- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
ben daha yini geldim okuldan yemedim bisicik her zamanki gibi yimekimi yemeden tartilmam gecen haftaki kosullarla ayni olmali degil mi amagece geldim canım çok yorgundum uyudum anca vakit buldum yazmaya
bende abanıcam mideme 1haftadan fazladır tartılmıyorum banada süpriz olcak
ben daha yini geldim okuldan yemedim bisicik her zamanki gibi yimekimi yemeden tartilmam gecen haftaki kosullarla ayni olmali degil mi ama
gozdecikim sen ne yaptin toparlandin mi yiyebiliyo musun bisiler?:26:
bende 54.5imbu haftaki performansim cok kotu benim gecen hafta 49.100 dum
bu hafta 49.500 u geciyor sankim ama 49.500 diyeyim yine de, cumartesi gunu yaptigim temizliklte sanirim tum kilolarimi kaybettim
ve bu hafta hic cicibebe yememdim
bi de gecen hafta yemegin ustune meyve de yiyip yazmistim kilomu simdi sadece yimek yiyip yazdim
bu kadar savunmaya bakalim nasil cemkireceksiniz kizlar???
ya da sonuclara gore gore kim kime cemkirip ceza vericekk
canim olsun normalde kilo veriyordun, bak korumussun ne kadar guzel, ki normal yemek de yiyebilsen daha agir cekicektin:26:bende 54.5imtakıldım kaldım ya 54lerde kahretsin
gerçi 3 gündür reglim bugünde sadece çorbayla beslendimöğleden sonra birden boğazım şişti şifayı kapmışım ilaçta alamadım regl olunca :26: vay çileli başım
pelinim önceden iki haftada zor aldığımız kiloyu almışsın niye çemkirelim asıl çemkirilecek kişi benim
yaa bende tam 50 kiloyum ne bi gram alıyorum nede veriyorum iştah açıcı neler yiyorsunuz bana da yardımcı olun
evet tok karnina kilolarimiz ama ilk basladigimizda da tok tartilmistik, ayni sartlarda tartiliyoruz yani ona gore takip ediyoruzkızlar bunlar tok karnına kilolarınız mı..
sabah tartılıyorum 44.50 yatmadan 46.50 :O :O
2 kilo farkediyor resmen.. yiyoruzz bakalım habiree :)
bir de bir şey soracağım sabah kalkınca hiççç bir şey yiyesim olmuyor. istiyorum ki kahvaltıya kurt gibi aç oturayımm bi öneriniz var mı acep :)
pekmez icebilirsin canim, bi de b vitamini istah aciyoryaa bende tam 50 kiloyum ne bi gram alıyorum nede veriyorum iştah açıcı neler yiyorsunuz bana da yardımcı olun
az sonra 4.ogunumu yicem pattis kaynatiyorum yogurtlayip baharatlayip bi guzel yiyicem cok canim cekti
insallah ama bunu kilo icin degil cidden aciktigim icin yiyicem:) anlamadim bi de aksam yemegini 8 falandi yemis olmam lazim yarim ekmekle bamya yediydim anlamadim nerden cikti bu aclik gozumden uyku akiyor ama acim:)oh ohh yarasınnnn.kilo olarak dönsünler inşallaah :) ünide mi okuyorsun canım sen :) tamam ben de tok karnınayı yazarım yatmadan :)
2013-06-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pizza 1 ADET 584
[2] karma kuruyemiş malatya pazarı 1 paket 137
[3] İce Tea 1 LİTRE 300
[4] un kurabiyesi 5 adet 325
[5] Simit (susamlı) 1 ADET 260
[6] YOĞURTLU MAKARNA 1 PORSİYON 546
[7] Gözleme 1 ADET 378
[8] Domates Kurusu 1 ADET 13
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Beyaz Peynir (yağlı) 3 DİLİM 366
[11] siyah zeytin 10 adet (3gr) 80
[12] Reçel 5 YEMEK KAŞIĞI 350
bütün gün yedikleriiiim :)))
insallah ama bunu kilo icin degil cidden aciktigim icin yiyicem:) anlamadim bi de aksam yemegini 8 falandi yemis olmam lazim yarim ekmekle bamya yediydim anlamadim nerden cikti bu aclik gozumden uyku akiyor ama acim:)
evet canim okuyorum yuksek lisansimi bitirmek uzereyim.
masallahin var valla canim
ay canim annem bi guzel yapar eksili sen yeme yaninda yat ben yerim o dereceumarım yeteri performans göstermişimdir çünkü şimdiki kapasitem bu yani. fazlası mideyi karıştırmak oluyor. :O
ne güzel ne güzel işteee. bamya da hiç ağzıma koymadığım tek şeydir :)
hangi bölüm :)
oh ohh yarasınnnn.kilo olarak dönsünler inşallaah :) ünide mi okuyorsun canım sen :) tamam ben de tok karnınayı yazarım yatmadan :)
2013-06-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pizza 1 ADET 584
[2] karma kuruyemiş malatya pazarı 1 paket 137
[3] İce Tea 1 LİTRE 300
[4] un kurabiyesi 5 adet 325
[5] Simit (susamlı) 1 ADET 260
[6] YOĞURTLU MAKARNA 1 PORSİYON 546
[7] Gözleme 1 ADET 378
[8] Domates Kurusu 1 ADET 13
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Beyaz Peynir (yağlı) 3 DİLİM 366
[11] siyah zeytin 10 adet (3gr) 80
[12] Reçel 5 YEMEK KAŞIĞI 350
bütün gün yedikleriiiim :)))
bu biraz fazla değil mi yaaahergün böyle yersen valla baya bi alırsın reçel 5 yemek kaşığı wuuuuuuuuuuuwwww
her gün bu kadar yiyebilemem zaten. rekorumu yazdım size :) tatlıyı çok severim canım kahvaltıda simitle saralle de yemiştim mesela onu yazmamışım
bi yandan da normal yeme alışkanlığımı çok aşırı aşmak istemiyorum.
çünkü okul başlayınca bu kadar dikkat edemicem o zaman da kilocuklar gidecek((
Peliiiiiiiiingozdeeeee
ne yaptin ettin yedigin ictigin senin olsun ama olsun yine de merak ederim ne yedin ictinPeliiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?