapamıyom ama bi 3 gün yola revan olurum senle. hjh

Sütlü türk kahvemi içiyorum.
Yataktan bi hafif uyandım. İnsanları diyet yaparken "arkadaşlar karbonhidrat duygusalligi yasiyorum uzak durun" der iken.. megersem ne çok modumu düşürüp hantallaştırıyormuş beni tıka basa yemek. Iki gün diyet yaptim diye pilates yapan sosyetik hatunlar gibi konuşur oldum.. O kafayı hep merak ederdim, megersem belli bi vakitten sonra ebru şallılık otomatik yükleniyormuş bünyeye. hdhh Bugün hafif beslenecegim, hakkını vermem lazım bu aşko kuşkoluğun o ye

Merhabalar Gizmooberoo Gizmooberoo hanımcım, dün okul yoğunluğundan yazamadim. Bahsettiin markayı epey inceledim. Yani acikcasi ben cok severim 1 günlük veya 2 3 günlük sıvı bitkisel detokslari. Hem müthis hafifliyor insan hem de vitamin aliyoruz. Ancak evde shakerin blendırım filan varsa kendine al sebzeni meyveni, cesit cesit gönlünce bzzztla ic daha iyi yani. Hem daha özgür hem daha az maliyetli hem de cok daha güvenilir.
Ben öyle markette bazen denk gelince 1 2 tane atip cantama atiyorum detoks suyu, özel paket siparislemedim hic.
Mesela ayıptır söylemesi kabizlik yapiyor hic karbonhidrat almamak bende. O yüzden sıvı detoks yapacagım zaman ben bir iki kaşık yulaf da atıyorum blendıra. Mis. 💅🏻 Cumaya az kaldi diyet nasıl gidiyo bakalım jhfj ben dün meyvenin gözüne vurdum valla gene. 2 dilim de börek yedim sekizde. Kötü bi gündü ama gece yemedim abur tüketmedim bugün de dengeli yerim diyerek pozitife çeviriyorum olayı.
Selamlar evet evde bir çok şeyi blend ederek içiyorum genellikle. Ama onların tarzı da hoşuma gitti heveslendim 😂 2 dilim börek ve meyveee afiyet şifa olsun bugün umarım dilediğin gibi bir gün olur 😍 bu arada çok alakasız ama kullanıcı adın çok tatlı portakal geçiyor için de hem portakal severim hem Adanalıyım ☺️ Portakallı memleketim🥹 Diyete dönecek olursak en son konuşmamızdan bu yana diyet dışına çıkmadım lakiiiiin dün akşam aaşırı acıktım bir ara öğünümü kaçırmıştım yapmayınca vücut çok açlık hissetti akşam. Mecburen 3 badem attım ağzıma yine geçmedi gittim bir salatalık yedim bir maden suyu içtim sonra zorla uyudum açlığı unutmak için 😂 Bazen yaptıklarıma gülüyorum zayıflamak için düştüğüm hallere 😂 Bugün sabah uyandım yine o kadar açım kiiiii. Kahvaltıya yine sağlıklı bir smoothie yaptım. Yeşil yapraklı sebzeler, 1 bardak kefir, 2 yk yulaf, 15 tane badem, 1 çk tarçın, 3 tane geceden suya koyduğum çekirdiği çıkarılmış hurma. Blend ettim içtim kahvaltı ama hala çok açıııııımm

Sütlü türk kahvemi içiyorum.
Yataktan bi hafif uyandım. İnsanları diyet yaparken "arkadaşlar karbonhidrat duygusalligi yasiyorum uzak durun" der iken.. megersem ne çok modumu düşürüp hantallaştırıyormuş beni tıka basa yemek. Iki gün diyet yaptim diye pilates yapan sosyetik hatunlar gibi konuşur oldum.. O kafayı hep merak ederdim, megersem belli bi vakitten sonra ebru şallılık otomatik yükleniyormuş bünyeye. hdhh Bugün hafif beslenecegim, hakkını vermem lazım bu aşko kuşkoluğun o ye
😂😂😂😂 zayıf bir insan olduğumda bu coolluğu yaşamanın hayalini kuruyorum hep 😂😂 güne güzel bir giriş yapmışsın. Bugün benim ara öğünüm de sütlü kahve ve 2 hurma

