canimcim yetisirsin merak etme zaten simdi dusununce aranizda 5 cm fark var boydan, bence su an ayni bile gozukuyorsunuzdur
benim sanirim ulasabilecegim max kilo 54 olucak, malesef oralar benim en yuksek kilo degerlerim keske daha fazlasini alabilsem
canim boy kacti ki? e desene 170 den kisa isen zaten su an tas gibi olmussundurmaşallahınız var hepinizin sanırım en kısa boylunuz benm :) ama bnm kemiklerim ince olduğu için çok zayıf görünüyorum kızlar şu an 47 bile bnm için çok güzel 50 oldum mu bide off tadından yenmez
canım vize haftasıydı olur öyle şeyler arada haftaya telafi edecezzz bozma moralini
canim boy kacti ki? e desene 170 den kisa isen zaten su an tas gibi olmussundurmankenlerin kilolariyla boylari arasindaki fark genelde 20 oluyor diye biliyorum canicmim
olabilir canim yavas aliyor olabilirsin')evet cnm benm bünye yavaş alıyo demek ki :/
kesin ama ben hızlı pek yiyemem cnm :)
tamamdır :)
olabilir canim yavas aliyor olabilirsin')
valla benim yediklerimin %75 ini yaziyorum zaten buraya, bu kadar yiyor musun sen peki
birinciliği kaçırdım ya yanarım yanarım ona yanarım canım
canim valla birincilik icin malesef bi 500 gram daha gerikiyordu156 civarlarında tam bilemiyorum canm olsun ben böle de mutluyum tipik türk kadını modu yani
gozdee nute da sagopam gibi baksana bizim acilen 2 haftada 1 kilo falan degil 2 kilo almamiz gerek yoksa bunlari gecemeyizzzcanım alıcaz ya burdaki herkes tombik olacak başka yolu yooooooook
canim valla birincilik icin malesef bi 500 gram daha gerikiyordu
gerci onden konusmamam lazim sagopam da var isin icinde
canim sen simdi bildigin cok guzel olmussundur sana diyim ben, benim senin gibi olmam icin ohoooo kac kilo almam gerek
gozdee nute da sagopam gibi baksana bizim acilen 2 haftada 1 kilo falan degil 2 kilo almamiz gerek yoksa bunlari gecemeyizzz
en kuru biziz ve farkettinse en hizli da biz kilo aliyoruzzzofff evet ya ben zannediyordum ki hepimiz kuruyuz burda
meğersem en zayıf benmişim ilk hedefim 55i geçmek :13:
en kuru biziz ve farkettinse en hizli da biz kilo aliyoruzzz
canim simdi hesap yaptim bizim kilolar ile boylar arasindaki farka bakarak;
senin fark 125 iken, benimki de 122,8 hic bi fark yok bence su an ki tipimizde
ben dedim sana ta en basinda canimcim sut midenin buyuk kismini kaplar diyeen zayıf benim ya
sütü bırakıyorum artık şişkinlik ve tokluk yapıyo
en büyük aşkım sütü bırakıyorum düşün artık ne kadar hırs yaptım
canim online oldugunda bi ara koyarim foto senin icin yine
ztn gorulucek bi tipim de yok cirpi gibi kol bacak ve boyun sanki erkek boynuydu mubarek, Allahtan gitti o boynumun kemikli gorunumu
canım geldim merak ettim ama seni çok :26:
ya kızlar ben sabah erkenden arkadaşıma gittim akşam sekiz gibi geldim eve yemek yedim daha şimdi gidip tartılıyorum
of ya ilk yarışımda tartılamadım zamanında
canimcim ne yazik ki ben birinci oldum:))))54,300bir dahakine görün siz beni birincilik benim
canimcim ne yazik ki ben birinci oldum:))))
dur gostereyim hala burdaysan 44luk hallerimi
kafamda gozluk olan foto da bir ay onceki halimm
canim yok ya ben o aralar regli olucaktim sismistir iste gozluklu halim kadar suratim minicik, boynum da erkek boynu gibi kemikli kemikli duruyor Allaha sukur boynum toplandi birazcanımm maşallahhhkız bak sennde yanakların şişko ya şimdi daha da değişmiştir 47 olmuşun canım ya baya fark vr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?