Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

evet canımmm bir daha öyle yapmıycam birde düğün sezonu açıldı bizde acil kilo almam lazım ya

ya o düğün işleri çok kötü
bide benim amcalarım maşallah içleri dışları bir her gördüklerinde gözde kilo al gözde çok zayıfsın gözde kırılacan beynimi yiyolardı resmen allahtan bu sene çok yok düğün bizim :26:

malum kişi derken sagocum :26:

bende 3 öğün yiyorum ama o şekilde değişmiyor kilom yatmadanda yemem gerekiyor illaki 4 öğün oluyor haliyle :44:senin iştah sorunun yoktu sanırım

ben yiyorum ama eskiden hep aksam saatlerinde yerdim heralde dengsizlik oldugu icin alamıyordum ne zaman sabah kahvaltısına basladım ozaman 3-4 kilo aldım birde yemeklerden sonra kuru kayısı yiyorum heralde onunda etkisini gordum kilo almada

boyumuz aynı kilomuzda bende 54 kiloyum senin hedef kaç ? :)

hedefim 58-59 civarı sporada gidiyorum aldıgım kilolar gobek bolgesinde toplanmaya basladı cunku vermiyimde sporda hepsini birden:))

Son düzenleme:
sabah kahvaltısına bende yeni yeni başladım hiç yiyemezdim :) dediğin gibi etkisi olabilir benim kilo almamda kahvaltıyla başladı sanırım :26: kilon aslında çok az değil taş gibisindir zaten

benide her gören öyle diyor geçen dayımlar bizdeydi diyor hiç yemek yemiyor musun sen öff çok sinir oldum
ya ben 60 kiloydum ömrümü yedi ayrıldığım kişi 50 ye düştüm zorla 54 oldum işte canım

sabah kahvaltısına bende yeni yeni başladım hiç yiyemezdim :) dediğin gibi etkisi olabilir benim kilo almamda kahvaltıyla başladı sanırım :26: kilon aslında çok az değil taş gibisindir zaten

kahvaltı onemliymiş aslında ama bunye alısmamıs zorluyorum kendimi yerken:26:
saol canım sende oylesindir eminim ama cevreninde etkisi oluyor zayıfsın al biraz diyenlerde var insan etkileniyor alalım bakalım susarlar sonra

ay öyle kişiler herkesin başında bebişim takmican olan sana oluyo valla
bende zorluyorum ama yiyorum mecburen kilo almanın başka yolu yok :)
bazen sırf onlar sussun diye kilo almak istiyorum dediğin gibi

sagopam ve nute tebrik ederim bi azim gelmis size
boyle devam edin bana da bulastirin ama bu hafta aldigim kiloyu hic mi hic begenmedim cunkum ve hala da yiyemiyorum regliyim cok midem bulaniyo

ben sıkıldım çok 1 kılo 2 kılo hesabı yapmaktan bırakmayı düşünüyorum kızlar canım çok sıkkın

ben sıkıldım çok 1 kılo 2 kılo hesabı yapmaktan bırakmayı düşünüyorum kızlar canım çok sıkkın

sakın ha pelin bak kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun üstelik sen böyle yaparsan biz napalım canlan biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…