Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ben bu söylediklerini normal zamanlarda hep uygulayan biriyim,akşam makarna pilav yiyip yatarım ama kilom hep aynı bir gr dahi alamıyorum:26:,ayrıca pekmez de içerim ki iştahım baya açıldı...

kızlar sessizliğini koruyanlar var aramızda acaba yarışımı bıraktılar yoksa çok haşin damgalarmı vuracaklar pazartesi akşamına

kızlar sessizliğini koruyanlar var aramızda acaba yarışımı bıraktılar yoksa çok haşin damgalarmı vuracaklar pazartesi akşamına

aaa yarışı bırakmak mı aslaaa gerçi dün pek bi şey yemedim ama bugün depolama yapıcam

bende gelebilirmiyim yarışa acaba?

:) hiç belli olmaz mirwa neden olmasın bende baya ilerleme var şimdiden söyleyeyim :)))))

yalnız komik olan bir şey var biz kilo almaktan bahsediyoruz senin yorumunun altında kilo verdiren çayın reklamı var madem reklam yapcaksınız bizim işimize yarayacak reklam türünden olaydı bari bir işe yaramış olurdu reklam panosu

Ben bu hafta hiç yiyemedim ya. Bu haftanın sonuçlarından sonra devam edecek mi yarışma? Sonuçlardan sonra 31 aralığa kadar olsun ne dersiniz?

hedefimize ulaşana kadar durmak yoookkk :87:

moralim çok bozuk benim takviye almam gerek iştaksız bişey oldum çıktım bide yaratıcılıgımı kaybettim yemek konusunda ne yiceğimi bilemiyorum panik içinde geçti bu haftam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…