• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremiyorummm

Azimli sıçan duvarı deler demek istediniz sanırım.Oradaki sıçan fare yani 😂herkes aydınlansın dedim 😂bu arada benim de öyle komşum var korona öncesi birlikte spora gidiyorduk ben yorulup oturuyordum o bisiklet çevirmeye devam ediyordu aramızde nerdeyse 20 yaş vardı.zaten 22 kilo verdi ben sporu bırakıp üstüne aldım.
Ahahahaha yillardir ben onu baya sicmak zannediyordum puhahahahahaha

Normalde gün içerisinde ne yapıyorsun? Çalışıyor musun? Sakin evde mi geçiriyorsun günlerini? Neler yersin? Çikolata bal kaymak ekmek abur cubur kola falan tüketir misin?
günlük kalori hesaplayarak beslenmen lazım bence.
mesela tüm gün 1000 kalori alırsın ama bi çikolata yersin pat 2000 olur.
Çalışıyorum ama şu an okullar tatil olduğu için evdeyim. Bahsettiğiniz seyleri yemedim sedece dün sinirime jelibin yedimmm :((( Yürüyüş yapmıyorum aslinda

10 Temmuzdan beri 9.takımla diyetteyim, arada spor da yapıyorum, anca 2,5kg verebildim deliricem yani o raddedeyim
Ama benim yaşım 43 haliyle yavaşlıyor metabolizma , sen 28 daha çakı gibisin, ekmek yemiyorsan demek ki kalorili yiyeceklerle devam ediyorsun ya da hareket az geliyor. Tiroid ya da insülin direnci sorunun var mı ? Bunlar da engel olur kilo vermeye
Hareket yok bende bütün gün evdeyim onun da etkisi olabilir

masallah kv nize darısı başımıza 😂adet dönemine yakın başladım diyete onum da etkisi bar mıdır acaba

Olabilir tabi ki de.
Diyetisyene gitmeden evde kilo vermekte zor iş çünkü vücudumuzda belki bir şey eksik, belki bir şey fazla.
O yüzden de kilo veremiyor olabilirsiniz.
Şok diyetlerden direkt kaç zaten hiç bir işe yaramıyor onlar.

Bu bende de var, bol su ve yeşil çay içmeye başlasam değişir mi bu durum... Bilmiyorum denemek lazım. Hatta bugün başlayayım yeşil çay içmeye, tadını da sevmiyorum :KK43:
Bir de evimizde baskülümüz yok, almadım sürekli bakıp durmayayım diye, annemlere gidince aklıma gelirse tartılıyorum. O yüzden bugün yeşil çaya başlayayım tartılınca kilomu yazayım bakalım bir eksilme olacak mı...

Aralıklı oruç diyetini dene bende veremiyorum 1 haftada 3 kilo vermiştim. Sonra geri aldım o ayrıı tabi 🙊🙊
kaç kilosunuz, 3 kilo çok iyiymiş bir haftada

D vitaminini kontrol ettirin . Vitaminler eksikse kilo verilmez. Aç kalırsanız kilo veremezsiniz . Şu ana kadar deneyimledigim en iyi kilo verme yöntemi if ( aralıklı oruç ) 16-8 yapıyorum hafta da en az 2-2.5 gidiyor . Zayiflatmasinin yanında bedeni daraltıyor .
Sabah 11 akşam 7 . Aralarda su ve şekersiz çay kahve .
Ha bı de yeşilçay 🧿
siz kaç kilosunuz, haftada 2-2,5 kilo çok iyi

Kendimi bildim bileli kilo vermek icin kirk takla atarim gramla gider. 2 gun ust uste biraz kacirayim kilolar kosarak geri gelir. 18 ken de boyleydi simdi de boyle. Annem 51 yasinda istedigi an incecik olabiliyor. Baba baskin genlerime selam olsun

Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Bir senede 30 kilo verdim
Son bir senedirde 3 kilo veremiyorum.
Çok çabuk kilo alıyorum.
1 ay uğraşsam zorla 1 kilo veriyorum onuda bir akşam yemeği kaçırsam geri alıyorum

Ben de coo kg aldim karantina yaramadi bana kiyafetlerim olmuyor. Esime yeni kıyafet alalım hic biri olmuyor dedim. Alırsam kg veremezsin sana yeni kiyafet almicam zayifla dedi yaa 😭😭😭😢

Yaşınız daha genç, spor da yapıyorsanız metabolizmanızın yavaşladığını sanmıyorum ama yediğimiz şeyler çok sağlıksız olmaya başladı. Mısır nişastası ve GDO'lu ürünler girdi hayatımıza. Hazır ve şekerli gıdalardan kesinlikle uzak durun. Ayrıca sık sık kilo alıp vermek ve hızlı kilo vermek de metabolizmaya çok zarar verir. Kilo vermeyi değil de sağlıklı gıdalar tüketmeyi, sebze ağırlıklı beslenmeyi hedefleyin, bol su için ve spor yapın.

Aralıklı oruçlar, şok diyetler, kendini aç bırakmalarla dalan uğraşacağınıza düzenli ve dengeli beslenmeyi deneseniz kilo sorununuz olmaz aslında ama yine de siz bilirsiniz tabi.

Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Boyun kaç? Hafif egzersizler yaramıyor pek. Birazcık zorlayın ki,kondisyon ve güç de kazanırsınız. Ekmek yememek çözüm değil. 1-2 dilim yenilebilir(tost ekmeği cinsi tabi). Su içilmeli. Tiroit ve diğer değerlerinizin normal olduğunu kabul ederek konuşuyorum tabi

Aralıklı oruçlar, şok diyetler, kendini aç bırakmalarla dalan uğraşacağınıza düzenli ve dengeli beslenmeyi deneseniz kilo sorununuz olmaz aslında ama yine de siz bilirsiniz tabi.
Bunlar sürdürülemez. Sürdürebilir olan ev yemeğinden kararlı yemek,düzenli saatlerde uyumak,spor(yürüyüş bile olabilir),su içmek,tatlıyı haftada 1-2 ve ölçülü yemektir. Sağlıklı olan budur. Aralıklı oruç,şok diyetler,keto gibi diyetler ideal kiloya indirir belki ama normal alışkanlıklara dönersek aynı kiloları misliyle alırız.

Back
X