tahinli cevizliydi tatlı feci kesti benicanim tatli daha cok aciktirmistir simdi fizyolojik olarak kanitlanmis bisi midenin kazinmaya baslamis olmasi gerek hatta
yemek yerken ne kadar azimle ilerledigimi yediklerimi dusun sen de hirslan, gecen hafta hastanelik olmadan once yediklerin aklimda, demek ki o kapasite var sende yiyebilirsin
tartildim been :) bi ciktim 49 u gecti biraz 49.100 kabul ediyorum tam 1 kilo almisim :):)):
canim gecen hafta nerde tartildinsa orda tartil beton mu parke mi
ya ondan fark ediyor mu acaba ben hep parkede tartılırım
canımmm tebrik ederim haftayada 50 inşallah
çok sevindimmm
parke forevercanım bizim komşu betonda doğrusu diyordu parkedeki yanlış diyordu ama ne bileyim ya
ye canim ye bol bol ye, kesti falan yok aciktim yicem dicentahinli cevizliydi tatlı feci kesti beni
geçen haftaki yediklerim of ofmantı istiyo canım hala
canim bence gecen hafta tartildiigin yeri baz al derim:26::26:betonda tartıldım canım kilo almamışım yaama parkeye görede almışım baya kilo ne olacak şimdi
parke forever
ya bizde beton yokki her yer parke :44:balkon fayans orda mı deneyim yoksa yada banyoda
parke iyiydi ya az çıkacaksam tartılmam banyoda
ya bence buda aç karnına tartılmak gibi şişkoların uydurduğu bi kural az çıkmak için fayansta tartılıyordur onlarbeton dediğim fayans işte canımbizde antre fayans orada tartılıyordum hep dedim birde parkede tartılayım aaa bir baktım55.500 ama doğrusu fayans betonda canım ya
ye canim ye bol bol ye, kesti falan yok aciktim yicem dicen
canim bence gecen hafta tartildiigin yeri baz al derim:26::26:
ya bence buda aç karnına tartılmak gibi şişkoların uydurduğu bi kural az çıkmak için fayansta tartılıyordur onlar
işime gelmeyen şeylere hep bi bahane bulurum zatencanım bana söyleyen komşuda şişko valladiyet yapıyor hep ama aynı haklı olabilirsin
sagocumm sonuc olarak kac kilosun elimde liste bekliyorum
ekmek arası yedim annemm 54,5 yaz banagozdem hadi sen de kos yemek ye kilonu de bakiyim bana :)
parke beton muhabbetine kilo verdigini gecistirecegimi mi sandin bakiyim sagocum bu ne hal gecen hafta 54.5 simdi 54.3 olmadi boyletatlım sen 54.300 yaz yinede :)) senide tebrik ediyorum alkışlıyorum
parke beton muhabbetine kilo verdigini gecistirecegimi mi sandin bakiyim sagocum bu ne hal gecen hafta 54.5 simdi 54.3 olmadi boyle
ay senin o yazını yerim bennnEki Görüntüle 738497 nute nerde kac gunlerdir yok kizlar??
valla hic azim yok canim hem de hic bak gozdeye yazik kizcagiz hastanelik oldu cok kizdim sana benbir 54 den kurtulamadım ya
cok kotu yazdim canim, hatta kagidi temize cekeyim dedim sonra usendimay senin o yazını yerim bennn
nutedan haberim yok hiç :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?