- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
canim cidden sen zayifsan biz olelim gozdeye katiliyorum yani :):):):
ya foto ekledim ama olmadı galiba :S
eklemişsin canım
evet 54 görünmüyorsun ama zayıfta değilsin normalsin bence sana nasıl zayıf diyorlar
çok güzelsin valla yüzün kaşın gözün maşallah
sagol canimcim o senin guzelligin masallahin varayy valla şuan moralim yerine geldisenin saçını gördüm ben süperrrrrdi
sagol canimcim o senin guzelligin masallahin varbenim de sacim nasil bu kadar oldu anlamadim ondan bi gozdeye sorup kaldirdim
canim o kadar uzun degil zaten ben biraz dik tutmak icin basimi egmisimdir yanlari hafif katli oldugu icin de kisa duruyor anneme cektirdim fotoyu sanki beni cekmemis gibi inanamadim fotoya zaten ondan sordum biraz da gozdeye canimcimhiç o kadar uzun saçım olmadı benimya bu azimde gidin canlar alırsınız kilo valla müthiş ilerliyorsunuz öyle bir anda alınmazki zaten yavaş yavaş çok kafaya takmamakta gerekiyor aslında birde bakacaksınızki tombik oluvermişsiniz vermişiz
54 görünmüyorum evet bu boynumdaki kemiklerim sayılıyor annemde hep der zayıfsın diye o daha çok moralimi bozuyor ya
ayy teşekkür ederim canım benim sizleride görmek nasip olur inşallah birgün :116:
canim o kadar uzun degil zaten ben biraz dik tutmak icin basimi egmisimdir yanlari hafif katli oldugu icin de kisa duruyor anneme cektirdim fotoyu sanki beni cekmemis gibi inanamadim fotoya zaten ondan sordum biraz da gozdeye canimcim
valla canim aynen kafaya takmamak da lazim, simdi muz yiyorum en fazla kalori meyvelerden bunda yatarken yiyin siz de500 falan kalorisi yanlis bilmiyorsam
canım zayıf değilsin lütfen ya deme şunu valla beni görsen şükür namazı kılarsın
hele şu yazın çekildiğim 48 kilo olan halim off bulabilirsem koyimde gör canımcım kemikler sayılıyor mu çıt diye kırılıyor mu
çok merak ettim senin boyun kaçtı canım 1.78 miydi öyleyse sendede süper boy varmış valla
canim su an 4-5 kilo fazla oldugunu dusunursek tassss diyebiliriz sanaevet canımcım 1.78 :) buldum foto bak koyuyorum
evet canımcım 1.78 :) buldum foto bak koyuyorum
canim su an 4-5 kilo fazla oldugunu dusunursek tassss diyebiliriz sana
ben de 43-44 kiloluk halimi mi koysam
canim su an 4-5 kilo fazla oldugunu dusunursek tassss diyebiliriz sana
ben de 43-44 kiloluk halimi mi koysam
mankennnnn çok tatlısın valla sana da maşallahhhhama bak yüzün zayıf değil o kadar
ben kilo verince yüzdende gidiyor çok kötü oluyor
farkettim canim ilk ayakkabi ve saclarin cekti ilgimi:) cunku su an bu kiloda olmadigini biliyorum ya o rahatlikla yanibu pantolonu dolduruyorum artık canımmmm
ibretlik resmen bu fotoğraf çok zayıfım kollarım falan kırılacak gibi
o dediğim ayakkabıda ayağımdaki :)
teşekkür ederim canım
evet yüzümden kurtarıyorum boydan olmadığı sürece zayıf çıkmıyorum fotolarda
bide şuan 5 kilo fazlayım bu fotodan
farkettim canim ilk ayakkabi ve saclarin cekti ilgimi:) cunku su an bu kiloda olmadigini biliyorum ya o rahatlikla yani
sevindim canim doldurmana tas gibi dolmustur bizim arkadasla pantoloncuda calisirken dedigimiz gibi zipcik gibi oturmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?