Gizmooberoo Gizmooberoo ohhh kahvaltını okuyunca benim içim temizlendi resmen 💅🏻 şifa olsun gizmo hanımcımm. valla öyle böyle alıscsxaz gece yememelerine. benim manken gibi bi kankim var, geçen çok hafif bi göbek yapmis, hemen sımsıkı diyete girmis. onu görünce kendimden utandım, kiz o haliyle kafaya takıyor ağzına zararlı bi lokma sürmüyor biz ağlıyoz. hjhh demek ki hicbir sey sebepsiz değil. bi bedel istiyor. zayıflayınca BE DEL yazılı gözlüğü yapip size foti atıcam şak diye sayfanın ortasına hjfdd :süslü: hadi su icelim suya yüklenelim

Gizmooberoo Gizmooberoo ohhh kahvaltını okuyunca benim içim temizlendi resmen 💅🏻 şifa olsun gizmo hanımcımm. valla öyle böyle alıscsxaz gece yememelerine. benim manken gibi bi kankim var, geçen çok hafif bi göbek yapmis, hemen sımsıkı diyete girmis. onu görünce kendimden utandım, kiz o haliyle kafaya takıyor ağzına zararlı bi lokma sürmüyor biz ağlıyoz. hjhh demek ki hicbir sey sebepsiz değil. bi bedel istiyor. zayıflayınca BE DEL yazılı gözlüğü yapip size foti atıcam şak diye sayfanın ortasına hjfdd :süslü: hadi su icelim suya yüklenelim
😂😂😂 hayatımda ödediğim en büyük bedel bu. 3 sene önce tam da bu zamanlar ablanız 45 kg dı. Şimdi aklıma geldi o günler.

Sezar salata söyledim şimdi. 18:30 gib akşam yemeğimi yemiş olurum günü kaparım. Gece ders calscqm kahve icersem icerim
Ben de çorbamı yaptım şimdi eşimi bekliyorum. Gelmek üzere. İçip günü kapatacağım. Evet cumadan cumaya tartı günü olsun 🌸 bende akşam bir kahve daha içiyorum.

dolar milyoneri dolar milyoneri aşko sen kısır döngüye düşmüşsün. ah ah bilirim cünkü aynı tuzağa ben de düşmüştüm geçen yıl. :süslü: Su orucu cabucak vücudu temizliyor tartıyı düşürüyor diye yer yer, neyse su orucuyla bi temizleneyim kilom düşsün motive olayım da diyete başlayayım derdim. Sonra başlar bozar yine başlamayı beklerdim, diyet dönülmez akşamın ufkundan bana hüzünlü bir bakış atardı, ben ise artıları ekler dururdum...
nacizane önerimmmm, gel diyete başla kız. hem iraden güclenir miden kücülür az yedikce. biraz diyet yap 3 5 gün, sonra bi su orucu patlatırsın arada, öyle bi ritim tutturursun. ben de seninle yaparım, senin kadar uzun yapamıyom ama bi 3 gün yola revan olurum senle. hjh
Aşko ben kısır döngüye düştüysem de kalkarız be koç burcuyum ben içimdeki guce güvenmem yeter (yine büyük laflar ah ben akıllanmam)

Radikal bir karar ile cuma cumartesi pazar üç gün su orucu yapacağım bunu da anca ben yaparım🙈

Bir bayramlık bile alamadım 10 kilo fazlam var göbüş diyo önden gidecez, toto diyo geride dur. ben ne yapacağımı şaştım kaldım ikisini de bi hizaya çekmem lazım

