ben oldum olası şuruptan haptan nefret etmişimdir ya
süpersin canım valla benim yine 2 öğüne indi diye kilo alamadım
ama olmaz böyle sagocumm 3 öğün yapıyoruz onu
benim kilo vermeme sebep olan mazide kalmış malum kişi seni bu yüzden hiç affetmiycemsende kilo alamazsın inşallah
evet canımmm bir daha öyle yapmıycam birde düğün sezonu açıldı bizdeacil kilo almam lazım ya
bende 3 öğün yiyorum ama o şekilde değişmiyor kilom yatmadanda yemem gerekiyor illaki 4 öğün oluyor haliyle :44:senin iştah sorunun yoktu sanırım
boyumuz aynı kilomuzda bende 54 kiloyum senin hedef kaç ? :)
Tek derdin kilo vermek olsun canm yaaa:)) alışkanlık bak vermek yazmsm almak olsun cnmm ellerım gıtmıyor kılo al yazmaay :)))
sabah kahvaltısına bende yeni yeni başladım hiç yiyemezdim :) dediğin gibi etkisi olabilir benim kilo almamda kahvaltıyla başladı sanırım :26: kilon aslında çok az değil taş gibisindir zatenben yiyorum ama eskiden hep aksam saatlerinde yerdim heralde dengsizlik oldugu icin alamıyordum ne zaman sabah kahvaltısına basladım ozaman 3-4 kilo aldım birde yemeklerden sonra kuru kayısı yiyorum heralde onunda etkisini gordum kilo almada
hedefim 58-59 civarısporada gidiyorum aldıgım kilolar gobek bolgesinde toplanmaya basladı cunku vermiyimde sporda hepsini birden:))
valla canım çok şükür
sende kilo veremeyenlerdenmisin
ya o düğün işleri çok kötü
bide benim amcalarım maşallah içleri dışları birher gördüklerinde gözde kilo al gözde çok zayıfsın gözde kırılacan beynimi yiyolardı resmen allahtan bu sene çok yok düğün bizim :26:
malum kişi derken sagocum :26:
Yok canm ben formunu koruyanlardanım kılo sıkıntım yok çok şükür.. 50 kıloyum 1.65 1.66 boylarındayım
sabah kahvaltısına bende yeni yeni başladım hiç yiyemezdim :) dediğin gibi etkisi olabilir benim kilo almamda kahvaltıyla başladı sanırım :26: kilon aslında çok az değil taş gibisindir zaten
ay öyle kişiler herkesin başında bebişim takmican olan sana oluyo vallabenide her gören öyle diyor geçen dayımlar bizdeydi diyor hiç yemek yemiyor musun senöff çok sinir oldum
ya ben 60 kiloydum ömrümü yedi ayrıldığım kişi 50 ye düştüm zorla 54 oldum işte canım
bende zorluyorum ama yiyorum mecburen kilo almanın başka yolu yok :)kahvaltı onemliymiş aslında ama bunye alısmamıs zorluyorum kendimi yerken:26:
saol canım sende oylesindir eminimama cevreninde etkisi oluyor zayıfsın al biraz diyenlerde var insan etkileniyor alalım bakalım susarlar sonra
ben sıkıldım çok 1 kılo 2 kılo hesabı yapmaktan bırakmayı düşünüyorum kızlar canım çok sıkkın
ben sıkıldım çok 1 kılo 2 kılo hesabı yapmaktan bırakmayı düşünüyorum kızlar canım çok sıkkın
iyi canım ya bende 60 olmak istiyorum işte 6 kilo olmuyo 54 de takıldım
iyi canım ya bende 60 olmak istiyorum işte 6 kilo olmuyo 54 de takıldım
aynen cnm bende 47 de takıldım :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?