sende kendimi gördüm bend e hayatım boyunca hep zayıftım ama hiç rahatsız olmuyordum ama artık insanlar o kadar üstüme geliyor ki ağlamalara başladım.. mide küçülüyor haklısın tek öğünle kilo almak zor hele de çalışıyorsun Allah sabır versin canım
eveeeeet kızlar şimdi kilomuzu korumaya çalışalım amma ramazan bi bitsin o zaman yarışş başlasııııınRamazanda bu kilo alma işini sanırım beceremeyeceğim çünkü yemek yemeye vakit kalmıyoriftardan çatlayana kadar yiyorum bildiğin zorluyorum ama zaten onları sindirene kadar sahur geliyor. sahurda çok yiyemiyorum fazla acıkmadığım için.
ben Gnc'den karbonhidrat tozu aldım ama sadece 2 gün içebildim ziyan etmeyeyim ramazandan sonra kullancam onuama cici bebeye başlıyorum bugün onu yiyebilirim. ben her ramazan kilo veriyorum bu ramazan korursam büyük olay benim için
bundan 7-8 ay öncesinde 49 kilo idim ama ocak ayında ameliyat oldum 43'e düştüm bişey yiyemezdim o vakitler.
Şuan 45'im aç karnına. tok karnına 45,5-46 oluyorum ama düz 45'ten hesaplıyorum kendimi.
Öncelik hedefim: 50
Ortaya çıkan sonuca göre 51-52 olabilirim.
Boy: 1,61
Kızlar bir de akıllı telefon kullanıyorsanız çok güzel uygulamalar var kalorimetrelere yediğinizi yazınca günlük toplam aldığınız kalori çıkıyor ortaya. Ben diyetisyene gittiğimde günlük en az 2000 kalori toplamam gerektiğini söylemişti çünkü vücudumda yağ çok az.
Şimdi ramazanda bakıyorum 1100-1200 lerde kalıyorum. uygulama yoksa bile internetteki sitelerden de yapabilirsiniz. telefon elinin altında olunca sadece daha kolaylık oluyor.
çok konuştumneyse anneme de söyledim aralık ayına kadar ben istediğim kiloya ulaşmış olmalıyım mutlaka. kafaya çok pis taktım bu sefer. ramazandan sonra yarışmaya gireceğim şu an olduğum kiloyu korusam kafi.
ben çalışıyorum. ilk 1 hafta izin kullandım çok halsiz olacağım için bugün izinden sonraki ilk iş günüm ve şuan ölüyorum yorgunluktan gidip uyuyasım var. halsiz olunca insan yemeye de mecali kalmıyor ki.
gerçi ben evdeyken de böyleydim. bi iftar bi sahur olunca öğünler midem küsmeye müsait bir mide hemen küçülüyor. o yüzden zayıflıyorum zaten.
bir ara sinirlerim bozulmuştu resmen dua da kilo almayı diliyordum Allah'tan.Dünyalık en önemli öncelikli isteğim :26:
Allah aşkına yarışın benle birebir
kilomuz boyumuz hedefimizz hep aynıı tek farkımız yaşımız :)
ben geçen ramazan ve sonrasında 1.5 ayda 5 kilo almıştım
ben de her sene verirdim. hırs yapınca isteyip uğraşınca ramazan mamazan hiç farketmiyor valla. bana ailem oruç tutma dediği halde tutuyorum çünkü o zaman kendimi yemek zorunda hissediyorum gece o da yarıyor tabii :)
Ramazan bile olsa ben yarışıyorum diyen yok mu :'(
Bende varım!!! 3 yıldır pilatese gidiyorum spor yapıyorum basenlerim incelsşin diye göğüs kısmım üst taraf ve dizimden sonra çöp gibi ama basenler fazlal yapıyor ben çok dert ettim ama üst tarafımda alırsa en azından bi 55-56 olursam eşitleneceğini umuyorum. 21 yaşındayım 1.72 boy ve 47-48 arasında gidip geliyorum
ramazandan sonra eşleşelim canım. benim ramazan da kilo almam çok zor hem de çalışırken. dün iftarda snra cici bebelerimi bile yiyemedim.
Bende ramazandan sonra size katılabilirim yaşım 20 boy 1.70 kilom 48
Merhabalar herkesebir çocuk annesiyim ve bende sizler gibi kilo almak istiyorum, desteğinize ve uygulamalarınıza ihtiyacım var .
1,62 boyundayım 42 kiloyum, hamile kalmadan öncede 42 kiloydum doğuma 54le girdim ve 45ile çıktım. Çok düzenli bir yemek yeme alışkanlığım yok, midem küçük bu sebeplede çok yiyemiyorum. Kilo almak istiyorum ama sağlıklı beskenerek bunu başarmayı istiyorum. Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Bu arada yaşım 22. doğum yapalıda 10 ay oldu
Hoşgeldinizz :)
Bebişiniz hayırlı olsun diyeyim o zaman Allah analı babalı büyütsün :)
Mideyi büyütmeye çalışacaksınız yani :)
ben iftardan sonra bu cici bebe olayına bi türlü giremiyorum, yiyemiyorum. bayatlayacak yaaa. napcaz offf
hoşgeldin gözdeeee. ben de diyorum kim bu :)53.7 filandım giderken az önce tartıldım veeeeeeeeeee 55.1
şükür gördüm 55i çok mutluyum
nute beyzz siz neler yaptınız görüşmeyeli
ben iyi gidiyordum sanki ama nazar verdim kendime galibaya şu cici bebeler işe yarıyo mu kızlar bende başlayayım
sadece bunu düzenli yapıp 5 kilo alanlar var :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?