Diyetle falan olacak iş değil adam akıllı bi su orucu şart

Bu arada dün tahlil vermiştim şekerim önceden yüksek çıkıyordu(100-140 arası) dünkü tahlilde 80 çıkmış çok şükür🤗 bunu su orucuna bağlıyorum çünkü hayatımda değişen bişey yok başka, hatta daha gergin bi dönemdeyim buna rağmen çok iyi bi seviyede

Yaşasın su orucu🤗

Yarın da hafif besleneyim de akşam niyetlenirim

Tartımın pili bitmiş cuma bildirim yaparım ben de , yarın bi pil alayım

Aşko ben kısır döngüye düştüysem de kalkarız be koç burcuyum ben içimdeki guce güvenmem yeter (yine büyük laflar ah ben akıllanmam)

Radikal bir karar ile cuma cumartesi pazar üç gün su orucu yapacağım bunu da anca ben yaparım🙈

Bir bayramlık bile alamadım 10 kilo fazlam var göbüş diyo önden gidecez, toto diyo geride dur. ben ne yapacağımı şaştım kaldım ikisini de bi hizaya çekmem lazım

Diyetle falan olacak iş değil adam akıllı bi su orucu şart

Bu arada dün tahlil vermiştim şekerim önceden yüksek çıkıyordu(100-140 arası) dünkü tahlilde 80 çıkmış çok şükür🤗 bunu su orucuna bağlıyorum çünkü hayatımda değişen bişey yok başka, hatta daha gergin bi dönemdeyim buna rağmen çok iyi bi seviyede

Yaşasın su orucu🤗

Yarın da hafif besleneyim de akşam niyetlenirim

Tartımın pili bitmiş cuma bildirim yaparım ben de , yarın bi pil alayım

Oo koç hatunu, severiz, aslanım ben de, elementimiz aynı buralar alev alev.. ahaha
sen yaparsin, cuma cmt pazar mükemmel bi performans bekliyorum senden. o göbüsle popisi su ile terbiye edceksin! come on bebeyim....
Bi sonrakine ben de eslik ederim, bayram çıksın finallerim bitsin. şu anlık kendime prenses tavrı çekiyorum.

Oo koç hatunu, severiz, aslanım ben de, elementimiz aynı buralar alev alev.. ahaha
sen yaparsin, cuma cmt pazar mükemmel bi performans bekliyorum senden. o göbüsle popisi su ile terbiye edceksin! come on bebeyim....
Bi sonrakine ben de eslik ederim, bayram çıksın finallerim bitsin. şu anlık kendime prenses tavrı çekiyorum.
Aslanları da biz severiz cınııımmmm 💕

Bugün ekmeksiz geçirmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olur ağşama da niyetlencem inşallah 🤫 yüzünü gara çıkarmayacam gardaşım guven bağa🤪

Sen sınavlarını atlat sonra hızlandırırsın canım Allah kolaylık versin portakalım vitaminim🤪

Aslanları da biz severiz cınııımmmm 💕

Bugün ekmeksiz geçirmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olur ağşama da niyetlencem inşallah 🤫 yüzünü gara çıkarmayacam gardaşım guven bağa🤪

Sen sınavlarını atlat sonra hızlandırırsın canım Allah kolaylık versin portakalım vitaminim🤪
Planlar suya düştü
Sabah simit akşam hamburger yedim
Bi de adet oldum oruç işini ne yapacam bilemiyorum
Sıkılıyorum sabriiiiii bunalıyorum

Günlükcüm.
Bugün öglen chia tohumlu, bol meyveli muzlu yoğurtlu bi kase yedim.
ara ögün olarak sütlü filtre.
aksam sekizde de 1.5 tabak salcalı sebzeli bulgur pilavı ve yine bol bol meyve yedim ahah
ben bir meyveyimmmmmmmmm

Su pek icemedim. Disarda aklima gelmiyor, aklima gelse cisim geliyor... Bugün de böyle olsun. Sabahleyin Gizmooberoo Gizmooberoo tartılıyoz dimi? Merakliyim..

X