Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

teşekkürler. kilo almak zaten başlı başına azim ve irade işi. bi de böyle stresten, üzüntüden iştahım kesilmese rahat bir insan olsam her türlü ruh halinde yiyebilsem keşke.

eveeeeet kızlar şimdi kilomuzu korumaya çalışalım amma ramazan bi bitsin o zaman yarışş başlasııııın

Allah aşkına yarışın benle birebir
kilomuz boyumuz hedefimizz hep aynıı tek farkımız yaşımız :)

ben geçen ramazan ve sonrasında 1.5 ayda 5 kilo almıştım
ben de her sene verirdim. hırs yapınca isteyip uğraşınca ramazan mamazan hiç farketmiyor valla. bana ailem oruç tutma dediği halde tutuyorum çünkü o zaman kendimi yemek zorunda hissediyorum gece o da yarıyor tabii :)

Ramazan bile olsa ben yarışıyorum diyen yok mu :'(

Son düzenleme:
Bende varım!!! 3 yıldır pilatese gidiyorum spor yapıyorum basenlerim incelsşin diye göğüs kısmım üst taraf ve dizimden sonra çöp gibi ama basenler fazlal yapıyor ben çok dert ettim ama üst tarafımda alırsa en azından bi 55-56 olursam eşitleneceğini umuyorum. 21 yaşındayım 1.72 boy ve 47-48 arasında gidip geliyorum

ramazandan sonra eşleşelim canım. benim ramazan da kilo almam çok zor hem de çalışırken. dün iftarda snra cici bebelerimi bile yiyemedim.

Bende ramazandan sonra size katılabilirim yaşım 20 boy 1.70 kilom 48

Hoşgeldiin canım. basenlerin çok geniş değildir bence kilona göre yorum yapıyorum da canım sen fazla takıyo olabilir misin :) ama spor iyidir tabi :)

ramazandan sonra eşleşelim canım. benim ramazan da kilo almam çok zor hem de çalışırken. dün iftarda snra cici bebelerimi bile yiyemedim.

ben de yiyemediiim

Bende ramazandan sonra size katılabilirim yaşım 20 boy 1.70 kilom 48

buyur katıl canım :)

Merhabalar herkese bir çocuk annesiyim ve bende sizler gibi kilo almak istiyorum, desteğinize ve uygulamalarınıza ihtiyacım var .
1,62 boyundayım 42 kiloyum, hamile kalmadan öncede 42 kiloydum doğuma 54le girdim ve 45ile çıktım. Çok düzenli bir yemek yeme alışkanlığım yok, midem küçük bu sebeplede çok yiyemiyorum. Kilo almak istiyorum ama sağlıklı beskenerek bunu başarmayı istiyorum. Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Bu arada yaşım 22. doğum yapalıda 10 ay oldu

Hoşgeldinizz :)

Bebişiniz hayırlı olsun diyeyim o zaman Allah analı babalı büyütsün :)

Mideyi büyütmeye çalışacaksınız yani :)

ben iftardan sonra bu cici bebe olayına bi türlü giremiyorum, yiyemiyorum. bayatlayacak yaaa. napcaz offf

ben tartıldım kilo vermişim yaa dişimle tırnağımla kilo aldım onu da hemencik verdim

Ben geldim kızlaaaaaar
sanırım kilo aldım ama emin değilim yazlıkta olduğum için malum bikiniyle herşey meydanda çoğu kişi kilo mu aldın sen dedi tabi geçen yaza göre 5 kilo aldım ondan diyorlar
tartılmayalı 2 hafta oldu akşam yemeğinden sonra tartılıp bildiricem sizlere

dipnot: tanıdınız değil mi

53.7 filandım giderken az önce tartıldım veeeeeeeeeee 55.1
şükür gördüm 55i çok mutluyum
nute beyzz siz neler yaptınız görüşmeyeli

53.7 filandım giderken az önce tartıldım veeeeeeeeeee 55.1
şükür gördüm 55i çok mutluyum
nute beyzz siz neler yaptınız görüşmeyeli
hoşgeldin gözdeeee. ben de diyorum kim bu :)

çok alışmışım sizi burda görmeye girip girip bakıyorum yoksunuz. valla gidecektim bi iki güne gelmeseniz..

ben hala aynı canım.. ben de istiyorum 5 kiloooooooooooo 5 5 5 5 5 5 (( 1 sene sürse de razıyımmm

ümitsizliğe düştüm yine ben bu ara ben gözde

ben iyi gidiyordum sanki ama nazar verdim kendime galiba ya şu cici bebeler işe yarıyo mu kızlar bende başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…