- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
oooooo biz yemicez gozdecim sagolsagopa ve nute rekabet lütfen
ben 2 haftada 1 kilo alamazken bakın 7 günde 1,5kilo aldım isteyince oluyo kızlar lütfen dikkat edin biraz ben bütün gün yemek düşünüyorum siz napıyosunuz çözemedim
yarın kendime birincilik hediyesi olarak iskender ısmarlıyorummmmmm
oooooo biz yemicez gozdecim sagol
hepimizi ayni eve atsalar yaptigimiz alisverisle tipimize bakanlar bi soka girer once muhtemelen:)hep beraber yiyebilsek keşke pelinim
ay keşke bebeğim yaahepimizi ayni eve atsalar yaptigimiz alisverisle tipimize bakanlar bi soka girer once muhtemelen:)
her dk yeni denemeler yemekler, gelsin burger lar gitsin iskenderler aman sabahlar olmasin hep yemek hp yemek
:) bana da gecen gun kiz bimde tip tip bakti once elimdekilere sonra beni suzdu biay keşke bebeğim yaadominosu unutma
markette bana garip garip bakıyorlar zaten
olamaz sanki hem yiyen hem zayıf insan anlamadım ki:) bana da gecen gun kiz bimde tip tip bakti once elimdekilere sonra beni suzdu bi
dominosu ben gecen sne o kadaf cok yedim ki cok istegim kalmadi artik ona karsi
bi de bn doymuyorum pek sanirim onla 4 dilim falan orta halli doyma hissi veriyo bu arada bn de tek ekstravaganza yerimolamaz sanki hem yiyen hem zayıf insan anlamadım ki
ne kadar yersem yiyim ekstravaganzaya hep varım
hamurunu ince yaptırınca benide çok kesmiyor ama kalın hamurluda tadı güzel olmuyor maalesefbi de bn doymuyorum pek sanirim onla 4 dilim falan orta halli doyma hissi veriyo bu arada bn de tek ekstravaganza yerim
canim sanirim en son subatta falan yedim sanki bol malzemos soylemisti bizimkiler diye hatirliyorum:44:hamurunu ince yaptırınca benide çok kesmiyor ama kalın hamurluda tadı güzel olmuyor maalesefbol malzemosta güzeldi kaldırdılar galiba :44:
her zamankinden daha fazla canim hep daha fazlaay cnm anlamadm bende her zamanki gibi yiyorum tartıya sinirleniyorum artık
artık her salı akşamı mı tartılıyoruz peki :26:
evt cnm napsak da pelinle gözdeyi geçsek acaba sagopamartık her salı akşamı mı tartılıyoruz peki :26:
evt cnm napsak da pelinle gözdeyi geçsek acaba sagopam
aynen ya bi insan hep mi sonuncu olurevet canım her salı. lütfen artık atağa geçin ya
ayy bilmiyorum kivalla ben napacağımı şaştım artık
aynen ya bi insan hep mi sonuncu olur
valla beni çok üzüyosunuz bakın ben 51ken başladım sabah aç karnına tartıldım 53 küsürdüm isteyince oluyo lütfen biraz hırs yapın ya bu şekilde iki kişi kilo alabiliyoruz sizede yarasın istiyorum ben bu yarışaynen cnm şu bebe biskevite tekrar mı başlasam ya midem bulanıyo ama zorlasam mı ki ne :\
bende kilo aldım biraz simdi durdu aynıyım yemelerime ozen gosteremedim 3 ogun mutlaka yemeye calısıyorum suan 173 53,9 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?